Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε το tirranium tv (κάνε search στο Google )

Ειναι εκτος kodi .ειναι android εφαρμογη μονη της .ψαξε στο google κατεβαζεις το apk κι κανεις εγκατασταση.

+ υπάρχει και σαν addon στο kodi

Υπάρχει addon στο Kodi... Terrarium TV;

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εννοείς ότι στο shakalaka δεν μπορεις να αφαιρέσεις πρόσθετα ;

Εγω δεν το εχω καταφερει....ισως αυτα που θελω να βγαλω δεν βγαινουν.

Πιστευω οτι ολα τα ετοιμα Builds εχουν πολυ σαβουρα μεσα.....

Εγω δεν το εχω καταφερει....ισως αυτα που θελω να βγαλω δεν βγαινουν.

Πιστευω οτι ολα τα ετοιμα Builds εχουν πολυ σαβουρα μεσα.....

Του dimitrology ηταν το πιο βαρυ build που δοκιμασα!!!

To diamond το τρεχει πολυ καλα και το raspberry!

Ρε παιδιά αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε ...Ο ένας λέει βάλτε κι αυτό..Βάλτε κι αυτό...Λείπει αυτό το Πρόσθετο, βάλτε το, δεν έχει Μενού Καιρού βάλτε το...Τώρα διαμαρτυρεστε ότι έχει πολλά Πρόσθετα και βαρυνε. Θα αφαιρεθούν και κάντε ότι θέλετε τότε.. ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν γίνεται να ικανοποιήσει ένα μπιλντ όλους..Κάντε δικό σας τότε .

το terrarium tv σε σταθερο pc πως μπαινει;

δεν υπαρχει λινκ υπαρχει μονο για android

Είναι μόνο για android.

Ρε παιδιά αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε ...Ο ένας λέει βάλτε κι αυτό..Βάλτε κι αυτό...Λείπει αυτό το Πρόσθετο, βάλτε το, δεν έχει Μενού Καιρού βάλτε το...Τώρα διαμαρτυρεστε ότι έχει πολλά Πρόσθετα και βαρυνε. Θα αφαιρεθούν και κάντε ότι θέλετε τότε.. ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν γίνεται να ικανοποιήσει ένα μπιλντ όλους..Κάντε δικό σας τότε .

Κάνεις εξαιρετική δουλειά, και σε ευχαριστω γι' αυτό!!! Να είσαι καλά και να συνεχισεις την υποστήριξη του μπιλτ σου, είναι ίσως το καλύτερο όλων!!!!

Δε χρησιμοποιώ ποτέ builds, απλά kodi με ότι γουστάρω και έτσι είμαι 100% ικανοποιημένος.

Ποτέ δε θα ικανοποιήσει κανένα build κάποιον 100% εκτός από τον δημιουργό του.

Αν δε σας αρέσει βγάλτε το και τέλος η γκρίνια.

Take it or leave it.

Και επιτέλους ψάξτε το και λίγο.

Η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορά εύκολα πράγματα, που ένα google search βρίσκεις τη λύση σε δευτερόλεπτα.

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα έχουν δοθεί απαντήσεις λίγα ποστ πριν....

Φίλε μου όσο πιό lite τόσο πιο καλά,το ξέρεις και εσύ αυτό άλλωστε, οπότε κράτα το στο επίπεδο που το έχεις και εμείς θα σε στηρίξουμε....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Η δουλειά του Πάνου είναι εξαιρετική πάντως....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Φιλε μια χαρα ειναι το build σου!!! ελαφρυ ειναι! εχει οσα χρειαζεται καποιος! εχω δοκιμασει πολλα αλλα ειναι το μονο που τρεχει πολυ ανετα στο raspberry:D

Tο μονο που δεν εχει (αλλα δεν ενοχλει και τοσο) ειναι που δεν μπορεις να βγαλεις εξω στο μενου τα καναλια που εχει καποιος με (γκουχ γκουχ) m3u αλλα πρεπει να μπαινει σε υπομενου!

Αλλα οπως σου ειπα ΔΕΝ ειναι και τοσο αναγκαιο!!

Συνεχισε την πολυ καλη δουλεια σου!!!!!!:)

Προσθετο για καναλια απ ολο τον κοσμο υπαρχει;

Στο greek tv και στο alive δεν μου παιζουν στο android τα καναλια

Δεν ξερω γιατι.ισως το mls μου να εχει θεματα ασταθειας.στο

Σταθερο pc αντε λες αν ο φακελος c ειναι στα Ελληνικα φταιει αυτο.

Στο android εκει δεν εχει c.

Mια χαρά παίζουν φιλαράκι τα κανάλια. Δοκίμασε να κάνεις ενημέρωση το Πρόσθετο του AliveGR. Mήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση;;

Παιδιά, καλησπέρα. Τις τελευταίες δυο ημέρες έχω δοκιμάσει να βάλω το kodi Jarvis σε ένα τάμπλετ pipo και έχω κολλήσει. Θελω να στήσω το kodi απο την αρχή. Πηγαίνω στο file manager και προσθέτω το http://fusion.tvaddons.ag. Μετά πηγαίνω στο settings add-ons- install from zip file - fusion(έτσι το έχω ονομάσει) - begin here και μου βγάζει μόνο αυτό plugin.program.indigo-1.0.2.zip .

Παιδιά, καλησπέρα. Τις τελευταίες δυο ημέρες έχω δοκιμάσει να βάλω το kodi Jarvis σε ένα τάμπλετ pipo και έχω κολλήσει. Θελω να στήσω το kodi απο την αρχή. Πηγαίνω στο file manager και προσθέτω το http://fusion.tvaddons.ag. Μετά πηγαίνω στο settings add-ons- install from zip file - fusion(έτσι το έχω ονομάσει) - begin here και μου βγάζει μόνο αυτό plugin.program.indigo-1.0.2.zip .

Στο kodi-repos πήγαινε και βάλε αυτά που θες

Π.χ. στο English θα βρεις την έξοδο... :rolleyes:

Στο kodi-repos πήγαινε και βάλε αυτά που θες

Π.χ. στο English θα βρεις την έξοδο... :rolleyes:

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ.

Mια χαρά παίζουν φιλαράκι τα κανάλια.

Παναγιωτη ξερεις μηπως πως βαζω το Kodi σε μηχανακι MAG??? θελω να το εγκαταστησω σε αυτο και να βαλω μετα το Diamond?

Εχεις κανα link με οδηγιες για το MAG??:)

Τι τρέχει το mag σου; Linux ?

Ναι...αλλα εχω μεσα "αρχεια καναλιων" . τα οποια δεν πρεπει να χαθουν.

Ειναι το MAG250.

Στο terrarium την εφαρμογή πως παίζουν οι υπότιτλοι; Και σε ένα box και στο κινητό δεν τους βγάζει. Θέλει κάποια ρύθμιση;

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο terrarium την εφαρμογή πως παίζουν οι υπότιτλοι; Και σε ένα box και στο κινητό δεν τους βγάζει. Θέλει κάποια ρύθμιση;

Μια χαρά παίζει (έχω την έκδοση 1.5) . Έχεις επιλέξει ελληνικούς υπότιτλους από τα setting;

Μια χαρά παίζει (έχω την έκδοση 1.5) . Έχεις επιλέξει ελληνικούς υπότιτλους από τα setting;

Και εγώ αυτή έχω.ειναι τσεκαρισμενοι οι ελληνικοί υπότιτλοι. Το έκανε μάλλον αυτόματα η εφαρμογή. Τι αλλο να φταει;

Το βρήκα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.δεν επέλεγα υπότιτλους πριν αρχίσει η ταινία

Edited by tolisfar

Και εγώ αυτή έχω.ειναι τσεκαρισμενοι οι ελληνικοί υπότιτλοι. Το έκανε μάλλον αυτόματα η εφαρμογή. Τι αλλο να φταει;

Το βρήκα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.δεν επέλεγα υπότιτλους πριν αρχίσει η ταινία

Δεν ξέρω .Επιλέγεις play with subtitles ;

μεγάλη συγκίνηση....... μόλις ολοκληρώθηκε επιτυχώς update του kodi σε 17.1 και στο καπάκι diamond greek 2.7 :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------