Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση άλλη.εγω εχω το 1020 lumia .απο τοτε που το πήρα το ακουστικό του είναι πολυ χαμηλό. έχουν και άλλοι χρήστες το ίδιο θέμα;αλλα το κυριότερο είναι οτι στα καλα καθούμενα μου σβήνει απο τοτε που έβαλα τα δεκαρια και έτσι μπορεί να χάσω καμία κλήση .δεν ξερω γιατι το κάνει αυτό;παντα φροντίζω να μην εχω παράθυρα ανοιχτά στο παρασκήνιο.το κάνει και σε αλλα μοντέλα;οταν το ανοίγω γράφει μια ώρα οτι να ναι και με το που συνδέομαι στο Ίντερνετ σε δέκα δευτερα γίνεται κανονικό.

Σχετικό άσχετο. Εγώ με 1020, το έδωσα σε Nokia care για καθαρισμό ακουστικού κι αυτοί μου το αντικατέστησαν. Τώρα αναγκάζομαι να το χαμηλώσω για να μην κουφαθώ....;)

Για το άλλο, κάνε κανένα hard reset.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω σας χαιρετω παιδια από χτες γυρισα ξανα σε iPhone και ηρεμησα...θα μπαινω λιγο να βλεπω γιατι κρατησε η γυναικα μου το 640 και της περασα τα 10αρια.

Καλή επιλογή κι αυτή. Έχει η σύζυγος το 6αρι και μου αρέσει αρκετά (με τα οποία τεράστια ή μικρότερα κουσούρια του IOS). Όμως δεν είναι λίγο άδικο να συγκρίνεις τόσο άνισες τιμολογιακά συσκευές? Εκτός κι αν πήρες κανένα 4αρι....

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλήθεια;καθαρισμό ακουστικού;ποσό καιρό το άφησες εκει;εμένα πήρε κανά μήνα να το παρω πίσω

Για να μην ζαλίζουμε τους υπόλοιπους, σου απαντώ με pm

Το ότι περιμένετε να βγούνε εφαρμογές τι στιγμή που ακόμα δεν έχουν βγει επίσημα τα 10αρια με ξεπερνά. Το fb ανακοινωσε universal εφαρμογή που θα είναι έτοιμη λογικά την άνοιξη. Σιγά σιγά προσθέτουν εφαρμογές, αλλά εσάς δεν σας φτάνουν. Συμφωνώ με ενα φίλο που λέει ότι είναι απαραδεκτο κάποιες βασικές να μην υπάρχουν, όπως τράπεζες ΔΕΗ κτλ. Όταν βγούνε επίσημα θα αρχίσουν να ρέουν και οι εφαρμογές. Προς το παρόν είμαστε σε preview και κανένας δεν θα βγάλει εφαρμογές. Εδώ καλά καλά στα PC πολλές εταιρείες δεν βγάλανε drivers ακόμα, που έχουν και 5 μήνες στην αγορα.
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Το ότι περιμένετε να βγούνε εφαρμογές τι στιγμή που ακόμα δεν έχουν βγει επίσημα τα 10αρια με ξεπερνά. Το fb ανακοινωσε universal εφαρμογή που θα είναι έτοιμη λογικά την άνοιξη. Σιγά σιγά προσθέτουν εφαρμογές, αλλά εσάς δεν σας φτάνουν. Συμφωνώ με ενα φίλο που λέει ότι είναι απαραδεκτο κάποιες βασικές να μην υπάρχουν, όπως τράπεζες ΔΕΗ κτλ. Όταν βγούνε επίσημα θα αρχίσουν να ρέουν και οι εφαρμογές. Προς το παρόν είμαστε σε preview και κανένας δεν θα βγάλει εφαρμογές. Εδώ καλά καλά στα PC πολλές εταιρείες δεν βγάλανε drivers ακόμα, που έχουν και 5 μήνες στην αγορα.

Επειδή είναι WP, πρέπει όλα να είναι έτοιμα σε μερικές μέρες... Άσχετα αν τα άλλα λειτουργικά έκαναν κάποια χρόνια, για να φτάσουν στο επίπεδο που είναι τώρα...

Και πριν κάποιος πεταχτεί και πει ότι υπάρχουν τα ίδια χρόνια τα WP, να πω ότι έχουν κάνει 2 ή 3 restarts.

Huawei Nova 5T

Επειδή είναι WP, πρέπει όλα να είναι έτοιμα σε μερικές μέρες... Άσχετα αν τα άλλα λειτουργικά έκαναν κάποια χρόνια, για να φτάσουν στο επίπεδο που είναι τώρα...

Και πριν κάποιος πεταχτεί και πει ότι υπάρχουν τα ίδια χρόνια τα WP, να πω ότι έχουν κάνει 2 ή 3 restarts.

ρε παιδιά ας είμαστε λίγο σοβαροί και να μη λέμε ότι κρίνουμε τα win10 πρόωρα. τα win10 είναι απλά μια αναβάθμιση δεν είναι κάποιο καινούργιο λογισμικό. τα windows υπάρχουν χρόνια τώρα και είναι ακόμα και τώρα χρόνια πίσω από τα υπόλοιπα. ο κόσμος που έχει τα windows αρκετο καιρό θα ξέρουν πώς μιλάγαμε για επανάσταση με το win 8 και 8,1. μια επανάσταση που δεν ήρθε ποτέ! εγώ και σε ένα προηγουμένο ποστ είπα ότι δεν βλέπεις έστω κάποια κίνηση να εμπλουτίσει το store. ακόμα και που developers δεν ασχολούνται με το windows phone για μένα η Microsoft φταιει κάπου και δεν τους δίνει κίνητρο.

φυσικά και για μένα και για παρά πολλούς ακόμα αποτι διαβάζω το πρώτο 3 μήνο του win10 θα είναι καθοριστικό.

Με την σταθερότητα των Windows, την μπαταρία και την αίσθηση που σου αφήνουν και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα. Αλλά το θέμα με τις εφαρμογές.... νταξει με χει ξενερώσει. Και εγώ τις ευθύνες τις ρίχνω στην Microsoft, πρέπει με κάποιο τρόπο να προσελκύσει τους dev. Τεσπα είμαι οφφτοπικ αλλά η αλήθεια είναι ότι ψάχνομαι για αλλαγή συσκευής και λειτουργικού. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξαναγυρισω.

Αφήνω και εγώ την γυναίκα μου τα 10αρια για να παρακολουθώ τι γίνεται

ρε παιδιά ας είμαστε λίγο σοβαροί και να μη λέμε ότι κρίνουμε τα win10 πρόωρα. τα win10 είναι απλά μια αναβάθμιση δεν είναι κάποιο καινούργιο λογισμικό. τα windows υπάρχουν χρόνια τώρα και είναι ακόμα και τώρα χρόνια πίσω από τα υπόλοιπα. ο κόσμος που έχει τα windows αρκετο καιρό θα ξέρουν πώς μιλάγαμε για επανάσταση με το win 8 και 8,1. μια επανάσταση που δεν ήρθε ποτέ! εγώ και σε ένα προηγουμένο ποστ είπα ότι δεν βλέπεις έστω κάποια κίνηση να εμπλουτίσει το store. ακόμα και που developers δεν ασχολούνται με το windows phone για μένα η Microsoft φταιει κάπου και δεν τους δίνει κίνητρο.

φυσικά και για μένα και για παρά πολλούς ακόμα αποτι διαβάζω το πρώτο 3 μήνο του win10 θα είναι καθοριστικό.

Ξέρεις που έχεις άδικο? Στο ότι δεν μπορείς να μείνεις το store των windows 10 μιας και ακόμα ουσιαστικά δεν κυκλοφόρησαν. Και σε αντίθεση με τα wp8, 8.1 τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για καλυτέρευση του store, εκεί δηλαδή που πονάει το λειτουργικό.

Ξέρεις που έχεις άδικο? Στο ότι δεν μπορείς να μείνεις το store των windows 10 μιας και ακόμα ουσιαστικά δεν κυκλοφόρησαν. Και σε αντίθεση με τα wp8, 8.1 τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για καλυτέρευση του store, εκεί δηλαδή που πονάει το λειτουργικό.

μακάρι να βγω ψεύτης γιατί πραγματικά θέλω να παραμείνω στο windows επειδή το Android το βαρέθηκα και τα μηλοφωνα για κάποιους λόγους δεν τα θέλω με τίποτα.

Και σε αντίθεση με τα wp8, 8.1 τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για καλυτέρευση του store, εκεί δηλαδή που πονάει το λειτουργικό.

Διαβάζω αυτό το post και θυμάμαι τις εποχές που γράφαμε εδώ μέσα με τα πρώτα μας WP 8, και στη συνέχεια, με τα 8.1 για το πόσο ριζικά θα αλλάξει η κατάσταση κτλ. Ήμασταν νέοι και ονειροπόλοι. :p

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω σε αυτό. Οι developer previews όλων των λειτουργικών είναι για να τις παίρνουν οι dev και κατά την έλευση του λειτουργικό να έχουν έτοιμες εφαρμογές. Όταν βγήκαν τα iPhone 5/6/6+, δεν τους είπε κανείς "ξέρετε, πάρτε τώρα και παίξτε με ό,τι έχει το Store και περιμένετε λίγους μήνες να γίνουν optimized οι εφαρμογές", όταν βγήκαν είχαν ήδη γίνει οι περισσότερες και πιο δημοφιλείς. Το ίδιο και στο Android που πολλές, λίγες μέρες μετά τα Nexus (που είναι μετρημένα στα δάκτυλα), άρχισαν τα updates με changelog "υποστήριξη για Android 6".

Το 950 που υποτίθεται ότι είναι η ναυαρχίδα και ό,τι καλύτερο της MSFT, βγήκε με beta Windows και αύριο μεθαύριο θα φταίνε οι καταναλωτές που δεν το πήραν με αυτά που ακούνε τώρα και θα ψάχνουν να βρουν τί φταίει.

Σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό, η φράση "η εφαρμογή του fb (!), θα ενημερωθεί/φτιαχτεί την Άνοιξη", θα ήταν λόγος καταστροφής του κόσμου, στα WP, φέεετα. Γι'αυτό και τα ποσοστά πήγαν στο 1,9% και γι'αυτό μεγάλοι devs όπως η King θεωρούσαν "χάσιμο χρόνου" και τα WP "νεκρά" πριν βγάλουν το Candy Crush.

PS: καλύτερα να μας μεταφέρουν στο επίσημο γιατί θα φάμε καμπάνες. :p

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Εσύ μιλάς για ήδη υπάρχον εφαρμογές ενώ ο Άγγελος για νέες... Καμία σχέση... Αυτό που λες πχ γίνεται ήδη...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Εσύ μιλάς για ήδη υπάρχον εφαρμογές ενώ ο Άγγελος για νέες... Καμία σχέση... Αυτό που λες πχ γίνεται ήδη...

Αναφέρομαι εσκεμμένα στο facebook γιατί είναι η πιο "εύκολη" εφαρμογή να δημιουργηθεί/γίνει port. Τα παιχνίδια ή το οτιδήποτε άλλο, σίγουρα θα πάρουν χρόνο, αλλά μην ξεχνάμε ότι η TP των 10 κυκλοφορεί εδώ και πόσους μήνες, έπρεπε ήδη να υπάρχει δείγμα για τα 950 κι όχι τώρα, λίγες μέρες μετά το επίσημο roll out να σκέφτεται η MSFT με ποιον τρόπο να δώσει περισσότερες εφαρμογές και να ακυρώνει project.

Πιστεύω ότι με τη χαρά μας ότι πήραμε κάτι νέο επίσημα έστω και σαν dev που οι περισσότεροι δεν είμαστε, μπήκαμε στο τρυπάκι να ψάχνουμε πράγματα που στο τέλος θα δούλευαν (πχ υπερθέρμανση, μπαταρία κτλ - όχι πως δεν ήταν άξια αναφοράς) και χάσαμε το πιο σημαντικό, τις εφαρμογές.

Τέλος πάντων, κλείνω εδώ για να μην κουράζω άλλο, πιστεύω ότι από τα μηνύματα μου τόσα καιρό έχετε καταλάβει περίπου τί εννοώ με τα γραφόμενά μου. Άντε και στα επίσημα. :)

Καλή επιλογή κι αυτή. Έχει η σύζυγος το 6αρι και μου αρέσει αρκετά (με τα οποία τεράστια ή μικρότερα κουσούρια του IOS). Όμως δεν είναι λίγο άδικο να συγκρίνεις τόσο άνισες τιμολογιακά συσκευές? Εκτός κι αν πήρες κανένα 4αρι....

το 6s πηρα αλλα δεν συγκρινω συσκευες...εφυγα λογω λειτουργικου...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να μιλησουμε παιδια τοτε για official εφαρμογες που υπαρχουν ηδη και εχουμε ολοι.viber WhatsApp messenger....παρτε ena wp kai ena iPhone kai συγκρινετε εφαρμογες...

δηλαδή οι τρεις αυτές εταιριες περιμενανε τα 10αρια γι να κανουν σωστες εφαρμογες?

Update, εγώ...

Δεν βλέπω μέλλον.

Εργοστασιακές ρυθμίσεις, επανεκκίνηση, δεν έκανα επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας, έβαλα το Windows Insider, επέλεξα Fast Ring, έκανε την επανεκκίνησή του και τπτ!

Βάζω να βρει νεότερο λειτουργικό, τπτ.

Το αφήνω να περιμένει, τπτ.

Τζάμπα την έφαγε τη διαγραφή, γμτ!

Θα του δώσω μερικές προσπάθειες ακόμα, με soft reset κλπ και αν μέχρι το πρωί δεν έχει βρει τίποτα, hard reset πάλι και επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας.

Έκανα κάτι λάθος στη διαδικασία?

Update, εγώ...

Δεν βλέπω μέλλον.

Εργοστασιακές ρυθμίσεις, επανεκκίνηση, δεν έκανα επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας, έβαλα το Windows Insider, επέλεξα Fast Ring, έκανε την επανεκκίνησή του και τπτ!

Βάζω να βρει νεότερο λειτουργικό, τπτ.

Το αφήνω να περιμένει, τπτ.

Τζάμπα την έφαγε τη διαγραφή, γμτ!

Θα του δώσω μερικές προσπάθειες ακόμα, με soft reset κλπ και αν μέχρι το πρωί δεν έχει βρει τίποτα, hard reset πάλι και επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας.

Έκανα κάτι λάθος στη διαδικασία?

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να δηλώσεις από τον υπολογιστή σου, στο account σου, ότι είσαι dev.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Huawei Nova 5T

Για την ΤΡ με το Windows Insider?

Πρώτη φορά το ακούω, αλλά δεν βλάπτει.

Λίγη καθοδήγηση, αν θέλεις.

απλά ελπίζω και το εύχομαι να μην ζούμε για 3 φορά μια ελπίδα με αποτυχημένη κατάληξη.

Αυτό ελπίζουμε όλοι. Τώρα όμως, δεν υπάρχει περιθώριο. Ούτε για την MS, ούτε για αρκετούς, από ότι βλέπω, με WP στα χέρια.

Αυτό όμως που δεν κατάλαβα, είναι η ανακοίνωση πως το 2019 θα σταματήσει η υποστήριξη των WP 10. Ποια θα υποστηρίζουν; Τα 11 που θα υπάρχουν ή μήπως τίποτα.

Για την ΤΡ με το Windows Insider?

Πρώτη φορά το ακούω, αλλά δεν βλάπτει.

Λίγη καθοδήγηση, αν θέλεις.

Γι' αυτό γράφω, αν κάνω λάθος, να με διορθώσουν. :)

Κοίταξε το link.

https://insider.windows.com/

Huawei Nova 5T

Νέα ενημέρωση στο Fast Ring (10586.29)

Τί προσφέρει:

You will see additional improvements in upgrade experience, including devices with limited free space, map rendering on update, and RCS enabled device settings.

Improved application backwards compatibility for Windows Phone 8.1 Silverlight applications.

Edge performance and stability has been improved. Auto-completion has been updated to allow user to more easily edit the end of the URL in the address bar.

Additional Bluetooth stability improvements.

We have resolve issues on switching the active cellular connectivity profile on Dual SIM devices.

Data profiles are now correctly restored in the out of box experience that would prevent some devices from sending or receiving MMS messages.

Edited by ParafronGR

Στείλε τωρα φιλαράκο.εφυγα δουλειά και δεν μπορούσα να μιλήσω άλλο.τωρα το πρωί το είδα.για πες τι έκανες;εγω πρόβλημα.πολλες φορές ανεγκαζομαι να χρησιμοποιώ τα ακουστικα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στείλε τωρα.εφυγα και δεν το είδα το μυνημα σου.δουλευω βραδινός το Σάββατο.εγω αναγκάζομαι να βάζω ακουστικά πολλές φορές

το 6s πηρα αλλα δεν συγκρινω συσκευες...εφυγα λογω λειτουργικου...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να μιλησουμε παιδια τοτε για official εφαρμογες που υπαρχουν ηδη και εχουμε ολοι.viber WhatsApp messenger....παρτε ena wp kai ena iPhone kai συγκρινετε εφαρμογες...

δηλαδή οι τρεις αυτές εταιριες περιμενανε τα 10αρια γι να κανουν σωστες εφαρμογες?

Συμφωνώ στο θέμα των apps. Από εκεί και πέρα, με πολύ λιγότερα χρήματα έπαιρνες 950 με πααααρα πολύ καλύτερη κάμερα, με μεγαλύτερη οθόνη και με continuum.....;) Όμως ακόμη και τα επίσημα 10ρια είναι ανώριμα.

Πολύ ωραίο να ξυπνάς και να κουδουνίζει αναβάθμιση εγκαθιστώ τώρα..

Edit

Το swipe δεν έφτιαξε στον edge

Το πλακίδιο της μπαταρίας δεν δείχνει ακομα ποσοστό..

Συνεχίζω το ψάξιμο..

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\