zenix Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εχω θεμα με το alive οταν παω να δω μια εκπομπη επιλεγω πχ εκει που λεει προβολη στο ΣΚΑΙ προβολη στο Youtube δεν παιζει τιποτα ενω εχω την τελευταια εκδοση του προσθετου. τι φταιει αραγε; Φταιει οτι δεν υπαρχει πλεον η εκπομπη στο youtube. Για τσεκαρε το κατευθειαν απο το youtube να δεις αν ισχυει αυτο. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Νέα Ελληνική εφαρμογή για παιδιά (τουλάχιστον προς το παρόν), σε beta έκδοση ακόμη. Είναι υπό κατασκευή, σας την δίνω για όποιον θέλει να την δοκιμάσει. Η εφαρμογή θα περιλαμβάνει ΜΟΝΟ ροές από το YouTube +Daily motion. https://www.mediafire.com/file/vvmm850n8j7njj6/delicious.apk/file Edited July 17, 2018 by Panagiwths8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 μετα απο πολυ καιρο εβγαλα ξανα το android box απο το συρταρι και πηγα να τρεξω το Kodi..... το greek diamond εξαφανιστηκε και πλεον δεν το βρισκω πουθενα!!!:( Εκλεισε? εαν ναι τωρα τι κανουμε? μου αρεσε λογο οτι τα ειχε ΟΛΑ και ηταν ευκολο και ελαφρυ! Ξερει κανεις κατι αντιστοιχο????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Υπάρχει το Diamond. Είναι μέσα στο Delicious Build. Θα κάνεις εγκατάσταση το Delicious, και μετά από τις ρυθμίσεις, Διασύνδεση - Κέλυφος θα επιλέξεις το Diamond Skin και έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Υπάρχει το Diamond. Είναι μέσα στο Delicious Build. Θα κάνεις εγκατάσταση το Delicious, και μετά από τις ρυθμίσεις, Διασύνδεση - Κέλυφος θα επιλέξεις το Diamond Skin και έτοιμος To βρηκα!!! Ευχαριστω παναγιωτη!!!! Εαν θυμαμαι καλα ....το diamond δικο σου δεν ειναι?? Edited July 16, 2018 by lazlo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ναι, συμβαίνει αυτό.. Είναι μάλλον θέμα του Alive GR. Θα ανοίξεις τις σειρές αυτές .. από το πρόσθετο μέσα.. στο Diamond θα πας δηλαδή κάτω από τις ρυθμίσεις, θα επιλέξεις Πρόσθετα Βίντεο, AliveGR, δίκτυα, θα πατήσεις το κανάλι που παίζει η σειρά και έπειτα την κατηγορία "Πρόσφατα" του συγκεκριμένου καναλιού. Έτσι θα σου δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Ηλία, δες οχι στα πρόσφατα αλλά στα προτεινόμενα. Εγω εχω το gkobu build και το βρήκα εκεί. Δεν την βλεπω την σειρά της συζ. σου για να ξερω αν εχει τα τελευταία επεισόδια. Εχει τα 32β κ 33α. Edit: Τα tvone μου βγάζουν error. Δεν παίζουν πια; Edited July 18, 2018 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Edit: Τα tvone μου βγάζουν error. Δεν παίζουν πια; Service down for maintenance. Οπότε αναμονή μέχρι να ολοκληρωθεί και να επανέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ευχαριστώ πολύ, δεν το γνώριζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Υπάρχει το Diamond. Είναι μέσα στο Delicious Build. Θα κάνεις εγκατάσταση το Delicious, και μετά από τις ρυθμίσεις, Διασύνδεση - Κέλυφος θα επιλέξεις το Diamond Skin και έτοιμος Που βρίσκουμε το Delicious Build; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Που βρίσκουμε το Delicious Build; Μέσα από το GKN wizard θα εγκαταστήσετε το delicius build και μετά μέσα από αυτό αλλάζετε skin σε diamond από το default Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Γνωριζει κανεις αν μπορουμε να δουμε ντοκιμαντέρ οπως το national geographic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Με υπότιτλους όχι, αλλά αν ξέρεις Αγγλικά, μπορείς να βάλεις ξεχωριστά την εφαρμογή mobdro και να βλέπεις από κει. Εφαρμογή Android είναι. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Κάθε φορά που λήγει θα πρέπει να το ανανεώνεις. Paysafe δεν δουλεύει τελευταία φορά που κοίταξα. Mate 10 Pro & Tapatalk pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 ρωταω το εξης.αν κανω συνδρομη στο REAL DEBRID και επιλεξω πχ συνδρομη 4 euro και πληρωσω μεσω πιστωτικης καθε μηνα θα μου κραταει αυτοματα αυτο το ποσο,η καθε φορα θα επιλεγω εγω;το μονο που με απαγοητευει ειναι οτι δεν μπορεις να πληρωσεις με paypal.εχω λογαριασμο paypal αλλα τι να το κανεις; δεν ξερω αν εχουμε νεοτερα με το θεμα του paysafe πριν απο μηνες δεν δουλευε απο Ελλαδα δεν ξερω αν αλλαξε κατι. οποιος γνωριζει ας ενημερωσει. :):):):):)Εγώ αγοράζω με prepaid Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Με υπότιτλους όχι, αλλά αν ξέρεις Αγγλικά, μπορείς να βάλεις ξεχωριστά την εφαρμογή mobdro και να βλέπεις από κει. Εφαρμογή Android είναι. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε τα κανάλια ντοκιμαντέρ, όπως national geographic, history channel, animal channel... κτλ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε τα κανάλια ντοκιμαντέρ, όπως national geographic, history channel, animal channel... κτλ ;Tvone πρόσθετα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Μην τα θέλετε μόνο και σε ελληνική γλώσσα... Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Tvone πρόσθετα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ευχαριστώ !!! Υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό ; ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην τα θέλετε μόνο και σε ελληνική γλώσσα... Same Sh1t... Different Day Δεν με ενοχλεί αν δεν έχουν υπότιτλους Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ευχαριστώ !!! Υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό ; ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν με ενοχλεί αν δεν έχουν υπότιτλους Ευχαριστώ !!! https://kodiguide.org/how-to-install-skymashi-tv-kodi-repository/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 https://kodiguide.org/how-to-install-skymashi-tv-kodi-repository/ Από το "SkymashiTV Repo" δεν είναι ενημερωμένα στην τελευταία τους έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 https://kodiguide.org/how-to-install-skymashi-tv-kodi-repository/ Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Χθες βράδυ σε 2 διαφορετικά μηχανήματα σέρνονταν τα πάντα, η σύνδεση ήταν μια χαρά 50άρα VDSL, οπότε κάτι άλλο παίχτηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 To Incursion.έχει θέμα; Πήγα να το βάλω από repository addons4kodi και δεν υπάρχει πια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts