Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και ποτε με το καλο βγαινει η (final) εκδοση?

Ισως αρχες Νοεμβριου. Παντως αυτη η RC3 version, ειναι πολυ καλη!:cool: Δεν εχει κανενα προβλημα, για οσους εχουν ενδοιασμους!;)

Οσο γι' αυτο το feature που λεει ο geofil, οταν κλεινει, ανοιγει ξανα..δεν το ειχα πριν ως extension και μ' ενθουσιασε και μενα οταν το ειδα!:D

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Ειλικρινά εντυπωσιάστηκα!!!!!!!!!!

Υπήρχε αυτό το χαρακτηριστικό και σε προηγούμενες εκδόσεις;

Όχι, είναι νέο feature του 2.0. Σε παλιότερες εκδόσεις το έκανε το Tab Mix Plus.

σχετικα με τα bookmarks τι θα γινει??αν βαλω την rc3(η την final) θα μεινουν ως εχουν?η ξανα απο την αρχη?

σχετικα με τα bookmarks τι θα γινει??αν βαλω την rc3(η την final) θα μεινουν ως εχουν?η ξανα απο την αρχη?

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως, βάλε το Google Sync για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Παίζει και με 1.5 και με 2.0 χαλαρά!

http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/

Όχι, είναι νέο feature του 2.0. Σε παλιότερες εκδόσεις το έκανε το Tab Mix Plus.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Μέχρι στιγμής χωρίς να το ψάξω πολύ, αλλαγές είδα στην εναλαγή μεταξύ καρτελών και στις λήψεις αρχείων. Αλλά αυτό το χαρακτηριστικό (θα το ξαναπώ) με εντυπωσίασε.:)

Όπως είπε και ο PropheT ήδη, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα bookmarks. Όπως τα άφησες στη προηγούμενη έκδοση, έτσι θα τα βρεις και στην νέα.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως, βάλε το Google Sync για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Παίζει και με 1.5 και με 2.0 χαλαρά!

http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/

Πόσο ασφαλές είναι το Google Sync; Απ' ότι κατάλαβα αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα σου σε κάποιο server του Google. Κι εντάξει για τα αγαπημένα μου site και το ιστορικό επισκέψεων (Δηλ ότι η Google θα ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιο site επισκέπτομαι) αλλά με τους κωδικούς τι γίνεται; Τους στέλνουμε κι αυτούς στη Google; Κάποιος άλλος τρόπος να συγχρονίζεις τα δεδομένα σου με server της επιλογής σου δεν υπάρχει. (Όταν λέω server της επιλογής σου εννοώ να έχεις έναν υπολογιστή online που να κρατά τα δεδομένα σου και να μπορείς να τα συγχρονίζεις με τον Firefox)

3. GOOGLE PRIVACY POLICY

For information about our data protection practices and the data that may be available to Google when you use the Firefox Extensions, please see the Google Privacy Policy at http://www.google.com/privacy.html and the Firefox Extensions Privacy Notices at http://tools.google.com/firefox/extensions_privacy.html. By using the Extensions, you acknowledge and agree that Google may access, preserve, and disclose information regarding your use of the services if required to do so by law or under other conditions set forth in the Google Privacy Policy http://www.google.com/privacy.html. Google will not be responsible or liable for the exercise or non- exercise of its rights under the Terms of Service.

:blink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσο ασφαλές είναι το Google Sync; Απ' ότι κατάλαβα αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα σου σε κάποιο server του Google. Κι εντάξει για τα αγαπημένα μου site και το ιστορικό επισκέψεων (Δηλ ότι η Google θα ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιο site επισκέπτομαι) αλλά με τους κωδικούς τι γίνεται; Τους στέλνουμε κι αυτούς στη Google; Κάποιος άλλος τρόπος να συγχρονίζεις τα δεδομένα σου με server της επιλογής σου δεν υπάρχει. (Όταν λέω server της επιλογής σου εννοώ να έχεις έναν υπολογιστή online που να κρατά τα δεδομένα σου και να μπορείς να τα συγχρονίζεις με τον Firefox)

Κοίτα... οτιδήποτε ανεβάζεις κωδικοποιείται με κωδικό της επιλογής σου... τώρα το κατά πόσο εμπιστεύεσαι το google είναι άλλο θέμα. Εγώ κάνω store on-line όλους τους κωδικούς μου εκτός από της τράπεζας :)

Άμα το χρησιμοποιήσεις λίγο θα κολλήσεις... το να μπορείς μέσα σε 1-2 λεπτά να φορτώσεις στον firefox όλα σου τα bookmarks/passwords/history σε οποιοδήποτε pc γουστάρεις (ακόμα και να μεταφέρεις αλλαγές από το ένα pc στο άλλο) είναι απλά "ανεκτίμητο".

Πάντως εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο το Google από τα ίδια τα Windows που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να στέλνουν έξω.

:)

Γεια σε όλους! Έχω μπει για πρώτη φορά εδώ και δεν έχω παρακολουθήσει την κουβέντα.. Μπορεί να είναι άσχετη η ερώτηση μου αλλά θα την τολμήσω.

Σε πιο φάκελο βρίσκονται τα περιεχόμενα των σελιδεικτών στο firefox? Θέλω να κάνω copy paste από τα αγαπημένα του explorer .Δεν θέλω να κάνω την διαδικασία της ‘εισαγωγής από το menu γιατί πιθανά να έχω αρκετά ίδια και να έχω κάνει απλά rename και είναι πάνω από 300 selides…

Γεια σε όλους! Έχω μπει για πρώτη φορά εδώ και δεν έχω παρακολουθήσει την κουβέντα.. Μπορεί να είναι άσχετη η ερώτηση μου αλλά θα την τολμήσω.

Σε πιο φάκελο βρίσκονται τα περιεχόμενα των σελιδεικτών στο firefox? Θέλω να κάνω copy paste από τα αγαπημένα του explorer .Δεν θέλω να κάνω την διαδικασία της ‘εισαγωγής από το menu γιατί πιθανά να έχω αρκετά ίδια και να έχω κάνει απλά rename και είναι πάνω από 300 selides…

Αν κατάλαβα καλά.. C:\Documents and Settings\your name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\bookmarkbackups

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κατάλαβα καλά.. C:\Documents and Settings\your name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\bookmarkbackups

Ναι καλα κατάλαβες και σε ευχαριστω!!

Μόνο που δεν ξέρω πως θα προσθεσω στο αρχειο ποθ μου υπέδειξες ( *\bookmarkbackups ) τα αγαπημένα που έχω βάλει στον internet explorer

Παιδια επειδη δεν παρακολουθουσα το threat, βρεθηκε η λυση για το προβλημα που εχει ο FireFox με το copy??

Και εγώ που δεν παρακολούθησα το πρόβλημα, μπορείς να μου πεις ποιό είναι το πρόβλημα με το copy?

Μετά απο κάποιο update, δεν μπορούσε να γίνει copy/paste στα text boxes σελίδων αν θυμάμαι καλά. Το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται πλέον.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποτέ δεν το συνάντησα και δεν νομίζω ότι υπήρξε update που δεν το έκανα.

Εκτός αν ήταν στις πολύ πρώιμες εκδόσεις. Τέσπα.

συνεβαινε καποιες φορες, οχι παντα...

(1) πώς μπορώ να μην εμφανίζεται η μπάρα προόδου επάνω στο tab στο Τab Mix plus...?

(2) πώς ενεργοποιώ το αυτόματο άνοιγμα των tabs μετά από κλείσιμο του Ffox επίσης στο Tab Mix Plus?

και τα 2 αναφέρονται στον 1.5.0.7

Ι need a six month vacation, twice a year.

(1) πώς μπορώ να μην εμφανίζεται η μπάρα προόδου επάνω στο tab στο Τab Mix plus...?

(2) πώς ενεργοποιώ το αυτόματο άνοιγμα των tabs μετά από κλείσιμο του Ffox επίσης στο Tab Mix Plus?

και τα 2 αναφέρονται στον 1.5.0.7

1.Tab Mix Plus Options>Display>Tab>Progress meter on tabs

2.Tab Mix Plus Options>Session>Enable Session Manager+Enable Crash Recovery

(αν αναφέρεσαι σε περιπτώσεις που κρασάρει ο ff,και όχι σε φυσιολογικό κλείσιμο)

Και εγώ που δεν παρακολούθησα το πρόβλημα, μπορείς να μου πεις ποιό είναι το πρόβλημα με το copy?

Δεν υποστηριζει το Copy (oχι το Paste) σε καμια λειτουργια!!

Αν δεν κανω λαθος εχω τον FF 1.5.0.7 και το προβλημα ισχυει ακομα!

συνεβαινε καποιες φορες, οχι παντα...

Παντα, και τα εχω προσπαθησει ολα!Τι updates, τι απεγκαταστασεις κλπ τιποτα ακομα τα ιδια!

Εχω βαλει το extension που κανει switch στον IE oποτε ανοιγω την σελιδα σε external aplication οποτε θελω να κανω copy!

Aμα καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα βρηκε την λυση ας μου πει!

Την Tρίτη βγαίνει ο Firefox 2.0 http://www.pcworld.com/article/id,127603-c,mozilla/article.html :)

Όχι τρομερές αλλαγές, απ' ό,τι κατάλαβα το αυτόματο update θα αργήσει 2 εβδομάδες.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.