junglist Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Σήμερα νωρίτερα είδα και Kodi μια χαρά και Terrarium 1080p. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ένα μικρό tip ...για να προσθέσουμε κάποιες λίστες με ταινιες στο Covenant Ανοίγουμε Settings στο Covenant μετά Accounts ...στο IMDb ... βάζουμε τον αριθμό 50382990 Εάν πάτε στο my movies θα δείτε ότι υπάρχουν επιπλέον ταινίες + στο movie list υπάρχουν κάποιες λίστες.... Καλές προβολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Dimitrology ? καλο ειναι να αναφερεις και την πηγη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Dimitrology ? καλο ειναι να αναφερεις και την πηγη :) Το είδα από εδώ αλλά νομίζω ότι και αυτός το έχει αναφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Και εμένα χτες βράδυ ούτε covenant ούτε nemesis έπαιζαν. Τελικά με πήρε ο ύπνος στον καναπέ ψάχνοντας να βρω ταινία να δω... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σήμερα νωρίτερα είδα και Kodi μια χαρά και Terrarium 1080p. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Μολις δοκιμασα. Τα ιδια. Δε παιζει σχεδον τιποτα Mini m8s ii, greek diamond build Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 χθες το βραδυ μετα τις 12 κανονικα ειδα σειρα.. Ειμαι με real debrid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Terrarium μόλις έκανα δοκιμή και έπαιξε η ταινία σε 1080 μάλιστα. Θεσσαλονίκη με πάροχο forthnet. Kodi δεν μπορώ να δοκιμάσω τώρα, αλλά γενικά δεν το πολύ χρησιμοποιώ. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 (edited) Μολις δοκιμασα. Τα ιδια. Δε παιζει σχεδον τιποτα Mini m8s ii, greek diamond build Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τα ίδια και σε εμένα, βρίσκει πηγές αλλά δεν παίζει τίποτα. Για το covenant μιλάω, το elysium πχ παίζει κανονικά Edited November 13, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Βάλτε πηγές πιο χαμηλά στη λίστα πχ 30κάτι, 40κάτι κλπ. Παίζουν οι πιο πολλές και είναι και 720p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Πως το αλλάζουμε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Covenant τίποτα. Good old exodus, ακόμα παίζει αδιάκοπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Τώρα βλέπω American Horror story στο Kodi 17.4 με Covenant. Παίδες ίσως έχει κάποιο θέμα το add-on σας. Κάντε κανένα restart, ίσως βοηθήσει. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Εβγαλα, εβαλα ποσες φορές. Καμια τύχη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Παίδες γιατί το Kodi ανεβάζει τόσο θερμοκρασία στο box; Βλέπω 70-75 βαθμούς με Kodi και 56 βαθμούς με Terrarium. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 και εμένα τώρα μία χαρά παίζει το covenant Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Εβγαλα, εβαλα ποσες φορές. Καμια τύχη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στα Settings του Covenant κάνε clear provides ,search history ,cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Στο quasar πως γίνεται να μου βγάζει μόνο τους ελληνικούς υπότιτλους. Βγάζει πολλές χώρες. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Και μην ξεχνάτε, για αυτούς που έχουν Real Debrid, θα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανανεώνεται την συνδρομή σας προστίθεται στον λογαριασμό σας κάποιοι πόντοι. Π.χ. για 6μήνη συνδρομή είναι 800 πόντοι. Τους πόντους αυτούς μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε χρόνο συνδρομής. Συγκεκριμένα 1000 πόντοι = 1 μήνας. Με αυτόν τον τρόπο επεκτείνετε την συνδρομή σας, ανάλογα με τους πόντους που έχετε μαζέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Και μην ξεχνάτε, για αυτούς που έχουν Real Debrid, θα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανανεώνεται την συνδρομή σας προστίθεται στον λογαριασμό σας κάποιοι πόντοι. Π.χ. για 6μήνη συνδρομή είναι 800 πόντοι. Τους πόντους αυτούς μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε χρόνο συνδρομής. Συγκεκριμένα 1000 πόντοι = 1 μήνας. Με αυτόν τον τρόπο επεκτείνετε την συνδρομή σας, ανάλογα με τους πόντους που έχετε μαζέψειΕγώ θα πω ευτυχώς που υπάρχει και το R-D. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εχτες εκανα αναβαθμιση του firmware στο mecool της υπογραφης μου και μετα ανακαλυψα ενα μικρο αλλα σημαντικο bug. O ftmc που δουλευω εχει ui στα 1280χ720, με αποτελεσμα ολα τα βιντεο, ανεξαρτητως αναλυσης να παιζουν σε ενα μικρο τετραγωνο πανω αριστερα στον player , στην οθονη της uhd tv που εχω, οποτε δεν μπορεις να τα παρακολουθησεις. Ο ftmc δεν σου επιτρεπει αλλαγη της αναλυσης του UI, η βαθμονομιση του βιντεο δεν εχει κανενα αποτελεσμα, οποτε ειναι πρακτικα αχρηστος. Το ιδιο μου εκανε και ο spmc, αλλα εκει το UI αλλαζει , οποτε κανενα προβλημα. Κανενα θεμα δεν ειχε το original kodi. Απεγκατεστησα και εγκατεστησα τον ftmc μερικες φορες αλλα δεν...Αναρωτιεμαι γιατι η αναλυση του ui κατεβηκε στο hd και αν φταιει η αναβαθμιση, η γενικοτερα φταιει ο ftmc Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 για τον φιλο που ειπε οτι ανεβαζει θερμοκρασια το κουτι του. αναλογα με την χρηση ειναι,δεν ξερω μηπως πρεπει να πας σε ανεμιστηρακι;Αν λες για μένα, είμαι απλά περίεργος αν πιάνουν και άλλοι 70-75 βαθμούς με KODI. Δουλεύω και το Terrarium αρκετα και αφού εκεί δεν ανεβάζει, δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι μόνο για το KODI. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Δεν προκειτε για ειρωνεια, απλα για καποιον που δεν εχει ασχοληθει με build και θα το κανει πρωτη φορα χρειαζετε καποια πρωτη βοηθεια (στα Ελληνικα) . Εγω κοιταξα στο Youtube ,οπως ειπες, εχει αρκετα με τη διαφορα οτι δεν μπορεσα να καταλαβω τιποτα.:( Φίλε μου δεν είναι κάτι εύκολο αλλά ουτε και κάτι δύσκολο. Αν κατέχεις λίγο από τεχνολογία θα σου φανεί ψιλοεύκολο αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Εγώ προσωπικά τα έφτιαξα όλα μόνος μου αλλά....γ@:+κα μέχρι να το κάνω. Δε μπορώ να σου γράψω το πως γιατί απλά ειναι αδύνατον. Δες βίντεο στο youtube και θα βγάλεις άκρη. Πάντως το build που έχω κάνει είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο και δε κολλάει πουθενά. Έχει και κάποια απλά tweaks και πάει σφαίρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Φίλε μου δεν είναι κάτι εύκολο αλλά ουτε και κάτι δύσκολο. Αν κατέχεις λίγο από τεχνολογία θα σου φανεί ψιλοεύκολο αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Εγώ προσωπικά τα έφτιαξα όλα μόνος μου αλλά....γ@:+κα μέχρι να το κάνω. Δε μπορώ να σου γράψω το πως γιατί απλά ειναι αδύνατον. Δες βίντεο στο youtube και θα βγάλεις άκρη. Πάντως το build που έχω κάνει είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο και δε κολλάει πουθενά. Έχει και κάποια απλά tweaks και πάει σφαίρα!!! Το build σου είναι ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Φίλε μου δεν είναι κάτι εύκολο αλλά ουτε και κάτι δύσκολο. Αν κατέχεις λίγο από τεχνολογία θα σου φανεί ψιλοεύκολο αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Εγώ προσωπικά τα έφτιαξα όλα μόνος μου αλλά....γ@:+κα μέχρι να το κάνω. Δε μπορώ να σου γράψω το πως γιατί απλά ειναι αδύνατον. Δες βίντεο στο youtube και θα βγάλεις άκρη. Πάντως το build που έχω κάνει είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο και δε κολλάει πουθενά. Έχει και κάποια απλά tweaks και πάει σφαίρα!!! Οπως σου ειπα κοιταξα στο youtube δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι δεν καταλαβα τιποτα. Ευχαριστω για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Kαλησπέρα στο forum. Χρησιμοποιώ alive.gr για να βλέπει η κόρη μου παιδικές ταινίες, ειδικά χθες όμως δεν έτρεχε σχεδόν καμμία ταινία. Οι γνώσεις μου περιορισμένες - μπορώ να κάνω κάτι; Άν όχι, άλλη επιλογή addon για μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες στα ελληνικά; Ευχαριστώ - κάθε βοήθεια δεκτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts