sony76 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 νομίζω ότι το 730/735 υποστηρίζουν το notification LED αποτι είδα σε διαφορα βίντεο ναι υποστηρίζει σαν hardware όμως το θέμα είναι να ενεργοποιηθεί με το windows 10. και αν δεν έγινε μέχρι τώρα με τα preview τότε ποτε θα γίνει; απλά φοβάμαι μη τυχόν ήταν μια φούσκα τελικά. εμένα προσωπικά με χαλάει αρκετά που δεν έχει εξωτερική ειδοποίηση. π.χ. led,glance screen κ.τ.λ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 αποτι είδα σε διαφορα βίντεο ναι υποστηρίζει σαν hardware όμως το θέμα είναι να ενεργοποιηθεί με το windows 10. και αν δεν έγινε μέχρι τώρα με τα preview τότε ποτε θα γίνει; απλά φοβάμαι μη τυχόν ήταν μια φούσκα τελικά. εμένα προσωπικά με χαλάει αρκετά που δεν έχει εξωτερική ειδοποίηση. π.χ. led,glance screen κ.τ.λ.! Ρε παιδιά για να έβαλαν στις συσκευές led, πάει να πει ότι θα το ενεργοποιήσουν κάποια στιγμή, γιατί βιάζεστε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Θα είναι η ευχάριστη έκπληξη το led. Ελπίζω να γίνει όπως ελπίζω να το έχει και το 930 που αναφέρθηκε και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αυτή τη στιγμή τα Windows 10 Mobile είναι κάτι σαν generic, τα ίδια σε όλες τις συσκευές. Όταν αρχίσει το επίσημο update και κάθε συσκευή τα πάρει με τους κατάλληλους drivers, ίσως ενεργοποιηθεί το led. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Να ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν είμαι off topic. Στο Facebook πως κοινοποιώ ένα video η photo σε μια συγκεκριμένη ομάδα?? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Να ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν είμαι off topic. Στο Facebook πως κοινοποιώ ένα video η photo σε μια συγκεκριμένη ομάδα?? Ευχαριστώ!! γενικά υπάρχει ένα θέμα με της ομάδες στο facebook (windows) γιατί περα από αυτό που ανέφερες έχουν κάνει και αλλη βλακεια δεν υπάρχει επιλογή για να στείλεις μηνύμα inbox σε ομάδες! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Έκανα rollback σε 8.1 για να ξαναπάω στα 10 χωρίς προβλήματα και αφού έκανε επαναφορά των αρχείων που είχα κάνει backup ξεκίνησε να κατεβάζει εφαρμογές. Και σε όλες μου βγάζει ένα πρόβλημα ότι πρέπει κάποιος γονιός να με προσθέσει στην οικογένειά του. Είμαι άνω των 18 προφανώς, αλλά παρ όλα αυτά πρόσθεσα και τους δύο γονείς σαν οικογένεια στην microsoft σύμφωνα με τις οδηγίες και το πρόβλημα παραμένει. Έχει κάποιος κάτι στο μυαλό του; Γιατί συμβαίνει αυτό και πιθανές λύσεις. Ευχαριστώ. EDIT: Μετά από πολύωρη προσπάθεια και ένα hard reset φαίνεται πως λύθηκε το πρόβλημα. Edited December 1, 2015 by ankostas333 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έκανα rollback σε 8.1 για να ξαναπάω στα 10 χωρίς προβλήματα και αφού έκανε επαναφορά των αρχείων που είχα κάνει backup ξεκίνησε να κατεβάζει εφαρμογές. Και σε όλες μου βγάζει ένα πρόβλημα ότι πρέπει κάποιος γονιός να με προσθέσει στην οικογένειά του. Είμαι άνω των 18 προφανώς, αλλά παρ όλα αυτά πρόσθεσα και τους δύο γονείς σαν οικογένεια στην microsoft σύμφωνα με τις οδηγίες και το πρόβλημα παραμένει. Έχει κάποιος κάτι στο μυαλό του; Γιατί συμβαίνει αυτό και πιθανές λύσεις. Ευχαριστώ. EDIT: Μετά από πολύωρη προσπάθεια και ένα hard reset φαίνεται πως λύθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασε να μπεις στις ρυθμίσεις του MS account σου και να δεις αν είναι σωστή η ημερομηνία γέννησης. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Τελικα βρε παιδια τους χαρτες των here maps κτλ τους εχουμε;εαν παω αυριο και αγορασω το 640 και δεν επιλεξω backup απο προγενεστερο αντιγραφο θα μπορεσω να τος κατεβασω και την υπολοιπη πλατφορμα;;;;;ενδιαφερομαι για 950 αλλα αποτελει σοβαρο αποτρεπτικο παραγοντα. Εαν επιλεξω προγενεστερο αντιγραφο θα τους κατεβασω κανονικα;ευχαριστω προκαταβολικα. Edited December 1, 2015 by vaggefvaggef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τελικα βρε παιδια τους χαρτες των here maps κτλ τους εχουμε;εαν παω αυριο και αγορασω το 640 και δεν επιλεξω backup απο προγενεστερο αντιγραφο θα μπορεσω να τος κατεβασω και την υπολοιπη πλατφορμα;;;;;ενδιαφερομαι για 950 αλλα αποτελει σοβαρο αποτρεπτικο παραγοντα. Εαν επιλεξω προγενεστερο αντιγραφο θα τους κατεβασω κανονικα;ευχαριστω προκαταβολικα. Δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση νομιζω. Αναμενουμε. Κατι αλλο. Στο 830 μου με την RTM W10M, εχω αρκετα reboot, περιπου 1-2 καθε 3-4 μερες. Το εχει και αλλος αυτο με 830 ή καποια αλλη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση νομιζω. Αναμενουμε. Κατι αλλο. Στο 830 μου με την RTM W10M, εχω αρκετα reboot, περιπου 1-2 καθε 3-4 μερες. Το εχει και αλλος αυτο με 830 ή καποια αλλη συσκευη; Εγώ το έχω στα ξαφνικά, με 930. Ξεκίνησε από προχτές και συνεχίστηκε και το πρωί, που άνοιξα το μάτι και κοίταξα το ημερολόγιο. Κατευθείαν έκανε reboot. Πιθανολογώ ότι προσθέτουν drivers. Και σήμερα πρόσεξα ότι, εκεί που έχει τους αισθητήρες υπάρχει ένα μικρό κενό. Ίσως να είναι το led. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τελικά αυτό το 930, έχει ή όχι led; Όπου και να διάβασα, οι μισοί λένε όχι και οι άλλοι μισοί ναι. Μαλώνουν κιόλας μεταξύ τους. Τόσο καιρό, δεν βρέθηκε ένας άρρωστος να το κάνει βίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τελικά αυτό το 930, έχει ή όχι led; Όπου και να διάβασα, οι μισοί λένε όχι και οι άλλοι μισοί ναι. Μαλώνουν κιόλας μεταξύ τους. Τόσο καιρό, δεν βρέθηκε ένας άρρωστος να το κάνει βίδες; Το ίδιο ισχύει και για τα 730/735. Αν το κάνει βίδες, πάει η εγγύηση!!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 επισημα με windows 10? http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Microsoft-Smartphone-Lumia-550-Mavro-A00026243.htm Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ναι... Τα 550, 950 και 950XL έρχονται με προεγκατεστημένα Windows 10 Mobile.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Το ίδιο ισχύει και για τα 730/735. Αν το κάνει βίδες, πάει η εγγύηση!!!! :lol: τουλάχιστον για το 730/735 υπάρχουν αρκετά βιδεο που δείχνουν ότι έχει ένα led πάνω αριστερά! τώρα το θέμα είναι αν όντως είναι notification led(κάτι άλλο δεν νομίζω να είναι γιατί το proximity sensor και το dim sensor είναι δίπλα στην μπροστινή κάμερα) και αν θα το ενεργοποιήσουν με το επίσημο win10. μακάρι γιατί είναι κάτι πολύ χρήσιμο. https://youtu.be/y1bV2fbZ4zk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Σήμερα μου ήρθαν περίπου 30 ενημερώσεις σε εφαρμογές και παρ όλο που υπήρξαν μερικές πολύ ωραίες προσθήκες (πχ νέα glance screen αλά windows 10 mobile) ενώ μου βγαίνει το εικονίδιο ότι έχω ειδοποίηση (όντως έχω) δεν μου εμφανίζει την ειδοποίηση όταν κατεβάζω το action center. Κάτοχος L640XL. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 τουλάχιστον για το 730/735 υπάρχουν αρκετά βιδεο που δείχνουν ότι έχει ένα led πάνω αριστερά! τώρα το θέμα είναι αν όντως είναι notification led(κάτι άλλο δεν νομίζω να είναι γιατί το proximity sensor και το dim sensor είναι δίπλα στην μπροστινή κάμερα) και αν θα το ενεργοποιήσουν με το επίσημο win10. μακάρι γιατί είναι κάτι πολύ χρήσιμο. https://youtu.be/y1bV2fbZ4zk Κι όμως (δυστυχώς) αυτό που μοιάζει με notification led είναι ο αισθητήρας εγγύτητας. Ένας αισθητήρας υπερύθρων είναι στην πραγματικότητα (ναι, σαν αυτούς που έχουν όλα τα τηλεκοντρόλ), και υπολογίζει την απόσταση σβήνοντας την οθόνη όταν πλησιάζουμε τη συσκευή στο αυτί για να πάρουμε η να κάνουμε κλήση (ενεργοποιεί και την glance screen επίσης σε όσες συσκευές την υποστηρίζουν). Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με βίντεο που δείχνουν αυτόν τον αισθητήρα να αναβοσβήνει ως led. Δεν είναι όμως. Κάντε το παρακάτω τεστ για να το διαπιστώστε και μόνοι σας και να το δείτε να αναβοσβήνει όπως φαίνεται στα βίντεο. Είναι επίσης ένα πολύ καλό τεστ για να επιβεβαιώσετε αν ο αισθητήρας υπερύθρων κάποιου απ τα τηλεκοντρόλ σας (της τηλεόρασης πχ), όντως δουλεύει η έχει βλάβη σε περίπτωση που δεν αλλάζουν τα κανάλια. Κοιτάξτε την πρόσοψη της Lumia συσκευής σας στην περιοχή που βρίσκονται αυτοί οι αισθητήρες (ανάμεσα στην μπροστινή κάμερα και το ακουστικό, η αριστερά του ακουστικού) όχι με γυμνό μάτι όμως, αλλά μέσα απ το φακό της φωτογραφικής ενός άλλου κινητού αν έχετε δεύτερο, η μέσω μιας οποιασδήποτε ψηφιακής κάμερας, σαν να θέλατε να το βγάλετε φωτό η βίντεο. Αν δεν έχει πάρα πολύ φως στο χώρο, θα διαπιστώσετε ότι αναβοσβήνει περιοδικά ένα LED χωρίς να πατάτε απολύτως τίποτα. Δεν είναι LED. Είναι ο αισθητήρας υπερύθρων που μόνο έτσι μπορεί να γίνει ορατός. Αν πρόκειται για τηλεκοντρόλ, για να το δείτε να αναβοσβήνει θα πρέπει να πατήσετε κάποιο απ τα πλήκτρα του (εκτός απ αυτό που υποπτεύεστε ότι έχει πρόβλημα). Αν αναβοσβήνει, ο αισθητήρας είναι ΟΚ. Αν όντως κάποιες συσκευές έχουν ανενεργό πραγματικό LED, νομίζω πως θα το δούμε να ανάβει η με την τελική η με κάποια άλλη μεταγενέστερη WP Version. Επίσης μπορεί εύκολα να δώσει Led Notifications οχι με μυστικά, κρυφά και πονηρά Ledάκια, αλλά με το πασιφανές LED της πίσω κάμερας (όσες συσκευές έχουν φυσικά) όπως ακριβώς συμβαίνει με τα iPhone. Επίσης αφού ήρθαν τα νέα μοντέλα που τρέχουν WP 10 στο πλαίσιο, ίσως σε αυτά να δούμε τι ανάβουν τα περίφημα Led Notifications. Σκέφτομαι να περάσω μια βολτούλα να δω κι απο κοντά τις νέες συσκευές, μπας και λυθεί και το μυστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ενημέρωση στο Facebook και στο mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Ενημέρωση στο Facebook και στο mail. σε εμένα το facebook δεν δουλεύει EDIT: μου εγκατέστησε την αναβάθμιση σαν νέα εφαρμογή. η παλιά crashάρει. Edited December 2, 2015 by ankostas333 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Κι όμως (δυστυχώς) αυτό που μοιάζει με notification led είναι ο αισθητήρας εγγύτητας. Ένας αισθητήρας υπερύθρων είναι στην πραγματικότητα (ναι, σαν αυτούς που έχουν όλα τα τηλεκοντρόλ), και υπολογίζει την απόσταση σβήνοντας την οθόνη όταν πλησιάζουμε τη συσκευή στο αυτί για να πάρουμε η να κάνουμε κλήση (ενεργοποιεί και την glance screen επίσης σε όσες συσκευές την υποστηρίζουν). Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με βίντεο που δείχνουν αυτόν τον αισθητήρα να αναβοσβήνει ως led. Δεν είναι όμως. Κάντε το παρακάτω τεστ για να το διαπιστώστε και μόνοι σας και να το δείτε να αναβοσβήνει όπως φαίνεται στα βίντεο. Είναι επίσης ένα πολύ καλό τεστ για να επιβεβαιώσετε αν ο αισθητήρας υπερύθρων κάποιου απ τα τηλεκοντρόλ σας (της τηλεόρασης πχ), όντως δουλεύει η έχει βλάβη σε περίπτωση που δεν αλλάζουν τα κανάλια. Κοιτάξτε την πρόσοψη της Lumia συσκευής σας στην περιοχή που βρίσκονται αυτοί οι αισθητήρες (ανάμεσα στην μπροστινή κάμερα και το ακουστικό, η αριστερά του ακουστικού) όχι με γυμνό μάτι όμως, αλλά μέσα απ το φακό της φωτογραφικής ενός άλλου κινητού αν έχετε δεύτερο, η μέσω μιας οποιασδήποτε ψηφιακής κάμερας, σαν να θέλατε να το βγάλετε φωτό η βίντεο. Αν δεν έχει πάρα πολύ φως στο χώρο, θα διαπιστώσετε ότι αναβοσβήνει περιοδικά ένα LED χωρίς να πατάτε απολύτως τίποτα. Δεν είναι LED. Είναι ο αισθητήρας υπερύθρων που μόνο έτσι μπορεί να γίνει ορατός. Αν πρόκειται για τηλεκοντρόλ, για να το δείτε να αναβοσβήνει θα πρέπει να πατήσετε κάποιο απ τα πλήκτρα του (εκτός απ αυτό που υποπτεύεστε ότι έχει πρόβλημα). Αν αναβοσβήνει, ο αισθητήρας είναι ΟΚ. Αν όντως κάποιες συσκευές έχουν ανενεργό πραγματικό LED, νομίζω πως θα το δούμε να ανάβει η με την τελική η με κάποια άλλη μεταγενέστερη WP Version. Επίσης μπορεί εύκολα να δώσει Led Notifications οχι με μυστικά, κρυφά και πονηρά Ledάκια, αλλά με το πασιφανές LED της πίσω κάμερας (όσες συσκευές έχουν φυσικά) όπως ακριβώς συμβαίνει με τα iPhone. Επίσης αφού ήρθαν τα νέα μοντέλα που τρέχουν WP 10 στο πλαίσιο, ίσως σε αυτά να δούμε τι ανάβουν τα περίφημα Led Notifications. Σκέφτομαι να περάσω μια βολτούλα να δω κι απο κοντά τις νέες συσκευές, μπας και λυθεί και το μυστήριο. Τα 730/735 έχουν το notification led αριστερά του ακουστικού, έτσι όπως βλέπεις την οθόνη! Το είδα σε κάποιο βίντεο! Edit: Edited December 2, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Τα 730/735 έχουν το notification led αριστερά του ακουστικού, έτσι όπως βλέπεις την οθόνη! Το είδα σε κάποιο βίντεο! Edit: αυτό λέω και εγώ για να καταλάβουν ορισμένοι την διαφορά. και αν όντως θέλετε τεστ οκ κάνετε μια κλήση και περάστε με το δάχτυλο πάνω από το σημείο δίπλα στην κάμερα και θα αναβοσβήνει η οθόνη. μετά βάλτε την φωτεινότητα στο αυτόματο και με ενα φακό περάστε επίσης στο σημείο δίπλα στην κάμερα και θα δείτε ότι η οθόνη φωτίζει απότομα. άρα στην αριστερή πλευρά του 735 δεν είναι κάτι από τους 2 αισθητήρες που είναι δεξιά. απορία...ξέρει κανείς για δεν μπορώ να προσθέσω φωτογραφία κάτω από το κείμενο;;; (upload από pc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Τα 730/735 έχουν το notification led αριστερά του ακουστικού, έτσι όπως βλέπεις την οθόνη! Το είδα σε κάποιο βίντεο! Edit: Ναι ρε συ, σίγουρα υπάρχουν πολλά βίντεο όπως είπα και παραπάνω. Το θέμα είναι οτι μόνο μέσω κάποιας κάμερας άλλης συσκευής φαίνεται. Θυμήσου οτι βλέπεις το βίντεο που έχει τραβήξει κάποιος με την κάμερα άλλου κινητού η ψηφιακής φωτογραφικής. Δεν κοιτάς απ ευθείας την συσκευή που έχει το Led. Κανε το τεστ που σου είπα πριν. Οχι μόνο με κάποιο Lumia αλλά με οποιοδήποτε κινητό έχει αισθητήρα εγγύτητας (τα περισσότερα πλέων) και θα δεις και εσύ Led να αναβοσβήνει κάπου εκεί στο πάνω μέρος. Δεν θα μπορείς να το δεις όμως με γυμνό μάτι. Και φυσικά μπορείς να το τραβήξεις και εσύ βίντεο και να λες να το το Led, το βρήκα..!! Μόλις το κανα με το Lumia 830 μου, τραβώντας το βίντεο με το παλιό μου iPhone4. Δεν ξέρω πως να το ανεβάσω όμως.......να δείτε το "Led" του 830......Πάντως στην δεξιά πλευρά του ακουστικού φαίνεται και όχι αριστερά. Edit. Δεν γίνεται, μόνο φώτο επιτρέπει. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να πω πως έκανα ένα πέρασμα απ το Πλαίσιο Αγ Παρασκευής να δω τα νέα Microsoft με WP 10 και να παίξω και λίγο με τις ρυθμίσεις και τα Led, αλλά πήρα τα........ φρύδια μου :p . Ένα τεμάχιο απ το καθένα έχουν στο κουτί τους αυστηρά και μόνο για πώληση. Edited December 2, 2015 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 @ johnphone Το βίντεο δείχνει να αναβοσβήνει κάτι στα αριστερά του κινητού. Οι αισθητήρες στο 730/735 είναι στα δεξιά, ανάμεσα στο ακουστικό και την φωτογραφική μηχανή. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 @ johnphone Το βίντεο δείχνει να αναβοσβήνει κάτι στα αριστερά του κινητού. Οι αισθητήρες στο 730/735 είναι στα δεξιά, ανάμεσα στο ακουστικό και την φωτογραφική μηχανή. έχω φτιάξει μια φωτογραφία που φαίνεται ξεκάθαρα τι λέμε. https://www.dropbox.com/s/czi1napslhmqzza/Nokia-Lumia-730-Dual-SIM_fonearena-001k.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts