Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω ολα ενταξει.Δεν ξερω αν χρειαζετε να κανω ενγραφη και για το subz και εαν ναι που πρεπει να παω?

Δεν χρειάζεται εγγραφή για το subz

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παρακαλώ κάποιος να μου πει για συγκεκριμένα πληκτρολόγια που συνεργάζονται με το ''Beeling GT1 TV-BOX''. Διότι της μάνας του δεν υποφέρεται άλλο.
Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Παρακαλώ κάποιος να μου πει για συγκεκριμένα πληκτρολόγια που συνεργάζονται με το ''Beeling GT1 TV-BOX''. Διότι της μάνας του δεν υποφέρεται άλλο.

Λάθος νήμα ...Ρωτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891&page=466

Ποιας μάνας του......το έχω πετάξει και το δουλεύω σε sleep mode

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έμαθες που έγινε επί πληρωμή το live tv Ε; μόνο 1000 άτομα θα χωρά ο σέρβερ για τσάμπα

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν !

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν !

Πίστευα Όχι, γι'αυτό δούλευα την εφαρμογή με τα pop up

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Να το επαναλάβω για τελευταία φορά....

Η παράνομη θέαση συνδρομητικών καναλιών απαγορεύεται.

Να είστε πιο διακριτικοί.

Τι έγινε παιδιά με το AliveGR? Το παράτησαν κ αυτό? Δε δουλεύει κανένα του βίντεο....:(:(:(

να ρωτησω κατι , σε ανδροιντ εκδοση οταν ανοιγουμε την εφαρμογη κανει αυτοματα updates οπου χρειαζεται ή πρεπει να κανουμε χειροκινητα ενα ενα σε ολες τις "αποθηκες" προσθετα κτλπ.?ευχαριστω

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Τι έγινε παιδιά με το AliveGR? Το παράτησαν κ αυτό? Δε δουλεύει κανένα του βίντεο....:(:(:(

Δεν δουλευει τις τελευταιες μερες, οντως. Πάντως τωρα τελευταια εχουν αφαιρεσει πολλες ελληνικες ταινιες απο το youtube λογω πνευματικών δικαιωμάτων, και παίζανε ελαχιστες.

Δεν δουλευει τις τελευταιες μερες, οντως. Πάντως τωρα τελευταια εχουν αφαιρεσει πολλες ελληνικες ταινιες απο το youtube λογω πνευματικών δικαιωμάτων, και παίζανε ελαχιστες.

To μήνυμα του δημιουργού:

Dear members I am aware that many of the streams are down due to ssh101 (one of the cdn for streaming) being off. They will be updated in a few days when things get settled once again.

Οπότε λίγη υπομονή για λιγες ημέρες....

να ρωτησω κατι , σε ανδροιντ εκδοση οταν ανοιγουμε την εφαρμογη κανει αυτοματα updates οπου χρειαζεται ή πρεπει να κανουμε χειροκινητα ενα ενα σε ολες τις "αποθηκες" προσθετα κτλπ.?ευχαριστω
Αυτόματα ανανεωνονται τα repos και κατ' επέκταση τα addons τους. Αν έχεις κατεβάσει ένα addon ως zip και το εγκατέστησες χειροκίνητα τότε θα πρέπει και να το ανανεώνεις χειροκίνητα εκτός αν εγκαταστήσεις το repo του (έστω και εκ των υστέρων, γίνεται) οπότε μετά θα ανανεώνεται αυτόματα.

Ναι, δεν παίζει τίποτα σχεδόν και από τα cartoons. Τώρα δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Πάντως ο developer δεν το έχει παρατήσει το add on. Ούτως ή άλλως όμως πιο πολύ στα live κανάλια έδινει το βάρος, οι ταινίες είναι κυρίως mirror από το Hellenic tv.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ναι, δεν παίζει τίποτα σχεδόν και από τα cartoons. Τώρα δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Πάντως ο developer δεν το έχει παρατήσει το add on. Ούτως ή άλλως όμως πιο πολύ στα live κανάλια έδινει το βάρος, οι ταινίες είναι κυρίως mirror από το Hellenic tv.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Έχω ήδη απαντήσει πιο πάνω.....

Dear members I am aware that many of the streams are down due to ssh101 (one of the cdn for streaming) being off. They will be updated in a few days when things get settled once again.

Έχω ήδη απαντήσει πιο πάνω.....

Όσες φορες και να απαντήσεις θα ρωτάνε..........

Εγω παντως καθε μερα βλεπω απο το ΑliveGR ,χωρις κανενα προβλημα.

Μένεις Ελλάδα ή στο εξωτερικό;;;

Ξερει κανεις πως να επιτρέψουμε εγκαταστάσεις στην έκδοση 17; δεν μπορω να περάσω τιποτα!! Edited by andreas1992

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Ξερει κανεις πως να επιτρέψουμε εγκαταστάσεις στην έκδοση 17; δεν μπορω να περάσω τιποτα!!

Εάν εννοείς πως να κάνεις εγκατάσταση addon .. https://youtu.be/9Mv0LY-vExY

Τελικα έπρεπε να τα κανω χειροκίνητα enable δεν γίνονταν αυτόματα οπως παλια και νόμιζα οτι δεν τα εγκαθιστουσε καν :/

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Για ios είναι εύκολο να γίνει?

Δεν το θέλω για μένα, αν υπάρχει κάπου ένας οδηγός για ios θα βοηθουσαμε μια κοπέλα που δεν το κατέχει πολύ

Το κατέβασε μου είπε αλλά δεν δείχνει τίποτα

Για ios είναι εύκολο να γίνει?

Δεν το θέλω για μένα, αν υπάρχει κάπου ένας οδηγός για ios θα βοηθουσαμε μια κοπέλα που δεν το κατέχει πολύ

Το κατέβασε μου είπε αλλά δεν δείχνει τίποτα

Τα βήματα και τα addon είναι ίδια σε όλα τα λειτουργικά .Τι δεν δείχνει;