Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικα ηλπιζα σε μια λυση που θα περιειχε τον firefox :p το εχω και το opera λογω του turbo που ειναι απαραιτητο λογω της κατσαπλιαδικης συνδεσης...

Δύσκολα να βρεις λύση με Firefox αν είναι τόσο χαμηλών χαρακτηριστικών ο υπολογιστής..

Δύσκολα... πάντως σχεδόν ίδιοι είναι, ότι βάζει ο όπερα σε δύο-τρεις αναβαθμίσεις το βάζει και η αλεπού :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δύσκολα να βρεις λύση με Firefox αν είναι τόσο χαμηλών χαρακτηριστικών ο υπολογιστής..

δεν εχεις δει χειροτερο λαπτοπ με xp...στο εγγυωμαι....2 ταμπελες και πολλες ειναι.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

δεν εχεις δει χειροτερο λαπτοπ με xp...στο εγγυωμαι....2 ταμπελες και πολλες ειναι.

Και έλεγα για το δικό μου μετά. Αισθάνομαι τυχερός τώρα :p

Έχω δει εγώ πάντως, ένα Compaq που μου είχαν δώσει :p 50 λεπτά κυριολεκτικά ήθελες από άνοιγμα μέχρι άνοιγμα Firefox

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Έχω δει εγώ πάντως, ένα Compaq που μου είχαν δώσει :p 50 λεπτά κυριολεκτικά ήθελες από άνοιγμα μέχρι άνοιγμα Firefox

Εντάξει το τερμάτισες! Το ρεκόρ του δικού μου είναι 7 λεπτά μετρημένα... Άρχισα να εκτιμώ πραγματικά το κινητό μου εδώ πέρα...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 1 month later...
Μετα την τελευταια αναβαθμισει κατι γινεται και καθε φορα που μπαινω σε ενα site ή κανω πισω για καπιο λογο ενεργοποιητε το floppy drive με αποτελεσμα να καθυστερη την φορτωση τησ σελιδας.εχω να βαλω δισκετα μεσα και γω δεν θυμαμαι ποσα χρονια.μπορει να βοηθησει κανεις?

Μετα την τελευταια αναβαθμισει κατι γινεται και καθε φορα που μπαινω σε ενα site ή κανω πισω για καπιο λογο ενεργοποιητε το floppy drive με αποτελεσμα να καθυστερη την φορτωση τησ σελιδας.εχω να βαλω δισκετα μεσα και γω δεν θυμαμαι ποσα χρονια.μπορει να βοηθησει κανεις?

Έχεις κάποιο ιό κατά πάσα πιθανότητα...

Πάντως μπορείς να απενεργοποιήσεις το floppy αν δεν το χρειάζεσαι μέσα από τη διαχείριση συσκευών των Windows. Ή μέσα από το BIOS. Ή αποσυνδέοντας τα καλώδιά του :)

παρατηρω οτι με το firefox βιντεακια σε σαιτ κανουν καποιια κολληματακια δεν παιζουν smoothly..οχι οταν δεν φτανει το bandwidth αλλα ενιοτε πανε λιγο σπαστα.δοκιμαζω την ιδια σελιδα με το ιδιο βιντεακι σε chrome και δεν το κανει

στον firefox εχω κλικαρει το hardware acceleration κλπ.. εαν εχει σημασια

υπαρχει καποια ρυθμιση να κοιταξω?

Το έχεις σε flash ή html5;
μπραβο τωρα που το λες πρινα κανενα διμηνο το ειχα γυρισει σε html5!αλλα δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει και πως το γυριζω πισω σε flash!που ειναι η ρυθμιση και ποιο ειναι καλυτερο τελικα?

Μπορείς να το αλλάξεις εδώ για το youtube, που είναι και τα περισσότερα video.

Στο κάνει και στα άλλα streaming services πχ vimeo;

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Μπορείς να το αλλάξεις εδώ για το youtube, που είναι και τα περισσότερα video.

Στο κάνει και στα άλλα streaming services πχ vimeo;

τωρα να σου πω δεν ξερω τι ειναι σε vimeo!

Τα embedded video συνήθως είναι από youtube. Πιο σπάνια μπορεί να είναι από άλλες υπηρεσίες.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

στην μπαρα των σελιδοδεικτων εχω σελιδες ,μετα φακελους και μετα παλι ιστοσελιδες.στο κινητο στο μοτζιλα οταν παω απο εκει στου υπολογιστη το bookmark toolbar εχει πρωτα ΟΛΟΥΣ τους φακελους και μετα τις ιστοσελιδες!δηλαδη δεν ειναι με την σειρα που τα εχει ο υπολογιστης.ξερει κανενας καμια λυση? Edited by fuorigioco1981

Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα προβληματάκι με το firefox.Θέλω να απεναφέρω τον browser στις αρχικές του ρυθμίσεις,ξέρει κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να το κάνω ;
Τη θάλασσα την αγαπώ......

Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα προβληματάκι με το firefox.Θέλω να απεναφέρω τον browser στις αρχικές του ρυθμίσεις,ξέρει κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να το κάνω ;

Εδω εισαι φιλε μου.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 1 month later...
καλησπερα παιδια! λυστε μ λιγο μια απορια εχω ενα λαπτοπ acer v3-771g το touchpad δεν με δουλευει στον firefox και για να γινω πιο ακριβης εννοω την λειτουργια να ανεβοκατεβενουν οι σελιδες,οπως αντοιστιχα η ροδελα στο ποντικι! αντιστοιχα κατεβασα και τον chrome απο περιεργια και εκει δουλευει κανονικα!!! καμια ιδεα τι παιζει ;

Aκριβώς αυτό το πρόβλημα με τη ροδέλα στο touphpad είχα κι εγώ σε λάπτοπ hp. Χρησιμοποιώ firefox δεν δοκίμασα αν δουλεύει σε άλλο browser και δεν θυμάμαι αν δούλευε γενικά, γιατί δεν το χρησιμοποιώ.

Λοιπόν σε εμένα μια επανεγκατάσταση του driver έλυσε το πρόβλημα.

Aκριβώς αυτό το πρόβλημα με τη ροδέλα στο touphpad είχα κι εγώ σε λάπτοπ hp. Χρησιμοποιώ firefox δεν δοκίμασα αν δουλεύει σε άλλο browser και δεν θυμάμαι αν δούλευε γενικά, γιατί δεν το χρησιμοποιώ.

Λοιπόν σε εμένα μια επανεγκατάσταση του driver έλυσε το πρόβλημα.

το εκανα και αυτο τπτ αλλα το θεμα ειναι οτι δουλευει παντου εκτος απο τον firefox αυτο δεν μπορω να καταλαβω κοιταω και ρυθμησεις και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ακριβως... :wacko::wacko:

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το firefox τότε μήπως αλλάξει κάτι.

υπαρχει τροπος να κρατησω τους σελιδοδηκτες μ που εχω αποθηκευμενους να μην τους χασω και οταν τον ξανα εγκαταστησω παλι να τα ξαναπερασω;;

EDIT εκανα και απεγκατασταση και πλαι τα ιδια! δοκιμασα και set up με ελληνικα και με αγγλικα και πολλα και παλι τα ιδια! στον chrome δουλευει κανονικα στον firefox οχι γτ ετσι θα με σκασει.....!!!!

Edited by kostashark

Καλησπέρα ήμουν λίγες μέρες εκτός και δεν απάντησα.

Για το firefox υπάρχει το MozBackup για σελιδοδείκτες, αποθηκευμένους κωδικούς κλπ. αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος.

Όσο για το touphpad είναι περίεργο το πρόβλημα.... :confused: