zenix Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Τι γνώμη έχετε για το addon ares wizard; Αξίζει να το έχει κάποιος για συντήρηση - back up ή είναι σαβουρα; Βαλε το ελληνικο g.w.n. που κανει αυτοματα την συντηρηση, βαλε και ενα δικο του build και εισαι ok. To ares ειναι καλο για τα πολλα build που εχει, αλλα αντε να ξερεις ποια ειναι ενημερωμενα και ποια οχι. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Προσπαθώ να εγκαταστήσω χειροκίνητα σε kodi 16 jarvis το πρόσθετο bbc iplayer 3.0.14. Αποτυγχάνει η εγκατάσταση γιατί το repo δεν είναι ενημερωμένο. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο repo που να περιέχει το παραπάνω addon? γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι. Επίσης από free vpn για tv box android ποιο μου προτείνετε? 1) Κατεβάζεις το iPlayer WWW από το επίσημο Kodi Add-on repository, σύμφωνα όμως με την support σελίδα του.... https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=239378 θα κατεβάσεις για Jarvis την v2.5.22 από εδώ (η v3.0.14 είναι για Krypton) ... https://github.com/vonH/plugin.video.iplayerwww/tree/helix Θα χρειαστείς UK IP για να δουλέψει το addon. 2) Free VPN δεν τα εμπιστεύομαι, δεν είναι αξιόπιστα. Edited September 8, 2017 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Βαλε το ελληνικο g.w.n. που κανει αυτοματα την συντηρηση, βαλε και ενα δικο του build και εισαι ok. To ares ειναι καλο για τα πολλα build που εχει, αλλα αντε να ξερεις ποια ειναι ενημερωμενα και ποια οχι. Έχω κάνει την εγκατάσταση μου χωρίς κάποιο build, έχω βάλει 5 addon που μου αρέσουν και τίποτα άλλο. Έλεγα να μην μπλέξω με build και να βάλω το ares μόνο για πιο αυτοματοποιημένη συντήρηση και back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Έχω κάνει την εγκατάσταση μου χωρίς κάποιο build, έχω βάλει 5 addon που μου αρέσουν και τίποτα άλλο. Έλεγα να μην μπλέξω με build και να βάλω το ares μόνο για πιο αυτοματοποιημένη συντήρηση και back up. A, μαλιστα. Τοτε θα σου ελεγα να βαλεις το jem4 kodi (η καπως ετσι) απο το g.n.w. το οποιο εχει μονο 6-7 video addons που δουλευουν και αναβαθμιζονται σιγουρα και θα σε βολεψει πολυ. Ελαφρυ και γρηγορο και χωρις να ψαχνεσαι για addons με ελληνικους υποτιτλους κ.λ.π. Επισης ο g.n.w. κανει και καποια συντηρηση που του οριζεις εσυ στην αρχη οταν το κανεις setup και την ξανακανει καθε φορα που ανοιγεις το kodi! Edited September 8, 2017 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 A, μαλιστα. Τοτε θα σου ελεγα να βαλεις το jem4 kodi (η καπως ετσι) απο το g.n.w. το οποιο εχει μονο 6-7 video addons που δουλευουν και αναβαθμιζονται σιγουρα και θα σε βολεψει πολυ. Ελαφρυ και γρηγορο και χωρις να ψαχνεσαι για addons με ελληνικους υποτιτλους κ.λ.π. Επισης ο g.n.w. κανει και καποια συντηρηση που του οριζεις εσυ στην αρχη οταν το κανεις setup και την ξανακανει καθε φορα που ανοιγεις το kodi! Μάλλον εννοείς το G. K. N. Wizard. Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μάλλον εννοείς το G. K. N. Wizard. Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Ναι, αυτο εννoουσα. Sorry :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Καλημερα παιδια,γινετε να εχω ταυτοχρονα 3 builds μαζι? duggz,no limits magic,firetv guru. Εννοω το duggz που εχω τωρα σαν βασικο και απο τα αλλα ολες τις extra πηγες τους. Η μονη λυση που σκεφτηκ ειναι να κατεβασω τα .zip απο τα 5 κορυφαια builds και να ενωσω τους φακελους,επειτα να τα περασω στους ηδη υπαρχων φακελους στο κινητο μου χωρις φυσικα να κανω αντικατασταση σε κανενα απο αυτα. Πιστευεται οτι θα πετυχει ή θα παθει κοκομπλοκο? :p Edited September 12, 2017 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλημερα παιδια,γινετε να εχω ταυτοχρονα 3 builds μαζι? duggz,no limits magic,firetv guru. Εννοω το duggz που εχω τωρα σαν βασικο και απο τα αλλα ολες τις extra πηγες τους. Η μονη λυση που σκεφτηκ ειναι να κατεβασω τα .zip απο τα 5 κορυφαια builds και να ενωσω τους φακελους,επειτα να τα περασω στους ηδη υπαρχων φακελους στο κινητο μου χωρις φυσικα να κανω αντικατασταση σε κανενα απο αυτα. Πιστευεται οτι θα πετυχει ή θα παθει κοκομπλοκο? :p Βάλε kodi, spmc και ακόμα ένα και σε κάθε ένα βάλε διαφορετικό build Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλημερα παιδια,γινετε να εχω ταυτοχρονα 3 builds μαζι? duggz,no limits magic,firetv guru. Εννοω το duggz που εχω τωρα σαν βασικο και απο τα αλλα ολες τις extra πηγες τους. Η μονη λυση που σκεφτηκ ειναι να κατεβασω τα .zip απο τα 5 κορυφαια builds και να ενωσω τους φακελους,επειτα να τα περασω στους ηδη υπαρχων φακελους στο κινητο μου χωρις φυσικα να κανω αντικατασταση σε κανενα απο αυτα. Πιστευεται οτι θα πετυχει ή θα παθει κοκομπλοκο? :p Πιστεύω υπάρχει τρόπος να το κάνεις με χρήση profiles. Αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις κατά 99% θα έχεις απώλειες σε σχέση με το σεταρισμα που υπάρχει σε κάθε build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλημερα παιδια,γινετε να εχω ταυτοχρονα 3 builds μαζι? duggz,no limits magic,firetv guru. Εννοω το duggz που εχω τωρα σαν βασικο και απο τα αλλα ολες τις extra πηγες τους. Η μονη λυση που σκεφτηκ ειναι να κατεβασω τα .zip απο τα 5 κορυφαια builds και να ενωσω τους φακελους,επειτα να τα περασω στους ηδη υπαρχων φακελους στο κινητο μου χωρις φυσικα να κανω αντικατασταση σε κανενα απο αυτα. Πιστευεται οτι θα πετυχει ή θα παθει κοκομπλοκο? :p Εγω εχω τρια διαφορετικα builds σε τρια διαφορετικα kodi. Ftmc, spmc & kodi. Μια χαρα δουλευουν. Γιατι να μπερδευεσαι με αντιγραφες φακελων κ.λ.π? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ρε παιδιά εδώ και ώρα προσπαθώ να δω το ματς του Ολυμπιακού. Τι στο καλό τίποτα δεν λειτουργεί πια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ρε παιδιά εδώ και ώρα προσπαθώ να δω το ματς του Ολυμπιακού. Τι στο καλό τίποτα δεν λειτουργεί πια ;Acestream και είσαι οκ, εκτός kodi Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εγω εχω τρια διαφορετικα builds σε τρια διαφορετικα kodi. Ftmc, spmc & kodi. Μια χαρα δουλευουν. Γιατι να μπερδευεσαι με αντιγραφες φακελων κ.λ.π? Βρε καλά τα λέτε και οι τρεις αλλά εγώ τα θέλω και τα τρία σε μια συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Παιδιά σε tv box το live TV μέσω kodi έχει ομαλή κίνηση ή κινηματογραφική; Εννοείται με κλειστά motion plus και άλλες λειτουργίες παρόμοιες στην τηλεόραση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Acestream και είσαι οκ, εκτός kodi Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατέβασα από το Android market αλλά δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Βρε καλά τα λέτε και οι τρεις αλλά εγώ τα θέλω και τα τρία σε μια συσκευή :) Και οι τρεις μιλάμε για μια συσκευή. Εγώ εκτός από την μια συσκευή μιλάω και για μια εφαρμογή kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Και οι τρεις μιλάμε για μια συσκευή. Εγώ εκτός από την μια συσκευή μιλάω και για μια εφαρμογή kodi. Και εγω για ενα tv box μιλαω με τρια διαφορετικα build σε kodi. Επισης να ρωτησω κατι. Το alivegr εκανε κανονικα την ενημερωση σε kodi/diamond build και spmc/simplicity αλλα αρνειται να την κανει σε ftmc/je4m. Δεν την βρισκει καν. Εννοειται χρησιμοποιει τα ιδια repositories οπως τα αλλα δυο. Συμβαινει κατι? Μπορω να αναβαθμισω με ξεχωριστο zip του alivegr, αν υπαρχει τετοιο? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Τα addons με της ταινίες σας παίζει κανένα 1080p; εγώ όποιο και να βάλω μόνο 720p που παίζει. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Τα addons με της ταινίες σας παίζει κανένα 1080p; εγώ όποιο και να βάλω μόνο 720p που παίζει.Εγώ σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με το απόλυτο bug που ονομάζεται Kodi. Ένα φτιάχνεις, δύο χαλάνε κάθε μέρα. Έβαλα το real debrid και ησύχασα. Μικρό το κόστος. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εγώ σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με το απόλυτο bug που ονομάζεται Kodi. Ένα φτιάχνεις, δύο χαλάνε κάθε μέρα. Έβαλα το real debrid και ησύχασα. Μικρό το κόστος. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανένα πρόβλημα εδώ σε tv box 5ετιας με Kodi 16.1 Και υπάρχουν και δωρεάν λύσεις για 1080p. Κανένας λόγος να πληρώσεις αν ψάχνεις λίγο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Και εγω για ενα tv box μιλαω με τρια διαφορετικα build σε kodi. Επισης να ρωτησω κατι. Το alivegr εκανε κανονικα την ενημερωση σε kodi/diamond build και spmc/simplicity αλλα αρνειται να την κανει σε ftmc/je4m. Δεν την βρισκει καν. Εννοειται χρησιμοποιει τα ιδια repositories οπως τα αλλα δυο. Συμβαινει κατι? Μπορω να αναβαθμισω με ξεχωριστο zip του alivegr, αν υπαρχει τετοιο?Έχεις την έκδοση 1.2 του Je4M? Αν δεν έχεις αυτή κάνε update στην 1.2. Αν έχει την 1.2 ξανακάνε εγκατάσταση το build με Fresh install και όταν ανοίξεις το kodi σιγουρεψου οτι είναι ενεργές οι αυτόματες ενημερώσεις (σε κάποιες περιπτώσεις ο GKN wizard τις απενεργοποίει μετά την εγκατάσταση του build). Μην ανοίξεις το aliveGR μέχρι να σιγουρευτείς ότι έχει γίνει το update σε 1.4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εγώ σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με το απόλυτο bug που ονομάζεται Kodi. Ένα φτιάχνεις, δύο χαλάνε κάθε μέρα. Έβαλα το real debrid και ησύχασα. Μικρό το κόστος. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ξαναγράφω ...Το Kodi Δεν ΕΊΝΑΙ για όλους ! ΔΕΝ Είναι το απόλυτο bug ,Δεν έχεις καταλάβει μάλλον το πως δουλεύει ! Δεν ευθύνεται το ότι εσύ δεν βρίσκεις πηγές 1080p .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Το κατέβασα από το Android market αλλά δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί ; κατεβάζεις και το player http://wiki.acestream.org/wiki/index.php/AceStream_3.0/en βρίσκεις πηγές acestream πχ από εδώ http://www.livefootballol.me/live-football-streaming-2016.html και είσαι οκ. Προσοχή μόνο να είναι On το acestream ( δεν ανοίγει αυτόματα στο android όπως στα windows ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παλικάρια καλησπέρα. Τι γίνεται με το Alivegr; Δεν παιζει τίποτα. Χθες επαιζε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Παλικάρια καλησπέρα. Τι γίνεται με το Alivegr; Δεν παιζει τίποτα. Χθες επαιζε κανονικά. Αφού εμείς δεν ξέρουμε πώς δουλεύουν. Δεν είναι για όλους το Kodi.:lol::rolleyes: Προφανώς και μπορείς να δεις αν "ψαχτείς". Το θέμα είναι ότι πρέπει να ψαχτείς με στησίματα και να είσαι στο έλεος κάθε developer για το πότε και αν θα κάνει update. Αν το update θα είναι σωστό. Θα λύνει τα προβλήματα ή θα δημιουργεί και άλλα; Εννοείται δεν τα έχω με τους devs που αφιερώνουν ώρες ολόκληρες για να χαιρόμαστε εμείς τσάμπα ταινίες και σειρές αλλά όχι να ακούω ότι το Kodi δεν έχει bugs. Φίλε μου Junglist και εγώ εδώ και πολύ καιρό δούλευα απροβλημάτιστα με πολύ καλά σεταρισμένο Kodi διαβάζοντας λίγα πράγματα αλλά ναι, τίποτα δεν δίνεται ουρανοκατέβατο. Συμφωνώ. Απλά αν αρχίσω να μιλάω για τα add ons που έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς προβλήματα θα πρέπει να γράφω 3 μέρες. Και ακόμα και όταν δεν έχουν πρόβλημα κάποιο άλλο πρόβλημα θα υπάρχει. Μα με τις ροές, μα με τους υπότιτλους. Προχθές ας πούμε φόρτωνα Covenant και μέχρι και με debrid έβρισκε ελάχιστες. Έπρεπε να κάνω αναζήτηση την ίδια ταινία 3 φορές ως δια μαγείας για να εμφανιστούν 10 πηγές 1080p. Edited September 13, 2017 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts