natna Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Lumia 950 και anniversary. Ξενερωσα εντελως και με την τελευταια καμερα και τα χαλια χρωματα. Επισης αν τραβηξεις 3-4 φωτο γρηγορα σε πρηζει με μηνυματα τυπου "αποθηκευση" και παγωμα για 6-10"... jpeg χωρις hdr και αποθηκευση στη μνημη του κινητου. Πριν δεν υπηρχε το προβλημα. Και τωρα προβλημα με τον νεο μου φορτιστη dt-903. Βραζουν φορτιστης και τηλεφωνο και σταματαει η φορτιση. Η φορτιση αλλοτε γρηγορη αλλοτε σαλιγκαρι. Γεμισε ο τοπος στα ξενα φορα, αναφορες για προβλημα στην ασυρματη φορτιση με την anniversary. Ο μερες της anniversary ειναι μετρημενες. Θα κανω downgrade. Εφυγα απο το android γιατι καθε φορα επρεπε να κανω μεταπτυχιακο για να εχω τηλ με σωστη ρομ. Παλι τα ιδια. Οτι και να λετε για στρατηγικες της MS, για μεριδια αγορας κτλ, εγω μπροστα μου βλεπω ενα λειτουργικο ικανο μεν, αλλα με κακη διαχειρηση πορων και θερμοτητας/μπαταριας. Και πριν και με την επετειακη. Και δεν με ενδιαφερουν οι εφαρμογες και το store. Την δουλεια μου την κανω. Δεν νοσταλγω το android. Το τηλ μεχρι τωρα αξιζει μονο ως καμερα. Και για τους καλους χρονους ομιλιας. Σε ολα τα αλλα... Edited August 31, 2016 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εγω βλεπω το λειτουργικο στις πιο καινουργιες build να ειναι πιο ελαφρυ. Πολυ καλη η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογων με πολυ λιγοτερα resuming , edge με πολυ καλη ταχυτητα πλεον, και η cortana πολυ πιο σταθερη απο οτι ηταν στην threshold. Για το facebook η χαμηλη ταχυτητα της εφαρμογης οφειλεται οτι κανει χρηση δικων του βιβλιοθηκων για να λειτουργησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Το ότι μερικές συσκευές έχουν προβλήματα δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι το λειτουργικό δεν είναι καλο! Όντως Messenger και Facebook είναι αργά, αλλά γενικά είναι γρήγορο! Ειδικά ο Edge και το Viber έγιναν πολύ γρήγορα! Με την τελευταία αναβάθμιση και το Instagram έγινε καλύτερο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλημέρα και καλό μήνα! Με την επετειακή αναβάθμιση το κινητό μου θερμαίνεται υπερβολικά σε ότι και αν κάνω. Έχω κάνει hard reset και στήσιμο από την αρχή άλλα καμία βελτίωση. 640DS. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλημέρα και καλό μήνα! Με την επετειακή αναβάθμιση το κινητό μου θερμαίνεται υπερβολικά σε ότι και αν κάνω. Έχω κάνει hard reset και στήσιμο από την αρχή άλλα καμία βελτίωση. 640DS. Έκανες hard reset χωρίς back ap; Κάτι θα φταίει γιατί ποτέ δεν αντιμετώπισα θέμα να ζεσταθεί το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ούτε εγώ αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα υπερθέρμανσης με το 830 σε καμία αναβάθμιση των 10, και δεν έχω κάνει ακόμα hard reset! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Έκανες hard reset χωρίς back ap; Κάτι θα φταίει γιατί ποτέ δεν αντιμετώπισα θέμα να ζεσταθεί το κινητό. Ναι hard reset χωρίς back up. Σκέφτομαι να το πάω για σέρβις για το gps που δεν κλειδώνει και θα τους αναφέρω και το πρόβλημα θερμότητας. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Βρε παιδια ποια συγκριση με το αντροιντ...καμμια σχεση η διαχειριση της μνημης ΚΑΙ χωρου εδω ! Υπαρχει λυση για ολα...αν καθαριζεται το τηλ απ τα σκουπιδια.Πχ η νεα εφαρμογη του fb μπορει να φτασει επειτα απο χρηση και τα 800 mb με αυτα που μαζευονται...η λυση ? Σβηστε την και ξαναβαλτε την δεν παιρνει πανω απο πενταλεπτο και ξαναγυριζει στην αρχικη της λαιτ μορφη. Αν εχετε γρηγορη καρτα βαλτε την εφαρμογη σε αυτη!Δεν θελετε αυτο? υπαρχει πλεον ο νεος edge που κανει πια τα παντα στο FB. Καθαριστε τον και αυτον απο καιρου εις καιρον απ τις ρυθμισεις και ολα οκ...Εχω τηλεφωνο 1,5 ετους που πληρωσα τοτε 150Ε περιπου και πεταει. Απ την αλλη οντως χρειαζονται φυσικα βελτιωση πολλες εφαρμογες και εμπλουτιση του store τα εχουμε πει αυτα. Οποιος προσεχει το τηλ του λιγακι το εχει μια χαρα μετα απο 1,5 χρονο. Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις αχρηστες εφαρμογες για πολλους (οπως εγω) πχ το xbox ,groove κλπ..που πιανουν χωρο και βαραινουν το λειτουργικο χωρις λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Πάντως 640 και 830 φίλων μου δουλεύουν άψογα. Όπως και των περισσότερων εδώ. Ακόμα έχω υπερθέρμανση, όμως, με 640ds. Με clean install και set up as new. Ναι, η μπαταρία διορθώθηκε κάπως, αλλά αν είναι να μην έχουμε ως δεδομένη μια x διαρκεια της μπαταρίας, μετά από τόσα updates από 8.1 έως τώρα, τότε κάτι δεν κάνει καλά η MS... Εκτός κι αν πρέπει να κάνουμε 2 hard resets και άλλα 2 soft resets, μετά από κάθε update. Πώς με 8.1 ήταν "πάγος", μόνο η Microsoft μπορεί να ξέρει... Όσο για τα 3gb ram, που καλύπτουν τα όποια λάθη. Δε βλέπω τη Microsoft να έχει βγάλει καμία συσκευή με 2gb ram (η NuAnce είναι Ιαπωνική εταιρεία, οπότε οι συσκευές της λειτουργούν μόνο σε εκείνη τη χώρα, γι' αυτό και δεν την αναφέρω), για να μπορώ να κρίνω και αυτή την κατηγορία συσκευών. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ακόμα έχω υπερθέρμανση, όμως, με 640ds. Με clean install και set up as new. Ναι, η μπαταρία διορθώθηκε κάπως, αλλά αν είναι να μην έχουμε ως δεδομένη μια x διαρκεια της μπαταρίας, μετά από τόσα updates από 8.1 έως τώρα, τότε κάτι δεν κάνει καλά η MS... Εκτός κι αν πρέπει να κάνουμε 2 hard resets και άλλα 2 soft resets, μετά από κάθε update. Πώς με 8.1 ήταν "πάγος", μόνο η Microsoft μπορεί να ξέρει... Όσο για τα 3gb ram, που καλύπτουν τα όποια λάθη. Δε βλέπω τη Microsoft να έχει βγάλει καμία συσκευή με 2gb ram (η NuAnce είναι Ιαπωνική εταιρεία, οπότε οι συσκευές της λειτουργούν μόνο σε εκείνη τη χώρα, γι' αυτό και δεν την αναφέρω), για να μπορώ να κρίνω και αυτή την κατηγορία συσκευών. Δεν έβγαλε με 2gb ram αλλά έβγαλε με 1gb και πάει μια χαρά (πλην ελαχίστων ίσως περιπτώσεων) Υ.Γ. 2gb έχει το 930 που αν και nokia ουσιαστικά ήταν υπό την ms Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Βρε παιδια ποια συγκριση με το αντροιντ...καμμια σχεση η διαχειριση της μνημης ΚΑΙ χωρου εδω ! Υπαρχει λυση για ολα...αν καθαριζεται το τηλ απ τα σκουπιδια.Πχ η νεα εφαρμογη του fb μπορει να φτασει επειτα απο χρηση και τα 800 mb με αυτα που μαζευονται...η λυση ? Σβηστε την και ξαναβαλτε την δεν παιρνει πανω απο πενταλεπτο και ξαναγυριζει στην αρχικη της λαιτ μορφη. Αν εχετε γρηγορη καρτα βαλτε την εφαρμογη σε αυτη!Δεν θελετε αυτο? υπαρχει πλεον ο νεος edge που κανει πια τα παντα στο FB.Εχω τηλεφωνο 1,5 ετους που πληρωσα τοτε 150Ε περιπου και πεταει. Απ την αλλη οντως χρειαζονται φυσικα βελτιωση πολλες εφαρμογες και εμπλουτιση του store τα εχουμε πει αυτα. Οποιος προσεχει το τηλ του λιγακι το εχει μια χαρα μετα απο 1,5 χρονο. προσωπικα σε πολλά από αυτά δεν συμφωνώ καθολου. Αυτό που λες για τα 150€ και σύγκριση με το android θα σου πω κάτι αν και είναι off topic (συγνωμη κιολας) πλέον υπάρχουν καλά android κάτω από 200€. πριν ένα χρόνο πήρα στην γυναίκα μου το galaxy a3 με 170€ και έχει 1,5gb ram 16gb rom τετραπυρηνο και του άλλαξε τα φώτα με viber,whatsapp και με όλα μα… όλα τα social media (λόγο δουλειάς) και πολλά παιχνίδια και δεν ήθελε ποτέ ούτε soft reset ούτε επανεκκίνηση χωρίς καθόλου λαγ. Ε τα άλλα που λες για το Facebook θα το κάνω εγώ,εσύ και 2-3 που ασχολούνται όχι ο μέσος χρήστης δεν είναι λύση για κάποιον που θέλει απλά ένα smartphone. Τώρα όσο αφορά τ Edge ε δεν είναι και έτσι τα πράγματα γιατί με το ζόρι αν μπορείς να γράφεις κάτι η να τικαρις κάτι σε μικρές κουκίδες και ούτε καν κρατάει το zoom in!και μετά για προτάσεις να τα κάνουμε όλα από το browser ε δεν γίνεται αυτό τότε τι πήρα smartphone έπρεπε να κρατήσω το sonyericsson K850 γιατί μια χαρά browser είχα πριν 10 χρόνια. Edited September 1, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Δεν έβγαλε με 2gb ram αλλά έβγαλε με 1gb και πάει μια χαρά (πλην ελαχίστων ίσως περιπτώσεων) Υ.Γ. 2gb έχει το 930 που αν και nokia ουσιαστικά ήταν υπό την ms Μια χαρά για τα κριτήρια της Microsoft. :) P.S.: Και το 930 δεν άξιζε τα χρήματά του, ειδικά με τα προβλήματα που είχε στην αρχή. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα, δεν το παρακολουθώ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Μια χαρά για τα κριτήρια της Microsoft. :) P.S.: Και το 930 δεν άξιζε τα χρήματά του, ειδικά με τα προβλήματα που είχε στην αρχή. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα, δεν το παρακολουθώ. 930 έχει η αδερφή μου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όπως έχω καταλάβει, πρόβλημα παρουσίασαν σε τεράστιο ποσοστό όσα δόθηκαν με την γνωστή προσφορά του Γερμανού. Τυχαίο? Δεν γνωρίζω. Επειδή όμως ρωτούσα όσους ανέφεραν πρόβλημα, η συντριπτική πλειοψηφία το είχε πάρει με την συγκεκριμένη προσφορά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 930 έχει η αδερφή μου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όπως έχω καταλάβει, πρόβλημα παρουσίασαν σε τεράστιο ποσοστό όσα δόθηκαν με την γνωστή προσφορά του Γερμανού. Τυχαίο? Δεν γνωρίζω. Επειδή όμως ρωτούσα όσους ανέφεραν πρόβλημα, η συντριπτική πλειοψηφία το είχε πάρει με την συγκεκριμένη προσφορά. Καλά δεν είναι και η πρώτη φορά, που μεγάλη αλυσίδα παίρνει ελαττωματικές παρτίδες. Άλλη μία το είχε κάνει πιο πρόσφατα, με άλλη μεγάλη εταιρεία.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 προσωπικα σε πολλά από αυτά δεν συμφωνώ καθολου. Αυτό που λες για τα 150€ και σύγκριση με το android θα σου πω κάτι αν και είναι off topic (συγνωμη κιολας) πλέον υπάρχουν καλά android κάτω από 200€. πριν ένα χρόνο πήρα στην γυναίκα μου το galaxy a3 με 170€ και έχει 1,5gb ram 16gb rom τετραπυρηνο και του άλλαξε τα φώτα με viber,whatsapp και με όλα μα… όλα τα social media (λόγο δουλειάς) και πολλά παιχνίδια και δεν ήθελε ποτέ ούτε soft reset ούτε επανεκκίνηση χωρίς καθόλου λαγ. Ε τα άλλα που λες για το Facebook θα το κάνω εγώ,εσύ και 2-3 που ασχολούνται όχι ο μέσος χρήστης δεν είναι λύση για κάποιον που θέλει απλά ένα smartphone. Τώρα όσο αφορά τ Edge ε δεν είναι και έτσι τα πράγματα γιατί με το ζόρι αν μπορείς να γράφεις κάτι η να τικαρις κάτι σε μικρές κουκίδες και ούτε καν κρατάει το zoom in!και μετά για προτάσεις να τα κάνουμε όλα από το browser ε δεν γίνεται αυτό τότε τι πήρα smartphone έπρεπε να κρατήσω το sonyericsson K850 γιατί μια χαρά browser είχα πριν 10 χρόνια. Φίλε μου εγω εχω διαφορετική αποψη κρινοντας και απο την γυναικα μου με galaxy και απο την αδερφη μου με Sony xperia... το πως και τι δεν εχει νοημα να το αναφερω οσο για εμενα αστο ας μην μιλησουμε για την συμβιωση μου με διαφορα android.Εγω τραβηξει root και εχω βαλει καστομ f/w σε διαφορα τηλεφωνα μεχρι που ειπα οκ φτανει πια. Με τον egde μια χαρα κανεις δουλεια πλεον στο fb ,μηπως τα ισοπεδωνεις ολα συγκρινοντας τον edge με τον browser του 850? Κατι ακομη ..οταν εφτασε τα 800 mb το νεο fb το τηλεφωνακι μου με λιγοτερο απο ενα γιγα χωρο δουλευε κανονικοτα.Να μιλησω για αναλογο android? Εξαλου δεν εχει νοημα να συγκρινουμε λειτουργικα εδω το καθενα εχει τα - και τα + του .Ο καθενας με οτι του ταιριαζει καλυτερα. Διαβαζα σε διαφορα φορα οτι με την anniversary θα φουλαρει δεν θα εχουμε χωρο ...οτι θα πιανει καποια γιγα και οτι εμεις με το ταπεινο 640 δεν θα μπορεσουμε καν να την βαλουμε . Τιποτα απ αυτα δεν ισχυσε στο τελος...οταν εκανα το update ειχα ΠΕΡΙΣΣΟτερο ελευθερο χωρο απ οτι πριν! Σταματαω εδω λεγοντας οτι καλο ειναι να κραζουμε την ms για τα αρκετα λαθη της αλλα ειναι κριμα να θαβουμε επειδη δεν μας ταιριαζει ενα λειτουργικο ...και ξαναλαεω οτι αν δεν μας ταιριαζει κατι παμε αλλου.Ελευθερη αγορα εχουμε .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Φίλε μου εγω εχω διαφορετική αποψη κρινοντας και απο την γυναικα μου με galaxy και απο την αδερφη μου με Sony xperia... το πως και τι δεν εχει νοημα να το αναφερω οσο για εμενα αστο ας μην μιλησουμε για την συμβιωση μου με διαφορα android.Εγω τραβηξει root και εχω βαλει καστομ f/w σε διαφορα τηλεφωνα μεχρι που ειπα οκ φτανει πια. Με τον egde μια χαρα κανεις δουλεια πλεον στο fb ,μηπως τα ισοπεδωνεις ολα συγκρινοντας τον edge με τον browser του 850? Κατι ακομη ..οταν εφτασε τα 800 mb το νεο fb το τηλεφωνακι μου με λιγοτερο απο ενα γιγα χωρο δουλευε κανονικοτα.Να μιλησω για αναλογο android? Εξαλου δεν εχει νοημα να συγκρινουμε λειτουργικα εδω το καθενα εχει τα - και τα + του .Ο καθενας με οτι του ταιριαζει καλυτερα. Διαβαζα σε διαφορα φορα οτι με την anniversary θα φουλαρει δεν θα εχουμε χωρο ...οτι θα πιανει καποια γιγα και οτι εμεις με το ταπεινο 640 δεν θα μπορεσουμε καν να την βαλουμε . Τιποτα απ αυτα δεν ισχυσε στο τελος...οταν εκανα το update ειχα ΠΕΡΙΣΣΟτερο ελευθερο χωρο απ οτι πριν! Σταματαω εδω λεγοντας οτι καλο ειναι να κραζουμε την ms για τα αρκετα λαθη της αλλα ειναι κριμα να θαβουμε επειδη δεν μας ταιριαζει ενα λειτουργικο ...και ξαναλαεω οτι αν δεν μας ταιριαζει κατι παμε αλλου.Ελευθερη αγορα εχουμε .:) Καλά αλλά είπα εγώ άλλα μου απαντάς εσύ. Καταρχήν δεν συγκρίνω τον edge με το κ850 απλά είπα ότι δεν γίνεται να έχω smartphone και να τα κάνω όλα με το browser αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνα smartphone αλλά θα κράταγα το 850 που έχει ένα browser. Συγνώμη αλλά δεν είναι λογικό να έχεις smartphone και να μην έχεις apps μέσα να μην φουλαρης την μνήμη και ας τα κάνουμε όλα από browser η μια φόρα την εβδομάδα άντε να σβήσεις το Facebook και άντε μετά κατέβασμα ξανά να ελαφρύνουμε το κινητό. Στο ξαναλέω οι συμβουλές σου απευθύνονται στους γνωστές όχι στον μεσο άνθρωπο. Ps. Και ούτε συγκρίνω os και κινητά. Απλά αναφέρεις το android σαν και κακο και ένα Windows phone με 150€ μετά από 1,5 σαν και σούπερ. Και σου απαντάω είτε το θες είτε όχι υπάρχουν και καλά android και με 170€. Ας μην τα βλέπουμε συναισθηματικά με παρωπίδες. Τέλος το off topic. Edited September 1, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Φίλε μου εγω εχω διαφορετική αποψη κρινοντας και απο την γυναικα μου με galaxy και απο την αδερφη μου με Sony xperia... Πήρες κι εσύ από εταιρείες με τις χειρότερες φθηνές υλοποιήσεις.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 930 έχει η αδερφή μου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όπως έχω καταλάβει, πρόβλημα παρουσίασαν σε τεράστιο ποσοστό όσα δόθηκαν με την γνωστή προσφορά του Γερμανού. Τυχαίο? Δεν γνωρίζω. Επειδή όμως ρωτούσα όσους ανέφεραν πρόβλημα, η συντριπτική πλειοψηφία το είχε πάρει με την συγκεκριμένη προσφορά. Θέμα παρτίδας ήταν καθαρά. Το δικό μου ήταν αγορασμένο από Skroutzoμάγαζο στον Πειραιά και είχε κανονικά purple tint, flickering, καμμένα ηχεία και όλα τα ωραία. Επειδή πέρασα στην άλλη μεριά (iOS), είπα να σας απαλλάξω από την γκρίνια μου, να βρω κι εγώ την ηρεμία μου, αλλά πάντα κάποια WP συσκευή θα πέφτει στα χέρια μου. Συγκεκριμένα, πήρα την Παρασκευή το 535 του πατέρα μου να του περάσω Anniversary, να του κάνω hard reset κι όλα τα ωραία γιατί με την έκδοση των 10 που είχε, μου έκανε παράπονα για την μπαταρία. Τα έκανα όλα και μέχρι στιγμής έχω τα εξής bug: 1) Η φωτεινότητα σταμάτησε να λειτουργεί. Σε σκοτεινό μέρος, οι σκάλες αυτόματο - χαμηλό - υψηλό δίνουν το ίδιο φω ς, ενώ μόνο το μεσαίο χαμηλώνει τη φωτεινότητα. Στο χαμηλό, κάνει πως χαμηλώνει και αυτομάτως ξανανεβαίνει στο υψηλό επίπεδο (δεν αλλάζει το όνομα στο tile - η φωτεινότητα μόνο). 2) Έκανα το setup με δική μου κάρτα της VF. Μόλις τοποθέτησα τη δική του (WIND) η ώρα άλλαξε από αυτόματη και πήγε 45' ακριβώς πίσω. :blink: Το χειρότερο, όμως, feature των 10 είναι ο Edge. Είπα να το λιώσω στο YouTube από τα GB που μαζεύτηκαν και πραγματικά απογοητεύτηκα. Τα μεγάλης διάρκειας βίντεο σταματούσαν στη μέση και το buffering συνέχιζε κανονικά ύστερα από reload (ενώ δεν ήταν θέμα δικτύου), μερικές φορές που φόρτωνα σχόλια, ξαναφόρτωνε όλη η σελίδα και σταματούσε το βίντεο. Επίσης, δεν μπορεί να χειριστεί καθόλου καλά τις desktop σελίδες και απέτυχε στο εξής πείραμα: μπήκα στη desktop έκδοση του Facebook με το Lumia και το iPhone και επικόλλησα url ενός GIF στο πεδίο που κάνεις post. Ο Edge απλά επικόλλησε τη διεύθυνση χωρίς να κάνει τίποτα, ενώ ο Safari εμφάνισε αποκάτω το GIF όπως γίνεται και όταν μπαίνεις από PC. Το ίδιο είχα κάνει και παλαιότερα με YouTube url και με το G4 και πάλι είχε αποτύχει ο Edge. Τέλος, φαινόμενα όπως είναι το λιγότερο απάραδεκτα και το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζονται σχεδόν συνέχεια με όποια συσκευή κι αν έχω δοκιμάσει (535/640/650/830/930). Για όσους δεν καταλάβουν αυτό το βίντεο, αναφέρομαι στο ότι πολλές φορές δεν καταλαβαίνει τα αγγίγματα/αντί να ανοίξει έναν σύνδεσμο τον μαρκάρει και δεν ανοίγει καθόλου ή τον μαρκάρει και τον ανοίγει μετά από ώρα. :down: :down: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Φιλε Sony76 !! Βασικα μια χαρα σου απανταω αλλα εσυ δεν καταλαβαινεις η δεν θες να καταλαβεις...Δεν βλεπω τιποτα συναισθηματικα στο χωρο της τεχνολογιας...ουτε μιλησα για να κανουμε καθε βδομαδα εγκατασταση στο FB.Aμα λάχει το βαζω και στην SD και δεν εχω προβλημα ουδεν. Δοξα τω θεω το 640 μου ειναι τιγκα στις εφαρμογες εχω και το FB ενω δεν το χρειαζομαι λογω Edge.Βασικα εγω θελω να κανω την δουλεια μου και αν αυτο γινοταν μονο με τον browser δεν θα με χαλαγε καθολου μα καθολου! Η συμβουλη μου απευθυνεται σε ανθρωπους που αρεσκονται στο να φουλαρουν το κινητο...και ειναι τραγικα απλη .Επισης δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν καλα τηλεφωνα ανδροιδ με 170 ευρω(σημερα) αλλα σημερα το 640 το βρισκεις με 100... Λοιπον τερμα το οφ τοπικ και καλη καρδια!! Καλο μεσημερι. Edited September 1, 2016 by rafalef1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Σχετικά με το πρόβλημα που είχα με το mail της δουλειάς, βρήκα λύση. Γύρισα σε 8.1 και ξαφνικά οι ρυθμίσεις δεν είναι παλιές, αλλά όπως φαίνεται μία χαρά καινούργιες. Ίσως φταίει το φθηνό μου τηλέφωνο, ίσως η έκδοση των windows στο φθηνό μου τηλέφωνο ή Σελήνη μπαίνει στον Ερμή. Πέρα από όλα τα άλλα, το πιο προβληματικό mail account με διαφορά. Ούτε στο Android δουλεύει σωστά, γιατί έχει πρόβλημα με τα συνημμένα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 1, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Σχετικά με το πρόβλημα που είχα με το mail της δουλειάς, βρήκα λύση. Γύρισα σε 8.1 και ξαφνικά οι ρυθμίσεις δεν είναι παλιές, αλλά όπως φαίνεται μία χαρά καινούργιες. Ίσως φταίει το φθηνό μου τηλέφωνο, ίσως η έκδοση των windows στο φθηνό μου τηλέφωνο ή Σελήνη μπαίνει στον Ερμή. Πέρα από όλα τα άλλα, το πιο προβληματικό mail account με διαφορά. Ούτε στο Android δουλεύει σωστά, γιατί έχει πρόβλημα με τα συνημμένα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς πλέον στα θέματα των wp διαβάζω μόνο για προβλήματα. Ο κάθε ένας μας έχει και διαφορετικά. Λίγοι είναι αυτοί που λειτουργούν σωστά οι συσκευές τους. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση το ποσοστό τους θα αγγίξει το απόλυτο μηδέν. Όσο και να μου αρέσουν τα 10 δυστυχώς δεν με βλέπω να αποκτήσω άλλη συσκευή με αυτό το λειτουργικό εκτός και αν η Microsoft πάρει σοβαρά το θέμα mobile και βγούμε από αυτήν την παρατεταμένη ΒΕΤΑ κατάσταση. Παλιά όταν με ρωτούσαν τι κινητό να πάρουν φίλοι πρότεινα τα 8.1. Τώρα που να τολμήσω να τους πω για τα 10. Θα βρω τον μπελά μου :X Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Δυστυχώς πλέον στα θέματα των wp διαβάζω μόνο για προβλήματα. Ο κάθε ένας μας έχει και διαφορετικά. Λίγοι είναι αυτοί που λειτουργούν σωστά οι συσκευές τους. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση το ποσοστό τους θα αγγίξει το απόλυτο μηδέν. Όσο και να μου αρέσουν τα 10 δυστυχώς δεν με βλέπω να αποκτήσω άλλη συσκευή με αυτό το λειτουργικό εκτός και αν η Microsoft πάρει σοβαρά το θέμα mobile και βγούμε από αυτήν την παρατεταμένη ΒΕΤΑ κατάσταση. Παλιά όταν με ρωτούσαν τι κινητό να πάρουν φίλοι πρότεινα τα 8.1. Τώρα που να τολμήσω να τους πω για τα 10. Θα βρω τον μπελά μου :X Και είμαστε και εμείς, που δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και χαιρόμαστε την συσκευή μας, Είχα το 640, το οποίο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, πήγα τώρα σε 650 το οποίο δουλευει και αυτό υποδειγματικά. Το 640 το έδωσα σε μια φιλη και συνέχεια με ευχαριστή διοτι το βρηκε πολυ ευκολο, κάνει αυτά που θέλει και μαλιστα μου ειπε ότι επιτέλους εχει σημα στο σπιτι της και μιλαει κανονικα απο το κινητο οταν με όλα τα αλλα( android) δεν είχε. Σε δυο φιλους, τους ειχα προτεινει το 950xl , και πλεον είναι και οι δυο κατα ευχαριστημένοι. Συνεχεια μιλανε για το ποσο απροβληματιστο τηλεφωνο πηραν και πολλα αλλα. Να αναφερω ότι αυτοι που προανεφερα, όπως και εγω, ειμαστε οι καθημερινοι απλοί χρηστες smartphone. Ιντερνετ, τηλεφωνα, λιγο facebook,twitter, Instagram, mail, χρηση ημερολογιου, καμια φωτογραφια όταν απαιτηθει όπως και gps. Δεν ψάχνουμε για εξειδικευμένες εφαρμογες, δεν ασχολούμαστε γιατι στις άλλες πλατφόρμες να υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες και σε μας μονο εκατοντάδες. Κανουμε την δουλεια μας πολύ καλα, με ασφαλεια και με το κεφαλι μας ησυχο. Προσωπικά θα συνεχίσω να προτείνω τα wp σε γνωστους μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Και είμαστε και εμείς, που δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και χαιρόμαστε την συσκευή μας, Είχα το 640, το οποίο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, πήγα τώρα σε 650 το οποίο δουλευει και αυτό υποδειγματικά. Το 640 το έδωσα σε μια φιλη και συνέχεια με ευχαριστή διοτι το βρηκε πολυ ευκολο, κάνει αυτά που θέλει και μαλιστα μου ειπε ότι επιτέλους εχει σημα στο σπιτι της και μιλαει κανονικα απο το κινητο οταν με όλα τα αλλα( android) δεν είχε. Σε δυο φιλους, τους ειχα προτεινει το 950xl , και πλεον είναι και οι δυο κατα ευχαριστημένοι. Συνεχεια μιλανε για το ποσο απροβληματιστο τηλεφωνο πηραν και πολλα αλλα. Να αναφερω ότι αυτοι που προανεφερα, όπως και εγω, ειμαστε οι καθημερινοι απλοί χρηστες smartphone. Ιντερνετ, τηλεφωνα, λιγο facebook,twitter, Instagram, mail, χρηση ημερολογιου, καμια φωτογραφια όταν απαιτηθει όπως και gps. Δεν ψάχνουμε για εξειδικευμένες εφαρμογες, δεν ασχολούμαστε γιατι στις άλλες πλατφόρμες να υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες και σε μας μονο εκατοντάδες. Κανουμε την δουλεια μας πολύ καλα, με ασφαλεια και με το κεφαλι μας ησυχο. Προσωπικά θα συνεχίσω να προτείνω τα wp σε γνωστους μου. Από εδώ ξεκινάει η παρανόηση. Η λογική λέει ότι οταν έχω πρόβλημα, θα το αναφέρω ώστε να βρω λύση. Όταν έχω μια απροβλημάτιστη συσκευή τι να γράψω? Α, τι ωραία είναι? Κι αν το γράψω μια φορά μετά τι? Θα το γράφω συνέχεια? Είναι λογικό στα διαφορα νήματα να αναφέρονται περισσότερο τα προβλήματα. Το ίδιο βλέπω και σε άλλες συσκευές. Edited September 1, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Από εδώ ξεκινάει η παρανόηση. Η λογική λέει ότι οταν έχω πρόβλημα, θα το αναφέρω ώστε να βρω λύση. Όταν έχω μια απροβλημάτιστη συσκευή τι να γράψω? Α, τι ωραία είναι? Κι αν το γράψω μια φορά μετά τι? Θα το γράφω συνέχεια? Είναι λογικό στα διαφορα νήματα να αναφέρονται περισσότερο τα προβλήματα. Το ίδιο βλέπω και σε άλλες συσκευές. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Εγώ π.χ. αν και διαβάζω συνέχεια όλα τα νήματα σχετικά με τα windows 10 mobile και του Lumia 640XL που έχω, γράφω σπάνια γιατί δεν αντιμετωπίζω σοβαρά θέματα, μέχρι τώρα τουλάχιστον και δεν μου φαίνεται σωστό να γράφω συνέχεια πως δεν έχω προβλήματα, απλώς για να γράψω κάτι. Θα γράψω εάν αντιμετωπίσω πρόβλημα, με σκοπό να βοηθηθώ. Και μιας και έγραψα, να ρωτήσω αν και πρέπει να γράφτηκε και πιο πριν σχετικά με τον edge. Μετά την επετειακή αναβάθμιση, τα γράμματα έχουν μεγαλώσει πολύ. Ειδικά εδώ στο myphone δυσκολεύεσαι αρκετά για να διαβάσεις ένα άρθρο, ή κάποιο thread. Μίκρυνα τόσο τα γράμματα στον browser, όσο και το μέγεθος μέσα από τις ρυθμίσεις, αλλά στον edge δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Μου διέφυγε κάτι από τις ρυθμίσεις, ή εδώ μέσα σχετικά με αυτό; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Εγώ π.χ. αν και διαβάζω συνέχεια όλα τα νήματα σχετικά με τα windows 10 mobile και του Lumia 640XL που έχω, γράφω σπάνια γιατί δεν αντιμετωπίζω σοβαρά θέματα, μέχρι τώρα τουλάχιστον και δεν μου φαίνεται σωστό να γράφω συνέχεια πως δεν έχω προβλήματα, απλώς για να γράψω κάτι. Θα γράψω εάν αντιμετωπίσω πρόβλημα, με σκοπό να βοηθηθώ. Και μιας και έγραψα, να ρωτήσω αν και πρέπει να γράφτηκε και πιο πριν σχετικά με τον edge. Μετά την επετειακή αναβάθμιση, τα γράμματα έχουν μεγαλώσει πολύ. Ειδικά εδώ στο myphone δυσκολεύεσαι αρκετά για να διαβάσεις ένα άρθρο, ή κάποιο thread. Μίκρυνα τόσο τα γράμματα στον browser, όσο και το μέγεθος μέσα από τις ρυθμίσεις, αλλά στον edge δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Μου διέφυγε κάτι από τις ρυθμίσεις, ή εδώ μέσα σχετικά με αυτό; Σε μένα ο edge λειτουργεί μια χαρά. Αυτό είναι το παράλογο της Microsoft. Πάντα θα υπάρχει κάτι σε μια συσκευή που δεν θα λειτουργεί όπως πρέπει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts