Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα δοκιμασε κανεις να πεερασει την Redstone 14267

για αλλο κινητο περα απο 950?

οπως εδω

http://www.nokiapoweruser.com/hack-to-get-windows-10-mobile-redstone-build-14267-on-any-lumia/

Ναι, το έκανα στο 625 μου, και συμπεριφέρεται πολύ καλά.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχω μια απορία,όταν είμαστε μέσα σε ορισμένες εφαρμογές δεν μπορούμε να κρύψουμε την κάτω μπάρα; π.χ. στο what's up.

έχω μια απορία,όταν είμαστε μέσα σε ορισμένες εφαρμογές δεν μπορούμε να κρύψουμε την κάτω μπάρα; π.χ. στο what's up.

Έχει διορθωθεί στην 14267. Περιμένουμε να γίνει διαθέσιμη.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Έχει διορθωθεί στην 14267. Περιμένουμε να γίνει διαθέσιμη.

α εντάξει! όχι ότι είναι κάτι το τρομερό αλλά το προτιμώ όπως πριν.

πρόσεξα κατι παράξενο...μέσα στο windows store στης περιγραφές που έχουν στης εφαρμογές μου τα βγαζει κινέζικα! ακόμα και στης εφαρμογές που είχα πριν στο 8,1 και το ξέρω στα σίγουρα ότι ήταν αγγλικά. ακομα και το win. insider Edited by sony76

Παιδιά βγήκε και .164 έκδοση?δεν ειμαι insider αλλά διάβασα ότι βγήκε..

Αν βγήκε, μάλλον αυτή θα γίνει και official και όχι η .122 που λεγανε! Έτσι πιστεύω εγώ!

Υ.Γ. Ούτε εγώ είμαι insider! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

BTW η πρώτη αξιόλογη επίσημη προσπάθεια για μία σωστή εφαρμογή του Instagram...

http://www.windowscentral.com/instagram-beta-windows-10-mobile-live?utm_source=wpc&utm_medium=twitter

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Δεν έχει βγεί τίποτα ακόμα.

Xiaomi 12 Pro

Δεν έχει βγεί τίποτα ακόμα.

Και εγώ το διάβασα στο mspoweruser για την 164. ε λογικά σε 2-3 μέρες θα βγει.

Ναι, το έκανα στο 625 μου, και συμπεριφέρεται πολύ καλά.

Έχουμε καποιο όφελος αν το κάνουμε αυτο;;

Μετα απο αρκετο καιρο , εχω την εντυπωση οτι κατι τρεχει με τις τελευταιες εκδοσεις preview των 10.H μπαταρια αδειαζει εχοντας το τηλεφωνο στην αναμονη.Το κοιταω αραια και που και παρατηρω την σημαντικη πτωση καθε φορα.Φυσικα εχω αφησει ελαχιστες εφαρμογες να εκτελουνται στο παρασκηνιο οπως το τηλεφωνο και το ξυπνητηρι.

Δεν καταλαβαινω το γιατι και υποθετω πως εχει να κανει με την τελευταια εκδοση που κυκλοφορησε μεσω insider , κατι που παρατηρηθηκε και απο αλλους οπως διαβασα.Μεχρι λοιπον να διαβασω το αντιθετο στο μελλον , παμε πισω στα 8.1 ...

ελπίζω να βγει ένα καλό facebook και messenger βασικά.

Έχω απογοητευτεί πολύ από την Nokia και θα εξηγήσω το γιατί.παντα μου άρεσαν τα ταξίδια και πάντα είχα κινητό με καλή φωτογραφική.οταν είχα το n8 η κάμερα έσκιζε.αλλα εφαρμογές χρόνια πίσω.το Skype είχε μόνο μηνύματα όπως και το viber..τώρα κάτοχος του 1020 όλοι οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν.γιατι θα πρέπει να έχω ενα κινητό πάντα που οι μισές εφαρμογές λοιπόν?ενω το interface ειναι πολύ πιο όμορφο από τις άλλες εταιρίες λοιπόν οι εφαρμογές.ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;ακόμη και η εφαρμογή της εθνικής τράπεζας λείπει,της Vodafone λείπει,έλεος πια μην πω για άλλες.αν δεν δώσουν κίνητρα για εφαρμογές δεν θα πάνε καλά στην Microsoft όσο καλά και ωραία κινητά και αν κάνουν

Έχω απογοητευτεί πολύ από την Nokia και θα εξηγήσω το γιατί.παντα μου άρεσαν τα ταξίδια και πάντα είχα κινητό με καλή φωτογραφική.οταν είχα το n8 η κάμερα έσκιζε.αλλα εφαρμογές χρόνια πίσω.το Skype είχε μόνο μηνύματα όπως και το viber..τώρα κάτοχος του 1020 όλοι οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν.γιατι θα πρέπει να έχω ενα κινητό πάντα που οι μισές εφαρμογές λοιπόν?ενω το interface ειναι πολύ πιο όμορφο από τις άλλες εταιρίες λοιπόν οι εφαρμογές.ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;ακόμη και η εφαρμογή της εθνικής τράπεζας λείπει,της Vodafone λείπει,έλεος πια μην πω για άλλες.αν δεν δώσουν κίνητρα για εφαρμογές δεν θα πάνε καλά στην Microsoft όσο καλά και ωραία κινητά και αν κάνουν

είπες ότι ήθελα να πω! ακριβώς το ίδιο παράπονο έχω! ακόμα και τώρα το καινούργιο Facebook μάπα είναι! στης εφαρμογές πάντα θα είμαστε 2-3 χρόνια πίσω.

είπες ότι ήθελα να πω! ακριβώς το ίδιο παράπονο έχω! ακόμα και τώρα το καινούργιο Facebook μάπα είναι! στης εφαρμογές πάντα θα είμαστε 2-3 χρόνια πίσω.

θα συμφωνησω σε αυτο και εγω.παντως θυμαμαι η εθνικη ειχε κανονικα app στα windows 8.τωρα που ξαναγυρισα σε windows phone Μετα απο καιρο απουσιαζει η εφαρμογη.για μενα παντως μικρο το κακο γιατι προσωπικα και σε android απο site εμπαινα.Προσωπικα πιο πολυ επιθυμω εναν καλο browser γιατι ο edge εχει ακομα τα κολληματα του. :O

Παντως τα εντυπωση μου προκαλει πως ενα τα wp10 δειχνουν και υπεροχα και αξιολογα ειναι λες και ιδιοι σαμποταρουν το προιον τους εκει στη microsoft με παιδικες ασθενεις και χαζοbugs - καθυστερησεις.

Προς το παρον δοκιμαζω και εγω το hack για redstone στο 1520 και βλεπουμε.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Μετα απο αρκετο καιρο , εχω την εντυπωση οτι κατι τρεχει με τις τελευταιες εκδοσεις preview των 10.H μπαταρια αδειαζει εχοντας το τηλεφωνο στην αναμονη.Το κοιταω αραια και που και παρατηρω την σημαντικη πτωση καθε φορα.Φυσικα εχω αφησει ελαχιστες εφαρμογες να εκτελουνται στο παρασκηνιο οπως το τηλεφωνο και το ξυπνητηρι.

Δεν καταλαβαινω το γιατι και υποθετω πως εχει να κανει με την τελευταια εκδοση που κυκλοφορησε μεσω insider , κατι που παρατηρηθηκε και απο αλλους οπως διαβασα.Μεχρι λοιπον να διαβασω το αντιθετο στο μελλον , παμε πισω στα 8.1 ...

Το έχω προσέξει και εγώ αυτό το τελευταίο με την μπαταρία. Ξαφνικά εκεί που ήταν όλα μια χαρά, και έβγαζα μια μέρα (συγχρονισμό, τοποθεσία, 3g, WiFi όλα ανοιχτά), ξαφνικά με λίγο WhatsApp και λίγο edge πέφτει κατά 5% κάθε φορά. Ελπίζω η επόμενη έκδοση να διορθωθεί.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Φίλε μου αυτό το θέμα το έχουμε οι περισσότεροι. Προφανώς αν έχεις το κινητό απλά για να παίρνεις τηλέφωνο - μηνύματα, και λίγο internet τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι χρήστες που θέλουν και άλλες εφαρμογές τότε την πάτησαν. Για να μη πούμε για παιχνίδια. Χωρίς mainstream εφαρμογές θα γίνει όπως το blackberry. Εγώ έχω χρόνια Android και το τελευταίο χρόνο και Windows Phone. Μετά από ένα χρόνο θα αλλάξω το κινητό που χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση από windows σε Android 6. Τα windows θα τα κρατήσω για το κινητό της δουλειάς. Σα λειτουργικό είναι πολύ καλύτερο από το Android (γνώμη μου). Αλλά το θέμα με τις εφαρμογές είναι τελικά μεγάλο.

Φίλε μου αυτό το θέμα το έχουμε οι περισσότεροι. Προφανώς αν έχεις το κινητό απλά για να παίρνεις τηλέφωνο - μηνύματα, και λίγο internet τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι χρήστες που θέλουν και άλλες εφαρμογές τότε την πάτησαν. Για να μη πούμε για παιχνίδια. Χωρίς mainstream εφαρμογές θα γίνει όπως το blackberry. Εγώ έχω χρόνια Android και το τελευταίο χρόνο και Windows Phone. Μετά από ένα χρόνο θα αλλάξω το κινητό που χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση από windows σε Android 6. Τα windows θα τα κρατήσω για το κινητό της δουλειάς. Σα λειτουργικό είναι πολύ καλύτερο από το Android (γνώμη μου). Αλλά το θέμα με τις εφαρμογές είναι τελικά μεγάλο.

Τα πραγματα ειναι καπως ετσι. Υπαρχει κενο στο store σε σχεση με τις αλλες δυο πλατφορμες. Δεν ειναι βεβαια πλεον τοσο τραγικο οσο ηταν στα 8 και 8.1, ειναι πλεον σαφως καλυτερα τα πραγματα. Το κακο ειναι οτι ακομα συνεχιζουμε να μην εχουμε επισημες εφαρμογες Facebook, Messenger, Instagram (αυτη βγηκε χτες ως beta και ως port της iOS.....), Skype επιπεδου iOS/Android, Linkedin κτλ κτλ. Αυτα αν επιτελους βγουνε θα καλυγτει το κενο σε σημαντιο βαθμο.

Το θεμα ομως ειναι οτι και η ιδια η MSFT φαινεται να το εχει σε τριτη προτεραιοτητα το λειτουργικο....Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα και να βελτιωθει. Δεν θα σκασουμε κιολας :p

Τα πραγματα ειναι καπως ετσι. Υπαρχει κενο στο store σε σχεση με τις αλλες δυο πλατφορμες. Δεν ειναι βεβαια πλεον τοσο τραγικο οσο ηταν στα 8 και 8.1, ειναι πλεον σαφως καλυτερα τα πραγματα. Το κακο ειναι οτι ακομα συνεχιζουμε να μην εχουμε επισημες εφαρμογες Facebook, Messenger, Instagram (αυτη βγηκε χτες ως beta και ως port της iOS.....), Skype επιπεδου iOS/Android, Linkedin κτλ κτλ. Αυτα αν επιτελους βγουνε θα καλυγτει το κενο σε σημαντιο βαθμο.

Το θεμα ομως ειναι οτι και η ιδια η MSFT φαινεται να το εχει σε τριτη προτεραιοτητα το λειτουργικο....Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα και να βελτιωθει. Δεν θα σκασουμε κιολας :p

Offtopic On:

Instagram εξαιρετικό, πολύ καλύτερο από της κοπέλας μου που έχει iPhone 5S. Εκμεταλλεύεται πλήρως την πολύ καλύτερη οθόνη και ανάλυση με αποτέλεσμα να φαίνονται εξαιρετικές οι φωτογραφίες. Είναι beta, έχει κάποια θέματα αλλά θα λυθούν. Και είναι και universal.

Το Skype, είναι πολύ καλύτερο από ότι στα άλλα δύο, και με τις αναβαθμίσεις που παίρνει συνέχεια θα φτάσει σε επίπεδο που οι άλλοι δεν μπορούν (ίσως μόνο η Apple, λόγω Mac). Με έχει βολέψει πολύ που είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό, αφού δεν τρώει πόρους αχρείαστα η εφαρμογή, ούτε μπαταρία. Με παίρνουν και είναι λες και έχω απλή κλήση. Το μόνο που λείπει, είναι η ομαδική κλήση και η αποστολή αρχείων, και τότε θα ολοκληρωθεί. Το SK σαν εφαρμογή στα Windows το παρατήσει η MS.

Facebook, και Messenger, όπως και Viber ετοιμάζουν Universal εφαρμογές. Πάρτε το χαμπάρι, έχει αρχίσει να έχει δυναμική, αφού τα παρέσυρε όλα το κύμα στους υπολογιστές. Κάθε μέρα βγαίνουν updates και εφαρμογές καινούργιες. Η MS, βγάζει συνέχεια παιχνίδια στο store (από τους μεγαλύτερους publishers παιχνιδιών παγκοσμίως). Απλα έχει μείνει η καραμέλα ότι δεν γίνεται τίποτα ακόμα. Λες και περίμενετε να βγούνε κατευθείαν εφαρμογές όπως στα άλλα δύο. Θα βγούνε και θα είναι καλύτερες.

Offtopic off.

Στα της μπαταρίας, χτες βράδυ το άφησα και παρατήρησα ότι μου έφαγε 8% για 6 ώρες που κοιμόμουν. Αρκετά καλά, σχεδόν όσο με 8.1 (3-4%). Οπότε κάτι παίζει με τις εφαρμογές και το optimization που έχουν για την κατανάλωση μπαταρίας. Και μετα δεδομένα. Ίσως στην καινούργια που γράφεται ότι ετοιμάζεται να αντιμετωπίζουν και αυτά τα προβλήματα.

Edited by AgelosMo
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Offtopic On:

Instagram εξαιρετικό, πολύ καλύτερο από της κοπέλας μου που έχει iPhone 5S. Εκμεταλλεύεται πλήρως την πολύ καλύτερη οθόνη και ανάλυση με αποτέλεσμα να φαίνονται εξαιρετικές οι φωτογραφίες. Είναι beta, έχει κάποια θέματα αλλά θα λυθούν. Και είναι και universal.

Το Skype, είναι πολύ καλύτερο από ότι στα άλλα δύο, και με τις αναβαθμίσεις που παίρνει συνέχεια θα φτάσει σε επίπεδο που οι άλλοι δεν μπορούν (ίσως μόνο η Apple, λόγω Mac). Με έχει βολέψει πολύ που είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό, αφού δεν τρώει πόρους αχρείαστα η εφαρμογή, ούτε μπαταρία. Με παίρνουν και είναι λες και έχω απλή κλήση. Το μόνο που λείπει, είναι η ομαδική κλήση και η αποστολή αρχείων, και τότε θα ολοκληρωθεί. Το SK σαν εφαρμογή στα Windows το παρατήσει η MS.

Facebook, και Messenger, όπως και Viber ετοιμάζουν Universal εφαρμογές. Πάρτε το χαμπάρι, έχει αρχίσει να έχει δυναμική, αφού τα παρέσυρε όλα το κύμα στους υπολογιστές. Κάθε μέρα βγαίνουν updates και εφαρμογές καινούργιες. Η MS, βγάζει συνέχεια παιχνίδια στο store (από τους μεγαλύτερους publishers παιχνιδιών παγκοσμίως). Απλα έχει μείνει η καραμέλα ότι δεν γίνεται τίποτα ακόμα. Λες και περίμενετε να βγούνε κατευθείαν εφαρμογές όπως στα άλλα δύο. Θα βγούνε και θα είναι καλύτερες.

Offtopic off.

Στα της μπαταρίας, χτες βράδυ το άφησα και παρατήρησα ότι μου έφαγε 8% για 6 ώρες που κοιμόμουν. Αρκετά καλά, σχεδόν όσο με 8.1 (3-4%). Οπότε κάτι παίζει με τις εφαρμογές και το optimization που έχουν για την κατανάλωση μπαταρίας. Και μετα δεδομένα. Ίσως στην καινούργια που γράφεται ότι ετοιμάζεται να αντιμετωπίζουν και αυτά τα προβλήματα.

Πραγματι το Skype integration στο λειτουργικο ειναι πλεον σε πολυ καλο επιπεδο. Μου αρεσει ειδικα πολυ που στα μηνυματα εχουν πλεον κανει διαθεσιμα και τα video smilies. Πολυ καλο. Και ισως για αυτο δεν προχωρησαν την αναβαθμιση της εφαρμογης γιατι στοχευανε στην ενοποιηση με το λειτουργικο. Χρησιμοποιω πολυ τα μηνυματα skype μεσα απο την εφαμρογη των μηνυματων και λειτουργει αψογα.

Συμφωνω, και οπως ειπα και εγω, 4-5 εφαρμογες ακομα να βγουνε επισημες νομιζω και εγω οτι η καραμελα θα τελειωσει. Και στα παιχνιδια επισης γινεται πλεον πολυ καλη δουλεια. Πολυ νεοι τιτλοι και ολα αυτα χαρην στην UWP.

Επισης να πω οτι στο 950 που εχω, υπαρχει και ηχογραφηση κλησεων οταν μιλας με καποιον. Αλλη μια λειτουργια πολυ χρησιμη για καποιους. Νομιζω οτι σε λιγους μηνες το λειτουργικο θα πεταει. Απλα ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν πεσει πολυ πισω στο πλανο τους.

Offtopic On:

Offtopic off.

εχω το iphone και η γυναικα μου το lumia 640 xl.εχω το instagram egv και εβαλα και στη γυναικα μου το νεο beta.ε μην τρελαθουμε οτι ειναι καλυτερο.καλυτερο απο το παλιο windows app ναι αλλα του ios δεν το φτανει ουτε στο μισο του ακομα.προσγειωθειτε...

εχω το iphone και η γυναικα μου το lumia 640 xl.εχω το instagram egv και εβαλα και στη γυναικα μου το νεο beta.ε μην τρελαθουμε οτι ειναι καλυτερο.καλυτερο απο το παλιο windows app ναι αλλα του ios δεν το φτανει ουτε στο μισο του ακομα.προσγειωθειτε...

Μπορείς να το συγκρίνεις με την AMOLED του 930 και πάνω αν θες. Και μετά βλέπουμε. Είμαστε πολύ προσγειωμένοι. Επίσης να ανεβάσεις την ανάλυση. Αν γινόταν θα σου ανέβαζα εικόνα να δεις. Φαίνονται κρυστάλλινα, φωτεινά. Στης κοπέλας μου με τέρμα φωτεινότητα δεν... Είναι και θέμα hardware κάποια πράγματα.

Σχετικά με την preview. Παρατήρησα ότι όταν φορτίζω το κινητό, αποσυνδέεται το Bluetooth. Έχεις άλλος τέτοιο πρόβλημα??

Edited by AgelosMo

Έβγαλε ένα update στα 10αρια 10586.107

Έκανε ώρα να το περάσει, παρατήρησα πλοήγηση αργεί πάρα πολλή με ίντερνετ κιόλας

:ninja:

Offtopic On:

Offtopic off.

Σχετικά με τα παιχνίδια φίλε μου (επειδή είμαι λίγο σχετικός) τα Windows phone και τα Windows σε tablet τα καλά είναι ελάχιστα. Τώρα επειδή έχουν βγει τώρα τελευταία και κάποια του XBOX και σε Windows PC (με καλές κάρτες γραφικών και μνήμη) αυτό δε σημαίνει τίποτε. Κοίτα τα παιχνίδια σε iOS ή σε Android. A, πάρε για παράδειγμα το CrossRoad, βγήκε μετά από ένα χρόνο και έχει πάρει και δύο updates.

Το κακό είναι ότι και η ίδια η Microsoft βγάζει εφαρμογές σε Android ή iOS και δε τις βγάζει σε windows! (κάποιες από το Microsoft Garage που είναι και καινοτόμες).