Greideras Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Παιδιά γνωρίζει κανένας στα Ελληνικά builds πως μπορούμε να αλλάζουμε την ταχύτητα των υπότιτλων όπως στο περιβάλλον του kodi? Ευχαριστώ εκ του προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
codima Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Παιδιά γνωρίζει κανένας στα Ελληνικά builds πως μπορούμε να αλλάζουμε την ταχύτητα των υπότιτλων όπως στο περιβάλλον του kodi? Ευχαριστώ εκ του προτέρων. Τα ελληνικά builds είναι πολλά. Στα Simplicity, GKoBu, 3σε1, Deluxe δεν αλλαζει κατι από αυτά που είχες συνηθίσει. Στα diamond, moonlight που έχουν aeon skin το κάνεις από το menu του ήχου στα ρυθμιστικά που βγαίνουν κατά την αναπαραγωγή της ταινίας (νομίζω το δεύτερο κουμπί στα αριστερά είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Φυσικά και μπορείς να αναβαθμίσεις. Πας playstore, βρίσκεις το kodi και πατάς ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Χρησιμοποιεί κανείς Kodi 18 σε Android? Δεν μου κατεβάζει υπότιτλους αποκτούν subztv, σε 17.3 δουλεύει μια χαρά το subtitles.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Χρησιμοποιεί κανείς Kodi 18 σε Android? Δεν μου κατεβάζει υπότιτλους αποκτούν subztv, σε 17.3 δουλεύει μια χαρά το subtitles.gr κάτσε να πάει σε beta τουλάχιστον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 κάτσε να πάει σε beta τουλάχιστον.... Είναι περίεργο γιατί μόνο από subztv έχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Σε κάποιο άλλο φόρουμ είχα διαβάσει για γραμματοσειρές στο kodi. Μπορούμε να κάνουμε αλλαγή και από πού;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greideras Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδια εγκατέστησα το spmc αλλά όταν πάω να βάλω οποιαδήποτε πηγή μου λέει ότι πιθανόν να μην έχω network κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το φορέσω τίποτα πάνω, τι να κάνω ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Χρησιμοποιεί κανείς Kodi 18 σε Android? Δεν μου κατεβάζει υπότιτλους αποκτούν subztv, σε 17.3 δουλεύει μια χαρά το subtitles.grΕδώ γκρινιαζουν όλοι ότι υπάρχουν προβλήματα με τις εκδόσεις 17.χ και εσύ ρωτάς γιατί δεν παίζει κάτι στην έκδοση 18? Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δω τα ελληνικά κανάλια μέσω alivegr απο το εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δω τα ελληνικά κανάλια μέσω alivegr απο το εξωτερικό λογικά σε κάποια θα έχεις geoblocking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Τραβηγμένη ερώτηση...ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο πρόσθετο στο οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις σε μαγνητοσκόπηση αγώνες μπάσκετ (π.χ. αγώνες Ευρωλίγκας); υπάρχει στο ποδόσφαιρο κάτι αντίστοιχο, το Football today... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Τραβηγμένη ερώτηση...ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο πρόσθετο στο οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις σε μαγνητοσκόπηση αγώνες μπάσκετ (π.χ. αγώνες Ευρωλίγκας); υπάρχει στο ποδόσφαιρο κάτι αντίστοιχο, το Football today...Αν θες ΝΒΑ υπάρχουν τα NBA on Demand και Pro Sport. Το πρώτο έχει μόνο μαγνητοσκοπημένους, το δεύτερο έχει και live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Παίδες αν κάνω αναβάθμιση στο kodi στην 17 θα παραμείνει το σετάρισμα ή πρέπει να ξαναστηνω; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Παίδες αν κάνω αναβάθμιση στο kodi στην 17 θα παραμείνει το σετάρισμα ή πρέπει να ξαναστηνω; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικά και θα παραμείνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Φυσικά και θα παραμείνει...Ευχαριστώ φίλε μου. Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι θέμα Κόντι ή της γραμμής μου. Ενώ βρίσκω στο Covenant για παράδειγμα μια ταινία με πολλες πηγές 1080p (ελέω real debrid) όταν παταω σε κάποια από αυτές τις πηγές, τις προσπερνά και ξεκινάει την ταινία σε SD ποιότητα! Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Παίδες αν κάνω αναβάθμιση στο kodi στην 17 θα παραμείνει το σετάρισμα ή πρέπει να ξαναστηνω; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν αναφέρεσαι σε συσκευή Android, αν το εγκατέστησες εσύ από playstore και βγάζει αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα. Αν ήταν προεγκατεστημένο και δεν βγάζει αναβάθμιση μέσα από το playstore θα πρέπει να το στήσεις από την αρχή. Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι θέμα Κόντι ή της γραμμής μου. Ενώ βρίσκω στο Covenant για παράδειγμα μια ταινία με πολλες πηγές 1080p (ελέω real debrid) όταν παταω σε κάποια από αυτές τις πηγές, τις προσπερνά και ξεκινάει την ταινία σε SD ποιότητα! Πιθανόν να είναι πρόβλημα έκδοσης γιατί η 16 δεν υποστηρίζει κάποια λινκς. Όπως και να έχει καλό είναι να βάλεις το 17 για τα security updates. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 15, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Τι εγινε παλι απο χτες το κοντι σέρνεται το μόνο που παίζει καλά είναι το νέμεσις αλλά εκεί δεν μου βρίσκει υπότιτλους μάλλον βρίσκει αλλά από άλλες ταινίες Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Τι εγινε παλι απο χτες το κοντι σέρνεται το μόνο που παίζει καλά είναι το νέμεσις αλλά εκεί δεν μου βρίσκει υπότιτλους μάλλον βρίσκει αλλά από άλλες ταινίες Ξέρει κανείς κάτι?Εγώ χτες το βράδυ δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα, είδα ταινία από Nemesis χωρίς πρόβλημα με υπότιτλους. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Αν αναφέρεσαι σε συσκευή Android, αν το εγκατέστησες εσύ από playstore και βγάζει αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα. Αν ήταν προεγκατεστημένο και δεν βγάζει αναβάθμιση μέσα από το playstore θα πρέπει να το στήσεις από την αρχή. Πιθανόν να είναι πρόβλημα έκδοσης γιατί η 16 δεν υποστηρίζει κάποια λινκς. Όπως και να έχει καλό είναι να βάλεις το 17 για τα security updates. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΗταν ήδη σεταρισμένο το box που αγόρασα. Που και που μου βγάζει μέσα στο kodi για αναβάθμιση όταν το ανοίγω αλλά έχει καιρό να σκάσει ειδοποίηση. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Τι εγινε παλι απο χτες το κοντι σέρνεται το μόνο που παίζει καλά είναι το νέμεσις αλλά εκεί δεν μου βρίσκει υπότιτλους μάλλον βρίσκει αλλά από άλλες ταινίες Ξέρει κανείς κάτι? Lucifer είδα κανονικά μέσω covenant με υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ηταν ήδη σεταρισμένο το box που αγόρασα. Που και που μου βγάζει μέσα στο kodi για αναβάθμιση όταν το ανοίγω αλλά έχει καιρό να σκάσει ειδοποίηση. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δεν σου έρχεται η αναβάθμιση μέσα από το playstore χρειάζεται στήσιμο από την αρχή. Αν η ρόμ που έχεις είναι από lollipop και πάνω, δηλαδή από έκδοση 5, προσωπικά θα σου έλεγα να κατεβάσεις την 17 από playstore και να το ξαναστησεις. Αν έχεις kitkat, βάλε ή το cemc από το playstore ή το ftmc από το freaktab που υποστηρίζουν links της 17 και έχουν security updates. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Αν δεν σου έρχεται η αναβάθμιση μέσα από το playstore χρειάζεται στήσιμο από την αρχή. Αν η ρόμ που έχεις είναι από lollipop και πάνω, δηλαδή από έκδοση 5, προσωπικά θα σου έλεγα να κατεβάσεις την 17 από playstore και να το ξαναστησεις. Αν έχεις kitkat, βάλε ή το cemc από το playstore ή το ftmc από το freaktab που υποστηρίζουν links της 17 και έχουν security updates. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Υπάρχει περίπτωση όπως είχε συμβεί σε μένα,να μην του έρχεται αναβάθμιση γιατί πρέπει να αναβαθμιστεί πρώτα το play store που έχει Πιο play store έχει; Αυτό μπορεί να το περάσει και manual από apk αρχείο Σε στο Link υπάρχουν όλες οι εκδόσεις όπου φαίνονται οι τελευταίες https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 πρέπει να κάνεις pair ..http://www.sport365.live/en/home τι δεν κάνω καλά? μπαίνω στην σελίδα, πατάω live από αριστερά γιατί είμαι στο news , βγάζει τους αγώνες και από πάνω το live με πράσινα γράμματα είναι λέξη και δεν πατιέται. Το βλέπω από το sportdevil. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Εδώ γκρινιαζουν όλοι ότι υπάρχουν προβλήματα με τις εκδόσεις 17.χ και εσύ ρωτάς γιατί δεν παίζει κάτι στην έκδοση 18? Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Έχω την εντύπωση ότι φταίνε τα .rar, δοκίμασα αρχεία που είναι .zip και κατεβαίνουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts