katsiletra Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Firmware μπορεί να μην πάρουμε και ποτέ. Εφόσον λειτουργούν όλα οκ δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εγκατέστησα κι εγώ την τελευταία preview. Όλα δουλεύουν άψογα ως τώρα. Μόνο μια απορία: Εξαφανίστηκαν τα here drive και maps. Πως κάνουμε πλοηγηση τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εγκατέστησα κι εγώ την τελευταία preview. Όλα δουλεύουν άψογα ως τώρα. Μόνο μια απορία: Εξαφανίστηκαν τα here drive και maps. Πως κάνουμε πλοηγηση τώρα; Κατέβασε τους " Χάρτες των Windows" Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μολις διαβασα αυτο και ελπιζω να ερθει γρηγορα στην standard εκδοση του λειτουργικου http://gr.pcmag.com/windows-10-mobile/20863/news/suntoma-diathesime-e-ekdose-143421004-ton-windows-10-mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Firmware μπορεί να μην πάρουμε και ποτέ. Εφόσον λειτουργούν όλα οκ δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή. Σε lumia 930 το pureview ειναι poorview παντως, ισως δεν παιζει ρολο σε φτηνες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μολις διαβασα αυτο και ελπιζω να ερθει γρηγορα στην standard εκδοση του λειτουργικου http://gr.pcmag.com/windows-10-mobile/20863/news/suntoma-diathesime-e-ekdose-143421004-ton-windows-10-mobile Είναι για τους insiders στη Fast Ring. Δεν θα δοθεί στο κοινο παρά μόνο όσοι είναι μέλη insider και εχει κάμποσα Bugs. Αναμένεται το καλοκαίρι η retail έκδοση της Redstone 1 σε υπολογιστή και κινητά. Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Είναι για τους insiders στη Fast Ring. Δεν θα δοθεί στο κοινο παρά μόνο όσοι είναι μέλη insider και εχει κάμποσα Bugs. Αναμένεται το καλοκαίρι η retail έκδοση της Redstone 1 σε υπολογιστή και κινητά. Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Eυτυχως που εφτασε το καλοκαιρι και θα εχουμε μια καλη αναβαθμιση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Eυτυχως που εφτασε το καλοκαιρι και θα εχουμε μια καλη αναβαθμιση:) Αναφορά στο NokiaPowerUser πως η RS1 (1607) θα έρθει Ιούλιο μήνα .. Συγκεκριμένα 29/07.... Επετειακή Αναβάθμιση... Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Έχει κανένας πρόβλημα με το καινοθργιο dealer εμενα άμα έχω αναπάντητη κρασαρει και κλείνει άμα είναι στην λίστα με τος τελευταίες κλείσεις Edit μόλις είδα ότι βγήκε και άλλη πιο καινούργια από την χθεσινή μπορεί να το διορθώσαν Edited May 28, 2016 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Τι έγινε ρε παιδιά 2 ενημερώσεις σήμερα μου ήρθαν 2 εκδόσεις της 14342. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Γειά σας!Έχω νομίζω ένα πρόβλημα με την glance screen στο 640xl.Έχω επιλέξει να είναι πάντα ενεργή και έχω παρατηρήσει δυο πράγματα..Οι πληροφορίες (ώρα κτλ) δεν αλλάζουν θέση,είναι πάντα κάτω αριστερά,θυμάμαι πώς μετά από κάποιο διάστημα άλλαζε θέση και επίσης η ώρα είναι πάντα 2 με 3 λεπτά πίσω από αυτήν της οθόνης κλειδώματος..Έχω κάνει άπειρα soft reset,έχω αλλάξει τίς ρυθμίσεις της glance screen πολλές φορές αλλά τίποτα,κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Γειά σας!Έχω νομίζω ένα πρόβλημα με την glance screen στο 640xl.Έχω επιλέξει να είναι πάντα ενεργή και έχω παρατηρήσει δυο πράγματα..Οι πληροφορίες (ώρα κτλ) δεν αλλάζουν θέση,είναι πάντα κάτω αριστερά,θυμάμαι πώς μετά από κάποιο διάστημα άλλαζε θέση και επίσης η ώρα είναι πάντα 2 με 3 λεπτά πίσω από αυτήν της οθόνης κλειδώματος..Έχω κάνει άπειρα soft reset,έχω αλλάξει τίς ρυθμίσεις της glance screen πολλές φορές αλλά τίποτα,κάποια βοήθεια? Έτσι είναι και μένα,πλέον δεν κινείται,αλλά δείχνει περισσότερη πληροφορία η glance screen,π.χ καιρό,πληροφορίες για μπαταρία κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έτσι είναι και μένα,πλέον δεν κινείται,αλλά δείχνει περισσότερη πληροφορία η glance screen,π.χ καιρό,πληροφορίες για μπαταρία κ.λ.π Ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως..Τώρα που βρίσκεται μόνιμα σε ένα σημείο δεν αφήνει κάποιο σημάδι,είδωλο με την πάροδο του χρόνου?Ά και κάτι ακόμα η ώρα έχει διαφορά από glance screen σε οθόνη κλειδώματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως..Τώρα που βρίσκεται μόνιμα σε ένα σημείο δεν αφήνει κάποιο σημάδι,είδωλο με την πάροδο του χρόνου?Ά και κάτι ακόμα η ώρα έχει διαφορά από glance screen σε οθόνη κλειδώματος? Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει διαφορα η ώρα πουθενά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλημερα. Εβαλα την τελευταια preview στο 950 και εκανα και hard reset μετα. Το μονο περιεργο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στην περιοχη ειδοποιησεων δεν εμφανιζεται καθολου και για καμια εφαρμογη το εικονιδιο της εφαρμογης. Δηλαδη εχω δοποιηση για email, κλησεις, μηνυματα κτλ αλλα εκει που θα επρεπε να υπαρχει το εικονιδιο της αντιστοιχης εφαρμογης ειναι κενο λευκο. Ειναι γνωστο bug της τελευταιας εκδοσης ή καμια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχω να δηλώσω θεαματική βελτίωση της μπαταρίας με την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού :dance: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως..Τώρα που βρίσκεται μόνιμα σε ένα σημείο δεν αφήνει κάποιο σημάδι,είδωλο με την πάροδο του χρόνου?Ά και κάτι ακόμα η ώρα έχει διαφορά από glance screen σε οθόνη κλειδώματος? Είχε ένα θεματάκι στην 14332 αργούσε λίγο να ανανεώσει η ώρα στην glance screen όμως λύθηκε με την 14342. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλημέρα! Με την τελευταία έκδοση όντως η μπαταρία βελτιώθηκε,η ώρα στην glance screen εμένα πάντως καθυστερεί λίγο αλλά ok..Αυτό που με ενοχλεί ακόμα είναι πως σε κάποιες εφαρμογές του λειτουργικού, όπως οι επαφές φορτώνει λίγο παραπάνω να τις ανοίξει ελπίζω στην συνέχεια να βελτιωθεί αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το μονο που παρατηρησα εγω ειναι οτι καποιες φορες με 2πλο πατημα δεν αναβει οθονη, πρεπει να πατησω το πλαινο κουμπι η αναβει και η οθονη παραμενη σβηστη..! Ενα απο τα 2 συμβαινει.. Κατα τα αλλα η μπαταρια την ημερα την βγαζει ανετα :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worksat Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 εγώ έχω το 318 είναι η τελευταία έκδοση η έχω χάσει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 εγώ έχω το 318 είναι η τελευταία έκδοση η έχω χάσει κάτι? Αν δεν είσαι insider δεν έχεις χάσει τίποτα. Αυτή είναι η τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Αν δεν είσαι insider δεν έχεις χάσει τίποτα. Αυτή είναι η τελευταία. Πως μπορούμε να μπούμε στο Insider? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Πως μπορούμε να μπούμε στο Insider? مشارك Windows - https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjbhk Κατέβασε την εφαρμογή windows insider από το store, αυτή με την κλειδαριά που δείχνει, τώρα βγάζει το Store και κινέζικα μαζί και δέω ξέρω αν θα την καταλάβεις. Sent from mTalk Κώστας!! Edited May 30, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Έχω να δηλώσω θεαματική βελτίωση της μπαταρίας με την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού :dance: όχι τίποτα ιδανικό αλλά καλύτερα απο την προηγούμενη κατάσταση Edited May 30, 2016 by Cynaegeirus Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 مشارك Windows - https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjbhk Κατέβασε την εφαρμογή windows insider από το store, αυτή με την κλειδαριά που δείχνει, τώρα βγάζει το Store και κινέζικα μαζί και δέω ξέρω αν θα την καταλάβεις. Sent from mTalk Κώστας!! Το έκανα και μου βγάζει 3 επιλογές...ποια πρέπει να διαλέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Slow, η Fast μπορεί να σού δημιουργήσει αρκετά προβλήματα λόγω ελλιπούς ελέγχου για bug κλπ. Κερδίζεις κάποια νέα στοιχεία, αλλά παρατηρούνται αρκετά θέματα που σε λιγότερο φρέσκες εκδόσεις δεν υφίστανται. Είναι θέμα ρίσκου. Εγώ είχα βάλει Fast και έκανα reset για να συνέλθει το κινητό. ΙΣΩΣ τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα, όμως δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει στην επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts