cb600f Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Δεν βλέπω κάτι παράξενο. Είναι με rich capture και την εφαρμογή της Microsoft. Edit: Λάθος, είναι απ' την Lumia camera. Όντως υπάρχουν οριζόντιες γραμμές με την εφαρμογή της Microsoft. Edited July 19, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ρε παιδιά σας κολλάει καθόλου η αφή του κινητού; Σε εμένα κολλάει τουλάχιστον μια φορά τη μέρα και πέφτει πολύ soft reset.. Το ίδιο είχα και με το 930 αλλά πιο σπάνια.Σε εσάς γίνεται κάτι τέτοιο; Μιλάμε πάντα για την τελευταία έκδοση των 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Ενώ σχεδόν όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά, νομίζω πως θα γυρίζω σε 8.1. Δεν ξέρω ακόμη. Θα μου λείψουν ορισμένα πράγματα από τα 10, αλλά η εμπειρία χρήσης ακόμη μου φαίνεται κάπως. Είναι όμως σίγουρα σε πολύ καλό δρόμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα σταματήσουν κάποιες εφαρμογές του MSN, ορισμένες φορές δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτονται. Με το MixRadio τι γίνεται; το χάσαμε τελείως; Edited July 19, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ρε παιδιά σας κολλάει καθόλου η αφή του κινητού; Σε εμένα κολλάει τουλάχιστον μια φορά τη μέρα και πέφτει πολύ soft reset.. Το ίδιο είχα και με το 930 αλλά πιο σπάνια.Σε εσάς γίνεται κάτι τέτοιο; Μιλάμε πάντα για την τελευταία έκδοση των 10 Εμένα μου κόλλησε σήμερα πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται soft reset απλά κράτα πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα να κλείσει και ξανάνοιξέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ωραίος φίλε!!Θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ωραίος φίλε!!Θα το δοκιμάσω Και το soft reset πάντως δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι. Μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις. Ουσιαστικά ένα reboot είναι. Αυτό με το power button κρατημένο για 10 δευτερόλεπτα ισχύει σε οποιαδήποτε συσκευή, δοκίμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Το ξέρω ότι δεν είναι κάτι αλλά μου την σπάει ο χρόνος της αναμονής για να ανοίξει.... Είναι λίγο εκνευριστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Και εγώ με 1520 μου το κάνει η όταν είναι κλειδωμένο η μέρα από κλίση οσο περνάει ο καιρός ολο και πιο συχνά.. Το soft reset δεν είναι το power 10sec? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Και εγώ με 1520 μου το κάνει η όταν είναι κλειδωμένο η μέρα από κλίση οσο περνάει ο καιρός ολο και πιο συχνά.. Το soft reset δεν είναι το power 10sec? Το soft reset είναι το power button και το volume- ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Το soft reset είναι το power button και το volume- ταυτόχρονα. Για πατα μόνο το power δέκα δεύτερα και πες μας τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Για πατα μόνο το power δέκα δεύτερα και πες μας τι κάνει? Το power button για δέκα δεύτερα απενεργοποιεί τη συσκευή. Αυτό ισχύει για κάθε συσκευή σε κάθε πλατφόρμα, είτε είναι κινητό, tablet ή υπολογιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) To 535 θερμένεται αρκετά και κάνει reboot όταν δουλέψει αρκετά με τέτοια θερμοκρασία. Το outlook χάνει τους λουγαριασμούς που και που και θέλει reboot. γενικά η εφαρμογή είναι χάλια. δεν μπορώ επίσης να αλλάξω background Edited July 20, 2015 by Cynaegeirus Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) To 535 θερμένεται αρκετά και κάνει reboot όταν δουλέψει αρκετά με τέτοια θερμοκρασία. Το outlook χάνει τους λουγαριασμούς που και που και θέλει reboot. γενικά η εφαρμογή είναι χάλια. δεν μπορώ επίσης να αλλάξω background Μάλλον σου έκατσε στραβά. Έκανες hard reset μετά το update ? Αν το κανεις μην φέρεις παλιο backup. Στήσε το από την αρχή. Έτσι το έκανα και τις δυο προηγούμενες φορές στο 930 και τα προβλήματα είναι ελάχιστα. Ενώ σχεδόν όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά, νομίζω πως θα γυρίζω σε 8.1. Δεν ξέρω ακόμη. Θα μου λείψουν ορισμένα πράγματα από τα 10, αλλά η εμπειρία χρήσης ακόμη μου φαίνεται κάπως. Είναι όμως σίγουρα σε πολύ καλό δρόμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα σταματήσουν κάποιες εφαρμογές του MSN, ορισμένες φορές δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτονται. Με το MixRadio τι γίνεται; το χάσαμε τελείως; Ίσως να περιμένεις μέχρι Πέμπτη παρασκευή που σίγουρα θα εχει νέα έκδοση. Οι εφαρμογές msn σταμάτησαν γιατί δεν τις χρησιμοποιούσαν πολλοί. Εγώ δεν είχα ποτε χρησιμοποιησει καμμιά από τις τρεις. Νομίζω υπάρχουν πολλές αντίστοιχες και καλύτερες. Το mixradio είναι σε φάση αλλαγών εδώ και καιρο. Μάλλον ούτε η line που το αγορασε δεν ξερει ακόμη τι θα κανει και πως. Edited July 20, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Μάλλον σου έκατσε στραβά. Έκανες hard reset μετά το update ? Αν το κανεις μην φέρεις παλιο backup. Στήσε το από την αρχή. Έτσι το έκανα και τις δυο προηγούμενες φορές στο 930 και τα προβλήματα είναι ελάχιστα. Σε ευχαριστώ - δεν έκανα, θα το δοκιμάσω edit -> ζεσταίνεται ακόμα... Edited July 20, 2015 by Cynaegeirus Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 To 535 θερμένεται αρκετά και κάνει reboot όταν δουλέψει αρκετά με τέτοια θερμοκρασία. Το outlook χάνει τους λουγαριασμούς που και που και θέλει reboot. γενικά η εφαρμογή είναι χάλια. δεν μπορώ επίσης να αλλάξω background Σχετικά με το outlook το έχω προσέξει και εγώ. Όποτε κάνει αναβάθμιση για την ακρίβεια..! Άφησα και σχετικό feedback. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 To 535 θερμένεται αρκετά και κάνει reboot όταν δουλέψει αρκετά με τέτοια θερμοκρασία. Το outlook χάνει τους λουγαριασμούς που και που και θέλει reboot. γενικά η εφαρμογή είναι χάλια. δεν μπορώ επίσης να αλλάξω background πως ξεπερασες το θεμα με το χωρο αποθηκευσης στο 535?? εμενα μου βγαζει συνεχεια μηνυμα και δεν μπορω να ολοκληρωσω την διαδικασια??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 πως ξεπερασες το θεμα με το χωρο αποθηκευσης στο 535?? εμενα μου βγαζει συνεχεια μηνυμα και δεν μπορω να ολοκληρωσω την διαδικασια??? Μπορείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογές που πιάνουν πολύ χώρο ή να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 πως ξεπερασες το θεμα με το χωρο αποθηκευσης στο 535?? εμενα μου βγαζει συνεχεια μηνυμα και δεν μπορω να ολοκληρωσω την διαδικασια??? είχα σβήσει ότι μπορούσα απο τα προγράμματα της Microsoft και τα μόνα που έχω εγκαταστήσει είναι το viber / twitter. δεν έκανα τίποτα παραπάνω Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Δεν βλέπω κάτι παράξενο. Είναι με rich capture και την εφαρμογή της Microsoft. Edit: Λάθος, είναι απ' την Lumia camera. Όντως υπάρχουν οριζόντιες γραμμές με την εφαρμογή της Microsoft. Οταν τραβας rich capture με τη καμερα της microsoft, εμφανιζονται οριζοντιες γραμμες στην οθονη αλλα και στην τελικη φωτογραφια. Δεν διορθωθηκε ουτε με το τελευταιο update.Κριμα γιατι το Hdr ειναι πολυ ανωτερο απο την Lumia camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Το power button για δέκα δεύτερα απενεργοποιεί τη συσκευή. Αυτό ισχύει για κάθε συσκευή σε κάθε πλατφόρμα, είτε είναι κινητό, tablet ή υπολογιστής. Όταν το κρατάς πατημένο μέχρι να νοιώσεις τη δονηση κάνει επανεκκίνηση .δοκιμασε το πριν γράψεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Όταν το κρατάς πατημένο μέχρι να νοιώσεις τη δονηση κάνει επανεκκίνηση .δοκιμασε το πριν γράψεις ξανά. Δε λέμε ουσιαστικά κάτι διαφορετικό. Εδώ συζητάγαμε για το soft reset που είναι power button και volume- ταυτόχρονα. Το power button για 10 δευτερόλεπτα είναι κάτι που δουλεύει σε οποιαδήποτε συσκευή είτε είναι android, windows phone, iPhone υπολογιστής ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Sotf reset επανεκκίνηση είναι..τι άλλο μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Sotf reset επανεκκίνηση είναι..τι άλλο μπορεί να είναι? Ναι κάτι τέτοιο είναι αλλά δεν ξέρω ποια η διαφορά με το να κρατήσεις απλά πατημένο το power button. Πάντως δεν είναι δική μου ορολογία, διάβασε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μπορείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογές που πιάνουν πολύ χώρο ή να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. τα εχω κανει ολα αυτα αλλα δεν γινεται τιποτα. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Σχετικά με το outlook το έχω προσέξει και εγώ. Όποτε κάνει αναβάθμιση για την ακρίβεια..! Άφησα και σχετικό feedback. Σε μένα δεν συμβαίνει τετοιο πράγμα με το Outlook. Eγω βέβαια έστησα το τηλ από την αρχή χωρίς να φέρω backup. Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Σε ευχαριστώ - δεν έκανα, θα το δοκιμάσω edit -> ζεσταίνεται ακόμα... Το ζέσταμα το εχω και εγώ κάπου καπου ... ειδικά αν τρέχει από πίσω το store. Τα αλλα λύθηκαν? Edited July 20, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts