grinder Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Συχνά το dispute γίνεται αυτοματα claim απ το paypal σε περιπτώσεις καταστημάτων scam που έχουν εξαφανιστεί Ναι κάτι τέτοιο θυμόμουν απο scammers στο ebay. Ελπίζω να μην έχουμε καμιά πιστολιά απο το everbuying...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Κομπλέ τότε.:) Ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό. Πάντα σε κάποιες περιπτώσεις που προσπαθούσα να βρώ άκρη μέχρι τη τελευταία στιγμή μέσω της επικοινωνίας πολλές φορές έφτανε η διορία και απλά μου στέλναν ένα email 2-3 μέρες πρίν. Παίζει να έχει κάνει καμιά χοντρή βλακεία το everbuying και έχουν ανοίξει δεκάδες dispute εις βάρος του γι αυτό το λόγο να τους έχει βάλει στο μάτι το paypal. Περιμένεις να σου δώσουν διεύθυνση, το στέλνεις και όλα καλά. Στην επικοινωνια που ειχα παραλληλα με το support του everbuying μου εστειλαν μηνυμα οτι δεχονται την επιστροφη και μου εδωσαν μια διευθυνση να το επιστρεψω. Ενημερωσα το ππ για το περιεχομενο του μηνυματος και ζητωντας οδηγιες και μου απαντησαν αμεσα και πολυ εντονα ΝΑ ΜΗΝ κανω καμμια κινηση. Θα με ενημερωσουν εκεινοι για την εξελιξη. Ρε που παω και τους βρισκω καθε φορα ενα ενα !!!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου. Αγορά από vickmall του Jiayu s3 advanced στις 8-2-2016. 24-4-2016 το κινητό τα τίναξε. 2 μέρες αργότερα έχει ολοκληρωθεί η συνεννόηση με vickmall και έχω αποστείλει το κινητό για επισκευή. Μου είπαν μάλιστα ότι θα μου επιστρέψουν και τα έξοδα αποστολής. Άψογα μέχρι στιγμής. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Δεν εμπιστευομαι το everbuying καθως επι 3 ημερες μου εκανε παζαρια επιστροφης μικροποσου για να κρατησω την συσκευη. Στο τελος οταν δεχτηκαν την επιστροφη αρχισαν τα νουμερα για την χρεωση επιστροφης. Φαινεται τα ειδε το paypal και εκανε μονο του escalate την υποθεση. Τωρα οπως ειπα περιμενω να αποφανθει για να το στειλω και στη συνεχεια να διεκδικησω τα επιστροφικα. Sent from my iPad Air using Tapatalk Χρεωση επιστροφης τι σημαινει?Σου ειπαν να το επιστρεψεις και να σου κανουν partial refund? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Χρεωση επιστροφης τι σημαινει?Σου ειπαν να το επιστρεψεις και να σου κανουν partial refund? Αφου ολοκληρωθει η οποια διαδικασια με την επιστροφη των χρηματων της αξιας της συσκευης, θα υποβαλλω στο ππ ξεχωριστο αιτημα για την επιστροφη του κοστους επιστροφης. Αυτη ειναι μια καλυψη που παρεχει το ππ στους αγοραςτες σε τετοιες περιπτωσεις. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αφου ολοκληρωθει η οποια διαδικασια με την επιστροφη των χρηματων της αξιας της συσκευης*, θα υποβαλλω στο ππ ξεχωριστο αιτημα για την επιστροφη του κοστους επιστροφης. Αυτη ειναι μια καλυψη που παρεχει το ππ στους αγοραςτες σε τετοιες περιπτωσεις. *Ε μια διευκρίνηση, δεν θα περιμένεις να ολοκληρωθεί το claim. Μόλις σου δώσουν διεύθυνση επιστροφής, το στέλνεις, τραβάς φωτογραφίες το δέμα και την απόδειξη στα ΕΛΤΑ και αμέσως (καλά όχι αμέσως αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ :)) κάνεις αίτηση για την επιστροφή των εξόδων αποστολής. Η αίτηση στην TELUS International Europe πρέπει να γίνει μέσα σε 14 μέρες απο την αποστολή του δέματος. Στο λέω γιατί έτσι όπως το έγραψες έβγαινε άλλο νόημα. Τέσπα, ίσως να κατάλαβα εγώ διαφορετικά. Τα έξοδα αποστολής θα τα πάρεις σχετικά γρήγορα και θα παραμείνουν το paypal balance, ενώ το refund θα αργήσει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Blackview omega pro Το κινητό το εχω δώσει σε φίλο μου, κατά τα άλλα ήταν καταπληκτικό, αλλά σε κάποια φάση του πέταξε μήνυμα για υπερθέρμανση μπαταρίας και έσβησε, από τότε είναι πεθαμένο. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, το κινητό ήταν σε ηρεμια, μπαταρία 60%, το πήρε ανοιξε τα data και αμέσως αυτό. Η αγορά έγινε από everbuying και προσφέρει τις εξής λύσεις (ως συνήθως): Επιστροφή πίσω και refund μέσα σε 30 μέρες από την παραλαβή (έχουν περάσει λίγες παραπάνω), Partial refund 20$ (εδώ γελάνε) Αποστολή καινούριου κρατώντας το παλιό με 90$ (εδώ γελάνε κιαλλο). Επειδή θέλω να αποφύγω να το στέλνω, τι μπορεί να γίνει; φταίει η μπαταρία; δυστυχώς είναι νεκρό και δεν ανοίγει. Είναι unibody και με glass από πίσω... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Το κινητό το εχω δώσει σε φίλο μου, κατά τα άλλα ήταν καταπληκτικό, αλλά σε κάποια φάση του πέταξε μήνυμα για υπερθέρμανση μπαταρίας και έσβησε, από τότε είναι πεθαμένο. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, το κινητό ήταν σε ηρεμια, μπαταρία 60%, το πήρε ανοιξε τα data και αμέσως αυτό. Η αγορά έγινε από everbuying και προσφέρει τις εξής λύσεις (ως συνήθως): Επιστροφή πίσω και refund μέσα σε 30 μέρες από την παραλαβή (έχουν περάσει λίγες παραπάνω), Partial refund 20$ (εδώ γελάνε) Αποστολή καινούριου κρατώντας το παλιό με 90$ (εδώ γελάνε κιαλλο). Επειδή θέλω να αποφύγω να το στέλνω, τι μπορεί να γίνει; φταίει η μπαταρία; δυστυχώς είναι νεκρό και δεν ανοίγει. Είναι unibody και με glass από πίσω... Νομίζω ότι το refund αν το δέχονται είναι η καλύτερη λύση. Οι υπόλοιπες, για τα πανηγύρια.. Επίσης υπάρχει αντιπροσωπεία στην ελλάδα οπότε μια ερώτηση κι εκεί δε βλάπτει. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Νομίζω ότι το refund αν το δέχονται είναι η καλύτερη λύση. Οι υπόλοιπες, για τα πανηγύρια.. Επίσης υπάρχει αντιπροσωπεία στην ελλάδα οπότε μια ερώτηση κι εκεί δε βλάπτει. Τωρα εχουν περασει οι 30 μερες.. Θα το επισκευάσουν ή θα το ξαναστειλουν οπως ηρθε; Εστειλα στην ελληνικη αντιπροσωπεία μηπως μου δωσουν καμια τεχνικη συμβουλη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Τωρα εχουν περασει οι 30 μερες.. Θα το επισκευάσουν ή θα το ξαναστειλουν οπως ηρθε; Εστειλα στην ελληνικη αντιπροσωπεία μηπως μου δωσουν καμια τεχνικη συμβουλη.. Τι να σου πω φίλε, αυτή την neverbuying δεν την έχω σε υπόληψη.. Τα έξοδα αποστολής για κίνα πάντως είναι 9,10Ε, έστειλα προχθές εγώ στο vickmall συσκευή για επισκευή( και θα μου επιστρέψουν τα έξοδα αποστολής). Νομίζω ότι το μικρότερο χάσιμο είναι τα 9 ευρώ προκειμένου να ξαναέχεις το κινητό. Στείλε και μια επιστολή που θα τους ενημερώνεις ότι θα γίνουν ρόμπα στα χιλιάδες μέλη του myphone αν δεν φανούν τίμιοι. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εχω παρει αρκετα πράγματα, μια φορα που χρειάστηκε κατι (καηκε ενας φορτιστής) εστειλαν μετα δύο.. Απλα δεν περίμενα να να μου βγει πρόβλημα. Οκ παντως και τα εξοδα αποστολής πιστευω τα παιρνεις και απο paypal. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ρε παιδια πειτε μου λιγο γιατι πρωτη φορα στελνω πισω κινητο.Απο 25-4 στο 17track.net λεει αυτο Posted in the deep South, is posted.Στο banggood μου λενε οταν παραλαβουν θα μου στειλουν mail.Οριστε και το track http://www.17track.net/en/track?nums=RE540951966GR. Ρωταω γιατι φοβαμαι οτι μου το παιζουν κινεζοι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ρε παιδια πειτε μου λιγο γιατι πρωτη φορα στελνω πισω κινητο.Απο 25-4 στο 17track.net λεει αυτο Posted in the deep South, is posted.Στο banggood μου λενε οταν παραλαβουν θα μου στειλουν mail.Οριστε και το track http://www.17track.net/en/track?nums=RE540951966GR. Ρωταω γιατι φοβαμαι οτι μου το παιζουν κινεζοι :lol: Πέστους να πάνε στο ταχυδρομείο να παραλάβουν χτές. Ή καλύτερα μην τους πείς τίποτα και ενημέρωσε το paypal για την κατάσταση και ζήτα το refund επίμονα. Πάντως το banggood δεν έχει θέμα, μην ανησυχείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Για να δουμε και εγω για 50 ευρω κινητο δεν νομιζω να μου κανουν λαμογια,εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Καλησπέρα Παιδιά, Έχω μια παραγγελία από το vickmall που έγινε (πληρωμή) 20/01/2016 και παρέλαβα τα πράγματα 09/02/2016. To ένα από τα κινητά παρουσίασε ένα πρόβλημα με την κάμερα και ένα καμένο pixel και το έστειλα πίσω για επισκευή. Όλα καλά, πήρα και τα χρήματα τις αποστολής από το paypal. Το πρόβλημα είναι ότι στείλανε το κινητό εδώ και 8-9 ημέρες και το AWB δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.. Η Selina του vickmall λέει ότι μπορεί να έχει χαθεί το πακέτο, μπορεί να μην το scanarανε στο ταχυδρομείο, και να περιμένω 30 ημέρες. Τι προτείνετε να κάνω για να είμαι καλυμμένος? Προλαβαίνω να ανοίξω dispute στο paypal? Απλα να ενημερώσω ότι δεν έκανα αγορά μέσω του site τους, αλλά μέσω skype και τους έστειλα τα χρήματα με paypal. Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την ανταποκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα Παιδιά, Έχω μια παραγγελία από το vickmall που έγινε (πληρωμή) 20/01/2016 και παρέλαβα τα πράγματα 09/02/2016. To ένα από τα κινητά παρουσίασε ένα πρόβλημα με την κάμερα και ένα καμένο pixel και το έστειλα πίσω για επισκευή. Όλα καλά, πήρα και τα χρήματα τις αποστολής από το paypal. Το πρόβλημα είναι ότι στείλανε το κινητό εδώ και 8-9 ημέρες και το AWB δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.. Η Selina του vickmall λέει ότι μπορεί να έχει χαθεί το πακέτο, μπορεί να μην το scanarανε στο ταχυδρομείο, και να περιμένω 30 ημέρες. Τι προτείνετε να κάνω για να είμαι καλυμμένος? Προλαβαίνω να ανοίξω dispute στο paypal? Απλα να ενημερώσω ότι δεν έκανα αγορά μέσω του site τους, αλλά μέσω skype και τους έστειλα τα χρήματα με paypal. Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την ανταποκριση. Με ποιά εταιρεία στο στείλανε; Το nl post αργεί να εμφανίσει πληροφορίες. Επίσης εκτός απο 17track δοκίμασε trackitonline και aftership. Αν η αγορά έγινε 20/01/2016 έχεις περιθώριο μέχρι 20 Ιουλίου. Στην θέση σου θα περίμενα καμιά βδομάδα ακόμα να ανανεωθεί το tracking και μετά θα επικοινωνούσα με το vickmall. Αλλά δεν νομίζω να θέλουν να σε κοροϊδέψουν. Διαφορετικά dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα....λοιπόν ετοιμάζομαι να στείλω πίσω στο Vickmall για επισκευή ένα Vibe Z2 pro... Το οποίο έχει βγάλει 1000 προβλήματα.... Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, και επειδή δεν έχω το χρόνο να διαβάσω ότι έχει γραφτεί στο νήμα, θα παρακαλούσα, αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει... ευχαριστω..... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα....λοιπόν ετοιμάζομαι να στείλω πίσω στο Vickmall για επισκευή ένα Vibe Z2 pro... Το οποίο έχει βγάλει 1000 προβλήματα.... Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, και επειδή δεν έχω το χρόνο να διαβάσω ότι έχει γραφτεί στο νήμα, θα παρακαλούσα, αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει... ευχαριστω..... Ξεκινάς επικοινωνία με vickmall (email) και εφόσον συμφωνείτε το πακετάρεις καλά καλά και το στέλνεις με συστημένο δέμα ελτα (9,2€). Μετά τους στέλνεις το ref Number του δέματος και περιμένεις κανα 3μηνοοοο :D Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αύριο θα στείλω κινητό πίσω στο everbuying. Μου έστειλαν την RMA form, την εκτύπωσα, τη βάζω μέσα; Και απ'έξω γράφω τη διεύθυνση που έχει στην RMA form? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αύριο θα στείλω κινητό πίσω στο everbuying. Μου έστειλαν την RMA form, την εκτύπωσα, τη βάζω μέσα; Και απ'έξω γράφω τη διεύθυνση που έχει στην RMA form? Ναι. :) Αν έχεις πάει μέσω pp dispute, θα το στείλεις στην διεύθυνση που θα σου δώσει το pp. Αν τα έχεις βρεί με το everbuying, το στέλνεις όπου σου είπαν. Aπ'έξω, πάνω αριστερά ο αποστολέας και κάτω δεξιά ο παραλήπτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Thanks, το έστειλα έτσι, το τύλιξα σε bubble wrap, έγινε αθάνατο. Δεν εχω κανει dispute από PayPal, συμφωνήσαμε κατευθείαν με τον πωλητή. Τώρα είναι να πάρω τα μεταφορικά από το PayPal, έχω τη φόρμα αλλά ειναι pdf, την εκτυπώνω, τη συμπληρώνω και τη στέλνω απευθείας στο email που έχει κάτω κάτω; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Thanks, το έστειλα έτσι, το τύλιξα σε bubble wrap, έγινε αθάνατο. Δεν εχω κανει dispute από PayPal, συμφωνήσαμε κατευθείαν με τον πωλητή. Τώρα είναι να πάρω τα μεταφορικά από το PayPal, έχω τη φόρμα αλλά ειναι pdf, την εκτυπώνω, τη συμπληρώνω και τη στέλνω απευθείας στο email που έχει κάτω κάτω; Καλύτερα να κάνεις την αίτηση απο δώ. Το έχουν καταργήσει πλέον το pdf, αλλά και έτσι να το στείλεις θα το δεχτούνε πιστεύω. Δεν χρειάζεται να την εκτυπώσεις. Μπορείς να την συμπληρώσεις με κάποιο πρόγραμμα που επεξεργάζεται pdf πχ. Foxit Reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ωραία, τώρα περιμένουμε... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Οι ενημερωσεις τυπου " εχει δημοσιευτει νοτια πετρελαιου", " εχει ψηφιστει μετα νοτια πετρελαιου", κτλ ξερει κανεις τι σημαινουν ως το που βρισκεται το επιστρεφομενο πακετο ; Sent from my iPad Air using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Χρειάζομαι μία βοήθεια. Μετά από claim που έκανα για ελαττωματικό κινητό, πηρα την παρακάτω απάντηση από paypal. Ή διεύθυνση είναι διαφορετική από αυτή που αρχικα ειχε δώσει ο πωλητής αλλα αυτό το παραβλέπω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το 2. We determined that you are eligible for a refund for this transaction. To receive your refund, please follow these steps: 1)Return the item to the seller using a tracking number that can be tracked online. Please ship the item to the following address: Recipient:Wang XingLin (Individual parcels)Tel:13750543639 Sun Gang West Road,NO.3004 Yinhua Building, Room 2010 Futian District,Shenzhen, 518000 2) Provide online proof of delivery for transactions equal to $750.00 USD or more in value. Online proof-of-delivery consists of a signature from the recipient, confirming they received the item. Τι εννοεί το 2? Να ενημερώσω μέσω tracking ότι το παρέλαβε? Γιατί υπογραφή πως θα παρω? Και τι είναι αυτό για τα $750.00? Γιατί το κινητό 140$ κόστισε. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Edited May 22, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts