sony76 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 απορία...όσοι έχετε πολωνέζικα Lumia πήρατε κανονικά τα επίσημα windows10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlapatsas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 απορία...όσοι έχετε πολωνέζικα Lumia πήρατε κανονικά τα επίσημα windows10; Με Lumia 730 Πολωνικόν, τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 απορία...όσοι έχετε πολωνέζικα Lumia πήρατε κανονικά τα επίσημα windows10; windows advisor ετρεξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αδέλφια καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά κάθε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη ... Μετά την αναβάθμιση σε w10 και ένα hard reset & restore και προσπαθώντας να κατεβάσω Ελληνικά για γλώσσα Φωνητικών Εντολών, δεν μου εμφανίζει παρά μόνο Αγγλικά (διάφορα), Γαλλικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά Ιταλικά και Κινεζικά και τα Ελληνικά πουθενά!!! Επίσης μιας και το τηλέφωνο ήρθε από Γερμανία έχει προ εγκατεστημένα τα Γερμανικά (ΟΚ μικρό το κακό) αλλά χωρίς Ελληνικά δεν έχω και Navigation από Maps στα Ελληνικά ... Το έχει συναντήσει κανείς ξανά, έχουμε κανένα work around ? Thanks παιδιά!!!! :) Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Αδέλφια καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά κάθε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη ... Μετά την αναβάθμιση σε w10 και ένα hard reset & restore και προσπαθώντας να κατεβάσω Ελληνικά για γλώσσα Φωνητικών Εντολών, δεν μου εμφανίζει παρά μόνο Αγγλικά (διάφορα), Γαλλικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά Ιταλικά και Κινεζικά και τα Ελληνικά πουθενά!!! Επίσης μιας και το τηλέφωνο ήρθε από Γερμανία έχει προ εγκατεστημένα τα Γερμανικά (ΟΚ μικρό το κακό) αλλά χωρίς Ελληνικά δεν έχω και Navigation από Maps στα Ελληνικά ... Το έχει συναντήσει κανείς ξανά, έχουμε κανένα work around ? Thanks παιδιά!!!! :) Γλωσσα φωνητικων εντολων στα ελληνικα δεν υπαρχει(ακομα) Η φωνητικη πλοηγηση δεν εχει σχεση με αυτο. Αν η γλωσσα του τηλεφωνου ειναι ελληνικα εχεις κανονικα φωνητικη πλοηγηση Πας στο ρυθμισεις-ωρα και γλωσσα-γλωσσα- προσθηκη γλωσσων και βαλε τα ελληνικα Edited June 10, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 windows advisor ετρεξες? ναι αλλά τίποτα. απλά αποτι κατάλαβα είναι γενικό το κακό με τα πολωνέζικα. ακόμα δεν έχουν δώσει επίσημα τα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το τελευταίο update του Outlook ***ησε τελείως το app. Τα links είναι ελεεινά unresponsive, όταν όταν επιλέξω να κατεβάσω ολόκληρο το mail καθυστέρηση κι εκεί (η σύνδεση είναι σταθερή και γρήγορη) και force closes του browser, είτε στην επιστροφή από τον browser (από link του ίδιου mail), είτε αθόρυβα, που δε θα υπάρχει καν στη multitasking screen. Με 3 apps ανοιχτά, mail, browser, radio. 640 ds, με official .318. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εμένα ένα update πήραν οι αφυπνίσεις και τώρα τα ξυπνητήρια μου τα εμφανίζει στα αγγλικά. Ώρες ώρες που το έχουν το μυαλό τους οι εργαζόμενοι της Microsoft απορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Λίγο άκυρο. Αλλά τόσα χρόνια ένας δεν βρέθηκε στην Microsoft να τους πει ότι τόνοι στα κεφάλαια δεν μπαίνουν; Τι να πω. Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Λίγο άκυρο. Αλλά τόσα χρόνια ένας δεν βρέθηκε στην Microsoft να τους πει ότι τόνοι στα κεφάλαια δεν μπαίνουν; Τι να πω. Sent from mTalk Έλα ντε...... Τουλάχιστον έχουμε 160 χαρακτήρες στα sms στα Ελληνικά.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αύριο θα βάλω πάλι τα 10 στο κινητό μου 640 μιας και τον Μάρτιο γύρισα πίσω στα 8.1 λόγω πολλών προβλημάτων. Αυτήν την φορά θα κάνω καθαρή εγκατάσταση και θα το στήσω από την αρχή. Αφού κατεβάσω τα 10 θα κάνω hard reset ή αφού κάνω την ενημέρωση στη 318 και μετά hard reset; Τέλος με την αυτονομία είχαμε καμιά βελτίωση ή ακόμα έχει θέμα; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Γλωσσα φωνητικων εντολων στα ελληνικα δεν υπαρχει(ακομα) Η φωνητικη πλοηγηση δεν εχει σχεση με αυτο. Αν η γλωσσα του τηλεφωνου ειναι ελληνικα εχεις κανονικα φωνητικη πλοηγηση Πας στο ρυθμισεις-ωρα και γλωσσα-γλωσσα- προσθηκη γλωσσων και βαλε τα ελληνικα Καλησπέρα και πάλι, το δοκίμασα λοιπόν με προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά και χώρα την Ελλάδα (γιατί προτιμώ η αλήθεια να είναι στα Αγγλικά η συσκευή) αλλά δυστυχώς ακόμα και αν ο χάρτης ήταν στα Ελληνικά δεν υπήρχε φωνητική πλοήγηση ... :cry: Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αύριο θα βάλω πάλι τα 10 στο κινητό μου 640 μιας και τον Μάρτιο γύρισα πίσω στα 8.1 λόγω πολλών προβλημάτων. Αυτήν την φορά θα κάνω καθαρή εγκατάσταση και θα το στήσω από την αρχή. Αφού κατεβάσω τα 10 θα κάνω hard reset ή αφού κάνω την ενημέρωση στη 318 και μετά hard reset; Τέλος με την αυτονομία είχαμε καμιά βελτίωση ή ακόμα έχει θέμα; κάνε το hard reset και μετά πέρνα την ενημέρωση, σε εμένα με το 640 XL η αυτονομία είναι μια χαρά. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα και πάλι, το δοκίμασα λοιπόν με προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά και χώρα την Ελλάδα (γιατί προτιμώ η αλήθεια να είναι στα Αγγλικά η συσκευή) αλλά δυστυχώς ακόμα και αν ο χάρτης ήταν στα Ελληνικά δεν υπήρχε φωνητική πλοήγηση ... :cry: Πως δοκιμασες τους χαρτες ?μηπως μεσα στο σπιτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πως δοκιμασες τους χαρτες ?μηπως μεσα στο σπιτι? Έλα μη μου την λες έτσι ... :lol: :p Κανονικά navigation από το γραφείο μέχρι το σπίτι, η πλοήγηση δουλεύει απλά δεν μου μιλάει η καλή μου (λες να μου έχει θυμώσει?), αν γυρίσω όμως την γλώσσα της συσκευής σε Αγγλικά όλα παίζουν μια χαρά αλλά με Αγγλική φωνητική πλοήγηση... (είναι απαραίτητο να κάνω κάτι εγώ λάθος???) Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 καλημέρα σας, μπορούμε να αναπαράγουμε την εικόνα ή το βίντεο από το κινητό σε μία smart tv ή οποία έχει wifi και DLNA χωρίς να έχουμε κάποια επιπλέον συσκευή?. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αύριο θα βάλω πάλι τα 10 στο κινητό μου 640 μιας και τον Μάρτιο γύρισα πίσω στα 8.1 λόγω πολλών προβλημάτων. Αυτήν την φορά θα κάνω καθαρή εγκατάσταση και θα το στήσω από την αρχή. Αφού κατεβάσω τα 10 θα κάνω hard reset ή αφού κάνω την ενημέρωση στη 318 και μετά hard reset; Τέλος με την αυτονομία είχαμε καμιά βελτίωση ή ακόμα έχει θέμα; Στη θέση σου θα περίμενα την .338 να έρθει στο upgrade advisor! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αύριο θα βάλω πάλι τα 10 στο κινητό μου 640 μιας και τον Μάρτιο γύρισα πίσω στα 8.1 λόγω πολλών προβλημάτων. Αυτήν την φορά θα κάνω καθαρή εγκατάσταση και θα το στήσω από την αρχή. Αφού κατεβάσω τα 10 θα κάνω hard reset ή αφού κάνω την ενημέρωση στη 318 και μετά hard reset; Τέλος με την αυτονομία είχαμε καμιά βελτίωση ή ακόμα έχει θέμα; η αυτονομία είναι πολύ καλή πλέον. Βάλτα,μη περιμένεις τίποτα,δεν θα το μετανιώσεις αυτή τη φορά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Έλα μη μου την λες έτσι ... :lol: :p Κανονικά navigation από το γραφείο μέχρι το σπίτι, η πλοήγηση δουλεύει απλά δεν μου μιλάει η καλή μου (λες να μου έχει θυμώσει?), αν γυρίσω όμως την γλώσσα της συσκευής σε Αγγλικά όλα παίζουν μια χαρά αλλά με Αγγλική φωνητική πλοήγηση... (είναι απαραίτητο να κάνω κάτι εγώ λάθος???) Το εχω παθει για αυτο το ειπα. Οι χαρτες σε πραγματικες συνθηκες δε με εχουν προδοσει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Έλα μη μου την λες έτσι ... :lol: :p Κανονικά navigation από το γραφείο μέχρι το σπίτι, η πλοήγηση δουλεύει απλά δεν μου μιλάει η καλή μου (λες να μου έχει θυμώσει?), αν γυρίσω όμως την γλώσσα της συσκευής σε Αγγλικά όλα παίζουν μια χαρά αλλά με Αγγλική φωνητική πλοήγηση... (είναι απαραίτητο να κάνω κάτι εγώ λάθος???) Γύρισε region και γλώσσα σε Ελλάδα και ελληνικά. Σβήσε τους χάρτες, κάνε ένα soft reset και κατέβασε πάλι τους χάρτες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Στη θέση σου θα περίμενα την .338 να έρθει στο upgrade advisor! ;) Να ρωτήσω πότε περίπου περιμένουμε επίσημα την .388; Είμαι με την .318 αλλά την είχα πάρει μέσω insider program (release preveiw). Εγκατέλειψα όμως το πρόγραμμα των insider, οπότε για να πάρω την .388 όταν βγει επίσημα, θα πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή upgrade advisor, ή θα μου έρθει κανονικά; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Στη θέση σου θα περίμενα την .338 να έρθει στο upgrade advisor! ;) Δεν ενσωματωνονται οι νεες ενημερωσεις στο upgrade advisor.Γινεται αναβαθμιση στην .107 εκδοση των Windows 10 και από κει Ενημέρωση στην τελευταία έκδοση. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το upgrade advisor το χρειαζόμαστε μόνο την πρώτη φορά που από 8.1 πάμε στα 10,από εκεί και πέρα οι αναβαθμίσεις έρχονται κανονικά μόνες τους. Η πρώτη αναβάθμιση που γίνεται πάει πρώτα στην .107 και μετά στην τελευταία επίσημη που υπάρχει,(για την ώρα είναι η .318). Μετά την πρώτη αναβάθμιση θέλει υπομονή όχι βιαστικές κινήσεις και υπομονή για να κατέβει γρήγορα και η άλλη αλλά και πολλά update που κάνει και να έχει μπαταρία Πότε θα έχει καινούργια αναβάθμιση δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά πιστεύω σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το upgrade advisor το χρειαζόμαστε μόνο την πρώτη φορά που από 8.1 πάμε στα 10,από εκεί και πέρα οι αναβαθμίσεις έρχονται κανονικά μόνες τους. Η πρώτη αναβάθμιση που γίνεται πάει πρώτα στην .107 και μετά στην τελευταία επίσημη που υπάρχει,(για την ώρα είναι η .318). Μετά την πρώτη αναβάθμιση θέλει υπομονή όχι βιαστικές κινήσεις και υπομονή για να κατέβει γρήγορα και η άλλη αλλά και πολλά update που κάνει και να έχει μπαταρία Πότε θα έχει καινούργια αναβάθμιση δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά πιστεύω σύντομα. Δηλαδή εγώ τώρα που θα πάω για πρώτη φορά στα 10 από τα 8.1, όταν έρθει σαν επίσημη η .338, θα μου περάσει παλι πρώτα την .107 και μετά την .338 ή θα αρχίσει με την .318; ΥΓ. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Δεν μπερδεύτηκα,πρώτα η .107 και μετά η τελευταία επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts