Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πάντως είναι πολύ σπαστικό αυτό με της φωτογραφίες που πρέπει να τα σβήνω 2 φορές.

Γιατί να τις σβήνεις δυο φορές; Λογικά αν τις σβήσεις απο το file explorer θα σβηστούν και από τη συλλογή.

Γιατί να τις σβήνεις δυο φορές; Λογικά αν τις σβήσεις απο το file explorer θα σβηστούν και από τη συλλογή.

Αυτό ναι ισχύει, το αντίθετο δεν γίνετε, άμα τις σβήσεις από τη συλλογή παραμένουν στον file explorer. Anyway, εγώ ούτος η άλλος από τον explorer τις σβήνω, μπορεί και ο φίλος ο sony76 να κάνει το ίδιο, μέχρι να φτιάξει τουλάχιστον για να μην τις σβήνει δύο φορές....

Αυτό ναι ισχύει, το αντίθετο δεν γίνετε, άμα τις σβήσεις από τη συλλογή παραμένουν στον file explorer. Anyway, εγώ ούτος η άλλος από τον explorer τις σβήνω, μπορεί και ο φίλος ο sony76 να κάνει το ίδιο, μέχρι να φτιάξει τουλάχιστον για να μην τις σβήνει δύο φορές....

Αυτό ήταν πρόβλημα των 8, όταν είχαν πρωτοβγεί.. Όμως, όχι στον file explorer, αλλά στο OneDrive...

Κάτι τέτοια προβλήματα έπρεπε να λύνονται και να μην επανεμφανίζονται...

Huawei Nova 5T

Αυτό ήταν πρόβλημα των 8, όταν είχαν πρωτοβγεί.. Όμως, όχι στον file explorer, αλλά στο OneDrive...

Κάτι τέτοια προβλήματα έπρεπε να λύνονται και να μην επανεμφανίζονται...

Δεν έχει λογική αν το σβήνεις από τη συλλογή στο τηλέφωνο να σβήνει και από το OneDrive.

Δεν έχει λογική αν το σβήνεις από τη συλλογή στο τηλέφωνο να σβήνει και από το OneDrive.

Είχε ένα "συνήθειο" το OneDrive και σου αποθήκευε διπλές φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.

Huawei Nova 5T

Παιδιά είναι μάλλον θέμα συσκευής-στησίματος, γιατί στο 640ΧL μου οι φωτογραφίες διαγράφονται κανονικά από την εφαρμογή. Δοκιμάσατε soft reset?

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Είχε ένα "συνήθειο" το OneDrive και σου αποθήκευε διπλές φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.

Δεν τις αποθηκεύει πλέον διπλές πάντως.

Δεν τις αποθηκεύει πλέον διπλές πάντως.

Τι λες... Διόρθωσαν και κάτι. Δεν το είχα κοιτάξει. Thanks! :)

Huawei Nova 5T

Παιδιά είναι μάλλον θέμα συσκευής-στησίματος, γιατί στο 640ΧL μου οι φωτογραφίες διαγράφονται κανονικά από την εφαρμογή. Δοκιμάσατε soft reset?

Και soft reset και hard reset και όλα, για άλλο θέμα όμως, οχι για αυτό, αλλά δεν λύθηκε τίποτα..... Αυτό το θέμα με τις φωτογραφίες δεν ξέρω από ποια build το κάνει μιας και το παρατήρησα τώρα που το ανέφερε ο φίλος sony 76.

Και soft reset και hard reset και όλα, για άλλο θέμα όμως, οχι για αυτό, αλλά δεν λύθηκε τίποτα..... Αυτό το θέμα με τις φωτογραφίες δεν ξέρω από ποια build το κάνει μιας και το παρατήρησα τώρα που το ανέφερε ο φίλος sony 76.

Άποψή μου είναι ότι είναι θέμα στησίματος συσκευής. Εγώ έχω να κάνω hard reset από την 10166(π.Χ δηλαδή :p) και επειδή μάλλον μετά έκανα ένα clean install απευθείας στην τότε πιο πρόσφατη, δεν αντιμετώπισα από τότε κάποια bugs που δεν υπάρχουν στο changelog αλλά αναφέρονται εδώ περιοδικά. Αν ήταν θέμα εφαρμογής, θα ήταν σε όλους το ίδιο. Τεσπα επειδή πολυλογώ, σήμερα λογικά θα βγει καινούρια οπότε θα δούμε τι τρέχει τελικά.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Άποψή μου είναι ότι είναι θέμα στησίματος συσκευής. Εγώ έχω να κάνω hard reset από την 10166(π.Χ δηλαδή :p) και επειδή μάλλον μετά έκανα ένα clean install απευθείας στην τότε πιο πρόσφατη, δεν αντιμετώπισα από τότε κάποια bugs που δεν υπάρχουν στο changelog αλλά αναφέρονται εδώ περιοδικά. Αν ήταν θέμα εφαρμογής, θα ήταν σε όλους το ίδιο. Τεσπα επειδή πολυλογώ, σήμερα λογικά θα βγει καινούρια οπότε θα δούμε τι τρέχει τελικά.

Δεν έχει να κάνει το στήσιμο της συσκευής με αυτό. Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή.

δεν είναι κάτι το τρομερό απλά είναι θέμα συνήθεια που πάντα έσβηνα τις φωτογραφίες από την συλλογή. και ούτε είναι θέμα κινητού γιατί είχα κάνει και hard reset. απλά ενα ακόμα bug που δεν ασχολείται η Microsoft προς το παρόν.

Αν τις σβήσεις από την συλλογή νομίζω σβήνονται και από τον file exlorer

Κανονικά θα έπρεπε. Αλλά είναι κάποιο bug μάλλον.

Δόθηκε και κατεβάζω την 10.0.10586.218 (εκτός insider).

Το ίδιο και σε μένα. Και κατεβαίνει και σφαίρα, είναι μικρό update μάλλον.

Edited by yiannis_12

Κατεβαίνει στο Lumia 925 (είχα επιλογή insider release) Στο windows central ανέβηκε πριν λίγο τι αλλαγές υπάρχουν σε σχέση με την .164

Θετικό για μας που δεν θα δούμε Redstone που υπάρχουν ακόμη αναβαθμίσεις για την 10.0.10586.xx

Δόθηκε και κατεβάζω την 10.0.10586.218 (εκτός insider).

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Εμενα στο Insider δεν εχει πλεον επιλογη Release Preview ! :blink:

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Εμενα στο Insider δεν εχει πλεον επιλογη Release Preview ! :blink:

Νομίζω πως αυτοί που έχουν Redstone (14295) στο insider δεν έχουν την επιλογή release,μονο fast, slow και production..Ετσι είναι και σε εμένα.Άρα περιμένουμε Redstone..

To 635 ενημερώθηκε. Κατεβάζει το 550 τώρα μαζί με firmware αυτή τη φορά.

Τελευταίο firmware ήταν με την .29. Αν προλάβω θα βγάλω και το 535. :lol:

Πως θα βρω αν έγινε firmware update στο 925 ;;;

Κατεβάζει το 550 τώρα μαζί με firmware αυτή τη φορά.

Τελευταίο firmware ήταν με την .29.

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Πως θα βρω αν έγινε firmware update στο 925 ;;;

Θα σου κατεβάσει 2 updates την .218 build και το f/w να το αναφέρει ως MICROSOFTMDG.

Όλα αυτά στις ενημερώσεις για update του τηλ/νου.

Θα σου κατεβάσει 2 updates την .218 build και το f/w να το αναφέρει ως MICROSOFTMDG.

Σωστός. Ευχαριστώ φίλε μου. :up:

Δεν το πρόσεξα τι έγραφε, αλλά ναι, μου κάνει update για δεύτερη φορά.

Στο έξης θα το προσέχω ;)

Και στο δικό μου, Lumia 640XL LTE (insider release preview) κατέβηκε και τώρα είναι στα γρανάζια. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα, περιμένουμε και στα lumia 640 κάποιο firmware update; Και εάν ναι, η διαδικασία θα είναι η ίδια;