pgetsopoulos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μέχρι και την 33 είναι under the hood οι αλλαγές, κυρίως για ταχύτητα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Και κάτι άλλο που πρόσεξα! Αν κλείσεις με το Χ (στην άκρη της καρτέλας) ή με το wheel του ποντικιού την τελευταία καρτέλα, κλείνει το παράθυρο. (Επιτέλους!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Και κάτι άλλο που πρόσεξα! Αν κλείσεις με το Χ (στην άκρη της καρτέλας) ή με το wheel του ποντικιού την τελευταία καρτέλα, κλείνει το παράθυρο. (Επιτέλους!) Ναι το κάνει εδώ και κάποιο καιρό με το wheel! Πριν έκλεινε όλος ο Firefox! Τώρα κλείνει μόνο το tab! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ναι το κάνει εδώ και κάποιο καιρό με το wheel! Πριν έκλεινε όλος ο Firefox! Τώρα κλείνει μόνο το tab! Όχι νομίζω δεν με κατάλαβες, όταν υπάρχει μια μόνο καρτέλα (αυτό εννοώ με το τελευταία) και την κλείσεις (είτε με το wheel είτε με το Χ στην καρτέλα) κλείνει το παράθυρο. Παλιά σε εμένα τουλάχιστον αν πάταγα το Χ ή το wheel πάνωστην καρτέλα δεν έκανε τίποτα. Έπρεπε να πατήσω το Χ πάνω δεξιά για να κλείσει το παράθυρο. Αυτό τώρα άλλαξε σε μένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 χαλάσανε και το browser.tabs.closeButtons και δεν πάιρνει τις αλλαγές στο value, για να έχω ένα Χ στο τέλος της μπάρας και όχι σε κάθε καρτέλα... ππφφ...άντε να δούμε αν το πάρουν μυρωδιά και το φτιάξουν στην επόμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 χαλάσανε και το browser.tabs.closeButtons και δεν πάιρνει τις αλλαγές στο value, για να έχω ένα Χ στο τέλος της μπάρας και όχι σε κάθε καρτέλα... ππφφ...άντε να δούμε αν το πάρουν μυρωδιά και το φτιάξουν στην επόμενη έκδοση. αυτό νομίζω το κάνω με το add on tab mix plus που κατ'εμέ είναι απαραίτητο πρόσθετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 προσωπικά είναι must ό,τι μπορώ να κάνω χωρίς την χρήση πρόσθετου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 παιδια στην αθηνα χρησιμοποιω firefox, και ειμαι απολυτως ευχαριστημενος εδω και 5 σχεδον χρονια. Στο εξοχικο ομως που εχω μια μπακατελα λαπτοπ, ο firefox κολλαει απιστευτα με ελαχιστα Plugins...απο την αλλη το chrome τσουλαει νερο. Υπαρχει καποια λυση? παρατηρησα οτι τα προσφατα update απλα χειροτερευσαν την κατασταση. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Βάλε όπερα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Βάλε όπερα :p Σωστός. Δοκίμασε τον Οπερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Βάλε όπερα :p Σωστός. Δοκίμασε τον Οπερα! βασικα ηλπιζα σε μια λυση που θα περιειχε τον firefox :p το εχω και το opera λογω του turbo που ειναι απαραιτητο λογω της κατσαπλιαδικης συνδεσης... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 βασικα ηλπιζα σε μια λυση που θα περιειχε τον firefox :p το εχω και το opera λογω του turbo που ειναι απαραιτητο λογω της κατσαπλιαδικης συνδεσης... Δύσκολα να βρεις λύση με Firefox αν είναι τόσο χαμηλών χαρακτηριστικών ο υπολογιστής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δύσκολα... πάντως σχεδόν ίδιοι είναι, ότι βάζει ο όπερα σε δύο-τρεις αναβαθμίσεις το βάζει και η αλεπού :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δύσκολα να βρεις λύση με Firefox αν είναι τόσο χαμηλών χαρακτηριστικών ο υπολογιστής.. δεν εχεις δει χειροτερο λαπτοπ με xp...στο εγγυωμαι....2 ταμπελες και πολλες ειναι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 δεν εχεις δει χειροτερο λαπτοπ με xp...στο εγγυωμαι....2 ταμπελες και πολλες ειναι. Και έλεγα για το δικό μου μετά. Αισθάνομαι τυχερός τώρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Έχω δει εγώ πάντως, ένα Compaq που μου είχαν δώσει :p 50 λεπτά κυριολεκτικά ήθελες από άνοιγμα μέχρι άνοιγμα Firefox Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Έχω δει εγώ πάντως, ένα Compaq που μου είχαν δώσει :p 50 λεπτά κυριολεκτικά ήθελες από άνοιγμα μέχρι άνοιγμα Firefox Εντάξει το τερμάτισες! Το ρεκόρ του δικού μου είναι 7 λεπτά μετρημένα... Άρχισα να εκτιμώ πραγματικά το κινητό μου εδώ πέρα... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 καλησπερα παιδες τα φωτα σας παρακαλω... πατησα καταλαθος φραγη σε ενα σαιτ. πως μπορω να την ακυρωσω? :blink: (mozilla me adblock) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μετα την τελευταια αναβαθμισει κατι γινεται και καθε φορα που μπαινω σε ενα site ή κανω πισω για καπιο λογο ενεργοποιητε το floppy drive με αποτελεσμα να καθυστερη την φορτωση τησ σελιδας.εχω να βαλω δισκετα μεσα και γω δεν θυμαμαι ποσα χρονια.μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μετα την τελευταια αναβαθμισει κατι γινεται και καθε φορα που μπαινω σε ενα site ή κανω πισω για καπιο λογο ενεργοποιητε το floppy drive με αποτελεσμα να καθυστερη την φορτωση τησ σελιδας.εχω να βαλω δισκετα μεσα και γω δεν θυμαμαι ποσα χρονια.μπορει να βοηθησει κανεις? Έχεις κάποιο ιό κατά πάσα πιθανότητα... Πάντως μπορείς να απενεργοποιήσεις το floppy αν δεν το χρειάζεσαι μέσα από τη διαχείριση συσκευών των Windows. Ή μέσα από το BIOS. Ή αποσυνδέοντας τα καλώδιά του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 παρατηρω οτι με το firefox βιντεακια σε σαιτ κανουν καποιια κολληματακια δεν παιζουν smoothly..οχι οταν δεν φτανει το bandwidth αλλα ενιοτε πανε λιγο σπαστα.δοκιμαζω την ιδια σελιδα με το ιδιο βιντεακι σε chrome και δεν το κανει στον firefox εχω κλικαρει το hardware acceleration κλπ.. εαν εχει σημασια υπαρχει καποια ρυθμιση να κοιταξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το έχεις σε flash ή html5; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το έχεις σε flash ή html5;μπραβο τωρα που το λες πρινα κανενα διμηνο το ειχα γυρισει σε html5!αλλα δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει και πως το γυριζω πισω σε flash!που ειναι η ρυθμιση και ποιο ειναι καλυτερο τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μπορείς να το αλλάξεις εδώ για το youtube, που είναι και τα περισσότερα video. Στο κάνει και στα άλλα streaming services πχ vimeo; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μπορείς να το αλλάξεις εδώ για το youtube, που είναι και τα περισσότερα video. Στο κάνει και στα άλλα streaming services πχ vimeo; τωρα να σου πω δεν ξερω τι ειναι σε vimeo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts