Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω Lumia 830 ,wp10 581, η κάμερα υποστηρίζει 10m στις ρυθμίσεις με πάει έως 8m , κάποια εξήγηση?

Ούτε στα 8.1 πάει στα 10mp! Μέχρι 9,3mp κι αυτά στα 4:3 μόνο! Στα 10 δεν ξέρω αν άλλαξε κατι για να βγάζει έως και 10mp! Μακάρι να αναβαθμιστεί και η κάμερα έως την official!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και μενα με τα 10άρια στο 640 μέχρι 1080p πάει

Στο lumia930 με 10άρια και η Lumia Camera και η Windows Camera υποστηρίζουν και 2160/30fps

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Στο lumia930 με 10άρια και η Lumia Camera και η Windows Camera υποστηρίζουν και 2160/30fps

μήπως έχουμε και διαφορετική κάμερα;

Xiaomi 12 Pro

Καλημέρα στην παρέα. Στα 10άρια που έχετε βάλει για να κλείσεις το WIFI από πάνω στην μπάρα σε πάει πάλι στις ρυθμίσεις του wifi, πρέπει να πατήσεις εκεί και μετά πίσω για να βγεις από τις ρυθμίσεις όπως στα 8 που είναι τώρα; Δηλαδή πρέπει να πατήσεις 3 φορές και είναι λίγο κουραστικό αυτό. Γιατί δεν το έχουν κάνει όπως τα δεδομένα πχ που πατάς μία φορά ενεργοποιούνται και άλλη μία φορά απενεργοποιούνται;

TCL 40 NXTPAPER

Έχει κάνει συγχρονισμό το mail σου? Πήγαινε στο Email & Λογαριασμοί να δεις αν έχει τελειώσει...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αρχικά κάνε ένα soft reset στο κινητό, αλλά πήγαινε και στις ρυθμίσεις των επαφών -> Φιλτράρισμα να δεις αν είναι επιλεγμένος ο λογαριασμός σου...
Powerd by OnePlus 7 Pro

16:9... ;)

Όντως sorry δεν το εξέφρασα σωστά. Πριν βάλεις 10αρια ήσουν με Denim?

Γιατί μια φορά που έκανα update σε 10αρια απο Cyan καταλάθος, είχα κι εγώ θέματα...

Ωραίο το slow motion της Windows Camera. Αν είχε και τα φίλτρα για το Rich Racording που έχει η Lumia Beta, θα ήταν η απόλυτη εφαρμογή!

Πριν βάλω τα 10 ήμουν με denim ναι. Αυτό που βλέπω είναι ότι σιγά σιγά φέρνουν όλα τα χαρακτηριστικά της lumia camera στην microsoft camera. Μάλλον κάποια στιγμή θα καταργηθεί η lumia και θα μείνει μόνο η microsoft.

Βγάλε ένα screenshot από το φιλτράρισμα των επαφών γιατί δεν έχω μπροστά μου το Lumia :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αυτό είναι και το MS account σου έτσι? Για κοίτα μέσα στο mail σου από τις ρυθμίσεις συγχρονισμού αν υπάρχει επιλογή Επαφές και αν είναι τικαρισμένη...

Αν μπεις από τον browser στο Outllook (στο ίδιο mail) και πας στις επαφές σου τις δείχνει??

Αλλιώς κάτι δεν πήγε καλά στην αναβάθμιση και θα χρειαστείς hard reset... Δεν μου έρχεται κάποια άλλη λύση στο μυαλό..

Powerd by OnePlus 7 Pro

Νομίζω πως, αλλα δεν βρισκω και κάπου να κάνω χειροκινητο συγχρονισμό

Πας στις ρυθμίσεις του outlook επιλέγεις λογαριασμό και πατάς τον δικό σου μετά σου βγάζει τι θες να κάνεις το επιλέγεις και κάνεις αποθήκευση

Και όπως λέει ο pel κάνε και έναν χειροκίνητο συγχρονισμό του MS Account σου... Επίσης έχω δει ένα θέμα συγχρονισμού όταν είναι επιλεγμένο το «Με βάση τη χρήση μου»... Καλύτερα βάλτο στο «κάθε 15 λεπτά» για αρχή να κάνει τον πρώτο συγχρονισμό...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδιά η έκδοσηbuild 10586 βγήκε?

Για 12 Νοεμβρίου λέγεται πως θα βγει ταυτόχρονα με PC :)

Φαίνεται όμως ότι έχει ήδη βγει για τα PC...http://blogs.windows.com/windowsexperience/2015/11/05/announcing-windows-10-insider-preview-build-10586/ άρα ίσως έχουν αλλάξει τα πλάνα.

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus