panosxx Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα σε ολους, εδω και καποιες ώρες το τηλέφωνο μου πασρουσιάζει τις επαφές διπλές και τριπλές.Μιλάμε για αστειοτητα πλέον. Και δεν ξέρω απο που να αρχισω κ που να τελειώσω.Η μονη διαφορα ήταν οτι αυτο ξεκινησε μετα την αναβάθμιση που μου έκανα στο Κέντρο Σχόλιων. Είναι από το Facebook, σβηστό και ξανά βάλτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ο ρε φίλε αυτό είναι τραγικό……τι να πω πραγματικά περαστικά σου. εύκολος τρόπος τι να πω τώρα...μια μια κανείς επεξεργασία στις επαφές και βάζεις και φωτογραφία. απλά αν έχεις πρόσβαση σε pc μέσω εφαρμογής people είναι σχετικά πιο εύκολο αλλά και πάλι 1600 επαφές είναι μπόλικη δουλεία. :rolleyes: Δε νομίζω να το κάνω κι επειδή το θέμα ΠΛΗΡΟΥΣ συγχρονισμού των επαφών μου είναι πρωτεύων για εμένα θα το "ξεφορτωθω" όσο όσο και θα γυρίσω στο Blackberry όπου τέτοιες @@ δεν συμβαίνουν ποτέ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 :rolleyes: Δε νομίζω να το κάνω κι επειδή το θέμα ΠΛΗΡΟΥΣ συγχρονισμού των επαφών μου είναι πρωτεύων για εμένα θα το "ξεφορτωθω" όσο όσο και θα γυρίσω στο Blackberry όπου τέτοιες @@ δεν συμβαίνουν ποτέ!!! Ποια συσκευή έχεις; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ποια συσκευή έχεις; το lumia 650 αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 @mr_47 νομίζεις τυχαία έβγαλαν την Redstone 2; Για να τα αφήσουν όλα στην τύχη; Δεν νομίζω.... Ειλικρινά; Ναι. Είπαν κάτι για ενοποίηση πριν κάποια χρόνια, είδαν ότι δεν τους βγαίνει και το μόνο που έχουν ως παραδώσουν (σχετικό με ενοποίηση) είναι το παρόμοιο ui. Α, και το όνομα (w10). Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία των updates, τόσο σε OS, όσο και σε apps, θα δει ότι στην τύχη γίνονται πολλά. Κι αυτό μόνο για τα 10. Αν κάποιος παρακολουθεί από τα 7, είναι ακόμα πιο προφανές. Όλα όσα ανέφερες το κάνουν, πλην του whatsapp το οποίο αρνείται να βγάλει Universal εφαρμογή. Δεν ξέρω τι κάνουν οι εφαρμογές στο Android, αλλά το facebook τουλάχιστον επί 7 ήταν πλήρως ενσωματωμένα στο λειτουργικό, αλλά μετά τα μπλόκαρε η ίδια η Facebook. Αν δηλαδή η εφαρμογή δεν στο επιτρέπει να τραβήξεις στοιχεία, τι μπορείς να κάνεις εσύ σαν OS; Μία φορά η MS παράκουσε την Google και παράκαμψε τους περιορισμούς της, και της κατέβασε την εφαρμογή την επόμενη ημέρα. Δηλαδή, το επίσημο viber, στα w10, εμφανίζει τις επαφές του στο app των επαφών; Σημείωση: Μόνο για κινητά μιλάω. Δε με απασχολεί τι ισχύει σε υπολογιστές. Τι μπορεί να κάνει σαν OS; Να πληρώσει περισσότερα, για δικαιώματα κλπ, έτσι ώστε να διατηρήσει κάποια χαρακτηριστικά, που την ξεχωρίζουν. Όχι μόνο τα tiles..... Ειδικά αυτό για το youtube είναι ακόμα πιο γελοίο. Δε μπορεί ολόκληρη Microsoft, να διατηρήσει ένα app, και μπορούν 3 3rd party devs; :rolleyes: Πολλοί κρίνετε απο το μικρο μέγεθος της χώρας μας...δεν ασχολούνται όλοι με εμάς...Πολλοί dev ειχαν σταματησει τις εφμαρμογες τους απο το store και αρχισαν να λένε ολοι οτι το εγκαταλείπουν ,αλλα τελικα αποδέιχτηκε οτι εγινε οτι εγινε για να ανεβει νέα έκδοση για τα 10αρια...Οτι δεν βγαζει η πειραιως εφαρμογη δεν λεει κατι γιατι σε ολο τον κοσμο οι τραπεζες εχουν... Πολλοί κρίνουμε από το μικρό μέγεθος της χώρας μας, γιατί σε αυτή ζούμε. Δε θα κάνουμε tour σε διάφορες χώρες, για να έχουν πολλά apps οι συσκευές μας. Ότι δε βγάζει η Πειραιώς εφαρμογή λέει κάτι. Ακόμα μία περίπτωση που δεν βοηθούν τα w10. Από την άλλη, στην Ελλάδα ζούμε και για εδώ μας ενδιαφέρει. Δηλαδή είναι εντάξει το store γιατί έχει εφαρμογή η bank of America; Ε και; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk +1 :rolleyes: Δε νομίζω να το κάνω κι επειδή το θέμα ΠΛΗΡΟΥΣ συγχρονισμού των επαφών μου είναι πρωτεύων για εμένα θα το "ξεφορτωθω" όσο όσο και θα γυρίσω στο Blackberry όπου τέτοιες @@ δεν συμβαίνουν ποτέ!!! Πόσες και πόσες φορές έχω σκεφτεί να γυρίσω σε BlackBerry.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Αλήθεια τώρα κάθεστε και κάνετε δέκα φορές την ίδια συζήτηση με τον evris... Δεν έχει νόημα για κανέναν αυτό... Έχει μια άποψη, τέλος... Ούτε εγώ τα πιστεύω αυτά αλλά μην μπαίνουμε σε κύκλους... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Αλήθεια τώρα κάθεστε και κάνετε δέκα φορές την ίδια συζήτηση με τον evris... Δεν έχει νόημα για κανέναν αυτό... Έχει μια άποψη, τέλος... Ούτε εγώ τα πιστεύω αυτά αλλά μην μπαίνουμε σε κύκλους... Με πρόλαβες. Φτάνει πια με τον evris παιδιά. Δεν έχετε να αποδείξετε κάτι..... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειλικρινά; Ναι. Είπαν κάτι για ενοποίηση πριν κάποια χρόνια, είδαν ότι δεν τους βγαίνει και το μόνο που έχουν ως παραδώσουν (σχετικό με ενοποίηση) είναι το παρόμοιο ui. Α, και το όνομα (w10). Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία των updates, τόσο σε OS, όσο και σε apps, θα δει ότι στην τύχη γίνονται πολλά. Κι αυτό μόνο για τα 10. Αν κάποιος παρακολουθεί από τα 7, είναι ακόμα πιο προφανές. Δηλαδή, το επίσημο viber, στα w10, εμφανίζει τις επαφές του στο app των επαφών; Σημείωση: Μόνο για κινητά μιλάω. Δε με απασχολεί τι ισχύει σε υπολογιστές. Τι μπορεί να κάνει σαν OS; Να πληρώσει περισσότερα, για δικαιώματα κλπ, έτσι ώστε να διατηρήσει κάποια χαρακτηριστικά, που την ξεχωρίζουν. Όχι μόνο τα tiles..... Ειδικά αυτό για το youtube είναι ακόμα πιο γελοίο. Δε μπορεί ολόκληρη Microsoft, να διατηρήσει ένα app, και μπορούν 3 3rd party devs; :rolleyes: Πολλοί κρίνουμε από το μικρό μέγεθος της χώρας μας, γιατί σε αυτή ζούμε. Δε θα κάνουμε tour σε διάφορες χώρες, για να έχουν πολλά apps οι συσκευές μας. Ότι δε βγάζει η Πειραιώς εφαρμογή λέει κάτι. Ακόμα μία περίπτωση που δεν βοηθούν τα w10. +1 Πόσες και πόσες φορές έχω σκεφτεί να γυρίσω σε BlackBerry.... Στις επαφές του τηλεφώνου έχεις επιλογές κλήσης ή μηνύματος Viber. Έχει ενσωματωθεί. Το YouTube είναι θέμα αδειων της Google. Όπως και όλα τα gapps Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ενημέρωση για το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Με πρόλαβες. Φτάνει πια με τον evris παιδιά. Δεν έχετε να αποδείξετε κάτι..... Ούτε εγώ έχω να αποδείξω κάτι. Απλά πιστεύω στην θετική έκβαση του εγχειρήματος αυτού! Κι ας αργήσει... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Το live tile του ημερολογίου σας ενημερώνεται κανονικά; το δικό μου ουτε την ημερομηνία δεν δείχνει! Αν το πειράξω με αλλαγή μεγέθους ή ξεκαρφιτσωμα επανέρχεται αλλα την επομενη μέρα πάλι τα ίδια...Τραγική κατάσταση να μην βλέπεις ουτε τα γενέθλια. Το ίδιο συμβαινει και με το outlook! Έχω την τελευταία ενημερωση και έχω κάνει επαναφορά πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Το live tile του ημερολογίου σας ενημερώνεται κανονικά; το δικό μου ουτε την ημερομηνία δεν δείχνει! Αν το πειράξω με αλλαγή μεγέθους ή ξεκαρφιτσωμα επανέρχεται αλλα την επομενη μέρα πάλι τα ίδια...Τραγική κατάσταση να μην βλέπεις ουτε τα γενέθλια. Το ίδιο συμβαινει και με το outlook! Έχω την τελευταία ενημερωση και έχω κάνει επαναφορά πρόσφατα. Το ημερολόγιο και το outlook σε μένα λειτουργούν κανονικά από τα 8.1 ως τώρα. Δείχνει και τα γενέθλια στη Glance από την παραμονή αυτών! Είναι απ' τα μόνα που δεν μου χάλασαν ποτέ έως τώρα! ;) Για να μην πω ότι έγιναν και καλύτερα.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το ημερολόγιο και το outlook σε μένα λειτουργούν κανονικά από τα 8.1 ως τώρα. Δείχνει και τα γενέθλια στη Glance από την παραμονή αυτών! Είναι απ' τα μόνα που δεν μου χάλασαν ποτέ έως τώρα! ;) Για να μην πω ότι έγιναν και καλύτερα.... Αυτό, μια χαρά όλα χωρίς προβλημα... Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το ημερολόγιο και το outlook σε μένα λειτουργούν κανονικά από τα 8.1 ως τώρα. Δείχνει και τα γενέθλια στη Glance από την παραμονή αυτών! Είναι απ' τα μόνα που δεν μου χάλασαν ποτέ έως τώρα! ;) Για να μην πω ότι έγιναν και καλύτερα.... Στην glance δουλεύει κανονικά, για το πρόβλημα με τα tiles υπάρχει καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Στην glance δουλεύει κανονικά, για το πρόβλημα με τα tiles υπάρχει καμία λύση; Προσωπικά όχι. Δεν γνωρίζω κάποια λύση. :( Αν ξέρει κάποιος άλλος ας μας πει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δηλαδή, το επίσημο viber, στα w10, εμφανίζει τις επαφές του στο app των επαφών; Σημείωση: Μόνο για κινητά μιλάω. Δε με απασχολεί τι ισχύει σε υπολογιστές. Τι εννοείς να εμφανίσει τις επαφές του Viber στην εφαρμογή των επαφών; Αφού το Viber ρουφάει τις επαφές σου από τον τηλεφωνικό σου κατάλογο. Τι διαφορετικό περιμένεις να εμφανίσει; Ούτε εγώ μίλησα για υπολογιστές. Μιλάω για δυνατότητες που είχε το Facebook παλαιότερα αλλά κόπηκαν λόγο αλλαγής πολιτικής. Για παράδειγμα, στα 7 μπορούσες να στείλεις μηνύματα μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων του κινητού. Αυτό κόπηκε διότι η Facebook ήθελε να λανσάρει το Messenger. Δεν φταίει καμία MS για αυτό. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Τι εννοείς να εμφανίσει τις επαφές του Viber στην εφαρμογή των επαφών; Αφού το Viber ρουφάει τις επαφές σου από τον τηλεφωνικό σου κατάλογο. Τι διαφορετικό περιμένεις να εμφανίσει; Ούτε εγώ μίλησα για υπολογιστές. Μιλάω για δυνατότητες που είχε το Facebook παλαιότερα αλλά κόπηκαν λόγο αλλαγής πολιτικής. Για παράδειγμα, στα 7 μπορούσες να στείλεις μηνύματα μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων του κινητού. Αυτό κόπηκε διότι η Facebook ήθελε να λανσάρει το Messenger. Δεν φταίει καμία MS για αυτό. Του απάντησα εγώ πριν. Ναι, εμφανίζονται Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Στις επαφές του τηλεφώνου έχεις επιλογές κλήσης ή μηνύματος Viber. Έχει ενσωματωθεί. Το YouTube είναι θέμα αδειων της Google. Όπως και όλα τα gapps Α, καιρός ήταν τότε. Τι εννοείς να εμφανίσει τις επαφές του Viber στην εφαρμογή των επαφών; Αφού το Viber ρουφάει τις επαφές σου από τον τηλεφωνικό σου κατάλογο. Τι διαφορετικό περιμένεις να εμφανίσει; Ούτε εγώ μίλησα για υπολογιστές. Μιλάω για δυνατότητες που είχε το Facebook παλαιότερα αλλά κόπηκαν λόγο αλλαγής πολιτικής. Για παράδειγμα, στα 7 μπορούσες να στείλεις μηνύματα μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων του κινητού. Αυτό κόπηκε διότι η Facebook ήθελε να λανσάρει το Messenger. Δεν φταίει καμία MS για αυτό. Τις επιλογές, που μου έγραψε ο montoya. Όντως, τα 7 είχαν περισσότερα χαρακτηριστικά σαν os, από τα 8. Για να μην πω και τα 10. Και πάλι. Δε σου φαίνεται λίγο περίεργο οι 3rd party devs να μπορούν να φτιάχνουν και να διατηρούν youtube apps και η Microsoft όχι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Και πάλι. Δε σου φαίνεται λίγο περίεργο οι 3rd party devs να μπορούν να φτιάχνουν και να διατηρούν youtube apps και η Microsoft όχι; Μα το θέμα δεν είναι να φτιάξει η MS youtube και google maps, αλλά η ίδια η Google. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Μα το θέμα δεν είναι να φτιάξει η MS youtube και google maps, αλλά η ίδια η Google. Για αρχή, ας επιτρέψει η google στην ms να φτιάξει δική της, με τα σωστά apns, και βλέπουμε για το app της google. Αν και δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει από το mytube. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Για αρχή, ας επιτρέψει η google στην ms να φτιάξει δική της, με τα σωστά apns, και βλέπουμε για το app της google. Αν και δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει από το mytube. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πρεπει να πληρώσω ένα app για να βλεπω youtube, που είναι δωρεάν στα άλλα λειτουργικά... Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πρεπει να πληρώσω ένα app για να βλεπω youtube, που είναι δωρεάν στα άλλα λειτουργικά... Δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να δεις. Υπάρχει και η free έκδοση αλλά κι άλλες πολλές εφαρμογές δωρεάν για αυτή τη δουλειά. Με την πληρωμή ξεκλειδώνεις κάποια χαρακτηριστικά (πχ κατέβασμα βιντεο νομίζω) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 πριν την anniversary κατα την φορτιση βλεπαμε το εικονιδιο της μπαταριας στην glass screen και ξεραμε την πορεια της φορτισης.Μετα την anniversary δεν βλεπω το εικονιδιο κατα την φορτιση ,ενεργοποιειται απο καπου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attractive Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλησπέρα έχω 1 χρόνο κ 6 μήνες Windows phone ειναι μόνο υποσχέσεις, η χειρότερη κινητή εμπειρία ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Καλησπέρα έχω 1 χρόνο κ 6 μήνες Windows phone ειναι μόνο υποσχέσεις, η χειρότερη κινητή εμπειρία ever Ευχαριστω πολύ με εσωσες. Αν μπορεις να γινεις και ποιο συγκεκριμενος. Edited September 23, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Καλησπέρα έχω 1 χρόνο κ 6 μήνες Windows phone ειναι μόνο υποσχέσεις, η χειρότερη κινητή εμπειρία ever Πλέον συμφωνώ και εγώ γιατί προσωπικά περίμενα διαφορετική εξέλιξη στο store. Κακα τα ψέματα αλλά δεν μπορείς να αξιοποιήσεις σωστά ένα smartphone αν δεν έχεις εφαρμογές. Αυτό με χάλασε και με έβαλε στο τρυπάκι να μαζέψω λεφτά για κάτι άλλο. Edited September 23, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts