Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Firmware μπορεί να μην πάρουμε και ποτέ. Εφόσον λειτουργούν όλα οκ δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγκατέστησα κι εγώ την τελευταία preview. Όλα δουλεύουν άψογα ως τώρα. Μόνο μια απορία: Εξαφανίστηκαν τα here drive και maps. Πως κάνουμε πλοηγηση τώρα;

Εγκατέστησα κι εγώ την τελευταία preview. Όλα δουλεύουν άψογα ως τώρα. Μόνο μια απορία: Εξαφανίστηκαν τα here drive και maps. Πως κάνουμε πλοηγηση τώρα;

Κατέβασε τους " Χάρτες των Windows"

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μολις διαβασα αυτο και ελπιζω να ερθει γρηγορα στην standard εκδοση του λειτουργικου

http://gr.pcmag.com/windows-10-mobile/20863/news/suntoma-diathesime-e-ekdose-143421004-ton-windows-10-mobile

Firmware μπορεί να μην πάρουμε και ποτέ. Εφόσον λειτουργούν όλα οκ δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή.

Σε lumia 930 το pureview ειναι poorview παντως, ισως δεν παιζει ρολο σε φτηνες συσκευες

Μολις διαβασα αυτο και ελπιζω να ερθει γρηγορα στην standard εκδοση του λειτουργικου

http://gr.pcmag.com/windows-10-mobile/20863/news/suntoma-diathesime-e-ekdose-143421004-ton-windows-10-mobile

Είναι για τους insiders στη Fast Ring. Δεν θα δοθεί στο κοινο παρά μόνο όσοι είναι μέλη insider και εχει κάμποσα Bugs. Αναμένεται το καλοκαίρι η retail έκδοση της Redstone 1 σε υπολογιστή και κινητά.

Sent from mTalk UWP WTC-7-100

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Είναι για τους insiders στη Fast Ring. Δεν θα δοθεί στο κοινο παρά μόνο όσοι είναι μέλη insider και εχει κάμποσα Bugs. Αναμένεται το καλοκαίρι η retail έκδοση της Redstone 1 σε υπολογιστή και κινητά.

Sent from mTalk UWP WTC-7-100

Eυτυχως που εφτασε το καλοκαιρι και θα εχουμε μια καλη αναβαθμιση:)

Eυτυχως που εφτασε το καλοκαιρι και θα εχουμε μια καλη αναβαθμιση:)

Αναφορά στο NokiaPowerUser πως η RS1 (1607) θα έρθει Ιούλιο μήνα .. Συγκεκριμένα 29/07.... Επετειακή Αναβάθμιση...

Sent from mTalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Έχει κανένας πρόβλημα με το καινοθργιο dealer εμενα άμα έχω αναπάντητη κρασαρει και κλείνει άμα είναι στην λίστα με τος τελευταίες κλείσεις

Edit μόλις είδα ότι βγήκε και άλλη πιο καινούργια από την χθεσινή μπορεί να το διορθώσαν

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Γειά σας!Έχω νομίζω ένα πρόβλημα με την glance screen στο 640xl.Έχω επιλέξει να είναι πάντα ενεργή και έχω παρατηρήσει δυο πράγματα..Οι πληροφορίες (ώρα κτλ) δεν αλλάζουν θέση,είναι πάντα κάτω αριστερά,θυμάμαι πώς μετά από κάποιο διάστημα άλλαζε θέση και επίσης η ώρα είναι πάντα 2 με 3 λεπτά πίσω από αυτήν της οθόνης κλειδώματος..Έχω κάνει άπειρα soft reset,έχω αλλάξει τίς ρυθμίσεις της glance screen πολλές φορές αλλά τίποτα,κάποια βοήθεια?

Γειά σας!Έχω νομίζω ένα πρόβλημα με την glance screen στο 640xl.Έχω επιλέξει να είναι πάντα ενεργή και έχω παρατηρήσει δυο πράγματα..Οι πληροφορίες (ώρα κτλ) δεν αλλάζουν θέση,είναι πάντα κάτω αριστερά,θυμάμαι πώς μετά από κάποιο διάστημα άλλαζε θέση και επίσης η ώρα είναι πάντα 2 με 3 λεπτά πίσω από αυτήν της οθόνης κλειδώματος..Έχω κάνει άπειρα soft reset,έχω αλλάξει τίς ρυθμίσεις της glance screen πολλές φορές αλλά τίποτα,κάποια βοήθεια?

Έτσι είναι και μένα,πλέον δεν κινείται,αλλά δείχνει περισσότερη πληροφορία η glance screen,π.χ καιρό,πληροφορίες για μπαταρία κ.λ.π

Έτσι είναι και μένα,πλέον δεν κινείται,αλλά δείχνει περισσότερη πληροφορία η glance screen,π.χ καιρό,πληροφορίες για μπαταρία κ.λ.π

Ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως..Τώρα που βρίσκεται μόνιμα σε ένα σημείο δεν αφήνει κάποιο σημάδι,είδωλο με την πάροδο του χρόνου?Ά και κάτι ακόμα η ώρα έχει διαφορά από glance screen σε οθόνη κλειδώματος?

Ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως..Τώρα που βρίσκεται μόνιμα σε ένα σημείο δεν αφήνει κάποιο σημάδι,είδωλο με την πάροδο του χρόνου?Ά και κάτι ακόμα η ώρα έχει διαφορά από glance screen σε οθόνη κλειδώματος?

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει διαφορα η ώρα πουθενά! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλημερα. Εβαλα την τελευταια preview στο 950 και εκανα και hard reset μετα. Το μονο περιεργο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στην περιοχη ειδοποιησεων δεν εμφανιζεται καθολου και για καμια εφαρμογη το εικονιδιο της εφαρμογης. Δηλαδη εχω δοποιηση για email, κλησεις, μηνυματα κτλ αλλα εκει που θα επρεπε να υπαρχει το εικονιδιο της αντιστοιχης εφαρμογης ειναι κενο λευκο.

Ειναι γνωστο bug της τελευταιας εκδοσης ή καμια ρυθμιση;

Έχω να δηλώσω θεαματική βελτίωση της μπαταρίας με την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού :dance:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχε ένα θεματάκι στην 14332 αργούσε λίγο να ανανεώσει η ώρα στην glance screen όμως λύθηκε με την 14342.

Καλημέρα! Με την τελευταία έκδοση όντως η μπαταρία βελτιώθηκε,η ώρα στην glance screen εμένα πάντως καθυστερεί λίγο αλλά ok..Αυτό που με ενοχλεί ακόμα είναι πως σε κάποιες εφαρμογές του λειτουργικού, όπως οι επαφές φορτώνει λίγο παραπάνω να τις ανοίξει ελπίζω στην συνέχεια να βελτιωθεί αυτό..

Το μονο που παρατηρησα εγω ειναι οτι καποιες φορες με 2πλο πατημα δεν αναβει οθονη, πρεπει να πατησω το πλαινο κουμπι

η αναβει και η οθονη παραμενη σβηστη..! Ενα απο τα 2 συμβαινει..

Κατα τα αλλα η μπαταρια την ημερα την βγαζει ανετα :)

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

εγώ έχω το 318 είναι η τελευταία έκδοση η έχω χάσει κάτι?

Αν δεν είσαι insider δεν έχεις χάσει τίποτα. Αυτή είναι η τελευταία.

Πως μπορούμε να μπούμε στο Insider?

مشارك Windows - https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjbhk

Κατέβασε την εφαρμογή windows insider από το store, αυτή με την κλειδαριά που δείχνει, τώρα βγάζει το Store και κινέζικα μαζί και δέω ξέρω αν θα την καταλάβεις.

Sent from mTalk Κώστας!!

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχω να δηλώσω θεαματική βελτίωση της μπαταρίας με την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού :dance:

όχι τίποτα ιδανικό αλλά καλύτερα απο την προηγούμενη κατάσταση

Edited by Cynaegeirus

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

مشارك Windows - https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjbhk

Κατέβασε την εφαρμογή windows insider από το store, αυτή με την κλειδαριά που δείχνει, τώρα βγάζει το Store και κινέζικα μαζί και δέω ξέρω αν θα την καταλάβεις.

Sent from mTalk Κώστας!!

Το έκανα και μου βγάζει 3 επιλογές...ποια πρέπει να διαλέξω?

Slow, η Fast μπορεί να σού δημιουργήσει αρκετά προβλήματα λόγω ελλιπούς ελέγχου για bug κλπ.

Κερδίζεις κάποια νέα στοιχεία, αλλά παρατηρούνται αρκετά θέματα που σε λιγότερο φρέσκες εκδόσεις δεν υφίστανται. Είναι θέμα ρίσκου.

Εγώ είχα βάλει Fast και έκανα reset για να συνέλθει το κινητό. ΙΣΩΣ τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα, όμως δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει στην επόμενη αναβάθμιση.