Giwrgos_Gk Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Lumia 950 και anniversary. Ξενερωσα εντελως και με την τελευταια καμερα και τα χαλια χρωματα. Επισης αν τραβηξεις 3-4 φωτο γρηγορα σε πρηζει με μηνυματα τυπου "αποθηκευση" και παγωμα για 6-10"... jpeg χωρις hdr και αποθηκευση στη μνημη του κινητου. Πριν δεν υπηρχε το προβλημα. Και τωρα προβλημα με τον νεο μου φορτιστη dt-903. Βραζουν φορτιστης και τηλεφωνο και σταματαει η φορτιση. Η φορτιση αλλοτε γρηγορη αλλοτε σαλιγκαρι. Γεμισε ο τοπος στα ξενα φορα, αναφορες για προβλημα στην ασυρματη φορτιση με την anniversary. Ο μερες της anniversary ειναι μετρημενες. Θα κανω downgrade. Εφυγα απο το android γιατι καθε φορα επρεπε να κανω μεταπτυχιακο για να εχω τηλ με σωστη ρομ. Παλι τα ιδια. Οτι και να λετε για στρατηγικες της MS, για μεριδια αγορας κτλ, εγω μπροστα μου βλεπω ενα λειτουργικο ικανο μεν, αλλα με κακη διαχειρηση πορων και θερμοτητας/μπαταριας. Και πριν και με την επετειακη. Και δεν με ενδιαφερουν οι εφαρμογες και το store. Την δουλεια μου την κανω. Δεν νοσταλγω το android. Το τηλ μεχρι τωρα αξιζει μονο ως καμερα. Και για τους καλους χρονους ομιλιας. Σε ολα τα αλλα... Όταν πήρα το 950XL είχε την επετειακή έκδοση,όπως κάνω σε όλα τα windows το έβαλα σε fast insider και κατέβασα την τελευταία έκδοση,το πρόβλημα της υπερθέρμανσης διορθώθηκε ενώ βελτιώθηκε και η ζωή της μπαταρίας,σήμερα έγινε και άλλη αναβάθμιση και ο edge έγινε ακόμα πιο γρήγορος,στην κάμερα δεν βλέπω διαφορά παπάδες κάνει και τώρα.Και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνετε όλοι σε fast insider mode και το 640XL έτσι το είχα και πετούσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Όταν πήρα το 950XL είχε την επετειακή έκδοση,όπως κάνω σε όλα τα windows το έβαλα σε fast insider και κατέβασα την τελευταία έκδοση,το πρόβλημα της υπερθέρμανσης διορθώθηκε ενώ βελτιώθηκε και η ζωή της μπαταρίας,σήμερα έγινε και άλλη αναβάθμιση και ο edge έγινε ακόμα πιο γρήγορος,στην κάμερα δεν βλέπω διαφορά παπάδες κάνει και τώρα.Και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνετε όλοι σε fast insider mode και το 640XL έτσι το είχα και πετούσε.. Θα κάνουν αλλαγές στα API παλι και θα υπάρξουν bugs. Γνώμη μου καλύτερα να περιμένετε 1-2 μηνες πριν την επισημη κυκλοφορια της redstone 2 για να ξαναμπείτε σε fast/slow. Προς το παρον μόνο αν έχεις δεύτερη συσκευή που δεν πολυχρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Θα κάνουν αλλαγές στα API παλι και θα υπάρξουν bugs. Γνώμη μου καλύτερα να περιμένετε 1-2 μηνες πριν την επισημη κυκλοφορια της redstone 2 για να ξαναμπείτε σε fast/slow. Προς το παρον μόνο αν έχεις δεύτερη συσκευή που δεν πολυχρησιμοποιείς. Bugs έχει,αλλά όταν η συσκευή δουλεύει καλύτερα τι να την κάνω την επίσημη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Ενεργοποιώντας την Cortana και στο desktop βλέπω πλέον να έρχονται ειδοποιήσεις και του τηλεφώνου στο action center https://s22.postimg.org/snfuuv1mp/cortana.jpg https://s18.postimg.io/jxv6irvp5/Screenshot_1.png Edited September 2, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Αν συνδέσω στο 930 μου φλασακι θα το αναγνωρίσει? Για να μπορέσω να δω αρχεία που έχει μέσα? Σε παλιότερη έκδοση που το είχα δοκιμάσει δεν μπορούσα. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Εγώ π.χ. αν και διαβάζω συνέχεια όλα τα νήματα σχετικά με τα windows 10 mobile και του Lumia 640XL που έχω, γράφω σπάνια γιατί δεν αντιμετωπίζω σοβαρά θέματα, μέχρι τώρα τουλάχιστον και δεν μου φαίνεται σωστό να γράφω συνέχεια πως δεν έχω προβλήματα, απλώς για να γράψω κάτι. Θα γράψω εάν αντιμετωπίσω πρόβλημα, με σκοπό να βοηθηθώ. Και μιας και έγραψα, να ρωτήσω αν και πρέπει να γράφτηκε και πιο πριν σχετικά με τον edge. Μετά την επετειακή αναβάθμιση, τα γράμματα έχουν μεγαλώσει πολύ. Ειδικά εδώ στο myphone δυσκολεύεσαι αρκετά για να διαβάσεις ένα άρθρο, ή κάποιο thread. Μίκρυνα τόσο τα γράμματα στον browser, όσο και το μέγεθος μέσα από τις ρυθμίσεις, αλλά στον edge δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Μου διέφυγε κάτι από τις ρυθμίσεις, ή εδώ μέσα σχετικά με αυτό; Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, το contra που παρακολουθώ έγινε μην αναγνώσιμο, χρησιμοποιώ τον UC Browser αποκλειστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, το contra που παρακολουθώ έγινε μην αναγνώσιμο, χρησιμοποιώ τον UC Browser αποκλειστικά. Το ελεγξα τώρα και είναι μια χαρά Τσέκαρε τις ρυθμίσεις συσκευής και τις ρυθμίσεις του edge. Εκεί είναι η λύση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Το ελεγξα τώρα και είναι μια χαρά Τσέκαρε τις ρυθμίσεις συσκευής και τις ρυθμίσεις του edge. Εκεί είναι η λύση. Ναι, ελαχιστοποιώντας το μέγεθος κειμένου στις ρυθμίσεις --> διευκόλυνση πρόσβασης --> περισσότερες επιλογές, στρώνει, αλλά το μέγεθος εφαρμόζεται παντού και πραγματικά είναι πολύ μικρά τα γράμματα για εμένα που είμαι 45ρης… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ναι, ελαχιστοποιώντας το μέγεθος κειμένου στις ρυθμίσεις --> διευκόλυνση πρόσβασης --> περισσότερες επιλογές, στρώνει, αλλά το μέγεθος εφαρμόζεται παντού και πραγματικά είναι πολύ μικρά τα γράμματα για εμένα που είμαι 45ρης… Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (49 ετών), οπότε δεν είναι λύση αυτή. Επανέφερα τη ρύθμιση στο 175 που προτείνεται και επέλεξα στον edge τη μικρότερη γραμματοσειρά και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση στον stock browser. Το κάνει και σε άλλους browsers αυτό; Μπορείτε να προτείνετε κάποιον, ή να απευθυνθώ στο ανάλογο thread; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ενεργοποιώντας την Cortana και στο desktop βλέπω πλέον να έρχονται ειδοποιήσεις και του τηλεφώνου στο action center https://s22.postimg.org/snfuuv1mp/cortana.jpg https://s18.postimg.io/jxv6irvp5/Screenshot_1.png Φυσικά και είναι τρομερό feature. H Cortana έγινε μόνιμη σε όλες τις συσκευές μου πλέον. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδια γυαλια χρειαζομαστε(πρεσβυωπια το λενε) Εγω πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ίσως με επόμενη αναβάθμιση να διορθωθούν και τα γράμματα... ελπίζω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Edge, η γραμματοσειρά παρέμενε η ίδια όπως ήταν μετά από κάθε αναβάθμιση, είτε του λειτουργικού είτε της εφαρμογής. Πάντως, αν εξαιρέσει κάποιος την εφαρμογή του Facebook που μου κάνει κάποια force close (θεωρώ ότι αυτό οφείλεται στην ίδια την εφαρμογή και στο γεγονός ότι είναι ίσως λίγο βαριά για το 640 LTE που έχω), σε όλα τα άλλα επίπεδα το λειτουργικό συμπεριφέρεται και λειτουργεί άψογα, άμεσα, απροβλημάτιστα. Το 99% των εφαρμογών που εγώ χρησιμοποιώ δουλεύουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα όπως και κάθε λειτουργία και μενού του ίδιου του τηλεφώνου. Και όλα αυτά χωρίς κανένα hard ή soft reset ποτέ και πριν ή μετά από κάποια αναβάθμιση. Edited September 3, 2016 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Edge, η γραμματοσειρά παρέμενε η ίδια όπως ήταν μετά από κάθε αναβάθμιση, είτε του λειτουργικού είτε της εφαρμογής. Πάντως, αν εξαιρέσει κάποιος την εφαρμογή του Facebook που μου κάνει κάποια force close (θεωρώ ότι αυτό οφείλεται στην ίδια την εφαρμογή και στο γεγονός ότι είναι ίσως λίγο βαριά για το 640 LTE που έχω), σε όλα τα άλλα επίπεδα το λειτουργικό συμπεριφέρεται και λειτουργεί άψογα, άμεσα, απροβλημάτιστα. Το 99% των εφαρμογών που εγώ χρησιμοποιώ δουλεύουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα όπως και κάθε λειτουργία και μενού του ίδιου του τηλεφώνου. Και όλα αυτά χωρίς κανένα hard ή soft reset ποτέ και πριν ή μετά από κάποια αναβάθμιση.οταν περασες τα 10αρια δεν εκανες hard ή soft reset ?εχω και γω το ιδιο τηλ.αν ειναι ετσι τα περναω και σημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Όχι, δεν έχω κάνει καθόλου reset. Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Όχι, δεν έχω κάνει καθόλου reset. Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Χωρίς hard reset, τα tiles είναι διάφανα; Σε μένα, χωρίς hr τα tiles δεν ήταν διάφανα και δεν υπήρχε επιλογή να γίνουν, ούτε στο 930, ούτε στο 635. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ο τρόπος που προτείνει η ms ειναι hard reset μετα την αναβάθμιση σε 10αρια.. Εγω προσωπικά σε 535,735,930 645 δεν έκανα τιποτα και παλι δουλευαν απροβληματιστα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Στο 930 δεν εχω κανει ποτε hard reset στον εναμιση χρονο που το εχω και ολα λειτουργουν αψογα. Στο 535 εχω κανει hard reset αλλα σε αυτο περναω πολλες δοκιμαστικες εκδοσεις κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Χωρίς hard reset, τα tiles είναι διάφανα; Σε μένα, χωρίς hr τα tiles δεν ήταν διάφανα και δεν υπήρχε επιλογή να γίνουν, ούτε στο 930, ούτε στο 635. Φυσικά, εκτός από εκείνα που προφανώς από κατασκευής της εφαρμογής τα tiles δεν είναι διάφανα, δηλαδή facebook & Messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εδώ και 3 μέρες οι φωτογραφίες μου δεν ανεβαίνουν στο one drive (έχω επιλέξει να ανεβαίνουν αυτόματα, εφόσον συνδεθώ με wi fi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Κι εγώ ποτέ δεν έκανα hr στο 830 εδώ και 1,5 χρόνο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι, όταν πηγαίνω Settings, System, Phone δεν υπάρχει το Caller ID δηλαδή η επιλογή να αποκρύψω ή όχι τον αριθμό μου και ως εκ τούτου πάνω που λέει My phone number αντί να έχει τον αριθμό μου λέει Unknown. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ;; Μήπως είναι θέμα της Cosmote ή μήπως γιατί έχω αρνητικό υπόλοιπο ;; Edited September 3, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ούτε σε εμένα με Vofadone.... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Και κάτι ακόμα, στην ίδια κατηγορία (Settings, System, Phone) εκεί που λέει Default apps πατάω Choose apps και μου βγάζει αυτό https://p35a9g.dm2304.livefilestore.com/y3pFeQZY1TgbxzeNTKRvL4gDu5SsrOJvoMdEfWkvFTeXnEh9nqtyZk5STGIgT6djvAinP1h2xi8MObrLrYfnp3nI6iIv2MJdwEG6h_0eb9CSaFQglXZpYbDcDXx58i8BbpgG1PTAEJxcsMJivVJSQ6abLMjGV6yywVTQNQUwtyyAAk/wp_ss_20160903_0001.jpg?psid=1 χωρίς να να μπορώ να επίλέξω τίποτα παρόλο που έχω και το Skype δεν μου βγάζει την επιλογή κάτω για την εφαρμογή βίντεο, και εκεί που γράφει Calling έπρεπε να έχει (αν θυμάμαι καλά) το Block and Filter.... Anyway μικρό το κακό αλλά τι μπορεί να φταίει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι, όταν πηγαίνω Settings, System, Phone δεν υπάρχει το Caller ID δηλαδή η επιλογή να αποκρύψω ή όχι τον αριθμό μου και ως εκ τούτου πάνω που λέει My phone number αντί να έχει τον αριθμό μου λέει Unknown. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ;; Μήπως είναι θέμα της Cosmote ή μήπως γιατί έχω αρνητικό υπόλοιπο ;; Έχω το 640XL LTE και στις ρυθμίσεις>τηλέφωνο πιο κάτω από το «άγνωστος» στο «ο αριθμός τηλεφώνου μου», έχει κλίσεις και από κάτω εμφάνιση του αριθμού μου, ανοίγω και έχει τρεις επιλογές, σε όλους, σε κανέναν και στις επαφές μου, εάν εννοείς αυτό. Έχω δίκτυο Wind. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts