enterhere Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Γίνεται να περάσουμε το 4D αλλά χωρίς το adult περιεχόμενο; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Για την ώρα όχι, αλλά σε επόμενη αναβάθμιση, θα μπει κωδικός στα συγκεκριμένα πρόσθετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Θα παρακολουθώ το θέμα γιατί θα ήθελα το συγκεκριμένο build. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δε φτάνει τόσα προβλήματα που έχουμε με Kodi και terrarium like εφαρμογές και ψαχνόμαστε για ένα επεισόδιο , εμφανίζονται και κίτρινοι ισπανικοί υπότιτλοι embedded τώρα... Έλεος πια τι να πω ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δε φτάνει τόσα προβλήματα που έχουμε με Kodi και terrarium like εφαρμογές και ψαχνόμαστε για ένα επεισόδιο , εμφανίζονται και κίτρινοι ισπανικοί υπότιτλοι embedded τώρα... Έλεος πια τι να πω ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk κάνε τους μήνυση !!!!!! Ελέος δηλαδή με τις απαιτήσεις μας ! Να μπει και ένα μέτρο σε αυτές :mad: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Για την ώρα όχι, αλλά σε επόμενη αναβάθμιση, θα μπει κωδικός στα συγκεκριμένα πρόσθετα. Γιατι οχι? Δεν μπορουμε να βρουμε το συγκεκριμενο προσθετο και να κανουμε απενεργοποιηση η unistall? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 κάνε τους μήνυση !!!!!! Ελέος δηλαδή με τις απαιτήσεις μας ! Να μπει και ένα μέτρο σε αυτές :mad:Εσύ δηλαδή το ξεπερνάς και βλέπεις εύκολα? Μήπως κάνω κάτι λάθος? το αντιμετωπίζουν και άλλοι αυτό?. Γι'αυτό το παραθέτω εδώ, όχι για αντιπαραθέσεις κ. Taliban Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εμφανίστηκε νέο προσθετο για ταινιες το GOTHHAM MOVIES στο build gkobu. Σερνετε Πολύ Δυστυχώς και δεν ξερω γιατι Έχεις δίκιο είναι λίγο αργό στο μενού του όχι στο streaming ο μως Εσύ δηλαδή το ξεπερνάς και βλέπεις εύκολα? Μήπως κάνω κάτι λάθος? το αντιμετωπίζουν και άλλοι αυτό?. Γι'αυτό το παραθέτω εδώ, όχι για αντιπαραθέσεις κ. Taliban Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Λάθος δεν κάνεις αλλά δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις σε κάτι που σου δίνεται δωρεάν, αν η πηγή που διάλεξες έχει καμένους υπότιτλους πήγαινε σε άλλο λινκ όχι όμως από τον ίδιο πάροχο π.χ. 2ddl, για παράδειγμα. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με το Yoda; Γιατι στο GKN που τον χρησιμοποιώ μέσω 4D σέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Το yoda από που το βάλατε? Γιατί υποτίθεται είναι στο supremacy repo εκεί, αλλά το έβαλα και δεν υπάρχει μέσα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 20, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εσύ δηλαδή το ξεπερνάς και βλέπεις εύκολα? Μήπως κάνω κάτι λάθος? το αντιμετωπίζουν και άλλοι αυτό?. Γι'αυτό το παραθέτω εδώ, όχι για αντιπαραθέσεις κ. Taliban Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ίσως να ήταν κάπως υπερβολικό το ποστ μου αλλά τρελαίνομαι όταν έχουμε πολλές απαιτήσεις από κάτι που είναι δωρεάν . Αν θες να είσαι τέζα απροβλημάτιστος κάνε συνδρομή στο R.D με 3 ευρώ τον μήνα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Μια βοήθεια. Ενώ έχω αλλάξει την προτεραιότητα στα urlresolver και resolverurl στο 80 από 100 για το real debrid, παρόλα αυτά, οι πηγές εμφανίζονται αρκετά κάτω στην σειρά. Τι πρέπει να κάνω ώστε να είναι πρώτα πάνω; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Γιατι οχι? Δεν μπορουμε να βρουμε το συγκεκριμενο προσθετο και να κανουμε απενεργοποιηση η unistall? Λογικά θα μπορείς, απλά αν κάνεις εγκατάσταση του build μετά θα πρέπει να βρεις το πρόσθετο και να το βγάλεις. Το yoda από που το βάλατε? Γιατί υποτίθεται είναι στο supremacy repo εκεί, αλλά το έβαλα και δεν υπάρχει μέσα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μόλις το κοιταξα. Μέσα στο repo supremacy είναι, στον πάνω μέρος της λίστας με πράσινα γράμματα. Μια βοήθεια. Ενώ έχω αλλάξει την προτεραιότητα στα urlresolver και resolverurl στο 80 από 100 για το real debrid, παρόλα αυτά, οι πηγές εμφανίζονται αρκετά κάτω στην σειρά. Τι πρέπει να κάνω ώστε να είναι πρώτα πάνω; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Το έχω στο 90 και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 μηπως γνωριζετε αν εχω smart τηλεωραση και δεν ειναι android ,πως μεταφερω πχ απο ταμπλετ εικονα του kodi στην tv; μιλάμε για ασύρματη μετάδωση κάποιος μου είπε ότι γίνετε απο το κινητό(δεν μιλαω για Chromecast). αν θέλετε παραπέμψτε με σε βιντεο απο YouTube.ευχαριστώ. :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Μόλις το κοιταξα. Μέσα στο repo supremacy είναι, στον πάνω μέρος της λίστας με πράσινα γράμματα. Σε εμένα, έκδοση 2.5 του supremacy, δεν το εμφανίζει στα video add ons. Περίεργο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Σε εμένα, έκδοση 2.5 του supremacy, δεν το εμφανίζει στα video add ons. Περίεργο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Κάνε update ή force update στο repository του supremacy, μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Σε εμένα, έκδοση 2.5 του supremacy, δεν το εμφανίζει στα video add ons. Περίεργο. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΧτες πέρασα το Yoda και Magic Dragon από το supremacy στο ταμπλετ. Μια χαρά δούλευε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Σε εμένα, έκδοση 2.5 του supremacy, δεν το εμφανίζει στα video add ons. Περίεργο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μήπως το έχεις σε spmc? Εκεί δεν το βγάζει σίγουρα. Σε κοντι 17 το βγάζει. Τα έχω και τα δύο στο κουτάκι και δεν μου το έβγαζε στο πρώτο και μετά δοκιμάζοντας στο κοντι τα έβγαλε μια χαρά. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Μήπως το έχεις σε spmc? Εκεί δεν το βγάζει σίγουρα. Σε κοντι 17 το βγάζει. Τα έχω και τα δύο στο κουτάκι και δεν μου το έβγαζε στο πρώτο και μετά δοκιμάζοντας στο κοντι τα έβγαλε μια χαρά. Same Sh1t... Different Day Χμμμ...το cemc έχω με Android 4.4.2, είναι fork του kodi, οπότε ίσως γι'αυτό δεν το εμφανίζει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 22, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Έχω από χθες ένα περίεργο πρόβλημα με το MX Player. Και στο Cinema και στο Cyberflix όταν επιλέξω πάροχο και υπότιτλο, το MX βγάζει σφάλμα "Can't play this link because a network error occured". Αντίθετα, με VLC παίζουν όλα καλά. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων στον MX αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έκδοση έχω την πιο πρόσφατη απο το play store. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Έχω από χθες ένα περίεργο πρόβλημα με το MX Player. Και στο Cinema και στο Cyberflix όταν επιλέξω πάροχο και υπότιτλο, το MX βγάζει σφάλμα "Can't play this link because a network error occured". Αντίθετα, με VLC παίζουν όλα καλά. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων στον MX αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έκδοση έχω την πιο πρόσφατη απο το play store. Καμιά ιδέα κανείς? Δοκίμασε να "παιξεις" με τις ρυθμίσεις του mx με H/W+ decoder (Network) η S/W decoder (Network) .Λογικά με s/w θα παίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Δοκίμασε να "παιξεις" με τις ρυθμίσεις του mx με H/W+ decoder (Network) η S/W decoder (Network) .Λογικά με s/w θα παίξει Ευχαριστώ! Είχες δίκιο τελικα έπαιξε με SW. Αν και ως τώρα χωρίς να το πειράξω έπαιζε κομπλέ με HW. Να ρωτήσω και κάτι πολύ περίεργο? Έτρεξα το Greek TV και έβαλα τυχαία Alpha και έκανα αλλαγές από πάνω δεξιά SW/HW/HW+. Σε κάθε έναν διαφορετικό τυπο αποκωδικοποιητή μου έπαιζε διαφορετικό πρόγραμμα. Λες και είχε διαφορετικό στρημ για κάθε decoder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ευχαριστώ! Είχες δίκιο τελικα έπαιξε με SW. Αν και ως τώρα χωρίς να το πειράξω έπαιζε κομπλέ με HW. Να ρωτήσω και κάτι πολύ περίεργο? Έτρεξα το Greek TV και έβαλα τυχαία Alpha και έκανα αλλαγές από πάνω δεξιά SW/HW/HW+. Σε κάθε έναν διαφορετικό τυπο αποκωδικοποιητή μου έπαιζε διαφορετικό πρόγραμμα. Λες και είχε διαφορετικό στρημ για κάθε decoder. Το ίδιο stream μου παίζει και στους τρεις τύπους decoder SW/HW/HW+ (greek tv + alpha )..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Το ίδιο stream μου παίζει και στους τρεις τύπους decoder SW/HW/HW+ (greek tv + alpha ).....Το τσέκαρα τώρα πάλι. Ίδιο είναι μεν το στρημ αλλά με σημαντική καθυστέρηση το ένα από το άλλο. Σίγουρα 2 λεπτά. Στο HW όταν το έβαλα τελείωναν οι διαφημίσεις και ξεκίνησε ένα πρωινάδικο και το γύρισα στο SW και έπαιξε 4 διαφημίσεις και μετά ξεκίνησε το πρωινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλημέρα. Μια ερώτηση από εμένα. Δοκιμάζω κάτι λίστες iptv m3u αλλά μετά από 1-2 σταματάνε και πρέπει να πατήσω πάλι το κανάλι να παίξει. Ξέρουμε καμία ρύθμιση να μην το κάνει αυτό; Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλημέρα. Μια ερώτηση από εμένα. Δοκιμάζω κάτι λίστες iptv m3u αλλά μετά από 1-2 σταματάνε και πρέπει να πατήσω πάλι το κανάλι να παίξει. Ξέρουμε καμία ρύθμιση να μην το κάνει αυτό; Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι player έχεις? Στον ΜΧ και τον VLC υπάρχει ρύθμιση repeat one (επανάληψη ενός). Την ενεργοποιείς και είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts