panosxx Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις της Cortana και δες αν έχεις ενεργοποιήσει το Quiet Hours. Αν είναι ενεργοποιημένο, δες αν έχεις αποκλείσει τις ειδοποιήσεις για το Outlook. Τελικά έκανα unpin και pin ξανά τα εικονίδια στην start screen και έφτιαξε, μου άλλαξε εικονίδιο στο εταιρικό email και προστέθηκε ξεχωριστά στις ρυθμίσεις για να προσθέσω διαφορετικό ήχο. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγώ έχω άλλο θέμα το μαιλ. Έχω δύο λογαριασμούς(outlook, google) και δεν μου εμφανίζει κανένα email. Κάνω συγχρονισμό από WiFi ή δεδομένα αλλά τίποτα. Έχω την 581 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπέρα φιλοι..Ηθελα να κανω μια ερώτηση. Έχω ενα Lumia 930 και μεχρι στιγμής, εκτος από το πρώτο preview που είχε βγει που μετάνιωσα την ωρα και τη στιγμή, δεν εχω περάσει ακόμα καποια μεταγενεστερη εκδοση. Αλλα απ'όσα διαβαζω μαλλον ήρθε η ώρα να το κάνω. Ήθελα απλά να ρωτήσω κατι ίσως ασήμαντο ή χαζό. Πρώτον οι εφαρμογες λειτουργούν απροβλημάτιστα? Και δευτερον και ακόμα πιο ασήμαντο, τελικά πόσα tiles υποστηρίζει στο Lumia 930? τρία η τέσσερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 η μόνη εφαρμογή που δεν δουλεύει απο αυτές που είχα και πριν είναι το picsart. όλες οι άλλες λειτουργούν κανονικά!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 ...τελικά πόσα tiles υποστηρίζει στο Lumia 930? τρία η τέσσερα? ...έξι στήλες φίλε μου & όσες γραμμές γουστάρεις... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπέρα φιλοι..Ηθελα να κανω μια ερώτηση. Έχω ενα Lumia 930 και μεχρι στιγμής, εκτος από το πρώτο preview που είχε βγει που μετάνιωσα την ωρα και τη στιγμή, δεν εχω περάσει ακόμα καποια μεταγενεστερη εκδοση. Αλλα απ'όσα διαβαζω μαλλον ήρθε η ώρα να το κάνω. Ήθελα απλά να ρωτήσω κατι ίσως ασήμαντο ή χαζό. Πρώτον οι εφαρμογες λειτουργούν απροβλημάτιστα? Και δευτερον και ακόμα πιο ασήμαντο, τελικά πόσα tiles υποστηρίζει στο Lumia 930? τρία η τέσσερα? Ρυθμίζεις την ανάλυση στο μικρότερο, και βάζεις μέχρι 8 εικονιδια σε κάθε γραμμή. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 12 νοεμβριου μαλλον βγαινει η τελικη το w10..για κινητα και xbox one και αναβαθμιση για τα πισι..εκδοση 10586 η εκδοση που θα φορανε και τα 950. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 είμαι περίεργος να δω πως θα την πάρουμε εμείς οι insiders. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 12 νοεμβριου μαλλον βγαινει η τελικη το w10..για κινητα και xbox one και αναβαθμιση για τα πισι..εκδοση 10586 η εκδοση που θα φορανε και τα 950. Θα τη πάρουν όλοι ή μόνο οι insiders; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 για αρχη σπο οτι ακουγετε οι insiders.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 για αρχη σπο οτι ακουγετε οι insiders.. Aυτό είναι το στανταράκι. Αν κυκλοφορήσει σαν official είναι το θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Aυτό είναι το στανταράκι. Αν κυκλοφορήσει σαν official είναι το θέμα. Τα official τον Δεκέμβριο, για μας τουλάχιστον που δεν είμαστε insiders! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Aυτό είναι το στανταράκι. Αν κυκλοφορήσει σαν official είναι το θέμα. Αν το πάρουμε με τη λογική των 10 στο PC, οι Insiders θα πάρουν την τελική (RTM) λίγες βδομάδες πρίν δοθούν σε όλους για δοκιμές κτλ. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τους Insiders, θα μπορούν να "κόψουν" τις ενημερώσεις αλά Windows 8.1 DP και να πάρουν την official ή θα πάρει φωτιά το Recovery tool? :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ρυθμίζεις την ανάλυση στο μικρότερο, και βάζεις μέχρι 8 εικονιδια σε κάθε γραμμή. ...γνώμη μου ότι το ιδανικό scaling γιά τα 5άρια ( 830, 930 κλπ), ειναι στό 175%... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ...γνώμη μου ότι το ιδανικό scaling γιά τα 5άρια ( 830, 930 κλπ), ειναι στό 175%... Νομίζω είναι πολύ. Στο 225% το έχω (δεν πάει παρακάτω) και είναι μια χαρά, απο την άποψη του να φαίνονται και οι πληροφορίες στα tiles. Βέβαια πρέπει να προσαρμοστούν λίγο οι εφαρμογές. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα και πάλι..Σόρρυ για τις ερωτήσεις απλά έκανα το λάθος να το αποχωριστώ για ένα μήνα, οπότε δεν είναι τώρα στα χέρια μου,και να πάρω ενα μηλο 5αρι. Το μετάνιωσα πικρά οπότε προσπαθώ να πείσω την αδερφή μου που το έχει τώρα να ξανακάνουμε τράμπα... !!:lol::lol: Εννοούσα τρια ή τεσσερα μεσαία, και κατ' επέκταση 6 ή 8 μικρά. Με καλύψατε με τις απαντήσεις σας, απλά ήθελα να ρωτήσω...Scaling από που κάνω για να μπορέσω να ''στριμώξω'' 4 μεσαια-8 μικρά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα και πάλι..Σόρρυ για τις ερωτήσεις απλά έκανα το λάθος να το αποχωριστώ για ένα μήνα, οπότε δεν είναι τώρα στα χέρια μου,και να πάρω ενα μηλο 5αρι. Το μετάνιωσα πικρά οπότε προσπαθώ να πείσω την αδερφή μου που το έχει τώρα να ξανακάνουμε τράμπα... !!:lol::lol: Εννοούσα τρια ή τεσσερα μεσαία, και κατ' επέκταση 6 ή 8 μικρά. Με καλύψατε με τις απαντήσεις σας, απλά ήθελα να ρωτήσω...Scaling από που κάνω για να μπορέσω να ''στριμώξω'' 4 μεσαια-8 μικρά?? Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Display (η πρώτη είναι, το έχω αγγλικά :p :p ) -> και απο εκεί, μετακινείς την μπάρα αριστερά. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Το notification στη lock screen μου λέει συνέχεια ότι έχω ένα μαιλ αδιάβαστο από το outlook και δε σβήνει με τίποτα, το έχει κανένας άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Διέρρευσε βίντεο με την 10586 έκδοση που σύμφωνα με τα τελευταία νέα φέρεται να είναι η RTM έκδοση των Windows 10 Mobile. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Διέρρευσε βίντεο με την 10586 έκδοση που σύμφωνα με τα τελευταία νέα φέρεται να είναι η RTM έκδοση των Windows 10 Mobile. ο Gabe είπε ότι ίσως έχουμε νέο build μέσα στην βδομάδα Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τα 950 μόνο να το πάρουν όλοι οι άλλοι δούμε 8.1 άρα για να το πάρουμε επισημα θέλει firmware με drivers κλπ για την κάθε συσκευή ξεχωριστά το πρώτο κιμά είπαν Δεκέμβρη εγώ με 1520 Ιανουάριο - Φεβρουάριο .. Και θυμάστε αν είσαι branded πρέπει να περάσει από έγκριση Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Το ξεκλείδωμα 'Hello'' θα το πάρουν οι συσκευές μας με τα Windwos 10 ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το ξεκλείδωμα 'Hello'' θα το πάρουν οι συσκευές μας με τα Windwos 10 ? Απ' όσο ξέρω οι συσκευές μας δεν έχουν υποστηριζόμενο hardware για το Hello. Θέλει είτε αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος είτε κάμερα με υπέρυθρη. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Thank you! :) Θα ψάξω και θα επιστρέψω. Επιστροφή. Τελικά άκυρο το ψάξιμο.. Ακόμα και τα links για παλιές εκδόσεις του Lumia Recovery Tool, οδηγούν στην πιο πρόσφατη, πού χρειάζεται win7 και πανω.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το notification στη lock screen μου λέει συνέχεια ότι έχω ένα μαιλ αδιάβαστο από το outlook και δε σβήνει με τίποτα, το έχει κανένας άλλος; Και σε εμενα τα ιδια. Ειναι γνωστο θεμα. Καποια στιγμη θα φυγει μονο του. Κατι αλλο που βρηκα προχτες ειναι οτι με την Lumia Camera δεν μπορω να τραβηξω βιντεο. Παταω το εικονιδιο του βιντεο, ξεκιναει υποτιθεται να γραφει αλλα τελικα τοχρονομετρο παραμενει στο μηδεν και δεν γρφει τιποτα και επιπλεον δεν μπορω να το σταματησω. Πρεπει να πατησω το βελακι πισω για να βγω απο την καμερα. Σημερα εβαλα default την καμερα των windows που τελικα ειναι σαν την Lumia camera. Το εχεις κανεις αλλος το προβλημα αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts