ParafronGR Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 ναι αλλα συμφωνα με το sideload apps γινοταν αυτο.. Το sideload δεν ήταν με apk αρχεία Android, ποτε δεν είπαν ότι θα γινόταν σαν το BB OS. Απλά, έδωσαν τη δυνατότητά στους προγραμματιστές να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους πιο εύκολα. Το μόνο που ισχύει ειναι ότι μέσω port θα φέρνουν εφαρμογές από το iOS Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το sideload δεν ήταν με apk αρχεία Android Μην εισαι τοσο σιγουρος ;) Δες εδώ--> Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μην εισαι τοσο σιγουρος ;) Δες εδώ--> Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ίσχυε σε build πριν την επίσημη ελευση των Windows 10 Mobile όπου μια έκδοση του Android (νομίζω jb) έτρεχε σαν virtual machine. Μόλις το project μεταφοράς εφαρμογών από το Android πέθανε, αυτό εξαφανίστηκε. Αλλά και πάλι ήταν άχρηστο μιας και οι εφαρμογές ήταν αυτούσιες από το λειτουργικό και απαιτούσε πολλές Gapps και σε περίπτωση που δεν υπήρχαν, δεν έτρεχαν (πχ SnapChat). Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ίσχυε σε build πριν την επίσημη ελευση των Windows 10 Mobile όπου μια έκδοση του Android (νομίζω jb) έτρεχε σαν virtual machine. Μόλις το project μεταφοράς εφαρμογών από το Android πέθανε, αυτό εξαφανίστηκε. Αλλά και πάλι ήταν άχρηστο μιας και οι εφαρμογές ήταν αυτούσιες από το λειτουργικό και απαιτούσε πολλές Gapps και σε περίπτωση που δεν υπήρχαν, δεν έτρεχαν (πχ SnapChat). Από την έκδοση 10.0.10536 και έπειτα δεν υπήρχε η υποστήριξη Android Apps στα Windows 10 Mobile. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά... έχω το 640ds, αξίζει η 14342 για καθημερινή χρήση ή ακόμα έχει προβλήματα??? Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά... έχω το 640ds, αξίζει η 14342 για καθημερινή χρήση ή ακόμα έχει προβλήματα??? Μακριάααα. Υπάρχει σοβαρό θέμα με την μπαταρία. Τελειώνει στο άψε σβήσε. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μακριάααα. Υπάρχει σοβαρό θέμα με την μπαταρία. Τελειώνει στο άψε σβήσε. Νόμιζα πως μόνο εγώ είχα πρόβλημα και ήμουν έτοιμος να πάω για hard reset (επειδή έιχα και άλλα προβλήματα) αλλά με πρόλαβες. Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για τη χειρότερη από άποψη αυτονομίας build που έχω εγκαταστήσει στη συσκευή μου.... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Νόμιζα πως μόνο εγώ είχα πρόβλημα και ήμουν έτοιμος να πάω για hard reset (επειδή έιχα και άλλα προβλήματα) αλλά με πρόλαβες. Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για τη χειρότερη από άποψη αυτονομίας build που έχω εγκαταστήσει στη συσκευή μου.... Συμφωνώ ότι είναι πολύ χάλια. Εγώ γύρισα σε 8.1 και έβαλα την επίσημη. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Thx... Οπότε αναμονή... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το ίδιο μου έκανε και στο m.facebook,για να απαντήσει με μήνυμα, έπρεπε να ανοίγω τις επιλογές και να πατάω μετά μέσα στο πλαίσιο του μηνύματος. Μόλις γύρισα σε 8.1 να ηρεμησω λίγο και να έχω ένα σταθερό τηλέφωνο και μόλις δοθεί η official RS ξαναγυρναω. Εγώ που έχω 640xl ds είμαι πολύ ικανοποιημένος και στην μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 εχετε δοκιμασεις να κλεισετε τα data όσοι έχετε πρόβλημα με την μπαταρία; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγώ δεν έχω θέμα με την μπαταρία Lumia 640 lte eu Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 εχετε δοκιμασεις να κλεισετε τα data όσοι έχετε πρόβλημα με την μπαταρία; Πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχω ένα 640 με τα 10 se fast ring για δοκιμές. Μπορώ να κλείσω τα animations όπως γίνεται στο android από τα developers options; Δυστυχώς είναι μεγάλα σε διάρκεια και μου φαίνεται πως αργεί. Δεν είναι έτσι βέβαια αλλά έχοντας συνηθίσει το ακαριαίο των android μου κακοφαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 εχετε δοκιμασεις να κλεισετε τα data όσοι έχετε πρόβλημα με την μπαταρία; με δεδομένα απο το δίκτυο κινητής η μπαταρία πέφτει γρήγορα, απο το wifi βλέπεις ζωντανά καταρράκτη. :lol::lol::lol: ο φορτιστής και το κινητό όταν είναι σε φόρτιση ζεματάνε :( Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) με δεδομένα απο το δίκτυο κινητής η μπαταρία πέφτει γρήγορα, απο το wifi βλέπεις ζωντανά καταρράκτη. :lol::lol::lol: ο φορτιστής και το κινητό όταν είναι σε φόρτιση ζεματάνε :( είμαι με την 318 preview και έχω και εγώ αρκετά προβλήματα όπως και το θέμα με την μπαταρία και τρομερή υπερθέρμανση του φορτιστή αλλά και της μπαταρίας. φορτιση γίνεται με το εργοστασιακό φορτιστή. το θέμα είναι ότι περνάει ο καιρός και αντί να μηδενίζουν τα προβλήματα μας βγαίνουν και άλλα και με κουράζει πλέον. βασικά τελευταία κάνω κακές σκέψεις να επιστρέφω στην android γιατί δεν βλέπω τίποτα το τρομερό να κάνουν. π.χ.σταθερότητα συσκευής και ανάπτυξη του store. όμως τώρα ότι αφορά το παρόν καλό θα ήταν να δώσουμε feedback στην Microsoft με το που βλέπουμε κάποιο πρόβλημα μήπως θα κάνουν τίποτα. Edited May 22, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Στην 14342 έχετε και εσείς πρόβλημα στον edge ότι δεν πετάγεται το πληκτρολόγιο για να γράψεις σε κάποιο κουτάκι κάποιες φορες όπως στην αναζήτηση για το YouTube? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) είμαι με την 318 preview και έχω και εγώ αρκετά προβλήματα όπως και το θέμα με την μπαταρία και τρομερή υπερθέρμανση του φορτιστή αλλά και της μπαταρίας. φορτιση γίνεται με το εργοστασιακό φορτιστή. το θέμα είναι ότι περνάει ο καιρός και αντί να μηδενίζουν τα προβλήματα μας βγαίνουν και άλλα και με κουράζει πλέον. βασικά τελευταία κάνω κακές σκέψεις να επιστρέφω στην android γιατί δεν βλέπω τίποτα το τρομερό να κάνουν. π.χ.σταθερότητα συσκευής και ανάπτυξη του store. όμως τώρα ότι αφορά το παρόν καλό θα ήταν να δώσουμε feedback στην Microsoft με το που βλέπουμε κάποιο πρόβλημα μήπως θα κάνουν τίποτα. Το θέμα είναι, ότι τα προβλήματα των παιδιών είναι με την ανεπίσημη preview. Και όχι με την επίσημη. Ίσα ίσα, που αν έχω διαβάσει σωστά, έχουν γυρίσει πίσω στην .318 που είναι αρκετά Normal τα πράγματα. Στην 14342 έχετε και εσείς πρόβλημα στον edge ότι δεν πετάγεται το πληκτρολόγιο για να γράψεις σε κάποιο κουτάκι κάποιες φορες όπως στην αναζήτηση για το YouTube? Ναι, δες από πάνω που το συζητούσαμε με ακόμα ένα παιδί. Edited May 24, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το θέμα είναι, ότι τα προβλήματα των παιδιών είναι με την ανεπίσημη preview. Και όχι με την επίσημη. Ίσα ίσα, που αν έχω διαβάσει σωστά, έχουν γυρίσει πίσω στην .318 που είναι αρκετά Normal τα πράγματα. είμαι σε preview από την 164 που έκανα και hard reset και από τοτε δεν είχα τρομερα προβλήματα αλλά με το που έβαλα την 318 έχω αρκετά θέματα,υπερθέρμανση,κιτρινιλα στη κάμερα και το άλλο το κουλό δεν μπορώ να κλείσω το NFC! το κλείνω και ανοίγει ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 είμαι σε preview από την 164 που έκανα και hard reset και από τοτε δεν είχα τρομερα προβλήματα αλλά με το που έβαλα την 318 έχω αρκετά θέματα,υπερθέρμανση,κιτρινιλα στη κάμερα και το άλλο το κουλό δεν μπορώ να κλείσω το NFC! το κλείνω και ανοίγει ξανά! Στο production ring φαντάζομαι όμως ε?? Χμμ.. Από όταν είχα βάλει το insider και εγώ είχα θέμα. Ίσως να τραβάει πολλά δεδομένα ακόμα για αύριο και τα προβλήματα Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ξέρει κανείς αν παίζει στην last build το APK για android apps ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ξέρει κανείς αν παίζει στην last build το APK για android apps ? Όχι διότι το Project Astoria δεν υπάρχει πια. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500079692 Και μια είδηση που μας αφορά εμάς με τις Lumia συσκευές,από τι φαίνεται αποχωρεί η Microsoft από την αγορά των smartphone και φαντάζομαι ότι θα παρατήσει και τα δικά μας στην τύχη του Θεού,όπως και το λογισμικό και ας υπόσχεται πλήρη υποστήριξη..Άλλωστε δεν έχει κρατήσει και καμία υπόσχεση στο θέμα των smartphones.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500079692 Και μια είδηση που μας αφορά εμάς με τις Lumia συσκευές,από τι φαίνεται αποχωρεί η Microsoft από την αγορά των smartphone και φαντάζομαι ότι θα παρατήσει και τα δικά μας στην τύχη του Θεού,όπως και το λογισμικό και ας υπόσχεται πλήρη υποστήριξη..Άλλωστε δεν έχει κρατήσει και καμία υπόσχεση στο θέμα των smartphones.. Μόνο αν δεν πετύχει και η Redstone 2 θα έχουμε όλοι θέμα. Μέχρι τότε έχουμε καιρό ακόμα. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εγω μόλις διάβασα το αντίθετο http://www.theverge.com/2016/5/25/11766354/microsoft-terry-myerson-smartphone-streamlining-memo Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts