estiakos Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Θα δω το απόγευμα τους χώρους που καταλαμβάνει κάθε εφαρμογή.. Υπάρχει περίπτωσh να πρέπει να σετάρω κάποια ρύθμιση στο Kodi, ώστε να το ελαφρύνω? Π.χ. έχω βάλει να γίνεται εκκαθάριση cache κατά το άνοιγμα.. Δεν θυμάμαι να έκανα download περιεχομένου από κάποια streaming εφαρμογή, θα το τσεκάρω και αυτό. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Γεια σας! Μήπως μπορείτε να μου πείτε πια addons παίζουν αυτήν την στιγμή σε kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Εγκατέστησα και ένα fork και σκέφτομαι αν δεν εγκαταστήσω κάποια μεμονωνομένα addons, να εγκαταστήσω έναν wizard, πλην των ελληνικών (Grecotm). Έχετε να προτείνετε κάποιον χρηστικό και ελαφρύ? Αν προτείνετε και συγκεκριμένο build ακόμη καλύτερα..Χθες έβαλα λίγο το CREW Wizard, αλλά δεν μου πολυάρεσε. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Γεια σας! Μήπως μπορείτε να μου πείτε πια addons παίζουν αυτήν την στιγμή σε kodi?Yoda, Exodus σίγουρα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Yoda, Exodus σίγουρα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δεν ασχολήσε πολύ με το kodi...ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Δεν ασχολήσε πολύ με το kodi...ε?Γιατί εσένα δεν σου δουλεύουν; Πριν μερικές μέρες μια χαρά έβγαζα αποτελέσματα και είδα και 1 ταινία Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Γιατί εσένα δεν σου δουλεύουν; Πριν μερικές μέρες μια χαρά έβγαζα αποτελέσματα και είδα και 1 ταινία Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αν κάποιος ρωτούσε στο νήμα με τα android tv box να του προτείνουμε ένα android box- stick για να βλέπει kodi και κάποιος άλλος έβγαινε και του έλεγε MK908ii, θα του έλεγες ή όχι ότι έχει μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις των tv box. Και για να ξέρεις έχω και ένα MK908ii tv stick και όπως λες και συ μια χαρά βλέπω kodi και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Αν κάποιος ρωτούσε στο νήμα με τα android tv box να του προτείνουμε ένα android box- stick για να βλέπει kodi και κάποιος άλλος έβγαινε και του έλεγε MK908ii, θα του έλεγες ή όχι ότι έχει μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις των tv box. Και για να ξέρεις έχω και ένα MK908ii tv stick και όπως λες και συ μια χαρά βλέπω kodi και σε αυτό.Οκ το Yoda πες έχει μείνει πίσω. Το Exodus είναι νούμερο ένα σε δημοφιλία: https://www.wirelesshack.org/top-best-working-kodi-video-add-ons.html Άλλη φορά σκέψου το πριν ειρωνευτεις άτομα που μπαίνουν συχνά εδώ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Μάλλον ο jung εννοεί το Exodus Redux, το οποίο πάει νεράκι (το έχω).. Το πάλαι ποτέ ένδοξο Exodus νομίζω σταμάτησε/εγκαταλείφτηκε, αν και κάπου πήρε το μάτι μου το Exodus 8,1, το οποίο πιθανολογώ ότι είναι η συνέχειά του. Σε Kodi παίζουν πολύ καλά τα Tempest, Filmnet, Exodus Redux, Numbers, Venom, Crew Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Οκ το Yoda πες έχει μείνει πίσω. Το Exodus είναι νούμερο ένα σε δημοφιλία: https://www.wirelesshack.org/top-best-working-kodi-video-add-ons.html Άλλη φορά σκέψου το πριν ειρωνευτεις άτομα που μπαίνουν συχνά εδώ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αν διέκρινες ειρωνία σε αυτά που γράφω μάλλον έχεις τον δικό σου ορισμό για την λέξη "ειρωνία". Κατά τ' άλλα , άλλο Exodus redux και άλλο Exodus. Και αυτοί που διαμορφώνουν αυτές τις λίστες δημοφιλίας είναι άτομα που μαθαίνουν το kodi από το YouTube. Από την λίστα για μένα No1 - Fen No2 - Venom No3 - The Magic dragon No4 - loki Νο5 - Nolecinema No6 - Numbers / Scrubsv2 Τα top όλων δεν υπάρχουν καν στην λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Πέραν του official Kodi, όπου έχω εγκαταστήσει έτοιμο build, έχω κατεβάσει και ένα fork με σκοπό να το στήσω μ΄πονος μου και να βάλω κάποια ελάχιστα addons για τις βασικές χρήσεις. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κατέβασα τα Sport365 και Sportwova TV (περιέχει και το Sport365) στην έκδοση 18,4, όμως στα My Addons δεν μπορώ να εντοπίσω και να ενεργοποιήσω τα Inputstream Adaptive και RTMP input. Κάποια ιδέα πως να το φιξάρω το θέμα? Το sport365 δεν παίζει καν, ενώ και κάποιες ενότητες του Sportwova επίσης (όπως Strims World κλπ). Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 δεν μπορώ να εντοπίσω και να ενεργοποιήσω τα Inputstream Adaptive και RTMP input Τα πρόσθετα μου - Videoplayer inputstream Το RTMP αν δεν το έχεις κάνει θα πρέπει να το εγκαταστήσεις από το επίσημο Kodi repository. Σε Windows και το inputstream adaptive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα build από grecotm και με το που ζητά το κωδικό και τον γράφω παταω οκ και μετά μου βγάζει "λήξη διαθέσιμου χρόνου" και το κόβει. Win10 με τελευταίο 18.4 kodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα build από grecotm και με το που ζητά το κωδικό και τον γράφω παταω οκ και μετά μου βγάζει "λήξη διαθέσιμου χρόνου" και το κόβει. Win10 με τελευταίο 18.4 kodi κλεισε προσωρινα το αντιβιοτικο σου και το ονομα του υπολογιστη να ειναι με αγγλικα γραμματα,,,,και ξαναεπανελαβε την διαδικασια του κωδικου η διαρκεια του κωδικου ειναι 5 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Κατευθείαν από πάνω Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Κατεβάζεις το exe και το κάνεις εγκατάσταση sent from Mi9T pro Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 (edited) κλεισε προσωρινα το αντιβιοτικο σου και το ονομα του υπολογιστη να ειναι με αγγλικα γραμματα,,,,και ξαναεπανελαβε την διαδικασια του κωδικου η διαρκεια του κωδικου ειναι 5 λεπτα Δεν έχω antivirus έξτρα. Χρησιμοποιώ των Windows μόνο και το firewall το έκλεισα την ώρα της διαδικασίας. Επισης τα win ειναι αγγλικά οπότε και το όνομα είναι αγγλικά Edit: Μόλις ξαναδοκίμασα και κάνει λήψη του build κανονικά Edited September 25, 2019 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 παιδιά απο σήμερα όποιος μπεί εδώ σε βγάζει στο φόρουμ,δέν μπορώ να βρώ την 18,4. https://forum.kodi.tv/ https://twitter.com/KodiTV/status/1176651221542694912?s=19&fbclid=IwAR3v5s-NJAxpEw4PX6SBjfC1Ze78ncBSS5LB9XLW0zOti9sqMhKCu8Bsgfc Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 παιδιά απο σήμερα όποιος μπεί εδώ σε βγάζει στο φόρουμ,δέν μπορώ να βρώ την 18,4. https://forum.kodi.tv/ Διαβάστε την κόκκινη ανακοίνωση..... Κατέβασε την έκδοση που θέλεις από εδώ... https://mirrors.kodi.tv/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Shameless plug. Όποιος ενδιαφέρεται για παιχνίδια στο Kodi, έκανα αυτό το καλοκαίρι, στα πλαίσια του Google Summer of Code. TL;DR Έκανα port το σύστημα με τους Shaders που είχε φτιάξει ένας φίλος το 2017 στο Kodi, όμως να παίζει σε Linux και Mac μέσω του OpenGL. Μελλοντικά θα προσθέσω support για OpenGL-ES που σημαίνει ότι θα τρέχει σε tv sticks κλπ. https://github.com/KostasAndrianos/RetroPlayerShaders-GSoC19-Summary Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 http://pavootv.com/repo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το έκανα εγκατάσταση αλλά δε βγάζει κάτι άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το έκανα εγκατάσταση αλλά δε βγάζει κάτι άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαν τι αλλο να βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το έκανα εγκατάσταση αλλά δε βγάζει κάτι άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ??????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts