Jump to content

Greideras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Greideras

  1. Φίλοι μου έχω μια toshiba του 2014 και έχει πάνω netflix ανοίγει όλα κανονικά αλλά μου βγάζει γλώσσα τούρκικα κ Αγγ Λίκα μόνο, μπορώ να κάνω κάτι ξέρει κανένας? Μάλλον είναι παλια η εφαρμογή περασμένη?
  2. Παιδια εγκατέστησα το spmc αλλά όταν πάω να βάλω οποιαδήποτε πηγή μου λέει ότι πιθανόν να μην έχω network κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το φορέσω τίποτα πάνω, τι να κάνω ξέρει κανείς?
  3. Παιδιά γνωρίζει κανένας στα Ελληνικά builds πως μπορούμε να αλλάζουμε την ταχύτητα των υπότιτλων όπως στο περιβάλλον του kodi? Ευχαριστώ εκ του προτέρων.
  4. Παιδιά έχω το alfawise H96 pro+ με το kodi 17.4 και αργεί παρά πολυ να φορτωση οτιδήποτε τι να κάνω? Την 16.1 που μπορώ να την βρω? Επίσης όταν κλείνω την συσκευή η την βάζω για αναμονή μετά από αρκετη ώρα δεν ανάβει? Ευχαριστώ..
  5. Γεια σας παιδιά μόλις πήρα στα χέρια μου ενα alfawise x95 πάω να κάνω εγκατάσταση το fusion και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί πιθανοτοτα με το ίντερνετ, τι να κάνω ξέρει κανείς?
  6. Φίλε μου έχω ενα mxq pro+ με τον s905 γνωρίζεις την διαδικασία πως θα εγκατάστησω τo librelec? Σ'ευχαριστώ
  7. Γεια σας παιδιά καμία δοκιμασμένη κ αξιοπιστη λύση tvbox για kodi από gearbest γιατί έχω κουπονι,έχω ενα mxq pro+ και ετοιμάζομαι να το σπάσω...
  8. Παιδια σας παίζει το еxodus και το Hellenic tv τα κινούμενα σχέδια η ταινίες? Εχει περάσει κανεναςσας το λογισμικο openelec η freeelec? Έχω εν mxq pro+ κ ΔΕΝ λέει να δουλέψει σωστά...ευχαριστώ
  9. Τελικά είχες δίκιο τα έβγαλα όλα ,εγκατέστησα μόνο το opensubtitles κ όλα δουλεύουν ρολόι σε 2δτλπτα εμφανίζονται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα έχω ενεργοποίηση από εκεί φίλε μου κ τίποτα, έχω κάποια μουσικά add-on κ θέλω να παίζουν συνεχόμενα...
  10. Το έχω αφήσει αρκετές φορές κ παραπάνω από 2-3 λεπτα αλλα τίποτα. Πως μπορώ να δώσω εντολή να παίζει το αμέσως επόμενο βιντεάκι αυτόματα γνωρίζει κανείς?
  11. Τελικά στις ταινίες βγάζει κανονικά αλλά όχι στις σειρες, αντιμετώπισε κανένας αλλος το ίδιο πρόβλημα?
  12. Παιδιά έχω περάσει πάνω στο kodi 16.1 subtitles.gr opensubtitles.org και greeksubtitles.eu και όταν κάνω αναζήτηση δεν βγάζει τίποτα ενώ τα έχει δεξιά στις υπηρεσίες, ξέρει κανένας τι παίζει? Ευχαριστώ
  13. Γεια σας παιδια εχω ενα mxq pro+ εφαγε ενα σκαλωμα το kodi 16 που ειχε προεγκατεστημενο κ με πετουσε συνεχεια εξω, ετσι κατεβασα σε apk το kodi 16.1 κ την ωρα που κανει εγκατάσταση μου βγαζει αν θελω να πεταξω καποια αρχεια που δεν χρειάζονται πλεον απο :!:το kodi, οτι κ αν πατησω ειτε ναι ειτε ακυρωση συνεχίζει να μου το βγαζει κ να δειχνει η μπαρα πανω οτι γινεται εγκατασταση εις αεί. Τελος κανω εππανεκινηση το box κ παλι προσπαθει αλλα δεν ανοιγει το kodi? Καμια ιδεα ευχαριστω.
  14. Γεια σας παιδια εχω το MXQ PRO+ και το KODI 16 πανω περασμενο εβαλα Fusion και δεν μπορω να κατεβασω ελληνικους υποτιτλους μου βγαζει μονο Αγγλικα κ ισπανικα στο opensubtitles.org, πως θα τα κατεβασω? Ευχαριστω
  15. Το Mxq pro+ έχω κ μου έστειλαν αυτό Αρχείο, να το συνδεσω με τον υπολογιστή και να το κάνω update μου είπαν, αλλά δεν έχω ιδέα πως θα γίνει γνωρίζει κανένας? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το link φίλε μου είναι αυτό, http://mail.sina.com.cn/filecenter/download.php?id=ft185740215f4f30291cd5d4 το κανείς πες μου κ εμένα τα βήματα γιατί αυτοί μου λένε να το συνδεσω με τον υπολογιστή κ να κάνω install?
  16. Μου έστειλαν απο το gearbest αυτο το αρχειο να κανω update λενε aml_upgrade_package0429.rar(911.99M)[下载] , πως γινεται αυτονρε παιδια μαυτους που εμπλεξα?
  17. Τελικά τα πράγματα παιδιά είναι όπως τα λέει ο φίλος μας πιο πάνω το kodi δεν αναβάθμιζεται ούτε το youtube, το πήρα από gearbest. το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα?
  18. Το playstore κατεβάζει το youtube αλλάζει ανάλυση σε HD η μη. Στο κodi αναβάθμιση εννοείς στα add-ons? Sorry αλλά νιουφις βλέπεις τώρα το παλευω να το μάθω.
  19. Απο τις 24Απρ σήμερα κατέυθασε από gearbest to mxq pro , υπάρχουν παιδιά πουθενά οδηγίες για το kodi καθότι νέος στο κουρμπέτι? Ευχαριστώ
  20. Παρήγγειλα τελικα το MXIII-G TV Box 1000M Ethernet Android 5.1 Quad Core Google TV Player WiFi BT MXIII-G TV Box 1000M Ethernet Android 5.1 Quad Core Google TV Player WiFi BT [EU PLUG(2GB RAM + 8GB ROM) Το εχει κανενας? Εντυπωσεις?
  21. Είναι παλιά η τηλεόραση αλλά καλή τώρα έχω της cyta iptv με DVD-t ενσωματομενο αλλά θα την κόψω λόγω ταχύτητας
  22. Γεια σας φίλοι μου ψάχνω για ενα αξιόπιστο android tv box με 2gb ram και dvb-t το θέλω για ταινίες xbmc kodi και κανένα αγώνα. Σας ευχαριστώ.
  23. Γεια σας φίλοι μου θέλω τα φώτα σας ψάχνω για ενα αξιόπιστο android tv box με 2gb ram και dvb-t το θέλω για ταινίες xbmc kodi και κανένα αγώνα. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...