Jump to content

greg1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    160
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greg1982

  1. Καλημέρα στη ομάδα ... !!!! Παιδιά μετά την αναβάθμιση παρατηρήσατε στο Outlook να χάνονται οι ήχοι των ειδοποιήσεων όπως και το μπανεράκι που σκάει προσωρινά στο πάνω μέρος της οθόνης όπως επίσης πως δεν εμφανίζεται τίποτα ούτε στην κανονική οθόνη των notifications? Το μόνο που έχει μείνει είναι στην οθόνη κλειδώματος να φαίνεται το preview ενός από τα mail που έχω σετάρει ... (όπου όπως καταλαβαίνω δεν έχει να κάνει με τα notifications του Outlook κ είναι ένα απλό view του τελευταίου εισερχόμενου mail κλπ κλπ) Θυμάμαι πως αυτό είχε γίνει άλλη μια φορά παλιότερα όταν επιλέγαμε να υπάρχουν κοινά notifications για όλα τα accounts και μετά δεν δούλευε τίποτα και έπρεπε να γίνει hard reset για να διορθωθεί ... :(
  2. Έλα μη μου την λες έτσι ... :lol: :p Κανονικά navigation από το γραφείο μέχρι το σπίτι, η πλοήγηση δουλεύει απλά δεν μου μιλάει η καλή μου (λες να μου έχει θυμώσει?), αν γυρίσω όμως την γλώσσα της συσκευής σε Αγγλικά όλα παίζουν μια χαρά αλλά με Αγγλική φωνητική πλοήγηση... (είναι απαραίτητο να κάνω κάτι εγώ λάθος???)
  3. Καλησπέρα και πάλι, το δοκίμασα λοιπόν με προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά και χώρα την Ελλάδα (γιατί προτιμώ η αλήθεια να είναι στα Αγγλικά η συσκευή) αλλά δυστυχώς ακόμα και αν ο χάρτης ήταν στα Ελληνικά δεν υπήρχε φωνητική πλοήγηση ... :cry:
  4. Αδέλφια καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά κάθε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη ... Μετά την αναβάθμιση σε w10 και ένα hard reset & restore και προσπαθώντας να κατεβάσω Ελληνικά για γλώσσα Φωνητικών Εντολών, δεν μου εμφανίζει παρά μόνο Αγγλικά (διάφορα), Γαλλικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά Ιταλικά και Κινεζικά και τα Ελληνικά πουθενά!!! Επίσης μιας και το τηλέφωνο ήρθε από Γερμανία έχει προ εγκατεστημένα τα Γερμανικά (ΟΚ μικρό το κακό) αλλά χωρίς Ελληνικά δεν έχω και Navigation από Maps στα Ελληνικά ... Το έχει συναντήσει κανείς ξανά, έχουμε κανένα work around ? Thanks παιδιά!!!! :)
  5. Thanks Κώστα, νομίζω πως την έκανε μόνο του, τώρα φοράει την .318 αν δεν κάνω λάθος είναι η τελευταία ... ααααχ και θα μου φάει μισή μέρα μέχρι να το ξανασετάρω (είπα μπας και το γλύτωνα αλλά που ... :p )
  6. Παίδες καλησπέρα!!! Ερώτηση για την γλώσσα πλοήγησης, σας έχει τύχει να μην μπορεί να κατεβάσει η συσκευή Ελληνικά για την ομιλία μετά το update σε w10??? Μπορώ να κάνω κάτι manual ή πρέπει να πάω σε hard reset ??? (Γερμανικό XL Dual SIM LTE) Ευχαριστώ :)
  7. Τώρα δεν ξέρω αν παίζει πρόβλημα με διαφήμιση (sorry αν υπάρχει πρόβλημα) αλλά από το agorashop που πήρα εγώ ήρθε σε 1 μέρα και οι άνθρωποι εκεί είναι εξυπηρετικότατοι!!!!!!
  8. Μια απ'τα ίδια και εγώ, γερμανικό XL 4G Dual SIM ... ίσως βέβαια με αυτά και με κείνα να προλάβουμε να πάρουμε και ενδεχόμενα updates απ'ευθείας ... :ninja:
  9. ... καλημέρα και πάλι, δεν έχει τύχει σε κανένα το παρακάτω δηλαδή??? :worry: :worry:
  10. Αδέλφια καλησπέρα!!! Κάτοχος του XL LTE Dual SIM (από Γερμανία), αν και έχω γυρίσει την χώρα σε USA και έχω τρέξει το upgrade advisor, όταν πάω στο phone update μου απαντάει πως είναι up to date ... :-/ Φαντάζεται κανένας σας τι μπορεί να κάνω λάθος ????
  11. Καλημέρα στην παρέα ... πότε θα έρθει το Dual SIM LTE XL έχουμε κανένα νεότερο? Μήπως έχω χάσει επεισόδια και έχει έρθει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι???:lol:
  12. καλησπέρα στην παρέα ... φαίνεται πως η singapore αργεί μετά τις διακοπές των φίλων μας .... η Sweden πάλι σφαίρα ...
×
×
  • Create New...