ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρονια πολλα παιδια....παντα με υγεία πάνω απο ολα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 χρόνια πολλά καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 χρόνια πολλά με υγεία και απο εμένα!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα σου εύχομαι να τα ζήσεις να χαίρεσαι όσους αγαπάς να χεις ό,τι ζητήσεις. Γιορτές θα κάνω φτωχικές μα δεν παραπονούμαι γιατί έχω μάθει στης καρδιάς τα πλούτη να αρκούμαι. Χρόνια πολλά παιδιά . Edited December 25, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Των αηδονιών παράγγειλα στην πόρτα σας να 'ρθούνε να κελαηδούν γλυκά γλυκά, χρόνια πολλά να πούνε. Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρονια πολλα και απο μενα!! Τι κερδιζουμε? Ανουσια μυνηματα γραφουμε εδω οι περισσοτεροι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρονια πολλα και απο μενα!! Τι κερδιζουμε? Ανουσια μυνηματα γραφουμε εδω οι περισσοτεροι.. Εντάξει μωρέ.. Χρειάζεται και να ακούς ή να διαβάζεις τα χρόνια πολλά ή τις ευχές από άλλους αυτές τις μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Εντάξει μωρέ.. Χρειάζεται και να ακούς ή να διαβάζεις τα χρόνια πολλά ή τις ευχές από άλλους αυτές τις μέρες.. ακριβως εγω εχω βαρεθει το κλασικο χρονια πολλα και θελω να μου στελνουνε κατι προτοτυπο.. για το νεο ετος εχουμε κανενα προτοτυπο μυνημα ; που σχεδιαζεται να στειλεται;. Βεβαια επειδη βλεπω οτι ελαχιστοι με θυμουνται αφηνουν να μου στειλουνε πρωτα εκεινοι και μετα να στειλω εγω να δω ποιος με θυμηθηκε αλλα φετος θελω κατι προτοτυπο να στειλω . Edited December 25, 2012 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Εμένα τη πρωτοχρονιά μιλάνε οι ρίζες μου από Κρήτη! Μαντινάδες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 ακριβως εγω εχω βαρεθει το κλασικο χρονια πολλα και θελω να μου στελνουνε κατι προτοτυπο.. για το νεο ετος εχουμε κανενα προτοτυπο μυνημα ; που σχεδιαζεται να στειλεται;. Βεβαια επειδη βλεπω οτι ελαχιστοι με θυμουνται αφηνουν να μου στειλουνε πρωτα εκεινοι και μετα να στειλω εγω να δω ποιος με θυμηθηκε αλλα φετος θελω κατι προτοτυπο να στειλω . 2013 ευχες για τη θυρα 13.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Βεβαια επειδη βλεπω οτι ελαχιστοι με θυμουνται αφηνουν να μου στειλουνε πρωτα εκεινοι και μετα να στειλω εγω να δω ποιος με θυμηθηκε αλλα φετος θελω κατι προτοτυπο να στειλω . Θα σου πω αυτό που πιστεύω εγώ. Στείλε σε αυτούς που εσύ θεωρείς σημαντικούς για σένα ανεξάρτητα από το αν θα σου στείλουν ή όχι. Μετά από αυτούς, όποιος σε θυμηθεί είναι καλό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Χρόνια πολλά, παιδιά με υγεία, χαρά, ευτυχία και αισιοδοξία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Χρόνια πολλά, παιδιά με υγεία, χαρά, ευτυχία!!! Καλες Γιορτες ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!:) Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μου αρέσουν οι παραμονές των γιορτών, γιατί ξέρω πως έχω κάτι να περιμένω. Όταν φεύγουν αυτές, μένει μέσα μου ένα κενό… Εδώ και 2-3 χρόνια πάντως, μου βγαίνει λίγο δύσκολα το ‘’καλή χρονιά’’ και οι σχετικές ευχές, γιατί ξέρω πως είτε μου ευχηθούν, είτε τους ευχηθώ, το ίδιο πράγμα είναι. Η χρονιά του ’13, αλλά και οι επόμενες που θα έρθουν δεν θα είναι καλές. Αντιθέτως μάλιστα, θα είναι γεμάτε προβλήματα και δυστυχία. Καλά τα λαμπάκια και τα στολίδια στις βιτρίνες, αλλά είναι πολύ λίγο … Καλή χρονιά (όσο γίνεται) σε όλους… Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μου αρέσουν οι παραμονές των γιορτών, γιατί ξέρω πως έχω κάτι να περιμένω. Όταν φεύγουν αυτές, μένει μέσα μου ένα κενό… Εδώ και 2-3 χρόνια πάντως, μου βγαίνει λίγο δύσκολα το ‘’καλή χρονιά’’ και οι σχετικές ευχές, γιατί ξέρω πως είτε μου ευχηθούν, είτε τους ευχηθώ, το ίδιο πράγμα είναι. Η χρονιά του ’13, αλλά και οι επόμενες που θα έρθουν δεν θα είναι καλές. Αντιθέτως μάλιστα, θα είναι γεμάτε προβλήματα και δυστυχία. Καλά τα λαμπάκια και τα στολίδια στις βιτρίνες, αλλά είναι πολύ λίγο … Καλή χρονιά (όσο γίνεται) σε όλους… Συμφωνώ για τις παραμονές, η ζωή χωρίς ελπίδα και αισιοδοξία ειναι μεγάλο βάρος όμως, με πείσμα κι υπομονή ολα μπορούν να αλλαξουν, ας βάλουμε τα δυνατά μας να μην παίρνει απο κατω, καλη πρωτοχρονιά Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μου αρέσουν οι παραμονές των γιορτών, γιατί ξέρω πως έχω κάτι να περιμένω. Όταν φεύγουν αυτές, μένει μέσα μου ένα κενό… Και μενα καθε χρονο με πιανει καταθλιψη και μελανχολια μολις μπει ο Γεναρης γιατι εξαφανιζεται ολο το γιορτινο πνευμα και η λαμψη των γιορτων,τα δεντρα,τα στολιδια και τα λαμπακια ξαναμπαινουν στις αποθηκες για 1 χρονο και επιστρεφουμε στην αχρωμη,μουντη και μονοτονη καθημερινοτητα.Η αγαπημενη μου περιοδος ειναι οταν περιμενουμε τα Χριστουγεννα(τελος Νοεμβρη-24 Δεκεμβρη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Και μενα καθε χρονο με πιανει καταθλιψη και μελανχολια μολις μπει ο Γεναρης γιατι εξαφανιζεται ολο το γιορτινο πνευμα και η λαμψη των γιορτων,τα δεντρα,τα στολιδια και τα λαμπακια ξαναμπαινουν στις αποθηκες για 1 χρονο και επιστρεφουμε στην αχρωμη,μουντη και μονοτονη καθημερινοτητα.Η αγαπημενη μου περιοδος ειναι οταν περιμενουμε τα Χριστουγεννα(τελος Νοεμβρη-24 Δεκεμβρη). αστα να πανε η χειροτερη διαθεση εχουμε οταν φευγει η 25/12 τωρα που εφυγα 25/12 νομιζω οτι τελειωσαν οι γιορτες και λεω φετος δεν θα ξεστολισω γρηγορα και στις 7/1 που λενε οι περισσοτεροι αλλα πιο μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εγώ μελαγχολία στις γιορτές έχω όταν τελειώνουν, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί θυμάμαι ότι πάντα σαν φοιτητής τον Ιανουάριο είχα εξεταστική και τρομερό άγχος. Κατάλοιπο του παρελθόντος. :p :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλη χρονια σε ολο το myphone.gr.Με το καλο να μας μπει το 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-rgPsCf69cdM/UOFdKnD22cI/AAAAAAAAXCo/z2sLKPpvbuA/s1600/301813_10200370675094128_1677629124_n.jpg καλή χρονιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλη χρόνια σε όλους... αφήστε τα κινητά πάρτε έναν άνθρωπο σας και κάντε μια βόλτα... είναι το καλύτερο αυτές τις μέρες.. οι γιορτές μας φέρνουν κοντά.. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Αυτο έστειλa φέτοσ για καλή χρόνια και ευχάριστηθηκανε Ολοι που ειδανε κάτι διαφορετικό. " Όσες ευχές απλοχειρα οι αλλοι θα σας πουνε εγώ ευχή σας ευχομαι αληθινές να βγουνε!τίνος λαού αλφάβητο τι λέξεις να ταίριαξω για να χωρέσουν οι ευχές που θέλω να σού γράψω. Όσα λουλούδια ανθίζουν κάθε χρονο τόσες ευχές σας ευχομαι για τον καινούργιο χρονο!.τώρα που άλλαξε η χρόνια και ευχές ο κόσμος διδει ευχομαι κάθε όνειρο αληθινό να γίνει!. "εσείς τι στείλατε ; καλή χρόνια να έχουμε με υγεία προπάντων όλα τa υπόλοιπa θα τa βρουμε !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά!! Καλή Χρονιά σε όλους! Μακάρι το 2013 να σας φέρει ότι επιθυμείτε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε ΟΛΟΥΣ με υγεία πάνω απ'όλα,ευτυχία και πολύ......τεχνολογία στην ζωή σας! :):p;) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts