Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ότι έχει σχέση με Nokia δεν.....

Για insider δεν ξέρω ακριβώς.

Αλλά έχω την εντύπωση ότι τα Nokia με Windows τα "σκοτωνουν" επειδή πλέον τα νοκια κυκλοφορούν ξανά με Android.

μαλιστα οπότε θα τελειώσω και εγώ την ms και πάμε για αλλά

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ειμαι σε slow ring στην 63.2!!αυτη ειναι η creators update??η μονο διαφορα π ειχα ειναι οτι επιτελουσ εφτιαξε ο browser που οτι ρυθμιση και να ειχα κανει μου εωγαζε τα γραμματα μεγαλα και καθετα..!και στην εφαρμογη του 3d δεν μπορω να κανω ακομα τιποτα γ αυτο ρωταω αν ειναι η creators update..

παιδια ειμαι σε slow ring στην 63.2!!αυτη ειναι η creators update??η μονο διαφορα π ειχα ειναι οτι επιτελουσ εφτιαξε ο browser που οτι ρυθμιση και να ειχα κανει μου εωγαζε τα γραμματα μεγαλα και καθετα..!και στην εφαρμογη του 3d δεν μπορω να κανω ακομα τιποτα γ αυτο ρωταω αν ειναι η creators update..

χωρις να ειμαι σιγουρος δεν ειναι αυτη με ποιο κινητο εισαι;

Παιδια μην βιαζεσται.

Συμφωνα με το mspoweruser, δεν θα ισχυσει κατι τετοιο για την Creators update, τελικα.

Στο 930 πριν δυο μερες με insider fast εδωσε την 15063.2

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

χωρις να ειμαι σιγουρος δεν ειναι αυτη με ποιο κινητο εισαι;

Εχω το 730 και γενικα εδω διαβασα για τις εκδοσεις που εχουν τα παιδια ειτε σε φαστ ειτε σε σλοου και κανενας δεν αναφερει την 63.2και μου φαινεται περιεργο

Στο 930 πριν δυο μερες με insider fast εδωσε την 15063.2

το ιδιο και σε 1520.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

το ιδιο και σε 1520.

ναι αυτη ειναι η τελευταια αλλα οχι το update τωρα γραφετε οτι δεν θα δωσ=θει στο 930 αλλοι λενε οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα

εδω παντως λενε οτι δεν το δινει στα 930 ,830

https://mspoweruser.com/not-modern-windows-phones-will-get-windows-10-creators-update/

Στα PC άρχισαν να δίνουν builds από redstone 3 στο fast. Οπότε καλού κακού όσοι είστε στο fast βάλτε το slow ή realease preview αν δεν θέλετε να βρεθείτε ξαφνικά στην μεθεπόμενη έκδοση.

ναι αυτη ειναι η τελευταια αλλα οχι το update τωρα γραφετε οτι δεν θα δωσ=θει στο 930 αλλοι λενε οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα

εδω παντως λενε οτι δεν το δινει στα 930 ,830

https://mspoweruser.com/not-modern-windows-phones-will-get-windows-10-creators-update/

Το αρθρο αυτο που αναφερεις ειναι παλαιοτερο απο αυτο που παρεθεσα παραπανω και στην ουσια παρουσιαζε τη φημη που αναπαρηγαγαν ολα τα site μολις ειχε βγαινει.

Γενικα, καλο ειναι να περιμενουμε επισημη ανακοινωση απο τη microsoft.

15063.138 πριν απο λιγο, slow ring Lumia 535

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Καλησπέρα, έχω το 535 και είμαι σε Slow Ring, έχοντας την τελευταία Build 15063.138. Υπάρχει όμως και η επιλογή για το Release Preview, ποιες Builds υποτίθεται ότι θα παίρνω άμα το επιλέξω ;; Από ότι είδα στο version history στο wiki, δεν έχει βγει καμιά για το Ring αυτό όσον αφορά τη RS 2 ή κάνω λάθος ;;

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση στο Κέντρο σχολίων, η υποστήριξη για σχεδόν όλα τα παλιά τηλεφωνα σταματα και δε θα παίρνουν νέα builds. Οι χρήστες σε fast με δικη τους ευθύνη θα μπορούν να κατεβάσουν νέες εκδόσεις, όμως τα bugs δε θα λαμβανονται υποψην και δε θα διορθώνονται. Αυτό κατάλαβα εγώ απ την ανακοίνωση.

σε ευχαριστούμε ms πέντε -έξι συσκευές υπάρχουν όλες κιολες και από αυτές κάποιες τις έκοψες από τις επόμενες εκδόσεις

αλήθεια τι περιμένει να κάνει με τα wp;

σε ευχαριστούμε ms πέντε -έξι συσκευές υπάρχουν όλες κιολες και από αυτές κάποιες τις έκοψες από τις επόμενες εκδόσεις

αλήθεια τι περιμένει να κάνει με τα wp;

Εμένα πάντως μου φάνηκε περίεργο ενώ το hardware του 830 και του 640 είναι τα ίδια, επεξεργαστή και ραμ, το 830 βγαίνει εκτός παιχνιδιού στο να λάβει την επίσημη αναβάθμιση σε 15063.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Το 830 βγηκε Σεπτεμβριο του 14 και το 640 Απριλιο του 15

Ναι, αλλά είναι λίγο φάουλ εκ μέρους της εταιρίας να μην το δίνει στο ένα ενώ έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ναι, αλλά είναι λίγο φάουλ εκ μέρους της εταιρίας να μην το δίνει στο ένα ενώ έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

Το ένα όμως είναι brand Nokia ενώ το άλλο Microsoft...

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το ένα όμως είναι brand Nokia ενώ το άλλο Microsoft...

Καλημέρα duc,οντως εχει λογικη το σκεπτικό σου, αλλα τα 435-532-535-540 γιατι τα αφήνει απέξω αφού γράφουν Microsoft; Άσε που είχαν βγάλει και Microsoft 730 ετσι; Απλα πλέον κόβουν από παντού μέχρι να τελειώσει το κεφάλαιο Wm10...πανε για αλλα αυτοί τωρα...

Εμένα πάντως μου φάνηκε περίεργο ενώ το hardware του 830 και του 640 είναι τα ίδια, επεξεργαστή και ραμ, το 830 βγαίνει εκτός παιχνιδιού στο να λάβει την επίσημη αναβάθμιση σε 15063.

Το 830 βγηκε Σεπτεμβριο του 14 και το 640 Απριλιο του 15

Αν το hardware είναι το ίδιο, τότε με δεδομένη την κατάσταση των Windows Phones θεωρώ πως είναι φάουλ από την πλευρά της Microsoft να δώσει την αναβάθμιση στη μία συσκευή και όχι στην άλλη - άσχετα αν η μία είναι πιο καινούρια ή αν η άλλη είναι Nokia. Λίγοι ηρωικοί χρήστες έχουν μείνει στο οικοσύστημα των Windows Phones, ας κάνει κάτι για να μην τους απογοητεύσει για μια ακόμη φορά. Αντί να βασίζεται στο feedback που μαζεύει από την εφαρμογή (που μπορεί να είναι υποκειμενικό - βλέπε προβλήματα που λύνονται με ένα απλό hard reset), ας μπει στον κόπο να δοκιμάσει τη νέα έκδοση τουλάχιστον στις πιο πρόσφατες συσκευές και να προσπαθήσει να τις προσθέσει στη λίστα.

Στην τελική, πολλοί από αυτούς δεν θα ξαναμπούν στο τριπάκι να γίνουν πειραματόζωα της MS με ένα μισοτελειωμένο νέο λειτουργικό που θα αντικαταστήσει τα Windows Phones / Windows Mobile ούτε έχουν διάθεση να αλλάζουν συσκευή κάθε φορά που αλλάζει το λειτουργικό χωρίς συμβατότητα προς τα πίσω (βλέπε Windows Mobile 6 / 6.5, Windows Phone 7 / 7.5 και τώρα Windows Phone 8 / 10, κάθε έκδοση εντελώς ασύμβατη με τις προηγούμενες).

Εγώ προσωπικά αγάπησα κάθε μία από τις εκδόσεις αυτές, αλλά πλέον οι αντίστοιχες συσκευές που έχω στα χέρια μου λειτουργούν ως απλά τηλέφωνα αφού οι περισσότερες εφαρμογές είτε δεν παίζουν, είτε υπολειτουργούν (βλ. λιγότερες λειτουργίες λόγω έλλειψης υποστήριξης).

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Αν το hardware είναι το ίδιο, τότε με δεδομένη την κατάσταση των Windows Phones θεωρώ πως είναι φάουλ από την πλευρά της Microsoft να δώσει την αναβάθμιση στη μία συσκευή και όχι στην άλλη - άσχετα αν η μία είναι πιο καινούρια ή αν η άλλη είναι Nokia. Λίγοι ηρωικοί χρήστες έχουν μείνει στο οικοσύστημα των Windows Phones, ας κάνει κάτι για να μην τους απογοητεύσει για μια ακόμη φορά. Αντί να βασίζεται στο feedback που μαζεύει από την εφαρμογή (που μπορεί να είναι υποκειμενικό - βλέπε προβλήματα που λύνονται με ένα απλό hard reset), ας μπει στον κόπο να δοκιμάσει τη νέα έκδοση τουλάχιστον στις πιο πρόσφατες συσκευές και να προσπαθήσει να τις προσθέσει στη λίστα.

Στην τελική, πολλοί από αυτούς δεν θα ξαναμπούν στο τριπάκι να γίνουν πειραματόζωα της MS με ένα μισοτελειωμένο νέο λειτουργικό που θα αντικαταστήσει τα Windows Phones / Windows Mobile ούτε έχουν διάθεση να αλλάζουν συσκευή κάθε φορά που αλλάζει το λειτουργικό χωρίς συμβατότητα προς τα πίσω (βλέπε Windows Mobile 6 / 6.5, Windows Phone 7 / 7.5 και τώρα Windows Phone 8 / 10, κάθε έκδοση εντελώς ασύμβατη με τις προηγούμενες).

Εγώ προσωπικά αγάπησα κάθε μία από τις εκδόσεις αυτές, αλλά πλέον οι αντίστοιχες συσκευές που έχω στα χέρια μου λειτουργούν ως απλά τηλέφωνα αφού οι περισσότερες εφαρμογές είτε δεν παίζουν, είτε υπολειτουργούν (βλ. λιγότερες λειτουργίες λόγω έλλειψης υποστήριξης).

βγαζει εκτος και το 930 οποτε κατι αλλο θελει να κανει , αν και το μονο που θα κανει ειναι να μην μεινει κανεις πλεον με wp

και οσοι μειναμε στα wp μαλλον μειναμε σε αυτα γιατι δεν μπορουσαμε να παραμουμε αλλο λογο κακων οικονομικων αυτη την στιγμη

Για όσους φοβήθηκαν πως πάει, τέλος η αναβάθμιση στα 10 και νόμιζαν πως η πλατφόρμα καπούτ, τσεκάρετε αυτό: http://www.windowslatest.com/2017/04/18/windows-10-mobile-upgrade-now-available-windows-phone-devices/

Για όσους φοβήθηκαν πως πάει, τέλος η αναβάθμιση στα 10 και νόμιζαν πως η πλατφόρμα καπούτ, τσεκάρετε αυτό: http://www.windowslatest.com/2017/04/18/windows-10-mobile-upgrade-now-available-windows-phone-devices/

Την έλλειψη την βαφτίσαν μπάγκ..μάλλον φάγανε το κράξιμο του αιώνα για αυτό το επανέφεραν. Όπως και να έχει είναι ευχάριστο αυτό που συνέβη. Ίσως κάποια στιγμή να το πάρω εκείνο το 650 τελικά.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6