Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Του messenger οι ενημερωσεις σήμερα έρχονται όποτε θυμηθούν.
giphy.gif

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κανείς πρόβλημα με το Microsoft edge να μην φαίνεται τι πληκτρολογείς στο χώρο που βάζεις την διευθηνση;

Ναί το έχω εγώ βασικά όταν ππληκτρολογίσω την διεύθυνση πολύ γρήγορα πριν καν ανοίξει ο browser μου δείχνει την διεύθυνση με άσπρα γράμματα..

Πάντως παιδιά αξίζουν πολύ τα 10beta γενικά έχουν πολύ καλύτερη αισθιτική απο τα 8.1 και γενικά είναι πολύ ανώτερα πάντως μέχρι τώρα πολύ λίγα προβλήματα έχουν το μεγαλύτερο είναι η κατανάλωση μπαταρίας

Έχει κανείς πρόβλημα με το Microsoft edge να μην φαίνεται τι πληκτρολογείς στο χώρο που βάζεις την διευθηνση;

εγω και ξαναγυρισα σε 8.1 .και αλλα δεν μου αρεσαν,τα ανεφερα και ξαναγυρισα

Έχει κανείς πρόβλημα εκτός από το να αδειάσει γρήγορα η μπαταρία αν αδειάσει τελειως 2% αργη πολύ να φόρτιση πχ. Εμένα κανει 2 ώρες να πάει 32% και μετά γραφει 100% ξαφνηκα.. Μπορεί όμως και να έχω πρόβλημα μπαταριας

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έχει κανείς πρόβλημα εκτός από το να αδειάσει γρήγορα η μπαταρία αν αδειάσει τελειως 2% αργη πολύ να φόρτιση πχ. Εμένα κανει 2 ώρες να πάει 32% και μετά γραφει 100% ξαφνηκα.. Μπορεί όμως και να έχω πρόβλημα μπαταριας

Το αν έχεις πρόβλημα με τη μπαταρία θα το καταλάβεις από τη διάρκειά της. Οσο για τη φόρτιση μπορεί να μη φταίει η μπαταρία αλλά να μη γίνεται σωστά η μέτρηση από το τηλέφωνο. Αν σου κρατάει πολύ λίγο τότε μάλλον φταίει η μπαταρία.

Υποθετω οτι παντα φορτιζεις με τον μαμισιο φορτιστη και καλωδιο ???

Αν οχι να το κανεις γιατι δεν ειναι ολοι οι φορτιστες και τα καλωδια ιδια ....

Να ξαναγραψω οτι:

Ισως λυσετε πολλα απο τα προβλημματα μπαταριας απενεργοποιωντας την Cortana.

Ναι ακομη και σε μας τρεχει το hey Cortana και εχει σοβαρο θεμα με την μπαταρια ...

Πανε σε ... Ρυθμισεις/Προστασια προσωπ.δεδομενων/εφαρμογες παρασκηνιου/hey Cortana.

Επισης απο εκει αποεπιλεξτε και οποιες εφαρμογες δεν θελετε να τρεχουν στο παρασκηνιο.

Οταν τελειωσετε καντε μια επανεκκινηση

Edited by colossus_r

Να ξαναγραψω οτι:

Ναι ακομη και σε μας τρεχει το hey Cortana και εχει σοβαρο θεμα με την μπαταρια ...

Πανε σε ... Ρυθμισεις/Προστασια προσωπ.δεδομενων/εφαρμογες παρασκηνιου/hey Cortana.

Επισης απο εκει αποεπιλεξτε και οποιες εφαρμογες δεν θελετε να τρεχουν στο παρασκηνιο.

Τι καλά που θα ηταν να μπορούσαμε να μπούμε !!!!

Μόλις πας να μπείς στις εφαρμογές παρασκηνίου σε πετάει στην κεντρική οθόνη !!!

Edited by alex_gate_7
Διόρθωση Quote

Να ξαναγραψω οτι:

Το device hub και το motion data τι είναι?

Να ξαναγραψω οτι:

Σωστό. Εκτός του ότι το διάβασα και στο wmpoweruser κάπου, την έπαθα και εγώ. Ενεργοποίησα το quiet hours, και απο 53% μέσα σε 6 ώρες βραδυνού ύπνου, έπεσα στο 12%. Ξαναγύρισα στα 8.1 γιατί φοβήθηκα ότι έχω πρόβλημα με μπαταρία, αλλά δεν έχει θέμα. Όλο το βράδυ πέφτει 2-3% όπως παλιά. :lol: :lol:

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εγώ είχα πρόβλημα και με την μπαταρία τελικά γιατι όπως έγραψα και πανω έκανε κουφα και με τα ποσοστά που έκανε δυο ώρες να πάει 30% και μετά έγραψε 100% και ανάποδα εκεί που είχα 30-40 έγραφε κρίσιμη στάθμη και έσβηνε..

Μόλις γύρισα από το Nokia care στην κατεχακη που για δεύτερη φορά με εξυπηρέτησαν καλά άλλαξα μπαταρία στο 1520 και όταν το πήρα είχε 57% και τώρα με 44% έχω 50 λεπτά on screen σε windows 8.1 και θεωρητικά σε 1 βδομάδα θα δουλεύει και καλύτερα

Το κινητό είναι σχεδόν 2 χρονών

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τι καλά που θα ηταν να μπορούσαμε να μπούμε !!!!

Μόλις πας να μπείς στις εφαρμογές παρασκηνίου σε πετάει στην κεντρική οθόνη !!!

Εισαι στην τελευταια εκδοση ? Εκανες hard reset μετα την εγκατασταση ?

Κανε ενα soft reset (power+vol down πατημενα μεχρι να δονηθει) και δοκιμασε αμεσως πριν κανεις οτιδηποτε αλλο να πας στις εφαρμογες παρασκηνιου.

Το device hub και το motion data τι είναι?

Αυτα ειναι για την λειτουργια του τηλ (συγκεντρωση δεδομενων κινησης και συνδεδεμενες συσκευες). Δεν εχουν αντικτυπο στην μπαταρια

Edited by colossus_r

λοιπόν δεν ξέρω πόσοι έχετε δοκιμάσει το χειρόγραφο

ως μέθοδο εισαγωγής κείμενου στα Windows 10 PC

αλλά είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά

το ότι θέλει εξοικείωση είναι επόμενο

αλλά θα έλεγα ότι λειτουργεί αρκετά καλά ως μέθοδος αναγνώρισης γραφής

είναι αποδοτικό και στα δύσκολα ορνιθοσκαλίσματα

χρησιμοποιεί τις προτάσεις κειμένου του λεξικού

και γενικά βρίσκεται στα επίπεδα της ποιότητας του «τύπου Swype» πληκτρολογίου των WP

Θα ήταν αρκετά χρήσιμο αν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό

μπορούσε να ενσωματωθεί και στα windows 10 mobile

και να συνδυαστεί με την πρακτικότητα του pen

by the way γράφω το κείμενο τώρα με γραφίδα

εντυπωσιακή εμπειρία αν και χωρούν περιθώρια βελτιστοποίησης του χειρισμού

και ασφαλώς και εκμάθησης

Υπάρχουν αναφορές σε ξένα sites ότι με την τελευταία έκδοση της TP υπάρχει μια λειτουργία όπου μόλις ο συνομιλητής μας απαντήσει την κλήση μας η συσκευή δονείται ώστε να καταλάβουμε ότι το σήκωσε. Όσοι έχετε περάσει την τελευταία έκδοση την επιβεβαιώνετε αυτήν τη λειτουργία;
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Υπάρχουν αναφορές σε ξένα sites ότι με την τελευταία έκδοση της TP υπάρχει μια λειτουργία όπου μόλις ο συνομιλητής μας απαντήσει την κλήση μας η συσκευή δονείται ώστε να καταλάβουμε ότι το σήκωσε. Όσοι έχετε περάσει την τελευταία έκδοση την επιβεβαιώνετε αυτήν τη λειτουργία;

Ναί λειτουργεί και είναι πολύ καλό

Επίσης και στο ringtone δονητε συνέχεια..

Κωνσταντινος

Αυτή τη λειτουργία με τη δόνηση όταν το σηκώνει ο άλλος την είχανε τα windows 7 όταν είχανε βγει. ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τη βγάλαν. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι λειτουργεί και αυτό και η δόνηση κατά τη διάρκεια που χτυπάει το τηλέφωνο με μεγάλο ringtone (περίπου κάθε 1 δευτερόλεπτο)

Ναι, με το προηγούμενο δεν δούλευε.

Τότε πάμε καλά μέχρι τη τελική έκδοση! :)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τότε πάμε καλά μέχρι τη τελική έκδοση! :)

Εγώ σας οτ ξαναείπα για 1ο κινητό με αυτοο το λειτουργικό μια χαρά είναιι! και η μπαταρία δεν είναι τόσο χάλιαα μια χαρά δουλεύει . απο τα wp8.1 πολύ ανώτερα τα 10 και αξίζουν και τώρα που είναι beta

καλησπέρα! εδώ και 10 λεπτά που γίνεται εγκατάσταση της preview σε lumia 735 δεν έχει προχωρήσει καθόλου... αν βγάλω μπαταρία θα είναι δολοφονικό;
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

καλησπέρα! εδώ και 10 λεπτά που γίνεται εγκατάσταση της preview σε lumia 735 δεν έχει προχωρήσει καθόλου... αν βγάλω μπαταρία θα είναι δολοφονικό;

Ναι, άστο μέχρι να τα κανει