Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για σας εχω προβλημα μετα απο εγκατασταση την .107,δεν περναει το ελληνικο λεξικο, μου βγαζει σφαλμα, καμια ιδεα. Lumia 830

Δοκίμασες να περάσεις πρώτα την εφαρμογή Windows Insider και μετά να επιλέξεις Ring πριν δοκιμάσεις να περάσεις το λεξικο?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασες να περάσεις πρώτα την εφαρμογή Windows Insider και μετά να επιλέξεις Ring πριν δοκιμάσεις να περάσεις το λεξικο?

τελικά το έφτιαξα στήνοντας άπω την αρχή, με την διαφορά πέρασα το λεξικό πριν πάω στα 10

Διαθέσιμη η 14267 στο fast ring στα 500 950/XL 650 & Xiaomi Mi4. Βλέπω πολλά θετικά, πολλές διορθώσεις που περιμέναμε καιρό με μόνο known issue του build αυτού να είναι η μη λειτουργία του Voicemail. Προσωπικά μόλις βγει και για τις υπόλοιπες συσκευές, την εγκαθιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έχουν διορθωθεί:

• Το θέμα με τον egde που όταν πληκτρολογείς σχηματικά (σέρνοντας το χέρι από γράμμα σε γράμμα) αγνοούσε κάθε δεύτερη λέξη και χρειαζόταν να την ξαναγράψεις.
  • Η αδυναμία κρυψίματος της μπάρας εξερεύνησης σε πλήθος εφαρμογών.
  • Το bug της camera appa που όταν αποθήκευες νέα βίντεο στην sd, τα περισσότερα είχαν πρόβλημα ή ακόμα και χανόταν.
  • Γενικά προβλήματα που οδηγούσαν σε crashάρισμα εφαρμογών αλλά και σε επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
  • Έχει ενημερωθεί-βελτιωθεί ο κώδικας για τα live tiles.

Για τα 640 xl τίποτα;;;

Για τα 640 xl τίποτα;;;

Και εγώ ως κάτοχός του, απλά περιμένω. Λογικά από βδομάδα θα την έχουμε και οι υπόλοιποι.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

δεν χανεται και κατι ιδιαιτερο παντως....την περασα στο950 xl με hard reset (γιατι μου εβγαζε σφαλμα και δεν εκανε την αναβαθμιση) και δεν αλλαξε ιδιαιτερα κατι στην γενικη εικονα της συσκευης. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και με την .107 μια χαρα ειναι οι συσκευες.

δεν χανεται και κατι ιδιαιτερο παντως....την περασα στο950 xl με hard reset (γιατι μου εβγαζε σφαλμα και δεν εκανε την αναβαθμιση) και δεν αλλαξε ιδιαιτερα κατι στην γενικη εικονα της συσκευης. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και με την .107 μια χαρα ειναι οι συσκευες.

Μην ορκίζεσαι για το όλες.....

Huawei Nova 5T

το 640 είναι μια απο τις συσκευές που δεν έχει προβλήματα μαζί της.

Μα, δε γράφω για το 640. :) Στο 820 αναφέρομαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσω tp στο 640 μου. Εδώ παίζεται αν θα εγκαταστήσω και τα official...

Huawei Nova 5T

Θα τα βάλεις ρε συ μην είσαι τόσο απαισιόδοξος.

Μα, δεν έχουν καμία σχέση με τα 8.1, πέρα από τα tiles... :/

Huawei Nova 5T

mr_47 μια χαρά θα τα βάλεις μην γίνεσαι χειρότερος από την MS χαχαχαχαχα

Ξεπέρασες και μένα χαχαχαχαχα

mr_47 μια χαρά θα τα βάλεις μην γίνεσαι χειρότερος από την MS χαχαχαχαχα

Ξεπέρασες και μένα χαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχα Βλέπω να κόβει την υποστήριξη στα 8άρια σε 1-2 μέρες, για να τα εγκαταστήσουν όλοι! :lol:

Huawei Nova 5T

Το ίδιο έκανα και εγώ αλλα ακόμα τίποτα.

Update: τελικά στο δικό μου τα live images δεν δουλεύουν με επιλογή του flash σε on/auto για βραδινή λήψη. Δεν έχω δοκιμάσει με flash on/auto σε ημερήσια λήψη...

Επίσης, δεν βρίσκω πουθενά στην εφαρμογή mail το "group notifications by account"...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Μα, δεν έχουν καμία σχέση με τα 8.1, πέρα από τα tiles... :/

Καλώς ή κακώς, "πρέπει" να androidοποιηθει ώστε να γίνει πιο οικείο στο ευρύ κοινό μήπως και το 1% γίνει 5. Το να έχουν εσένα κι εμένα ευχαριστημένους δεν λέει κάτι. Τώρα δεν έχουν να χάσουν κάτι (εκτός κι αν θεωρείς σημαντικό το 1%).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλώς ή κακώς, "πρέπει" να androidοποιηθει ώστε να γίνει πιο οικείο στο ευρύ κοινό μήπως και το 1% γίνει 5. Το να έχουν εσένα κι εμένα ευχαριστημένους δεν λέει κάτι. Τώρα δεν έχουν να χάσουν κάτι (εκτός κι αν θεωρείς σημαντικό το 1%).

Αν είναι να Androidοποιηθεί, ας το κάνει. Αλλά να μας πει και πότε θα "κλείσει" το "μαγαζάκι". Γιατί, πολύ κούρασε. Με τα 7, άλλαξε. Με τα 8 το ίδιο. Με τα 10, ξανά. Και κάθε φορά, "αιμορραγεί" fans. Μην περιμένει μετά καινούριους, με τα "αδειάσματα" που κάνει. Ήδη κοιτάω να φύγω.

Huawei Nova 5T

Αν είναι να Androidοποιηθεί, ας το κάνει. Αλλά να μας πει και πότε θα "κλείσει" το "μαγαζάκι". Γιατί, πολύ κούρασε. Με τα 7, άλλαξε. Με τα 8 το ίδιο. Με τα 10, ξανά. Και κάθε φορά, "αιμορραγεί" fans. Μην περιμένει μετά καινούριους, με τα "αδειάσματα" που κάνει. Ήδη κοιτάω να φύγω.

Μα οι αλλαγές γίνονται για να προσελκύσουν κόσμο και όχι για να κρατήσουν το 1%. Αυτό είναι αμελητέο, σαν να μην υπάρχει. Γι αυτό δεν είσαι εσύ και εγώ η προτεραιότητά τους......

Μα οι αλλαγές γίνονται για να προσελκύσουν κόσμο και όχι για να κρατήσουν το 1%. Αυτό είναι αμελητέο, σαν να μην υπάρχει. Γι αυτό δεν είσαι εσύ και εγώ η προτεραιότητά τους......

Και γι' αυτό δε βλέπω να μένω. Θα δώσει τι; Κάτι που ήδη υπάρχει, αλλά και με τρόπο που ήδη υπάρχει;

Huawei Nova 5T

Χαχαχαχαχαχα Βλέπω να κόβει την υποστήριξη στα 8άρια σε 1-2 μέρες, για να τα εγκαταστήσουν όλοι! :lol:

Καταγγελίες χρηστών Windows Phone: κοιμήθηκαν με τα 8.1 στη συσκευή τους και ξύπνησαν με τα 10άρια. :lol:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καταγγελίες χρηστών Windows Phone: κοιμήθηκαν με τα 8.1 στη συσκευή τους και ξύπνησαν με τα 10άρια. :lol:

Που τέτοια τύχη... :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Και γι' αυτό δε βλέπω να μένω. Θα δώσει τι; Κάτι που ήδη υπάρχει, αλλά και με τρόπο που ήδη υπάρχει;

Ναι, θα δώσει κάτι παρόμοιο με αυτό που υπήρχε γιατί όσο έδινε κάτι διαφορετικό έμεινε στο 1%.

Πάντως με την νέα έκδοση 10246 που έβαλα χθες στο 950, όλα πηγαίνουν καλά και ταχύτατα.
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Πάντως με την νέα έκδοση 10246 που έβαλα χθες στο 950, όλα πηγαίνουν καλά και ταχύτατα.

10246? Εδώ όλες που έχουμε τόσο καιρό είναι οι 10586! Εκτός κι αν από λάθος εννοείς καμιά redstone.

10246? Εδώ όλες που έχουμε τόσο καιρό είναι οι 10586! Εκτός κι αν από λάθος εννοείς καμιά redstone.

Όχι από λάθος. Είναι διαθέσιμη εδώ και κανα-δυο μέρες η πρώτη technical preview έκδοση της redstone αναβάθμισης των W10M για τους κατόχους 950/950XL, 550 και για τα φρέσκα 650.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Όχι από λάθος. Είναι διαθέσιμη εδώ και κανα-δυο μέρες η πρώτη technical preview έκδοση της redstone αναβάθμισης των W10M για τους κατόχους 950/950XL, 550 και για τα φρέσκα 650.

Εγώ απ' ότι καταλαβαίνω για να έχουν πάει σε redstone builds πρέπει με την .107 να έχουν τελειώσει και τη μαζεύουν για να τη δώσουν σα πρώτη Official των 10αριών. Για να δούμε αν το τέλος του μήνα θα ισχύσει σαν ημερομηνία. Δεν ξέρω μήπως γίνει και καμιά ανακοίνωση στην MWC 2016 της Βαρκελώνης. Ειδωμεν.

Έκλαψα... :rotfl: χαχαχαχα

Ναι, θα δώσει κάτι παρόμοιο με αυτό που υπήρχε γιατί όσο έδινε κάτι διαφορετικό έμεινε στο 1%.

Επειδή η πλύση εγκεφάλου, από τη Google, ήταν απόλυτα επιτυχής. Και ναι, κυριολεκτώ.

Προσωπικά, γι' αυτό το διαφορετικό την ακολουθούσα. Τώρα, αν είναι να μου φέρνει όλο και περισσότερο Android στα WxM, μέχρι να συγκλίνουν απόλυτα τα 2 OSs μεταξύ τους (κάτι τέτοιο θα γίνει, βλέποντας τις διαφορές στο σχεδιασμό, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του Android), μπορώ κάλλιστα να πάρω μια συσκευή με ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ os (όχι WxM os) και να μην περιμένω για Redstone update κλπ.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T