Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω χάσει τη μπάλα με τις τελευταίες εξελίξεις, οπότε αναγκάζομαι να ρωτήσω κάτι που έχει απαντηθεί, απλά για να βεβαιωθώ:

1. Έχω το Lumia 735 που παίρνει κανονικά τα Windows 10, σύμφωνα με τη Microsoft. Παρόλα αυτά, θέλω να παίρνω insider builds μόλις βγουν. Να παραμείνω στο Fast ή να πάω στο Slow RING (γιατί το Fast ring είναι μόνο για όσες συσκευές κυκλοφόρησαν με Windows 10)?

2. Έχω και το Lumia 720, που δεν θα πάρει τα Windows 10 σύμφωνα με τη Microsoft, αλλά επειδή το έχω για backup και πειράματα, θέλω να έχω την τελευταία insider build. Θα συνεχίζει να παίρνει insider builds στο Fast ή στο Slow Ring ή θα μείνει με την .164?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)

Στο 720 θα βαλεις επιλογή Release Preview γιατι μπορεί να παίρνει μόνο τις build της 10586

Στο 735 προς το παρόν και αυτό με release preview παίρνει την τελευταία. Μόλις το ξεκλειδώσουν για redstone θα μπορείς να το βάλεις στην fast. Αν το βάλεις από τώρα στην fast δεν θα κατεβάζει τίποτε.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δύο ερωτησούλες ρε παιδιά:

1) Πως μπορώ να αλλάξω (αν μπορώ) το notification sound για τα μηνύματα,

2) Πως ενεργοποιώ το double click στο navigation bar (εκεί που είναι το πίσω, windows key) για να κλείνει το κλείνει η οθόνη του κινητού.

Έβαλα τα windows 10 στης γυναίκας μου το κινητό (lumia 640) και όλα ΟΚ, πάνω από τα windows phone 8.1.

Δύο ερωτησούλες ρε παιδιά:

1) Πως μπορώ να αλλάξω (αν μπορώ) το notification sound για τα μηνύματα,

2) Πως ενεργοποιώ το double click στο navigation bar (εκεί που είναι το πίσω, windows key) για να κλείνει το κλείνει η οθόνη του κινητού.

Έβαλα τα windows 10 στης γυναίκας μου το κινητό (lumia 640) και όλα ΟΚ, πάνω από τα windows phone 8.1.

1) Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Ειδοποιήσεις και ενέργειες ->και εκεί θα βρεις τα μηνύματα όπου μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές.

2)Ρυθμίσεις-> Εξατομίκευση -> Οθόνη κλειδώματος όπου κάτω κάτω θα βρεις την επιλογή να το ενεργοποιήσεις.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

δεν υπαρχει ρυθμιση για τον ηχο των μηνυματων

Εγώ φίλε το έχω κάνει να χτυπάει σαν μηλόφωνο. Μια χαρά υπάρχει και παραπάνω έδειξα αναλυτικά τον τρόπο.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Τι λέτε ρε παιδιά.... Στις Ρυθμίσεις κοιτάξτε στις Ειδοποιήσεις (κάτω κάτω λογικά)...

Άλλαζα συνέχεια ήχο μηνυμάτων...

Μην το τερματίζουμε...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Kαλημερα φοραει κανεις χακαρισμενη 14291.1001?

Μου εκανε ενημερωση τον καιρο και πλεον δεν το ανοιγει.μενει σε splash Οθονη.

Επισης το εικονιδιο απο τα μυνηματα που πηρανε και αυτα αναβαθμιση ειναι κενο πλεον.

Γενικα παει καλα με τα bugs εδω και εκει αλλα και μονο το γεγονος που βλεπεις οτι προγραμμα εχεις ανοιξει χωρις να σε περιοριζει σε αριθμο για μενα αξιζει η Redstone.:rolleyes:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Παιδια μια βοηθεια!!!.

Υπαρχει recovery tools για Windows XP?

Δεν μπορω να βρω,ολα ειναι για 7 και νεωτερα.

Πρεπει να επαναφερω το 535 σε 8,1,δεν καθονται τα 10αρια καλα μετα και απο 2 soft κα hard reset.(3 ημερες το παλευω και μου εσπασε τα νευρα)

Ευχαριστω

Παιδια μια βοηθεια!!!.

Υπαρχει recovery tools για Windows XP?

Δεν μπορω να βρω,ολα ειναι για 7 και νεωτερα.

Πρεπει να επαναφερω το 535 σε 8,1,δεν καθονται τα 10αρια καλα μετα και απο 2 soft κα hard reset.(3 ημερες το παλευω και μου εσπασε τα νευρα)

Ευχαριστω

Δεν υπάρχει. Πρέπει να έχεις υπολογιστή με 7ρια ή νεότερα.

Δεν υπάρχει. Πρέπει να έχεις υπολογιστή με 7ρια ή νεότερα.

Αυτο το ανακαλυψα δυστυχως.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος να επαναφερω τα 8,1.

Δεν εχω γνωστους με νεωτερα windows.

ΥΓ.Με βλεπω να στελνω μηνυμα στην Microsoft

Αυτο το ανακαλυψα δυστυχως.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος να επαναφερω τα 8,1.

Δεν εχω γνωστους με νεωτερα windows.

ΥΓ.Με βλεπω να στελνω μηνυμα στην Microsoft

an είναι οπωσ τα λεει ο φιλοσ στησε & win7 να κανεισ δουλεια σου και ας σουρνονται προσωρινα. Δεν ξερω αν μπορεις να τα στησεισ σε άλλο σκληρο.

εγω παντωσ με το ρηκαβερυ σε win10 δεν μπορεσα να απαλλαγω από τα mob 10, τα κανονικα, όχι τα preview.

Αν εχετε καμμια ιδεα βοηθατε.

κατά τη γνωμη μου Λογικο είναι η ΜΣ να μην θελει να φυγουμε από τα επισημα 10αρια, οποτε χλωμο το βλεπω.

Στα preview 10αρια αφηνε rollback.

το recovery tool σε πάει μόνο σε 8.1

εχθές το έκανα δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε το κάνει σε σένα.

Xiaomi 12 Pro

Kαλημερα φοραει κανεις χακαρισμενη 14291.1001?

Μου εκανε ενημερωση τον καιρο και πλεον δεν το ανοιγει.μενει σε splash Οθονη.

Επισης το εικονιδιο απο τα μυνηματα που πηρανε και αυτα αναβαθμιση ειναι κενο πλεον.

Γενικα παει καλα με τα bugs εδω και εκει αλλα και μονο το γεγονος που βλεπεις οτι προγραμμα εχεις ανοιξει χωρις να σε περιοριζει σε αριθμο για μενα αξιζει η Redstone.:rolleyes:

Σε εμένα λειτουργούν όλα κανονικά, δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των εφαρμογών που έχουν πρόβλημα, και soft reset.

Και σε μενα που το εκανα χθες,μου εγραψε οτι διαθετω την προσφατη εκδοση(10)και ζητησα επανεγκατασταση,και μου εβαλε τα 8αρια.Δοκιμασε το μηπως γινει και σε σενα.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Και σε μενα που το εκανα χθες,μου εγραψε οτι διαθετω την προσφατη εκδοση(10)και ζητησα επανεγκατασταση,και μου εβαλε τα 8αρια.Δοκιμασε το μηπως γινει και σε σενα.

Λάθος παραθέσεις κάνετε....

Xiaomi 12 Pro

ναι το ειδα/διαβασα που το εκανες και ειπες ότι είναι απλο.

κατεβαζω το recovery. Το εgκαθιστω στο PC (win 10). Μου κανει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ update σε νεωτερη εκδοση.(από 2 σε 3)

Συνδεω το κινητο και τσουπ νατα τα 10αρια ξανα μανα.

Το ιδιο και με hard reset. Ξανα 10αρια με το καλημέρα. Φαινεται κατι εχει κρατησει στη μνημη.

Κανω κατι λαθος?

Δεν ειχα τα technical/developers 10αρια, πηγα από 8.1 σε 10 δια της μαμισιας official οδου (αν aυτο σημαινει κατι)

Μια λεπτομέρεια..Γιατί και εμένα μου έκανε ενημέρωση όπως λες αλλά...

Σου κάνει εγκατάσταση τα 10 ή σου λέει πως έχεις ενημερωμένο/τελευταίο λειτουργικό;

Xiaomi 12 Pro

Μια λεπτομέρεια..Γιατί και εμένα μου έκανε ενημέρωση όπως λες αλλά...

Σου κάνει εγκατάσταση τα 10 ή σου λέει πως έχεις ενημερωμένο/τελευταίο λειτουργικό;

μου λεει εχω την πιο προσφατη εκδοση, προχωραω απαντω στο ερωτηματολογιο γιατι θελω να φυγω, ξαναπροχωραω, κατεβαζει 1.75 gb

με συνδεδεμενο το τηλεφωνο, αρχιζει την διαδικασια ...και τσουπ 10αρια ξανα

τωρα το ξανακανω και σε κανα μισαωρο θα ξερω τι εβαλε

μου λεει εχω την πιο προσφατη εκδοση, προχωραω απαντω στο ερωτηματολογιο γιατι θελω να φυγω, ξαναπροχωραω, κατεβαζει 1.75 gb

με συνδεδεμενο το τηλεφωνο, αρχιζει την διαδικασια ...και τσουπ 10αρια ξανα

τωρα το ξανακανω και σε κανα μισαωρο θα ξερω τι εβαλε

τι να πω δε ξέρω...

Xiaomi 12 Pro

an είναι οπωσ τα λεει ο φιλοσ στησε & win7 να κανεισ δουλεια σου και ας σουρνονται προσωρινα. Δεν ξερω αν μπορεις να τα στησεισ σε άλλο σκληρο.

εγω παντωσ με το ρηκαβερυ σε win10 δεν μπορεσα να απαλλαγω από τα mob 10, τα κανονικα, όχι τα preview.

Αν εχετε καμμια ιδεα βοηθατε.

κατά τη γνωμη μου Λογικο είναι η ΜΣ να μην θελει να φυγουμε από τα επισημα 10αρια, οποτε χλωμο το βλεπω.

Στα preview 10αρια αφηνε rollback.

Αν ειναι να χαλασω και τον υπολογιστη μου ,πεταω το lumia απο το παραθυρο.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην επανεγκατασταση των 8,1 γιατι σε βλεπω παιδευεσαι!!!

,,,,και εγω θα συνεχισω να ψαχνομαι

τελικα τα 8.1 εκατσαν και απαλλαχτηκα προσωρινα από τα 10.

Μονη διαφορα ότι κατεβασα το recovery από σαιτ της ΜΣ αυτή τη φορα και όχι από googlepages που ισωσ αφορουσαν insiders η δεν ξερω εγω τι.

Τι να πω...ευχαριστω για συμβουλες διοτι ημουν ετοιμος να το παρατησω μετα από 4 αποτυχημενεσ προσπάθειες και 1 hard reset.

σημειωση / μετα τα 8.1 κρατησε τα εικονίδια των εφαρμογών του 10 με ένα θαυμαστικο που δηλωνει ότι είναι ανενεργα και για πεταμα.

Edited by ELTASSOS

Άνοιξα και εγώ πριν από λίγο το recovery tool απλώς από περιέργεια και μου έβγαλε αναβάθμιση της εφαρμογής. Απ' ότι είδα, μπορείς να συνδέσεις και άλλες windows συσκευές. Είδα στα γρήγορα π.χ. πως ανέφερε ένα Alcatel windows smartphone. Σύνδεσα το lumia 640XL LTE που έχω, μου έβγαλε πως έχω την πρόσφατη αναβάθμιση και από κάτω έγραφε μία άλλη έκδοση λειτουργικού και επανεγκατάσταση. Δεν το προχώρησα, αλλά υποθέτω πως θα με πήγαινε πίσω στα 8.1.

Πάντως με την technical preview...154 που είμαι μέχρι τώρα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όταν είχα βάλει την ...107 και συγκεκριμένα δεν μου έβλεπε την SD, η οποία και καταστράφηκε, όχι βέβαια απαραίτητα εξαιτίας της technical preview. Είχα κάνει μάλιστα τότε hard reset και μέχρι τώρα δεν έχω θέμα με τη συσκευή μου.

στα 10ρια, κατα την αναπαραγωγη μουσικης, τα πληκτρα αυξομειωσης της εντασης δεν δουλευουν οταν ειναι σβηστη η οθονη;

στα 8.1 δουλευαν

στα 10ρια, κατα την αναπαραγωγη μουσικης, τα πληκτρα αυξομειωσης της εντασης δεν δουλευουν οταν ειναι σβηστη η οθονη;

στα 8.1 δουλευαν

Ναι στα 8.1 δουλεύουν! Μόλις το δοκίμασα!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂