eliasbrg Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Ένα περίεργο bug που ανακάλυψα χθες. Άλλαξα το κανάλι στο ρουτερ στο 13 και ενώ η σύνδεση με το κινητό ( 640ds) έγινε κανονικά,σε λειτουργία πτήσης δεν το έβλεπε καν το δίκτυο! Το δοκίμασα κ με δεύτερο 640 με 8.1 και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Μόνο σε κανονική λειτουργία το έβλεπε. Περίεργα πράγματα..... Sent from mTalk (ουπς, στο 640 ήθελα να το ποσταρω) Edited July 27, 2016 by eliasbrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ένα περίεργο bug που ανακάλυψα χθες. Άλλαξα το κανάλι στο ρουτερ στο 13 και ενώ η σύνδεση με το κινητό ( 640ds) έγινε κανονικά,σε λειτουργία πτήσης δεν το έβλεπε καν το δίκτυο! Το δοκίμασα κ με δεύτερο 640 με 8.1 και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Μόνο σε κανονική λειτουργία το έβλεπε. Περίεργα πράγματα..... Sent from mTalk δεν θυμάμαι να είχα ποτέ WiFi σε λειτουργία πτήση. ούτε στο 8,1 και ούτε τώρα στα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 δεν θυμάμαι να είχα ποτέ WiFi σε λειτουργία πτήση. ούτε στο 8,1 και ούτε τώρα στα 10. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις και στη λειτουργία πτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μπορείς να το ενεργοποιήσεις και στη λειτουργία πτησης όταν μπαίνει λειτουργιά πτήση κόβει το WiFi και αν το ανοίγω πάλι αναβοσβήνει και λέει σύνδεση αλλά δεν συνδέεται ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Η λειτουργία πτήσης ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ το WiFi, επίσης το ρούτερ καλό είναι να συγχρονίζει σε κανάλια απο το 1-11 και ιδανικά στα 1, 6, 11. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Η λειτουργία πτήσης ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ το WiFi, επίσης το ρούτερ καλό είναι να συγχρονίζει σε κανάλια απο το 1-11 και ιδανικά στα 1, 6, 11. Η λειτουργία πτήσης απενεργοποιεί και το WiFi αλλα ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ αν θέλεις. Απλα δοκιμάστε το. Ειναι γνωστό αυτό από εποχή symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Η λειτουργία πτήσης απενεργοποιεί και το WiFi αλλα ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ αν θέλεις. Απλα δοκιμάστε το. Ειναι γνωστό αυτό από εποχή symbian Ισχύει όντως, το έχω κάνει. Μπορείς επιλεκτικά να ανοίξεις το WIFI σε λειτουργία πτήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ισχύει όντως, το έχω κάνει. Μπορείς επιλεκτικά να ανοίξεις το WIFI σε λειτουργία πτήσης. αυτο ειναι γνωστο απο παλια. πολλεσ φορεσ το κανω αυτο,το βαζω σε λειτουργια πτησης και ανοιγω μονο το wifi. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Και το λογικό αυτό είναι, αφού υπάρχουν αεροπλάνα με WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Πολλά ακούω για το Update του Αυγούστου, αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να περιμένω με μεγάλο καλάθι στα χέρια μου. Πάντως είναι αλήθεια πως υπάρχει κινητικότητα στο λειτουργικό αυτές τις μέρες. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Πολλά ακούω για το Update του Αυγούστου, αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να περιμένω με μεγάλο καλάθι στα χέρια μου. Πάντως είναι αλήθεια πως υπάρχει κινητικότητα στο λειτουργικό αυτές τις μέρες. Συμφωνω,αλλα εχω αρχίσει και απογοητεύομαι ,και σκεφτομαι την επαναφορα σε ανδροειδες, δεν εχω μεινει ικανοποιημένος και απο τις αναβαθμισεις και απο την συμπεριφορα του υλικου μετα απο καθε αναβαθμιση.Και να φανταστεις μεχρι κμκαι πριν 1 μηνα ελεγα ποσο γαματα ειναι τα Windows Mobile.Οι επομενες μερες θα δειξουν! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Συμφωνω,αλλα εχω αρχίσει και απογοητεύομαι ,και σκεφτομαι την επαναφορα σε ανδροειδες, δεν εχω μεινει ικανοποιημένος και απο τις αναβαθμισεις και απο την συμπεριφορα του υλικου μετα απο καθε αναβαθμιση.Και να φανταστεις μεχρι κμκαι πριν 1 μηνα ελεγα ποσο γαματα ειναι τα Windows Mobile.Οι επομενες μερες θα δειξουν! Αν δεν σου κάτσει καλά και η Anniversary, τότε φύγε... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Συμφωνω,αλλα εχω αρχίσει και απογοητεύομαι ,και σκεφτομαι την επαναφορα σε ανδροειδες, δεν εχω μεινει ικανοποιημένος και απο τις αναβαθμισεις και απο την συμπεριφορα του υλικου μετα απο καθε αναβαθμιση.Και να φανταστεις μεχρι κμκαι πριν 1 μηνα ελεγα ποσο γαματα ειναι τα Windows Mobile.Οι επομενες μερες θα δειξουν! εμένα πάλι, με ενοχλεί που υπάρχουν και συνεχίζουν να βγαίνουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές για υπηρεσίες και συσκευές, όπως π.χ. η φωτογραφική μου μηχανή canon g7x ή κλιματιστικά ή τηλεοράσεις, πρίζες, κάμερες, διαγνωστικά αυτοκινήτων, πληροφορίες από οικιακές συσκευές και ένα σωρό άλλα πράγματα, τα οποία υποστηρίζουν μέσω wi fi η nfc χειρισμό και επικοινωνία μόνο με android ή και apple, ποτέ όμως από windows. υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 εμένα πάλι, με ενοχλεί που υπάρχουν και συνεχίζουν να βγαίνουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές για υπηρεσίες και συσκευές, όπως π.χ. η φωτογραφική μου μηχανή canon g7x ή κλιματιστικά ή τηλεοράσεις, πρίζες, κάμερες, διαγνωστικά αυτοκινήτων, πληροφορίες από οικιακές συσκευές και ένα σωρό άλλα πράγματα, τα οποία υποστηρίζουν μέσω wi fi η nfc χειρισμό και επικοινωνία μόνο με android ή και apple, ποτέ όμως από windows. υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό; Noμίζω πως όσο δε λογίζουν σοβαρά τα wp αυτό δε πρόκειται να αλλάξει. Και το να τα αρχίσουν να τα υπολογίζουν σοβαρά δυστυχώς το βλέπω δύσκολο. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Noμίζω πως όσο δε λογίζουν σοβαρά τα wp αυτό δε πρόκειται να αλλάξει. Και το να τα αρχίσουν να τα υπολογίζουν σοβαρά δυστυχώς το βλέπω δύσκολο. Μπα, πιστεύω πως η αιτία είναι οι λιγοστές πωλήσεις που έχουν οι συσκευές windows. Δίχως να έχω δουλέψει ποτέ android, δε νομίζω πως είναι πιο σοβαρό σαν λειτουργικό. Ωστόσο το σκέφτομαι αν το επόμενο κινητό μου θα είναι windows και είναι κρίμα γιατί έχει πολλά καλά, όμως δυστυχώς έχει το μειονέκτημα των εφαρμογών. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Και το λογικό αυτό είναι, αφού υπάρχουν αεροπλάνα με WiFi AirFi :) Noμίζω πως όσο δε λογίζουν σοβαρά τα wp αυτό δε πρόκειται να αλλάξει. Και το να τα αρχίσουν να τα υπολογίζουν σοβαρά δυστυχώς το βλέπω δύσκολο. Κοίταξε, η MS δε μπορεί να πείσει κανέναν να δοκιμάσει τα windows mobile όταν η αγορά μονοπωλείται απο το android. Βλέπεις οτι και η Apple χάνει μερίδιο σιγά σιγά. Εκεί που ποντάρει η MS και αυτό φαίνεται, είναι το οικοσύστημα. Αν ήθελε να χτυπήσει market share με το συμβατικό τρόπο θα το έκανε άνετα σπρώχνοντας δισεκατομμύρια σε διαφήμιση. Προτιμάει να τα ρίξει στην εξέλιξη όχι των mobiles αλλά του οικοσυστήματος που αφορά και τα mobiles. Προσωπικά πιστεύω οτι οτι θα αποδώσει και developers και κατασκευαστές θα ακολουθήσουν νομοτελειακά. Ήδη κάτι κινείται. Edited July 28, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αν δεν σου κάτσει καλά και η Anniversary, τότε φύγε... ;) Φιλε καλησπέρα, αυτο σκέφτομαι να κάνω,θα την βάλω να δω τι μπορει να κάνει κ πως το τηλέφωνο θα ανταποκριθει, και εαν δε,θα φυγω.Εχω αρχισει και εκνευριζομαι με την ολη συμπεριφορα του τηλεφωνου σε διαφορους τομεις. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 AirFi :) Κοίταξε, η MS δε μπορεί να πείσει κανέναν να δοκιμάσει τα windows mobile όταν η αγορά μονοπωλείται απο το android. Βλέπεις οτι και η Apple χάνει μερίδιο σιγά σιγά. Εκεί που ποντάρει η MS και αυτό φαίνεται, είναι το οικοσύστημα. Αν ήθελε να χτυπήσει market share με το συμβατικό τρόπο θα το έκανε άνετα σπρώχνοντας δισεκατομμύρια σε διαφήμιση. Προτιμάει να τα ρίξει στην εξέλιξη όχι των mobiles αλλά του οικοσυστήματος που αφορά και τα mobiles. Προσωπικά πιστεύω οτι οτι θα αποδώσει και developers και κατασκευαστές θα ακολουθήσουν νομοτελειακά. Ήδη κάτι κινείται. Ότι πιο σωστό έχω ακούσει...!!!Και χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι με τον διο τρόπο σκέψης με εμένα...Γιατι σε όσους το έλεγα με έκραζαν Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εκεί που ποντάρει η MS και αυτό φαίνεται, είναι το οικοσύστημα. Αν ήθελε να χτυπήσει market share με το συμβατικό τρόπο θα το έκανε άνετα σπρώχνοντας δισεκατομμύρια σε διαφήμιση. Προτιμάει να τα ρίξει στην εξέλιξη όχι των mobiles αλλά του οικοσυστήματος που αφορά και τα mobiles. Προσωπικά πιστεύω οτι οτι θα αποδώσει και developers και κατασκευαστές θα ακολουθήσουν νομοτελειακά. Ήδη κάτι κινείται. Αυτό που λες ότι πονταρει στο οικοσύστημα είναι σωστό. Αλλά σε ποιο οικοσύστημα; Των δικών της εφαρμογών (office suite, MSN suite κτλ). Προσπαθεί λοιπόν να κάνει πελάτες μέσω των δικών της δυνατων εφαρμογών ώστε να αυξήσει τα έσοδα της. Με αυτόν όμως τον τρόπο δεν προσελκύει τους developers να ασχοληθούν με τα W10 και δη την mobile έκδοση. Και ότι βλέπουμε από νέες εφαρμογές σε WP είναι λόγω UWP και κυρίως W10 pc-tablet-laptop που ασχολούνται οι developers και κάποιες δεν βγαίνουν μόνο για W10 αλλά και για το mobile. Δυστυχώς πρέπει να από δεχτούμε ότι παρότι το W10M σαν λειτουργικό είναι πολύ καλό με πολλές ευκολίες στην καθημερινότητα, δυστυχώς έχει πολύ ελλειπη store όταν το συγκρίσεις με τα άλλα δύο λειτουργικά. Και σίγουρα η μήπως παρουσίαση νέων συσκευών μέχρι του χρόνου δεν βοηθάει την κατάσταση..... Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Σε 640XL γνωστού μετά την αναβάθμιση στα 10άρια, έχει πρόβλημα με το Account. Ο Microsoft Account ενώ είναι περασμένος και φαίνεται στα settings, δεν κατεβάζει καμία επαφή στον κατάλογο ενώ όταν πας να τον βάλεις στο mail ενώ δείχνει ότι μπαίνει μετά είναι πάλι κενό. Εγώ πρότεινα να σώσει τις φωτογραφίες του σε έναν υπολογιστή και να πάει για hard reset διότι μάλλον κάτι δεν έχει καθήσει καλά με την αναβάθμιση. Έχετε ακούσει για παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Χαιρετώ το forum. Ειμαι νέος στο λειτουργικό των windows phone,έχω το Lumia 640 με τα 8.1 denim. Έχω κάποιες ερωτήσεις σε όσους έχουν κάνει την αναβάθμιση. Εφαρμογές όπως facebook ενημερώνονται,και πιστεύει κάποιος αν θα φτάσουν στην λειτουργικότητα των android? Υπάρχει κάποια πρόβλεψη στο μελλον να μπει διπλό παράθυρο όπως πάλι στα android?θεωρώ ότι τα windows ειναι η μητρική πλατφόρμα "παραθύρων" και θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Και τελευταία ερώτηση.Πάλι στα android όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή και έρχεται κλήση,δεν σε βγάζει αλλα υπάρχει ειδοποίηση μέσω μπανερ που αν θες απορρίπτεις την κληση,ενδέχεται να βγει και για τα windows phone? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Χαιρετώ το forum. Ειμαι νέος στο λειτουργικό των windows phone,έχω το Lumia 640 με τα 8.1 denim. Έχω κάποιες ερωτήσεις σε όσους έχουν κάνει την αναβάθμιση. Εφαρμογές όπως facebook ενημερώνονται,και πιστεύει κάποιος αν θα φτάσουν στην λειτουργικότητα των android? Υπάρχει κάποια πρόβλεψη στο μελλον να μπει διπλό παράθυρο όπως πάλι στα android?θεωρώ ότι τα windows ειναι η μητρική πλατφόρμα "παραθύρων" και θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Και τελευταία ερώτηση.Πάλι στα android όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή και έρχεται κλήση,δεν σε βγάζει αλλα υπάρχει ειδοποίηση μέσω μπανερ που αν θες απορρίπτεις την κληση,ενδέχεται να βγει και για τα windows phone? Ευχαριστώ πολύ όσο αφορά το Facebook είναι σε πολύ καλό δρόμο γιατί είναι από IOS μερικοί το θεωρούν καλύτερο του android. έχει ακόμα κάτι παιδικές ασθενείς αλλά είναι μια χαρά. αυτό με το διπλό παράθυρο δεν το κατάλαβα. και στο θέμα κλήση αν έχω ανοιχτή εφαρμογή βγαίνει η κλήση από πάνω και τρέχει κανονικά από πίσω η εφαρμογή. απορίες για εφαρμογές δες εδώ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425750 Edited July 30, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Χαιρετώ το forum. Ειμαι νέος στο λειτουργικό των windows phone,έχω το Lumia 640 με τα 8.1 denim. Έχω κάποιες ερωτήσεις σε όσους έχουν κάνει την αναβάθμιση. Εφαρμογές όπως facebook ενημερώνονται,και πιστεύει κάποιος αν θα φτάσουν στην λειτουργικότητα των android? Υπάρχει κάποια πρόβλεψη στο μελλον να μπει διπλό παράθυρο όπως πάλι στα android?θεωρώ ότι τα windows ειναι η μητρική πλατφόρμα "παραθύρων" και θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Και τελευταία ερώτηση.Πάλι στα android όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή και έρχεται κλήση,δεν σε βγάζει αλλα υπάρχει ειδοποίηση μέσω μπανερ που αν θες απορρίπτεις την κληση,ενδέχεται να βγει και για τα windows phone? Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Η Universal εφαρμογή του Facebook για τα W10 είναι σε beta φάση ακόμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εμφανισιακά είναι ίδια με τις αντίστοιχες για iOS και αντρόιντ αλλά λόγω του ότι είναι beta ακόμα έχει που και που τα θεματάκια της τα οποία θεωρώ ότι με τα επόμενα updates δεν θα υπάρχουν και η εφαρμογή θα έχει την ίδια εμπειρία χρήσης που έχει και στα άλλα λειτουργικά. Με το διπλό παράθυρο τι ακριβώς εννοείς; Να τρέχεις ταυτόχρονα δυο εφαρμογές και τη μια να τη δείχνει στη μισή οθόνη της συσκευής και την άλλη στην άλλη μισή; Αν ναι κάτι επίσημο δεν υπάρχει, έχουν βγει κατα καιρούς κάποια concepts από χρήστες που προτείνουν αντίστοιχες λειτουργίες στην Microsoft. Πιθανόν κάποια στιγμή να το δούμε και στα Windows. Για την τελευταία σου απορία δεν γνωρίζω προσωπικά αν ποτέ έρθει τέτοια λειτουργία και στα Windows. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Πολλά ακούω για το Update του Αυγούστου, αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να περιμένω με μεγάλο καλάθι στα χέρια μου. Πάντως είναι αλήθεια πως υπάρχει κινητικότητα στο λειτουργικό αυτές τις μέρες. Αν ισχύει αυτό που γράφει η υπογραφή σου εσύ τρέχεις ήδη το Anniversary Update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) όσο αφορά το Facebook είναι σε πολύ καλό δρόμο γιατί είναι από IOS μερικοί το θεωρούν καλύτερο του android. έχει ακόμα κάτι παιδικές ασθενείς αλλά είναι μια χαρά. αυτό με το διπλό παράθυρο δεν το κατάλαβα. και στο θέμα κλήση αν έχω ανοιχτή εφαρμογή βγαίνει η κλήση από πάνω και τρέχει κανονικά από πίσω η εφαρμογή. απορίες για εφαρμογές δες εδώ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425750 Καλημέρα,διπλό παράθυρο εννοώ αυτο που είπε ο φίλος από κάτω,οθόνη χωρισμένη στη μέση με δυο εφαρμογές,και για την κλήση τωρα αν ειμαι σε εφαρμογή και έρθει κλήση μόνο αν πατήσω το windows και ξαναμπώ γίνεται αυτο που λες,ενώ αυτο που έχω δει ειναι σαν floating bar,ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ,στα 10 άλλαξε και βγαίνει η κληση στο μπανερ αυτοματα όταν εισαι σε εφαρμογή?όταν λες από ios το facebook? Ευχαριστώ πολύ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Η Universal εφαρμογή του Facebook για τα W10 είναι σε beta φάση ακόμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εμφανισιακά είναι ίδια με τις αντίστοιχες για iOS και αντρόιντ αλλά λόγω του ότι είναι beta ακόμα έχει που και που τα θεματάκια της τα οποία θεωρώ ότι με τα επόμενα updates δεν θα υπάρχουν και η εφαρμογή θα έχει την ίδια εμπειρία χρήσης που έχει και στα άλλα λειτουργικά. Με το διπλό παράθυρο τι ακριβώς εννοείς; Να τρέχεις ταυτόχρονα δυο εφαρμογές και τη μια να τη δείχνει στη μισή οθόνη της συσκευής και την άλλη στην άλλη μισή; Αν ναι κάτι επίσημο δεν υπάρχει, έχουν βγει κατα καιρούς κάποια concepts από χρήστες που προτείνουν αντίστοιχες λειτουργίες στην Microsoft. Πιθανόν κάποια στιγμή να το δούμε και στα Windows. Για την τελευταία σου απορία δεν γνωρίζω προσωπικά αν ποτέ έρθει τέτοια λειτουργία και στα Windows. Καλημέρα,ναι αυτο εννοώ με το διπλό παράθυρο,και το θέμα κλήσης γίνεται μεν, όπως λεω και στον φίλο πριν,αλλα στα 8.1 όχι ακριβώς όπως θα ήταν πιο πρακτικό κατά την γνώμη μου πάντα. Ευχαριστώ πολύ Edited July 31, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts