alkis_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 βασικα ηλπιζα σε μια λυση που θα περιειχε τον firefox :p το εχω και το opera λογω του turbo που ειναι απαραιτητο λογω της κατσαπλιαδικης συνδεσης... Δύσκολα να βρεις λύση με Firefox αν είναι τόσο χαμηλών χαρακτηριστικών ο υπολογιστής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δύσκολα... πάντως σχεδόν ίδιοι είναι, ότι βάζει ο όπερα σε δύο-τρεις αναβαθμίσεις το βάζει και η αλεπού :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δύσκολα να βρεις λύση με Firefox αν είναι τόσο χαμηλών χαρακτηριστικών ο υπολογιστής.. δεν εχεις δει χειροτερο λαπτοπ με xp...στο εγγυωμαι....2 ταμπελες και πολλες ειναι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 δεν εχεις δει χειροτερο λαπτοπ με xp...στο εγγυωμαι....2 ταμπελες και πολλες ειναι. Και έλεγα για το δικό μου μετά. Αισθάνομαι τυχερός τώρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Έχω δει εγώ πάντως, ένα Compaq που μου είχαν δώσει :p 50 λεπτά κυριολεκτικά ήθελες από άνοιγμα μέχρι άνοιγμα Firefox Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Έχω δει εγώ πάντως, ένα Compaq που μου είχαν δώσει :p 50 λεπτά κυριολεκτικά ήθελες από άνοιγμα μέχρι άνοιγμα Firefox Εντάξει το τερμάτισες! Το ρεκόρ του δικού μου είναι 7 λεπτά μετρημένα... Άρχισα να εκτιμώ πραγματικά το κινητό μου εδώ πέρα... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 καλησπερα παιδες τα φωτα σας παρακαλω... πατησα καταλαθος φραγη σε ενα σαιτ. πως μπορω να την ακυρωσω? :blink: (mozilla me adblock) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μετα την τελευταια αναβαθμισει κατι γινεται και καθε φορα που μπαινω σε ενα site ή κανω πισω για καπιο λογο ενεργοποιητε το floppy drive με αποτελεσμα να καθυστερη την φορτωση τησ σελιδας.εχω να βαλω δισκετα μεσα και γω δεν θυμαμαι ποσα χρονια.μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μετα την τελευταια αναβαθμισει κατι γινεται και καθε φορα που μπαινω σε ενα site ή κανω πισω για καπιο λογο ενεργοποιητε το floppy drive με αποτελεσμα να καθυστερη την φορτωση τησ σελιδας.εχω να βαλω δισκετα μεσα και γω δεν θυμαμαι ποσα χρονια.μπορει να βοηθησει κανεις? Έχεις κάποιο ιό κατά πάσα πιθανότητα... Πάντως μπορείς να απενεργοποιήσεις το floppy αν δεν το χρειάζεσαι μέσα από τη διαχείριση συσκευών των Windows. Ή μέσα από το BIOS. Ή αποσυνδέοντας τα καλώδιά του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 παρατηρω οτι με το firefox βιντεακια σε σαιτ κανουν καποιια κολληματακια δεν παιζουν smoothly..οχι οταν δεν φτανει το bandwidth αλλα ενιοτε πανε λιγο σπαστα.δοκιμαζω την ιδια σελιδα με το ιδιο βιντεακι σε chrome και δεν το κανει στον firefox εχω κλικαρει το hardware acceleration κλπ.. εαν εχει σημασια υπαρχει καποια ρυθμιση να κοιταξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το έχεις σε flash ή html5; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το έχεις σε flash ή html5;μπραβο τωρα που το λες πρινα κανενα διμηνο το ειχα γυρισει σε html5!αλλα δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει και πως το γυριζω πισω σε flash!που ειναι η ρυθμιση και ποιο ειναι καλυτερο τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μπορείς να το αλλάξεις εδώ για το youtube, που είναι και τα περισσότερα video. Στο κάνει και στα άλλα streaming services πχ vimeo; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μπορείς να το αλλάξεις εδώ για το youtube, που είναι και τα περισσότερα video. Στο κάνει και στα άλλα streaming services πχ vimeo; τωρα να σου πω δεν ξερω τι ειναι σε vimeo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τα embedded video συνήθως είναι από youtube. Πιο σπάνια μπορεί να είναι από άλλες υπηρεσίες. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) στην μπαρα των σελιδοδεικτων εχω σελιδες ,μετα φακελους και μετα παλι ιστοσελιδες.στο κινητο στο μοτζιλα οταν παω απο εκει στου υπολογιστη το bookmark toolbar εχει πρωτα ΟΛΟΥΣ τους φακελους και μετα τις ιστοσελιδες!δηλαδη δεν ειναι με την σειρα που τα εχει ο υπολογιστης.ξερει κανενας καμια λυση? Edited September 30, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα προβληματάκι με το firefox.Θέλω να απεναφέρω τον browser στις αρχικές του ρυθμίσεις,ξέρει κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να το κάνω ; Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα προβληματάκι με το firefox.Θέλω να απεναφέρω τον browser στις αρχικές του ρυθμίσεις,ξέρει κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να το κάνω ; Εδω εισαι φιλε μου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εδω εισαι φιλε μου. Ευχαριστώ :D Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 καλησπερα παιδια! λυστε μ λιγο μια απορια εχω ενα λαπτοπ acer v3-771g το touchpad δεν με δουλευει στον firefox και για να γινω πιο ακριβης εννοω την λειτουργια να ανεβοκατεβενουν οι σελιδες,οπως αντοιστιχα η ροδελα στο ποντικι! αντιστοιχα κατεβασα και τον chrome απο περιεργια και εκει δουλευει κανονικα!!! καμια ιδεα τι παιζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Aκριβώς αυτό το πρόβλημα με τη ροδέλα στο touphpad είχα κι εγώ σε λάπτοπ hp. Χρησιμοποιώ firefox δεν δοκίμασα αν δουλεύει σε άλλο browser και δεν θυμάμαι αν δούλευε γενικά, γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Λοιπόν σε εμένα μια επανεγκατάσταση του driver έλυσε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Aκριβώς αυτό το πρόβλημα με τη ροδέλα στο touphpad είχα κι εγώ σε λάπτοπ hp. Χρησιμοποιώ firefox δεν δοκίμασα αν δουλεύει σε άλλο browser και δεν θυμάμαι αν δούλευε γενικά, γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Λοιπόν σε εμένα μια επανεγκατάσταση του driver έλυσε το πρόβλημα. το εκανα και αυτο τπτ αλλα το θεμα ειναι οτι δουλευει παντου εκτος απο τον firefox αυτο δεν μπορω να καταλαβω κοιταω και ρυθμησεις και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ακριβως... :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το firefox τότε μήπως αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το firefox τότε μήπως αλλάξει κάτι. υπαρχει τροπος να κρατησω τους σελιδοδηκτες μ που εχω αποθηκευμενους να μην τους χασω και οταν τον ξανα εγκαταστησω παλι να τα ξαναπερασω;; EDIT εκανα και απεγκατασταση και πλαι τα ιδια! δοκιμασα και set up με ελληνικα και με αγγλικα και πολλα και παλι τα ιδια! στον chrome δουλευει κανονικα στον firefox οχι γτ ετσι θα με σκασει.....!!!! Edited November 2, 2014 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλησπέρα ήμουν λίγες μέρες εκτός και δεν απάντησα. Για το firefox υπάρχει το MozBackup για σελιδοδείκτες, αποθηκευμένους κωδικούς κλπ. αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος. Όσο για το touphpad είναι περίεργο το πρόβλημα.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts