Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είμαι off-topic,αλλά μήπως έχετε να προτείνετε κανένα andorid tv box / stick για tv απο Ελλάδα για να χώσω ένα kodi επάνω;Κατά προτίμηση φτηνό και αποδεδειγμένα απο την εμπειρία σας καλό και χωρίς προβλήματα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Android tv Stick Μκ 808b plus πολυδοκιμασμενο και φθηνο

Και αν θες του φλασάρεις openelec (xbmc/kodi OS) και πάει σφαίρα.

Δεν έχει επίσης τηλεκοντρόλ αλλά ελέγχεται μέσω smartphone με app ή με ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο.

Το μόνο πραγματικά αρνητικό για μένα είναι ότι δεν έχει θύρα ethernet.

Και αν θες του φλασάρεις openelec (xbmc/kodi OS) και πάει σφαίρα.

Δεν έχει επίσης τηλεκοντρόλ αλλά ελέγχεται μέσω smartphone με app ή με ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο.

Το μόνο πραγματικά αρνητικό για μένα είναι ότι δεν έχει θύρα ethernet.

Εγω αυτο το προβλημα το ελυσα με ανταπτορα usb-ethernet και ενα 4αρι hub στην ελευθερη θυρα

Καλησπέρα στην παρέα και σε εμένα δεν δουλεύει το exodus, ελπίζω να γίνει σύντομα κάποια αναβάθμιση και να επανέλθει στα καλά του.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Καλημέρα. Μπήκα και εγώ στο κόσμο του kodi. Πήρα ένα mini TV-Box που είχε επάνω την 14.2 Helix έκδοση. Το έστησα με τον οδηγό μπροστά και όλα καλά. Βλέπω τώρα ότι έχει βγει η έκδοση 16. Πως θα μπορούσα να αναβαθμίσω την έκδοσή μου στη νέα χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις μου?

Η πληροφορια,σαν πληροφορια,οσο ακυρη και να ειναι παντα μας χρειαζεται,ειδικα εαν ασχολησται εστω και λιγο σαν dev,θα εχετε καταλαβει οτι και το παραμικρο παιζει τον ρολο του.

Χωρις την βοηθεια ολων εδω μεσα δεν θα μπορουσαμε να βελτιωσουμε το εκαστοτε project.......:)

Παιδιά αν η "παραπληροφόρηση" προέρχεται απο άγνοια την κατανοώ και πάω πάσο. Δεν απαιτώ κάτι περισσότερο. Εγω πιο πολύ στάθηκα στο "εξυπνατζιδικο" πνεύμα κάποιων που ενώ οι περισσότεροι αναφέρουν προβλήματα κάποιοι απαντούν ξερά σε έμενα δουλευει κανονικά! Το είδαμε τώρα το βλέπαμε και πριν μήνες με το genesis. Η πλειοψηφία έλεγε ότι δεν δούλευε και πεταγόταν κάποιος που και που και έλεγε δεν ξέρω εγω τι λέτε σε εμενα δουλευει κανονικά!

Αν ξαναλέω γίνονται απο άγνοια οκ συγχωρεμένοι! Αν γίνεται απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού , και για να δείξουμε ότι εγω ξέρω να το λειτουργώ ενώ εσείς την τυφλά σας είναι άλλο θέμα. Εγω αυτό καυτηριάζω.

Παιδιά αν η "παραπληροφόρηση" προέρχεται απο άγνοια την κατανοώ και πάω πάσο. Δεν απαιτώ κάτι περισσότερο. Εγω πιο πολύ στάθηκα στο "εξυπνατζιδικο" πνεύμα κάποιων που ενώ οι περισσότεροι αναφέρουν προβλήματα κάποιοι απαντούν ξερά σε έμενα δουλευει κανονικά! Το είδαμε τώρα το βλέπαμε και πριν μήνες με το genesis. Η πλειοψηφία έλεγε ότι δεν δούλευε και πεταγόταν κάποιος που και που και έλεγε δεν ξέρω εγω τι λέτε σε εμενα δουλευει κανονικά!

Αν ξαναλέω γίνονται απο άγνοια οκ συγχωρεμένοι! Αν γίνεται απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού , και για να δείξουμε ότι εγω ξέρω να το λειτουργώ ενώ εσείς την τυφλά σας είναι άλλο θέμα. Εγω αυτό καυτηριάζω.

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που εκανες παραθεση το δικο μου σχολιο φιλε μου??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλημέρα. Μπήκα και εγώ στο κόσμο του kodi. Πήρα ένα mini TV-Box που είχε επάνω την 14.2 Helix έκδοση. Το έστησα με τον οδηγό μπροστά και όλα καλά. Βλέπω τώρα ότι έχει βγει η έκδοση 16. Πως θα μπορούσα να αναβαθμίσω την έκδοσή μου στη νέα χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις μου?

Καλώς ήρθες!!! Πέρασέ την από πάνω και δεν θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου.

Καλώς ήρθες!!! Πέρασέ την από πάνω και δεν θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου.

Δηλαδή την κατεβάζω από την ιστοσελίδα και την εγκατασταθώ?

Δηλαδή την κατεβάζω από την ιστοσελίδα και την εγκατασταθώ?

Δες και στο play store αν σου βγάζει update για το kodi και κάνε το update από εκεί άνετα και γρήγορα.

The day is my enemy, the night my friend

@ kotsaris40 το tvbox αν είναι windows πρέπει να κατεβάσεις πρώτα την 15 έκδοση,την κάνεις εγκατάσταση πάνω απο την 14 ,δοκιμάζεις να δεις οτι είναι ολα οκ και μετά κατεβάζεις την 16 και την κάνεις εγκατάσταση πάνω από την 15.Αν είναι android λογικά θα κάνει μόνο του την αναβάθμιση μέσα απο play.

@ kotsaris40 το tvbox αν είναι windows πρέπει να κατεβάσεις πρώτα την 15 έκδοση,την κάνεις εγκατάσταση πάνω απο την 14 ,δοκιμάζεις να δεις οτι είναι ολα οκ και μετά κατεβάζεις την 16 και την κάνεις εγκατάσταση πάνω από την 15.Αν είναι android λογικά θα κάνει μόνο του την αναβάθμιση μέσα απο play.

Από 14 μπορείς κατευθείαν σε 16 !!

Η σωστή ενέργεια ....κατευθείαν εγκατάσταση το 16("καθαρή" εγκατάσταση ) χωρίς να κάνεις εγκατάσταση πρώτα την 14 η 15!!

Από 14 μπορείς κατευθείαν σε 16 !!

Η σωστή ενέργεια ....κατευθείαν εγκατάσταση το 16("καθαρή" εγκατάσταση ) χωρίς να κάνεις εγκατάσταση πρώτα την 14 η 15!!

Ευχαριστώ όλους. Το TV-Box είναι Android 4.4.2. Επειδή δεν γνωρίζω τη εννοείς με "καθαρή εγκατάσταση" μπορείς να μου την εξηγήσεις? Δεν θα χάσω τις ρυθμίσεις μου? Ή θα πρέπει να το στήσω από την αρχή? Και κάτι άλλο: Κατά κάποιον περίεργο τρόπο δεν μου το βγάζει στο Google Play ότι είναι εγκαταστημένο. Παίζει ρόλο επειδή ήταν προ εγκαταστημένο?

Ενω έχω κάνει την διαδικασία για την προσθήκη υποτίτλων,ρυθμίσεις κτλπ τις περισσότερες φορές δεν εμφανίζει τους υποτίτλους αν και τοιυς βρίσκω απο την αναζήτηση.Δείχνει στην μπάρα το εικονίδιο των υποτίτλων με την ενδειξη gre αλλά δεν παίζουν.Τι παίζει.Ξέρει κανείς..

έχουμε κάποια λύση ή βελτιωση βρει για το buffering σε live stream ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστώ όλους. Το TV-Box είναι Android 4.4.2. Επειδή δεν γνωρίζω τη εννοείς με "καθαρή εγκατάσταση" μπορείς να μου την εξηγήσεις? Δεν θα χάσω τις ρυθμίσεις μου? Ή θα πρέπει να το στήσω από την αρχή? Και κάτι άλλο: Κατά κάποιον περίεργο τρόπο δεν μου το βγάζει στο Google Play ότι είναι εγκαταστημένο. Παίζει ρόλο επειδή ήταν προ εγκαταστημένο?

Καθαρή εγκατάσταση= απεγκατάσταση παλαιών εκδόσεων κι επανεγκατάσταση νέας. Ναι, οι ρυθμίσεις θα πρέπει να ξαναγίνουν. Με το Google play ίσως να είναι θέμα συμβατότητας του firmware ή απλά να μην είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός google που έχεις ήδη.

Ένα από τα "κουσούρια" του kodi είναι πως χρειάζεται αρκετά καλή σύνδεση ίντερνετ για το streaming και μάλλον είναι η φιλοσοφία λειτουργίας του έτσι, να μην απασχολεί πολλή μνήμη δλδ. Μην ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα στο live streaming παίζουν πολλά ρόλο εκτός της ταχύτητας σύνδεσης, π.χ. πόσοι είναι μέσα ταυτόχρονα, αν ο πάροχος είναι κατάλληλα εξοπλισμένος για ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πολλών συνδεδεμένων, κτλ κτλ. Επίσης -δυστυχώς- οι free πηγές είναι υπό συνεχή "διωγμό" λόγω δικαιωμάτων

και μέσω αυτής της πλατφόρμας είναι πανεύκολο να εντοπισθούν οι σέρβερ που έχουν διαθέσιμα τα σχετικά αρχεία κτλ.

Γενικότερα διαπιστώνω ότι τελευταία έχει αρκετά θέματα η streaming χρησιμότητα του KODI.

Πλέον με το ζόρι πετυχαίνω ταινία ή σειρά που να έχει διαθέσιμη πηγή εν λειτουργία στα συνηθισμένα repos και μάλλον θα επιστρέψω στον παλιό κλασσικό τρόπο -μέσω browser και των sites για streaming δλδ... :(

Sent from my Ericsson 198.

Στο ενα tvbox μου που έκανε το ιδιο κατέβασα τη νέα έκδοση από το playstore και εγγαταστηθηκε διαφορετικά από την υπάρχων. τωρα εχει 2 εκδωσεις μια του Playstore και μια παλιότερη προεγγατεστημενη. δεν εχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα αλλα τις ρυθμίσεις τις φτιάχνεις α πο την αρχή Και μιας και θα βάλεις νεα έκδοση βαλε το spmc Και οχι το Kodi. ειχα δει σημαντική διάφορα όσο το χρησημοποιουσα

δε φταει το kodi για προβληματικά streamings αλλά ο σερβερ που συνδεεσε δυστυχώς για το Life stream δεν υπάρχει καποια ρυθμιση για να δεις βελτίωση

Ένα από τα "κουσούρια" του kodi είναι πως χρειάζεται αρκετά καλή σύνδεση ίντερνετ για το streaming και μάλλον είναι η φιλοσοφία λειτουργίας του έτσι, να μην απασχολεί πολλή μνήμη δλδ. Μην ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα στο live streaming παίζουν πολλά ρόλο εκτός της ταχύτητας σύνδεσης, π.χ. πόσοι είναι μέσα ταυτόχρονα, αν ο πάροχος είναι κατάλληλα εξοπλισμένος για ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πολλών συνδεδεμένων, κτλ κτλ. Επίσης -δυστυχώς- οι free πηγές είναι υπό συνεχή "διωγμό" λόγω δικαιωμάτων

και μέσω αυτής της πλατφόρμας είναι πανεύκολο να εντοπισθούν οι σέρβερ που έχουν διαθέσιμα τα σχετικά αρχεία κτλ.

Γενικότερα διαπιστώνω ότι τελευταία έχει αρκετά θέματα η streaming χρησιμότητα του KODI.

Πλέον με το ζόρι πετυχαίνω ταινία ή σειρά που να έχει διαθέσιμη πηγή εν λειτουργία στα συνηθισμένα repos και μάλλον θα επιστρέψω στον παλιό κλασσικό τρόπο -μέσω browser και των sites για streaming δλδ... :(

δεν είναι κουσούρι ειναι οι σερβερ αθλιοι δύστυχος.

https://www.tvaddons.ag/buffering-tips/

οσον αφορα ταινίες σειρές ψαξου να τα βλέπεις μέσω κάποιου torrent στο kodi , εχω βρει την υγεια μου πραγματικά μετα torrents , χωρις σπασίματα χωρίς κολλήματα σε ότι ποιότητα θέλω.

για το live streaming σε αθλητικα δυστηχως δεν υπάρχει λυση

Edited by snoof

Αυτό είναι καλή φάση.

Το κακό είναι ότι το acestream και ιδίως η τελευταία έκδοση της engine δεν παίζει σε όλες τις πλατφόρμες που μπορεί να βάλει κάνεις kodi

Αυτό είναι καλή φάση.

Το κακό είναι ότι το acestream και ιδίως η τελευταία έκδοση της engine δεν παίζει σε όλες τις πλατφόρμες που μπορεί να βάλει κάνεις kodi

Για pc ,Android...υπάρχει λύση να βλέπεις εκτός kodi....λίγο ψάξιμο θέλει

Σε android, windows και μερικές διανομές Linux λειτουργεί κανονικά και μέσα από το kodi.

Σε openelec που χρησιμοποιώ δεν παίζει. Μόνο στο raspberry 2 είχε γίνει κάποια μετατροπή της παλιάς μηχανής και έπαιζε

@snoof

Για live streaming σε αθλητικά την καλύτερη εμπειρία θα την βρεις μόνο σε acestreaming(είναι p2p ...torrent)

ενδιαφερον δε το εχω δοκιμασει ποτε προσπαθουσα τοσο καιρο να βολευτω με το sportdevil αλλα ειχα απογοητευτει

acestreaming θεωρω οτι ειναι καποιο προτυπο? βάζω καποιο addon Που παιζει acestreaming ? εχεις ασχοληθεί ποτε?

ενδιαφερον δε το εχω δοκιμασει ποτε προσπαθουσα τοσο καιρο να βολευτω με το sportdevil αλλα ειχα απογοητευτει

acestreaming θεωρω οτι ειναι καποιο προτυπο? βάζω καποιο addon Που παιζει acestreaming ? εχεις ασχοληθεί ποτε?

Δεν είναι κάτι καινούργιο !! Yπαρχουν link και μέσα στο sportdevil

Προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω αθλητικά μέσω kodi ...δεν με βολεύει ...πολλά click ..και ψάξιμο...

το acestreaming είναι πολύ καλό για ξένα πρωταθλήματα και champion..uefa κλπ...για ελληνικο πρωτάθλημα δεν θα βρεις ποτέ (δεν το ξέρουν το άθλημα..)

για Android ..

Ένα browser και ..

https://www.dropbox.com/s/j55piexip6p4w0d/Ace%20Player_3.0.6.apk?dl=0 και διάφορα site (εγώ δουλεύω ποιο πολύ το http://www.rojadirecta.me/

μπορείς να κάνεις κατάταξη των links κατά ποιότητα .. Kbps ..μεγαλύτερο νούμερο=καλύτερα ..Κατά τύπου..flash ...acestreaming κτλ...Κατά γλώσσα...

για pc

http://download.canadiancontent.net/ACE_Stream_Media.html (Ace Stream Media 3.1)

Δεν είναι κάτι καινούργιο !! Yπαρχουν link και μέσα στο sportdevil

Προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω αθλητικά μέσω kodi ...δεν με βολεύει ...πολλά click ..και ψάξιμο...

το acestreaming είναι πολύ καλό για ξένα πρωταθλήματα και champion..uefa κλπ...για ελληνικο πρωτάθλημα δεν θα βρεις ποτέ (δεν το ξέρουν το άθλημα..)

για Android ..

Ένα browser και ..

https://www.dropbox.com/s/j55piexip6p4w0d/Ace%20Player_3.0.6.apk?dl=0 και διάφορα site (εγώ δουλεύω ποιο πολύ το http://www.rojadirecta.me/

μπορείς να κάνεις κατάταξη των links κατά ποιότητα .. Kbps ..μεγαλύτερο νούμερο=καλύτερα ..Κατά τύπου..flash ...acestreaming κτλ...Κατά γλώσσα...

για pc

http://download.canadiancontent.net/ACE_Stream_Media.html (Ace Stream Media 3.1)

ευχαριστώ πολύ αναλυτικοτατος όπως πάντα

θα κάτσω να ψαχτω ευχαριστώ και πάλι για τις λεπτομέρειες και τα info