Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά δεν υπάρχει αυτό που περνάω!

μετά την αναβάθμιση που μπέικε στραβά είπα ότι θα κάνω hard reset μετά το Redstone...αλλά τα είχε παίξει το κινητό και έκανε μόνο ιστορίες και λέω εχτές δεν βαριέσαι ας κάνω τελικά hard reset! αλλά όταν είσαι γκαντέμης είσαι γκαντέμης τέλος!!!κάνω κανονικά hard reset και όταν τελείωσε και έκανε επανεκκίνησή ξανά μάνα το ίδιο μήνυμα ότι έχει πάει κάτι λάθος και να κάνω hard reset!!!!

[url=https://flic.kr/p/JZtN8m][img=https://c3.staticflickr.com/9/8674/28217447722_d492089d7e.jpg][/url][url=https://flic.kr/p/JZtN8m]wp_ss_20160712_0003[/url] by [url=https://www.flickr.com/photos/118667152@N02/]M.g gab[/url], on Flickr

μετά έκανα rollback 8,1 μετά windows10 την 420 και μετά πέρασε την 494!!! μου έφαγε πάνω από 5 ώρες!!!

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ξέρεις ότι αυτό που λες δεν στέκει έτσι?

Οι κάρτες έχουν ημερομηνία λήξης... Δεν έχει να κάνει ούτε με το λειτουργικό ούτε με την αναβάθμιση... Είναι καθαρά θέμα εταιρείας της κάρτας, πόσο αξιόπιστη είναι και τι αντοχές έχει....

Άσε που αν είχε κάνει όπως λες τέτοια πατάτα η ΜΣ να καίει τις κάρτες θα είχε βουήξει το ιντερνετ (Windows Central κτλ)...

Και εμένα μου είχε χαλάσει μια Kingstone που είχα πέρσι στο Android tablet... Ε τι σημαίνει αυτό?

1 οι ειδοποιήσεις (που ενώ είχα να μη φαίνονται στη lockscreen, δεν εμφανίζονταν ποτέ), 1 η υπερθέρμανση χωρίς λόγο, μετά από τα 3 (?) τελευταία updates των 10ών, 1 η αστεία πληκτρολόγηση με swipe στα Ελληνικά στον edge (που έχει διορθωθεί εν μέρη), τώρα το κάψιμο στην sd... Για να μη μιλήσω για τα soft και hard resets, που έχουμε λιώσει όσοι έχουμε Lumia συσκευές, λες και είμαστε στην technical preview (χωρίς να είμαστε...).

P.S.: Η sd μου δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο.... Και δε νοείται σε συσκευή με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8gb, να πηγαίνω τα πάντα εκεί.

Huawei Nova 5T

Για να μη μιλήσω για τα soft και hard resets, που έχουμε λιώσει όσοι έχουμε Lumia συσκευές, λες και είμαστε στην technical preview (χωρίς να είμαστε...)

στο θέμα hard reset θα συμφωνήσω με χίλια μαζί σου γιατί το έχω βαρεθεί μέχρι αηδία!!!

έχει γίνει κάτι σαν το πρωινό καφέ!

Γενικά πάντως αν θέλεις να κανείς σωστή αναβάθμιση παντού (android,windows)χρειάζεται reset,το λένε παντού.

Τα άλλα που γράφεις υπάρχουν και γίνονται και στα άλλα λειτουργικά όποτε...

Π.χ.σε δύο android που έχω δεν έρχονται ειδοποιήσεις στο Viber ενώ στο wf μετά την χθεσινή αναβάθμιση έχω σωστές ειδοποιήσεις και καλή βίντεο κλήση,δεν σημαίνει τίποτα αυτό σε μια αναβάθμιση θα στρώσουν.

Edited by tasose

Εγώ έκανα ένα hard reset όταν πήγα από την 8.1 στην 10 techpreview, όπου όμως ούτε η 8.1 μου είχε κάτσει καλά, διότι είχα σχετικό καινούριο κινητό και είχα επαναφέρει backup από το προηγούμενο. Από κει και πέρα, όσο καιρό είμαι με τα δεκάρια, δεν έχει χρειαστεί να κάνω τίποτα. Όλα τα updates (πλέον είμαι στην επίσημη και όχι σε preview) έχουν κάτσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Δεν προσπαθώ να διαψεύσω κανέναν, αλλά ούτε να φτάνουμε και στο άλλο άκρο ότι δηλαδή η MS τα έχει κάνει σαλάτα και ότι τα δεκάρια έχουν πιο πολλές προβληματικές παρά ορθές λειτουργίες.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Πάντα υπάρχει ένα ποσοστό σε όλα τα λειτουργικά η αναβάθμιση να μην κάτσει καλά και να χρειαστούν αρκετά hard reset. Τώρα αν μερικοί είναι σ' αυτό το ποσοστό είναι άτυχοι. Δεν σημαίνει να τα κάνουμε κι όλα ίσιωμα. Ας διαβασετε και σε άλλα νήματα να δείτε τι γίνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω με το παραμικρό γιατί να βρίζεται την Microsoft. Αφού αλλού είναι σωστοί γιατί αγοράζεται Lumia συσκευές;;;;

στο θέμα hard reset θα συμφωνήσω με χίλια μαζί σου γιατί το έχω βαρεθεί μέχρι αηδία!!!

έχει γίνει κάτι σαν το πρωινό καφέ!

lumia 650 δουλευουν ολα μια χαρα,καρτες 128,δεν ζεστενεται, μαιλ,λογαριασμοι πληρωμες σε τραπεζες,gps χωρις προβλημα,word,φωτογραφιες με HDR,viber ,fb,εγραφη φωνης στις κλησεις ολα καλα....

Πάντα υπάρχει ένα ποσοστό σε όλα τα λειτουργικά η αναβάθμιση να μην κάτσει καλά και να χρειαστούν αρκετά hard reset. Τώρα αν μερικοί είναι σ' αυτό το ποσοστό είναι άτυχοι. Δεν σημαίνει να τα κάνουμε κι όλα ίσιωμα. Ας διαβασετε και σε άλλα νήματα να δείτε τι γίνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω με το παραμικρό γιατί να βρίζεται την Microsoft. Αφού αλλού είναι σωστοί γιατί αγοράζεται Lumia συσκευές;;;;

Σωστά. Μάλιστα και χωρίς firmware! Στα άλλα λειτουργικά θα κάτσει κατι σωστά χωρίς firmware;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Νομίζω πως στην .494 η μπαταρία έπεσε σε σχέση με την .420 ίσως το πειράζω περισσότερο η φταίει που κάνω βίντεο κλήσης με το Viber,κατά τα άλλα έχω την εντύπωση ότι κυλάει πιο γρήγορα.

lumia 650 δουλευουν ολα μια χαρα,καρτες 128,δεν ζεστενεται, μαιλ,λογαριασμοι πληρωμες σε τραπεζες,gps χωρις προβλημα,word,φωτογραφιες με HDR,viber ,fb,εγραφη φωνης στις κλησεις ολα καλα....

εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα,απλά μπήκε λάθος η αναβάθμιση και αναγκάστηκα να γυρίσω στο 8,1 μετά την 420 και μετά 494!

ε...δεν είναι και ότι καλύτερο να σπαταλάς 5ώρες.

Σωστά. Μάλιστα και χωρίς firmware! Στα άλλα λειτουργικά θα κάτσει κατι σωστά χωρίς firmware;

Πως τα μπερδεύεις τα πάντα με το firmware δεν μπορώ να καταλάβω. Όταν είχα το galaxy s2 μια φορά πήρε update σε firmware, ενώ πήρε πολλές αναβαθμίσεις του λειτουργικού.

Όταν η συσκευή δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware δεν πρόκειται να πάρει firmware update. Ούτε στο anniversary update πρόκειται να δεις. Και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πάει κάποιος κατ' ευθείαν στη Redstone από τα 8.1, αλλά θα περάσει από threshold και όλα τα κύματα αναβαθμίσεων.

Οπότε καλή υπομονή στις 2 Αυγούστου.

1 οι ειδοποιήσεις (που ενώ είχα να μη φαίνονται στη lockscreen, δεν εμφανίζονταν ποτέ), 1 η υπερθέρμανση χωρίς λόγο, μετά από τα 3 (?) τελευταία updates των 10ών, 1 η αστεία πληκτρολόγηση με swipe στα Ελληνικά στον edge (που έχει διορθωθεί εν μέρη), τώρα το κάψιμο στην sd... Για να μη μιλήσω για τα soft και hard resets, που έχουμε λιώσει όσοι έχουμε Lumia συσκευές, λες και είμαστε στην technical preview (χωρίς να είμαστε...).

P.S.: Η sd μου δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο.... Και δε νοείται σε συσκευή με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8gb, να πηγαίνω τα πάντα εκεί.

Εγώ που δεν έχω κανένα από τα θέματά σου πως το εξηγείς; Και πολλοί ακόμα φίλοι μου. Αλλα σκέψου να έκαιγε το λειτουργικό τις κάρτες. Όπως σου είπε και ο αλεξ, θα γινόταν χαμός. Εγώ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Ακόμη κι εδώ δεν είδα κάποιον να έχει πάθει τέτοιο. Και η δικη μου η Samsung μια χαρά δουλεύει. Επίσης θυμάμαι πως για τις "αόρατες" ειδοποιήσεις σου έφταιγαν οι ρυθμίσεις σου (γι αυτό και δεν είχε κανένας άλλος το θέμα σου.

Στο δια ταύτα. Εφόσον πλέον το λειτουργικό δεν σου κάνει και βολεύτηκες με το android θα σου (ξανά)πρότεινα να μην πήζεις άσκοπα. Πήγαινε εκεί που βρήκες την υγειά σου (δεν το λέω ειρωνικά) κι αν ποτε τα Wm γίνουν αυτό που θέλεις, επιστρέφεις. Γιατί να χαλιέσαι; Κι αν θυμάμαι καλά χρειάζεσαι δεύτερη συσκευή, τότε γιατί αυτή να είναι Wm και να σε εκνευρίζει και να μην είναι και αύτη android που σε βολεύει; Κι αν θέλεις να παρακολουθείς την εξέλιξη του λειτουργικού, μπορείς απλα να διαβαζεις εδώ κι όχι να έχεις ολόκληρη συσκευή με το λειτουργικό που πλέον δεν σε καλύπτει;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα,απλά μπήκε λάθος η αναβάθμιση και αναγκάστηκα να γυρίσω στο 8,1 μετά την 420 και μετά 494!

ε...δεν είναι και ότι καλύτερο να σπαταλάς 5ώρες.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Δυστυχώς όμως συμβαίνει. Τώρα πως είναι η συσκευή σου; Λύθηκαν τα προβληματα;

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως τα μπερδεύεις τα πάντα με το firmware δεν μπορώ να καταλάβω. Όταν είχα το galaxy s2 μια φορά πήρε update σε firmware, ενώ πήρε πολλές αναβαθμίσεις του λειτουργικού.

Όταν η συσκευή δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware δεν πρόκειται να πάρει firmware update. Ούτε στο anniversary update πρόκειται να δεις. Και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πάει κάποιος κατ' ευθείαν στη Redstone από τα 8.1, αλλά θα περάσει από threshold και όλα τα κύματα αναβαθμίσεων.

Οπότε καλή υπομονή στις 2 Αυγούστου.

Μιλάς για τον evris. Ο οποίος έχει το 830 και φοβάται να του περάσει τα 10ρια......:lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

lumia 650 δουλευουν ολα μια χαρα,...εγραφη φωνης στις κλησεις ολα καλα....

εγραφη φωνης στις κλησεις, πάντως, το 640XL DUAL sim που έχω, δε διαθέτει (η' δεν το έχω βρει εγώ ? )

εγραφη φωνης στις κλησεις, πάντως, το 640XL DUAL sim που έχω, δε διαθέτει (η' δεν το έχω βρει εγώ ? )

Αυτό το έχουν μόνο οι συσκευές που ήρθαν με 10ρια (550, 650, 950)

Μου έχει κάψει και εμένα 2 SD Kingston το Lumia 640XL LTE που έχω. Η πρώτη ήταν όταν ήμουν στην technical preview, όχι στο πέρασμα των Windows 10 από 8.1, αλλά σε κάποια μετέπειτα αναβάθμιση, δεν θυμάμαι σε ποια, αλλά το είχα γράψει τότε. Η δεύτερη κάρτα μνήμης που μου κάηκε, ήταν και αυτή Kingston και μου την έκαψε όταν εγκατέλειψα το πρόγραμμα των insider (ένα είδος τιμωρίας; :)). Και τις 2 τις είχα από android συσκευές, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Δεν θεωρώ βέβαια τη Microsoft υπεύθυνη γι' αυτό. Τώρα εδώ και κάποιους μήνες έχω μία Samsung class 10 φυσικά.

Είμαι εδώ και έναν χρόνο με Lumia συσκευή, έπειτα από αρκετά χρόνια συμβίωσης με το android. Υπάρχουν βέβαια ακόμη αρκετά θέματα κυρίως με τις εφαρμογές, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω σοβαρά προβλήματα, τουλάχιστον σε σημείο να θέλω να εγκαταλείψω τα windows 10 mobile. Το λειτουργικό είναι κατά τη γνώμη μου, πιο γρήγορο από android, παρόλο που το 640 έχει μόνο 1GB RAM. Περισσότερο με ενοχλεί τα 8GB της συσκευής, παρά το ίδιο το λειτουργικό. Πάντως δεν με βλέπω να γυρίσω πάλι σε android, σαν κύρια συσκευή. Έχω βολευτεί και ειδικά με την πολύ καλή συνεργασία που έχω μεταξύ του υπολογιατή μου και του smartphone μου

Αυτό το έχουν μόνο οι συσκευές που ήρθαν με 10ρια (550, 650, 950)

"Ολίγον" σπαστική αυτή η α-νόητη επιλεκτικότητα των windows , ειδικά σε καινούρια συσκευή ενός έτους όπως η δική μου , 640 xl LTE dual. Τουλάχιστον έχουμε εναλλακτική για ηχογράφηση συνομιλίας?

Μιλάς για τον evris. Ο οποίος έχει το 830 και φοβάται να του περάσει τα 10ρια......:lol: :lol:

Μιλάς εκ του ασφαλούς που πήρες απευθείας το 950 με τα 10 επάνω. Αν το 1020 που είχες έπαιρνε κανονικά τα 10, να δω αν θα τα έβαζες! ;)

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Δυστυχώς όμως συμβαίνει. Τώρα πως είναι η συσκευή σου; Λύθηκαν τα προβληματα;

όπως είπα και πιο πριν μετά από 5 ώρες που έκανα και rollback και μετά πέρασα την 420 και 494 μαζί με φορματ στην sd τώρα μια χαρά το βλέπω!

αλλά το ξανάτονίζω τα εργαλεία που μας παρέχει η Microsoft δεν είναι και ότι καλύτερο,καταρχήν θα ήταν καλύτερα να γινόταν να κάνουμε διορθώσει software περνώντας από πάνω ξανά την αναβάθμιση χωρίς hard reset με πιο εύκολο τρόπο γιατί φαντάσου κάποιος που δεν ασχολείται ούτε με το myphone και χωρίς κάποιες ελάχιστες γνωσης τι θα έκανε αν είχε θέμα;

Μιλάς εκ του ασφαλούς που πήρες απευθείας το 950 με τα 10 επάνω. Αν το 1020 που είχες έπαιρνε κανονικά τα 10, να δω αν θα τα έβαζες! ;)

Χαζομάρες.

Το ίδιο (σου)λέμε και εμείς που περάσαμε στα 10άρια από τα 8.1

Xiaomi 12 Pro

Τα είχα περάσει ως insider....... Λες να μη τα περνούσα αν μου τα έδινε επίσημα;

Χαζομάρες.

Το ίδιο (σου)λέμε και εμείς που περάσαμε στα 10άρια από τα 8.1

Τα είχα περάσει ως insider....... Λες να μη τα περνούσα αν μου τα έδινε επίσημα;

Καλά καλά με πείσατε... Θα τα περάσω!!! ;) :)

Όχι, περίμενεεεεεε. Είναι νωρίς ακόμα....:lol: :lol:

Evris και εγω ψήνομαι να τα ξαναπεράσω αλλά δεν βρίσκω τον χρόνο να το κάνω. Αν δεν σου κάνουν απλά γυρίζεις στα 8.1. Αλλά από αυτά που διαβάζω έχουν βελτιωθεί από τον Μάρτιο που κυκλοφόρησαν.

TCL 40 NXTPAPER

Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό θέμα. Όποιος δοκιμάζει τα windows 10 νομίζω δύσκολα γυρνάει στα 8.1. Όπως φαίνονται τα windows 7.8 δίπλα στα 8.1, αντίστοιχα έτσι φαίνονται τα 8.1 δίπλα στα 10.. ότι υπάρχει δηλαδή αισθητή διαφορά.

Evris και εγω ψήνομαι να τα ξαναπεράσω αλλά δεν βρίσκω τον χρόνο να το κάνω. Αν δεν σου κάνουν απλά γυρίζεις στα 8.1. Αλλά από αυτά που διαβάζω έχουν βελτιωθεί από τον Μάρτιο που κυκλοφόρησαν.

Εμένα δεν ειναι τόσο ο χρόνος, όσο το ότι δεν έχω pc/laptop για να κάνω όλη τη διαδικασία του γυρισμού ή του back up σε περίπτωση που δεν στρώσουν καλά! Διότι ειναι η κύρια συσκευή μου! :(

Κοντεύω να γίνω κάρβουνο στη ψησταριά!!!! :lol::lol:

Edited by evris2013