Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έκανα γιατί δεν το είχα δοκιμάσει τόσο καιρό.:lol:

δεν είναι να απορείς πλέον.

Δουλεύει το κρατάς.

Δεν δουλεύει;πίσω στα 8,1 η πέταμα πλέον.

Καμία μέση λύση δεν είναι πιστεύω καλύτερη.

Είπα να το κρατήσω σαν 2ο, για να βλέπω και τις εξελίξεις του λειτουργικού. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού, θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά τα λάθη και το κενό του firmware, θα τα "μαζέψει" με το Redstone. Αν όχι και εκεί, είναι άξιοι της μοίρας τους.

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είπα να το κρατήσω σαν 2ο, για να βλέπω και τις εξελίξεις του λειτουργικού. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού, θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά τα λάθη και το κενό του firmware, θα τα "μαζέψει" με το Redstone. Αν όχι και εκεί, είναι άξιοι της μοίρας τους.

εγώ πάλι βλέπω πως θα είναι η πρώτη συσκευή που δεν θα κλείσει χρόνο μαζί μου.όσο και αν μου αρέσει.

Κυρίως όμως λόγω εφαρμογών.

Xiaomi 12 Pro

εγώ πάλι βλέπω πως θα είναι η πρώτη συσκευή που δεν θα κλείσει χρόνο μαζί μου.όσο και αν μου αρέσει.

Κυρίως όμως λόγω εφαρμογών.

Μα, πλέον και στο low-end κομμάτι το έχει χάσει. Τις "χαντάκωσε" τις συσκευές...

Huawei Nova 5T

Καλα και χρυσα τα 10αρια αλλα οπως λετε αρκετοι δεν ηταν ακομα ετοιμα για τα low end. Και στα high end εχουν θεματα αλλα εκει ο δυνατοτερος επεξεργαστης και η 3αρα RAM καλυπτουν καποιες φορες τις αδυναμιες αλλα οχι παντα (edge browser). Και μην πει κανεις οτι γκρινιαζω γιατι απο το 12' ειμαι ασταματητα με windows phone.

Δουλευω εδω και 1,5 μηνα ενα δανεικο 950. Περιμενα οτι με τα 3GB RAM δεν θα εβλεπα ουτε ιχνος lag. Δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα...μου εχει π.χ. τυχει να πατησω στο τηλεφωνο και να δω οθονη περιμενετε. Καλα για τον edge δεν θα ξαναπω...απλα το μαυρο προβατο του λειτουργικου.

Μου αρεσει το λειτουργικο και με βολευεουν πολλοι καποιοες απο τις λειτουργιες του οπως η glance screen, οι ομαδοποιημενες ειδοποιησεις ανα εφαρμογη στην notification area, η δυνατοτητα αοαντησης σε μηνυμα ή email χωρις να μπω στην εφαρμογη κτλ. Αλλα δεν μπορω να κλεισω τα ματια στην γενικη εμπειρια χρησης που ακομα εχει θεματα που δεν ειχαμε σε high end συσκευες με 8.1 εκδοση. Και δεν νομιζω να λυθουν πριν την Redstone το καλοκαιρι......μακαρι να λυθουν τοτε. Καλιο αργα παρα ποτε.

Δεν ξερω ομως εγω προσωπικα αν μεχρι τοτε θα χρησιμοποιω ακομα WP ή θα ειμαι σε αλλη πλατφορμα....

Παντως αυτο που εμαθα ειναι οτι μεχρι το τελος του 16' αλλη MSFT συσκευη δεν θα δουμε.......με οτι αυτο σημαινει.......μακαρι να δουμε απο αλλους κατασκευαστες...Και τι δεν θα εδινα για ενα Sony με πλακιδια :rolleyes:

Edited by asikis

..........Why you do dis?......... :lol:

Η ms φταίει, σε όλα. Και καθυστέρηση και μισό update (χωρίς firmware) και όχι σε όλες τις συσκευές. Και βγαίνει και καπάκι ο Myerson και λέει ότι τα wm δε θα είναι στο κέντρο των δραστηριοτήτων τους... Είναι να απορείς.... :dizzy:

Παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε. Είπαν ότι δεν θα είναι για φέτος. Βγήκε ο Nadella, και εξήγησε ότι αναπτύσσουν ΕΝΑ λειτουργικό. ΓΙΑ ΟΛΑ. είτε είναι Desktop, είτε Mobile, είτε κονσόλα, είτε Hololens. Σαν το δαχτυλίδι του άρχοντα :p

Όπως και να έχει, είπαν επίσης, ότι δεν θα είναι ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, αφού έχουν προτεραιότητα τα PC και οι νεότερες τεχνολογίες. Όπως έγινε μέχρι τώρα, τα PC τραβάνε όλο το λειτουργικό μπροστά. Όσο πάνε καλά αυτά, τόσο θα βλέπετε νέες εφαρμογές (Instagram) και θα προσθέτουν πράγματα. Ότι διαβάζετε για PC θα ισχύει και για Mobile.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Άντε να δούμε Άγγελε....

Πιστεύω πως δεν θα μείνουν πίσω. Απλά, ακροβατεί σε δύο (τρείς και τέσσερις) πλατφόρμες. Πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο. Πρέπει να τα υποστηρίζεις όλα, να ακούς τα παράπονα όλων, και ταυτόχρονα να αναπτύσσεις το καινούργιο που να τα κάνει όλα ένα, να πρέπει να ενσωματώσεις μια εταιρεία κολοσσό (Nokia) στο εσωτερικό σου και επίσης να διαφημίζεις όσο μπορείς το προϊόν σου.

Προσωπικά αν ήμουν στη θέση τους, θα κοιτούσα τι είναι αυτό που τραβάει μπροστά την εταιρεία και θα κοιτούσα να το κάνω Δούρειο Ίππο, αφού δεν γίνεται να κρατάς δύο καρπούζια σε μια μασχάλη. Για την προσπάθεια και μόνο αξίζει ένα μπράβο, αλλά έχουν ένα ταλέντο εκεί στη MS. Έχουν κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι αυτά είναι αυτονόητα και θα έπρεπε να τα κάνει σωστά. :lol: :lol: :lol: Πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να έχει μπεί σε τέτοιες ιστορίες, αφού αυτά είναι δύσκολα πράγματα και δυσαρεστεί πολύ κόσμο. Αλλά είναι μια καινοτομία, και είναι ένας από τους παράγοντες που τραβάνε μια εταιρεία μπροστά.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μακάρι να πιάσει το εγχείρημα για να έχουμε 3 δυνατά λειτουργικά στο τραπέζι....

Xiaomi 12 Pro

Καλα και χρυσα τα 10αρια αλλα οπως λετε αρκετοι δεν ηταν ακομα ετοιμα για τα low end. Και στα high end εχουν θεματα αλλα εκει ο δυνατοτερος επεξεργαστης και η 3αρα RAM καλυπτουν καποιες φορες τις αδυναμιες αλλα οχι παντα (edge browser). Και μην πει κανεις οτι γκρινιαζω γιατι απο το 12' ειμαι ασταματητα με windows phone.

Δουλευω εδω και 1,5 μηνα ενα δανεικο 950. Περιμενα οτι με τα 3GB RAM δεν θα εβλεπα ουτε ιχνος lag. Δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα...μου εχει π.χ. τυχει να πατησω στο τηλεφωνο και να δω οθονη περιμενετε. Καλα για τον edge δεν θα ξαναπω...απλα το μαυρο προβατο του λειτουργικου.

Μου αρεσει το λειτουργικο και με βολευεουν πολλοι καποιοες απο τις λειτουργιες του οπως η glance screen, οι ομαδοποιημενες ειδοποιησεις ανα εφαρμογη στην notification area, η δυνατοτητα αοαντησης σε μηνυμα ή email χωρις να μπω στην εφαρμογη κτλ. Αλλα δεν μπορω να κλεισω τα ματια στην γενικη εμπειρια χρησης που ακομα εχει θεματα που δεν ειχαμε σε high end συσκευες με 8.1 εκδοση. Και δεν νομιζω να λυθουν πριν την Redstone το καλοκαιρι......μακαρι να λυθουν τοτε. Καλιο αργα παρα ποτε.

Δεν ξερω ομως εγω προσωπικα αν μεχρι τοτε θα χρησιμοποιω ακομα WP ή θα ειμαι σε αλλη πλατφορμα....

Παντως αυτο που εμαθα ειναι οτι μεχρι το τελος του 16' αλλη MSFT συσκευη δεν θα δουμε.......με οτι αυτο σημαινει.......μακαρι να δουμε απο αλλους κατασκευαστες...Και τι δεν θα εδινα για ενα Sony με πλακιδια :rolleyes:

Πολύ ολοκληρωμένη και αντικειμενική άποψη. Συμφωνώ σε όλα. Τα "κουσούρια" του λειτουργικού υπάρχουν σε ολα, ακομα και στις ναυαρχίδες. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου μέχρι στιγμής 630, 640, 532 και 435 και διαφορά είδα μόνο απο το 630 προς τα υπόλοιπα, λόγω 1gb ram...

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο; Η οθόνη έχει σχέση με την ram.? Γιατί μου φαίνεται πως στα 532/435 η ram φαίνεται "περισσότερη"; Αν τελοσπαντων ισχύει κάτι τέτοιο ( η MS έθαψε κανονικά κάποιες συσκευές χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό λόγος.

Και το 640 που λες 1gb ram έχει ενημερωτικά.

Έχει κάποιο ρολο η ανάλυση της οθόνης,αλλα συνολικά και στον επεξεργαστή και στην ram.αν π.χ. Το 630 είχε καμία hd οθόνη ,θα σερνόταν.

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε. Είπαν ότι δεν θα είναι για φέτος. Βγήκε ο Nadella, και εξήγησε ότι αναπτύσσουν ΕΝΑ λειτουργικό. ΓΙΑ ΟΛΑ. είτε είναι Desktop, είτε Mobile, είτε κονσόλα, είτε Hololens. Σαν το δαχτυλίδι του άρχοντα :p

Όπως και να έχει, είπαν επίσης, ότι δεν θα είναι ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, αφού έχουν προτεραιότητα τα PC και οι νεότερες τεχνολογίες. Όπως έγινε μέχρι τώρα, τα PC τραβάνε όλο το λειτουργικό μπροστά. Όσο πάνε καλά αυτά, τόσο θα βλέπετε νέες εφαρμογές (Instagram) και θα προσθέτουν πράγματα. Ότι διαβάζετε για PC θα ισχύει και για Mobile.

Ναι, είδαμε που και τόσα χρόνια ήταν, πόσο "μεγάλη" εξέλιξη είδαμε...

Επίσης, επειδή βγήκε ο Nadella και είπε αυτό; Τι; Να του ζητήσω και συγγνώμη; Δεν πάει έτσι αυτό... Λες και μιλάμε για τον "φίλο" μου, που εγκαθιστά "σπασμένα" τα Windows...

Huawei Nova 5T

Και το 640 που λες 1gb ram έχει ενημερωτικά.

Έχει κάποιο ρολο η ανάλυση της οθόνης,αλλα συνολικά και στον επεξεργαστή και στην ram.αν π.χ. Το 630 είχε καμία hd οθόνη ,θα σερνόταν.

Καλά λες να μη ξέρω πόση ram εχει το 640; Αυτο λέω, οτι η ουσιαστική διαφορα μεταξύ 630 και 640 ηταν οτι λόγω περισσότερης ram, δεν υπήρχε πολυ "resuming". Επίσης το 630 δεν είχε HD ανάλυση.

Απο εκεί και πέρα, παρατηρώ ότι τα 532/435 που έχουν επίσης 1gb ram, παρουσιάζουν καλύτερο multitasking, χωρίς πολλά resumings σε σχέση με το 640. Αυτό βέβαια με 8.1, γιατι με τα 10αρια, χάθηκε κάθε "υπόνοια" multitasking με το resuming να πηγαίνει σύννεφο και πολλές φορές εφαρμογές απλά να μην επιστρέφουν ποτέ, παρουσιάζοντας ενα μόνιμο resuming.

Και σε ολα αυτά, σκέφτομαι μήπως πλέον το 1gb ram (9/10 WP) ΔΕΝ αρκεί για τα W10.

Δεν ξερω αν ειναι bug των windows 10 ή της συσκευης αλλα παρατηρησα το εξης.Μπαινω youtube να δω ενα βιντεο σε αναλυση hd.αν περιστρεψω την οθονη σε οριζοντια θεαση γυροζει το βιντεο.Αν πατησω pause και μετα play μια δυο φορες σαν διαδικασια αρχιζει να αναβοσβηνει η οθονη μεχρι να το γυρισω καθετα......συμβαινει και σε αλλους αυτο?Σημειωνω οτι εχω lumia 640 ds με την εκδοση 1000 σαν windows insider slow.

Και εγώ φίλε με 640xl ds και την τελευταία έκδοση Redstone σε landscape mode αναβοσβήνει η οθόνη μου!!!Υποθέτω ότι είναι bug του λειτουργικού....

Καλά λες να μη ξέρω πόση ram εχει το 640; Αυτο λέω, οτι η ουσιαστική διαφορα μεταξύ 630 και 640 ηταν οτι λόγω περισσότερης ram, δεν υπήρχε πολυ "resuming". Επίσης το 630 δεν είχε HD

......σκέφτομαι μήπως πλέον το 1gb ram (9/10 WP) ΔΕΝ αρκεί για τα W10.

Εδώ υπάρχει μια αντίθεση...ΤΤέλος πάντων,για να έβγαλε πάντως κινητά με 10 out of the box και με 1gb ram, πάει να πει πως είναι αρκετό.

Xiaomi 12 Pro

Εδώ υπάρχει μια αντίθεση...ΤΤέλος πάντων,για να έβγαλε πάντως κινητά με 10 out of the box και με 1gb ram, πάει να πει πως είναι αρκετό.

Εγώ με το 550 δεν έχω κανένα πρόβλημα, ειδικά και με το καινούριο Firmware Update που έκανα το τηλέφωνο πετάει. Το μόνο που έχω παράπονο είναι με την μπαταρία και το Viber που δεν συνεργάζονται καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να τρώει πολύ την μπαταρία και να ζεσταίνει το κινητό.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Στα τηλεφωνα που τρωνε κολληματα κτλ μπορειτε να κανετε μια μικρη διερευνηση τι τρωει πορους real time με ενα εργαλειο του λειτουργικου που λεγεται device portal.

http://forums.windowscentral.com/windows-10-mobile-insider-preview/403088-windows-10-mobile-device-portal-task-manager-cpu-ram-io-performance-monitor.html

Απλα προσεξτε να κλεισετε την προσβαση οταν τελειωσετε και γενικα καλου κακου μην πειραξετε κατι αν δεν εισαστε σιγουροι τι κανει.

Ναι, είδαμε που και τόσα χρόνια ήταν, πόσο "μεγάλη" εξέλιξη είδαμε...

Επίσης, επειδή βγήκε ο Nadella και είπε αυτό; Τι; Να του ζητήσω και συγγνώμη; Δεν πάει έτσι αυτό... Λες και μιλάμε για τον "φίλο" μου, που εγκαθιστά "σπασμένα" τα Windows...

Όχι δεν σου ζήτησε κάποιος κάτι τέτοιο. Άλλα από το "Τα παράτησαν" μέχρι το "δεν θα κάνουν κάτι καλό για φέτος, άλλα θα συνεχίσουν την εξέλιξη μαζί με τα Pc" έχει μια διάφορα, νομίζω. Και στην τελική, ο Nadella είναι πρόεδρος της εταιρίας που καθορίζει το μέλλον του λειτουργικού.Φανταζομαι ότι κάποια βαρύτητα έχουν τα λόγια του.

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.κανενας αλλος δεν μπορει να μας δωσει τα φωτα του?αν το κανει και σε αυτον?

Και σε μένα (L640 LTE) τα ίδια έκανε συν ότι είχε πρόβλημα με κάποια Wi-Fi, συν ότι κάποιες εφαρμογές δεν έτρεχαν από την SD συν ότι η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν αρκετά μεγαλύτερη. Έτσι γύρισα πίσω την .164 και μάλλον θα την κρατήσω για πολύ καιρό.

Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω;

το συστημα κατά την αποψη μου είναι ΓΤΠΚ.-

τι να πρωτοπιασω?

το ότι ΔΕΝ με ενημερωνει ΠΟΥΘΕΝΑ για τα νεοεισερχομενα μυνηματα?

το ότι από την στιγμη που περασα τα 10αρια η οθονη ανταποκρίνεται ΟΠΟΤΕ της καπνισει?πχ στον browser παταω παρατεταμένα για να μου βγαλει επιλογή ανοιγμα σε νεα καρτελα και το κινητο τις περισσοτερες φορες δεν αντιδρα

το ότι για να περασω ringtone επρεπε να το περασω μεσω η/υ

ειλικρινα αν ειχα λεφτα για να παρω νέο κινητο θα ειχα παρει ένα εχτες...

(640 xl lte)

Να μην πω ξανά πόσο γραφικοί γίνεστε...ούπς το είπα. Όπως είπε και ο Χρυσόστομος κάντε και ένα hard reset, είναι σημαντικό να γίνει από την μετάβαση 8.1 προς 10.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Όχι δεν σου ζήτησε κάποιος κάτι τέτοιο. Άλλα από το "Τα παράτησαν" μέχρι το "δεν θα κάνουν κάτι καλό για φέτος, άλλα θα συνεχίσουν την εξέλιξη μαζί με τα Pc" έχει μια διάφορα, νομίζω. Και στην τελική, ο Nadella είναι πρόεδρος της εταιρίας που καθορίζει το μέλλον του λειτουργικού.Φανταζομαι ότι κάποια βαρύτητα έχουν τα λόγια του.

Χαίρομαι που έγραψες αυτές τις φράσεις στα εισαγωγικά. Εμένα μου φαίνεται ότι, λέγοντας τη δεύτερη φράση, εννοούν την πρώτη. Αλλά, το λένε έτσι, για λόγους μάρκετινγκ. Γιατί, αν πουν την πρώτη, θα φάνε κι άλλο "φτυάρι", σε στιγμή που δε μπορούν να το υποστηρίξουν.

Καλά, αυτό για τη βαρύτητα είναι υποκειμενικό.

Huawei Nova 5T

Hard reset όμως δεν έχεις κάνει σίγουρα.

Κάνε και πες μας μετά.;)

Να μην πω ξανά πόσο γραφικοί γίνεστε...ούπς το είπα. Όπως είπε και ο Χρυσόστομος κάντε και ένα hard reset, είναι σημαντικό να γίνει από την μετάβαση 8.1 προς 10.

Καλα τολετε, με hard reset θα λυθουν ολα τα προβληματα. Κανονικα ομως δεν θα επρεπε να χρειαζεται.....