Sotirisglns Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 καλησπερα, alivegr παιζει κανονικα σημερα ή εχει θεμα??? Σήμερα μου έκανε update failed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ενώ κατεβάζει αυτόματα ελληνικους υπότιτλους απο subtitles.gr αν ειναι λαθος και παω να τους βρω εγώ δε κατεβαζει τιποτα απο subtitles.gr. Όμως αν βάλω ενα λινκ ταινίας απο real debrid τότε με αφήνει να κατεβάσω. Τι περίεργο είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) ρε παιδια σε diamond builds με real debrid σε pc εχει κανεις προβλημα με τον ηχο ..? εκει που παιζει το αρχειο ο ηχος ανεβοκατεβαίνει και γενικα δεν ερχεται σωστα ... εκανα set up σε καθαρη μορφη και παλι τα ιδια .. γενικα υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω στις ρυθμισεις ηχου? Edited October 4, 2017 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Αν χρησιμοποιείς metalliq υπάρχει ακόμα αυτο το tip. στην 3.4 του diamond που βγήκε απόψε προστέθηκε το metalliq αλλά από ότι είδα δεν υπάρχει η επιλογή πατώντας συνεχόμενα να βγάλει contex player , ξέρεις αν και πως μπορεί να βρεθεί αυτή η επιλογή ? EDIT το βρήκα.... πας στις ρυθμίσεις του πρόσθετου και κάνες enable όλους τους player , έτσι έχεις το πολύ βολικό πχ σε ένα επεισόδιο πατάς παρατεταμένα στο link σου βγάζει ένα μενού που κάτω κάτω γράφει metallig και αν πατήσεις σε αυτό σε βγάζει σε υπομενού που πατώντας επάνωστην επιλογή contex player εχεις την επιλογή πλέον να παιξεις το αρχείο από οποιοδήποτε πρόσθετο επιλέξεις και όχι μόνο μέσω αυτής της πηγής που έχεις επιλέξει αρχικά Edited October 4, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) στο stram hub οι ταινιες που αναγραφονται με Ελληνικους χαρακτηρες δεν παιζουν γιατι αραγε; επισης αν απενεργοποιησεις το antivirus το kodi αποδιδει καλυτερα. δεν ξερω γιατι γινετε αυτο. Γιατί σου φαίνεται περίεργο για antivirus ; Αυτό είναι γνωστό και αποδίδει γενικά για streaming και εκτός kodi... τα link από ελληνικές σελίδες δεν συντηρούνται ..μετά από λίγο διάστημα σταματάνε να δουλεύουν (πρέπει ο υπεύθυνος του site να ανεβάσει ξανά τα link ...η το ένα site αντιγράφει τα link από άλλο site .. Στην Ελλάδα μόνο δύο τέτοια site παράγουν έργο ( ανεβάζουν ταινίες,σειρές με δικούς τους υπότιτλους ,ΌΛΑ τα άλλα απλά κλέβουν ....) Το gamato (η ποιότητα είναι απλά άθλια ) και το tainies.online (σχετικά καλή ποιότητα ) Edited October 4, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 στο addon bobsports τα acestram καναλια και παιχνιδια γιατι δεν παιζει τιποτα;σε ποιο addon του sportsdevil εχει acestream αγωνες; rojadirecta, livetv.ru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Και το rojadirecta επισης δεν παιζει το livetv.ru δεν εχει hd ροες Παίζουν και το δεύτερο δεν έχει πάντα (εχει όμως ). Τα δουλεύω και τα δύο χρόνια (πάντα εκτός kodi ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Και τα δύο έχουν και παίζουν μια χαρά. Το roja έχει κυρίως από arenavision και elgoles ενώ το livetv έχει και από ρωσικά κανάλια σε 1080p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 μια ερωτηση, εδω και αρκετο καιρο σειρες απο ellysium δεν εχω ροη γιατι? εχει και αλλος αυτο το προβλημα? δεν μπορω να δω τπτ αλλα στις σειρες μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Μια χαρά δουλεύει το elysium. Πρέπει να βάλετε ένα api key στις ρυθμίσεις του. Οδηγίες εδώ: http://noobsandnerds.com/latest/?p=4581 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 εκει που λεει στις οδηγιες url εφαρμογης τι βαζουμε οπως και ονομα; μιλαω για την εγγραφη για να παρεις το κλειδι του api στο elysioum. https://youtu.be/nTCZQhIOKcY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 (edited) εκει που λεει στις οδηγιες url εφαρμογης τι βαζουμε οπως και ονομα; μιλαω για την εγγραφη για να παρεις το κλειδι του api στο elysioum. Το ότι σε δυσκολεύει ΔΕΝ σημαίνει ότι ειναι μουφα !! Δουλεύει !! Ακόλουθα τα βήματα και Βάλε οτιδήποτε ! Edited October 7, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 ολα οκ τωρα.αυτο το κλειδι ηταν για να δουλεψει η για να βρει hd πηγες; Για να φτιάξει .βγάζει πολλές πηγές( λίγες HD πολλές sd )..σε κάποιες 600+ Το ίδιο api το βάζεις και στο covenant ...στο TMBb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 καλησπερα παιδια,προσφατα αγορασα το meecool m8s pro plus και ανοιξα το kodi, εχει απο μονο του πολλες πηγες με προσθετα και ετσι εχω εγκαταστησει αυτα που με ενδιαφερουν (covenant,sportdevil κτλ) αλλα το θεμα ειναι στο covenant ας πουμε οταν βαζω μια ταινια να δω δεν μου βγαζει πολλες σε hd και 1080p(πολλες φορες και καθολου), πρεπει να κανω επιπλεον ρυθμισεις?επισεις εχει ακομα ενα προσθετο με ταινιες (νομιζω posidon λεγεται ) και σε αυτο τα ιδια... επισης το elysium δεν δουλευει .... πιστευεται θα ηταν καλυτερο να περασω ενα build οπως αυτο που εχει στην 1η σελιδα? Πως γινετε αναβαθμιση του build σε επομενη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 καλησπερα παιδια,προσφατα αγορασα το meecool m8s pro plus και ανοιξα το kodi, εχει απο μονο του πολλες πηγες με προσθετα και ετσι εχω εγκαταστησει αυτα που με ενδιαφερουν (covenant,sportdevil κτλ) αλλα το θεμα ειναι στο covenant ας πουμε οταν βαζω μια ταινια να δω δεν μου βγαζει πολλες σε hd και 1080p(πολλες φορες και καθολου), πρεπει να κανω επιπλεον ρυθμισεις?επισεις εχει ακομα ενα προσθετο με ταινιες (νομιζω posidon λεγεται ) και σε αυτο τα ιδια... επισης το elysium δεν δουλευει .... πιστευεται θα ηταν καλυτερο να περασω ενα build οπως αυτο που εχει στην 1η σελιδα? Πως γινετε αναβαθμιση του build σε επομενη εκδοση? διάβασε τα προηγούμενα Post + λίγες σελίδες πίσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Για να φτιάξει .βγάζει πολλές πηγές( λίγες HD πολλές sd )..σε κάποιες 600+ Το ίδιο api το βάζεις και στο covenant ...στο TMBbTo Covenant μου παίζει μια χαρά χωρίς ΑΡΙ και κόλπα. Τι το θέλει αυτό; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) καλησπερα παιδια,προσφατα αγορασα το meecool m8s pro plus και ανοιξα το kodi, εχει απο μονο του πολλες πηγες με προσθετα και ετσι εχω εγκαταστησει αυτα που με ενδιαφερουν (covenant,sportdevil κτλ) αλλα το θεμα ειναι στο covenant ας πουμε οταν βαζω μια ταινια να δω δεν μου βγαζει πολλες σε hd και 1080p(πολλες φορες και καθολου), πρεπει να κανω επιπλεον ρυθμισεις?επισεις εχει ακομα ενα προσθετο με ταινιες (νομιζω posidon λεγεται ) και σε αυτο τα ιδια... επισης το elysium δεν δουλευει .... πιστευεται θα ηταν καλυτερο να περασω ενα build οπως αυτο που εχει στην 1η σελιδα? Πως γινετε αναβαθμιση του build σε επομενη εκδοση? Εννοείς το Kodi που έχει από το tv center? Αν ναι, εγώ θα σου έλεγα να το απενεργοποιήσεις γιατί είναι customized και έχει μέσα άχρηστα add ons. Καλύτερα να βάλεις το Kodi από το playstore και να το στησεις εσύ. Στο covenant πριν λίγο είδα ταινία 1080p, τώρα αν δεν σου βγάζει 1080p αυτό εξαρτάται από την πηγή. Άλλη καλή εναλλακτική που παίζει 1080p είναι το Nemesis, πήγαινε στην κατηγορία hd movies, είναι όλες σε 1080p. Απλώς έχε υπόψη ότι κάνει p2p streaming. Δες επίσης και το metaliq. Το elysium για να παίξει θέλει να κάνεις μοντες με το ΑΡΙ που έχουν αναφερθεί πιο πάνω. Μπορείς να βάλεις και το diamond build αν δεν θες να ψαχνεσαι συνέχεια, αλλά δεν σημαίνει ότι αν το βάλεις ότι θα σου παίζει πχ το covenant 1080p. Απλά τα έχει όλα έτοιμα και έχει πολλά addons για όλα τα γούστα. Όταν υπάρχει update του build σου βγάζει μήνυμα, ακολουθείς τα βήματα και αναβαθμίζεται. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις στο tv center του mecool το diamond build και να εγκαταστήσεις και το kodi και να το στήσεις εσύ με τα addons που χρειάζεσαι. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Edited October 8, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Άλλη καλή εναλλακτική που παίζει 1080p είναι το Nemesis, πήγαινε στην κατηγορία hd movies, είναι όλες σε 1080p. Απλώς έχε υπόψη ότι κάνει p2p streaming. Από που συμπέρανες ότι το Nemesis χρησιμοποιεί P2P streaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Από που συμπέρανες ότι το Nemesis χρησιμοποιεί P2P streaming?Επειδή απαιτεί την εγκατάσταση του pulsar, από αυτό το υπέθεσα. Δεν ισχύει κάτι τετοιο? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 8, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Επειδή απαιτεί την εγκατάσταση του pulsar, από αυτό το υπέθεσα. Δεν ισχύει κάτι τετοιο? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δεν απαιτεί στις ταινίες ,δεν είναι p2p (Το sports zone περιέχει acestream ,για αυτό ίσως..) Εχω έκδοση 1.0.3 Edited October 8, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Δεν απαιτεί στις ταινίες ,δεν είναι p2p (Το sports zone περιέχει acestream ,για αυτό ίσως..) Εχω έκδοση 1.0.3Το sports zone υπάρχει και σαν πρόσθετο; δεν το ήξερα... Έχει καλύτερη εικόνα από το apk? Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Το sports zone υπάρχει και σαν πρόσθετο; δεν το ήξερα... Έχει καλύτερη εικόνα από το apk? Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το χρησιμοποιώ (Δεν βλέπω αθλητικά μέσω kodi ...πολλά click,ψάξιμο ) Λογικά δεν θα έχει . Τις ίδιες πηγές θα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Δεν απαιτεί στις ταινίες ,δεν είναι p2p (Το sports zone περιέχει acestream ,για αυτό ίσως..) Εχω έκδοση 1.0.3Αυτή έχω και εγώ. Απλά όταν το εγκατέστησα εγκαταστάθηκε και το plexus, γι αυτό έγραψα απαιτεί, ίσως όντως υπερβολικό όπως το έγραψα για p2p, εννοείται δεν ισχύει σε όλα τα zones που έχει. Πάντως είναι πολύ καλό addon, αν όχι το καλύτερο αυτήν την περίοδο θεωρώ για ταινίες 1080p. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 8, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Αυτή έχω και εγώ. Απλά όταν το εγκατέστησα εγκαταστάθηκε και το pulsar, γι αυτό έγραψα απαιτεί, ίσως όντως υπερβολικό όπως το έγραψα για p2p, εννοείται δεν ισχύει σε όλα τα zones που έχει. Πάντως είναι πολύ καλό addon, αν όχι το καλύτερο αυτήν την περίοδο θεωρώ για ταινίες 1080p. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δεν μου έκανε εγκατάσταση το pulsar όταν το έκανα εγκατάσταση . Ναι περιέχει 1080p ταινίες (Δεν είναι όλες ) . Ειναι σχετικα γρήγορο, είναι One click play (δεν σου επιτρέπει να επιλέξεις Provider,δεν είναι απαραίτητο κακό εφόσον σου δίνει απευθείας 1080p ) Προσωπικά το covenant με Alluc api το θεωρώ καλύτερο αλλά ο καθένας με ότι βολεύεται .. Edited October 8, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 To mediarepos.net τωρα που εχει κλεισει, εχει ανοιξει καπου αλλου η κατι παρομοιο? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts