Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις ανακοινώθηκε νέα έκδοση 10166

Για αυτό δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα απο το store (κατήργησαν το παλιό απο ότι διάβασα)? πφφφφ... υπομονή..! :D

Edited by AgelosMo
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Στο people app φαίνονται οι φωτογραφιες στο live tile η όχι? Την εβαλε κανείς? Γιατι εγω κανω εγκατασταση....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Στο people app φαίνονται οι φωτογραφιες στο live tile η όχι? Την εβαλε κανείς? Γιατι εγω κανω εγκατασταση....

Την ξεκίνησα και εγώ για κατέβασμα, αλλά έχει κολλήσει στο 0%..

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Το changelog της νέας build:

• Most of the issues in Build 10149 have been fixed:
  • Missing post-upgrade migration screen has been fixed.
  • TPM issue which prevented your phone from being unlocked after you enter your PIN has been fixed.
  • Colours in apps, including the title bar in Outlook Mail has been fixed.
  • App downloads are now more reliable.
  • The old Windows Phone Store app has been removed.
  • The new Windows Store app is now no longer in beta.
  • The battery icon has returned to its usual and normal size.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εχει δυο τρεις ωρες που τα περασα σε ενα 630 που εχω, σε πρωτη φαση ναινονται καλα, οτι δοκιμασα μεχρι τωρα λειτουργει... εκτος απο την cortana... παρολο που εχω regio/language USA, και δεν ξερω γιατι. δεν μου βγαζει καν την εφαρμογη στο συρταρι εφαρμογβν, οταν παταω τον "φακο" ξεκιναει για να την σεταρει αλλα σταματαει, δεν βγαζει τις επιλογες...

ειναι φυσιολογικο ή πρεπει να κανω κατι?

Εχει δυο τρεις ωρες που τα περασα σε ενα 630 που εχω, σε πρωτη φαση ναινονται καλα, οτι δοκιμασα μεχρι τωρα λειτουργει... εκτος απο την cortana... παρολο που εχω regio/language USA, και δεν ξερω γιατι. δεν μου βγαζει καν την εφαρμογη στο συρταρι εφαρμογβν, οταν παταω τον "φακο" ξεκιναει για να την σεταρει αλλα σταματαει, δεν βγαζει τις επιλογες...

ειναι φυσιολογικο ή πρεπει να κανω κατι?

Εμενα μου το έκανε αυτό με την προηγούμενη έκδοση, δεν ξέρω τώρα, θα δω μετα την εγκατάσταση...

Οταν το δεις ενημερωσε με...

επισης δεν μου δινει την δυνατοτητα να βαλω στην lοckscreen τον καιρο μετα την αναβαθμιση που εκανε απο το νεο store...

Οταν το δεις ενημερωσε με...

επισης δεν μου δινει την δυνατοτητα να βαλω στην lοckscreen τον καιρο μετα την αναβαθμιση που εκανε απο το νεο store...

Σε εμένα (με lumia 640) έχω και cortana και ενεργό live tile στο weather και people app.

Edited by steliosk

Σε εμένα (με lumia 640) έχω και cortana και ενεργό live tile στο weather και people app.

Εκανες soft reset? hard reset? ή τιποτα?

εγω δεν εκανα τιποτα, αληθεια με soft resete χανω τιποτα? θυμαμαι οτι δεν πειραζει τιποτα....

Εκανες soft reset? hard reset? ή τιποτα?

εγω δεν εκανα τιποτα, αληθεια με soft resete χανω τιποτα? θυμαμαι οτι δεν πειραζει τιποτα....

Δε χάνεις τίποτα με το soft reset.

Μόλις τελειωσα από τα βασικά ...

Σε 930 με ενημέρωση από την προηγούμενη... όλα πήγαν άψογα ...

Αμέσως έγινε hard reset και στήσιμο από την αρχή.

Σε πρώτη ανάγνωση όλα δουλεύουν άψογα γρήγορα και λύθηκαν σχεδόν όλα τα θέματα της προηγουμενης έκδοσης.

Μεγάλη διαφορα από έκδοση σε έκδοση ... Είμαστε σε καλο δρομο και οι πληροφορίες λένε ότι με το κλείδωμα σε RTM της έκδοσης pc το βάρος πέφτει στα κινητά.

Το 930 έγινε καινούργιο τηλεφωνο

Και εγώ, από 10149, πήγα κατευθείαν στην καινούργια και νιώθω το κινητό πιο σβέλτο.

Ειδικά, ο edge πλέον έχει γίνει πιο άμεσος και πιο γρήγορος, ένα θέμα που έχω στο store (δεν βρίσκει διακομιστή) πιστεύω θα στρώσει από μόνο του.

το hard reset θεωρειτε απαραιτητο? εχει μεγαλη διαφορα η συσκευη? η απλα το κανουμε προληπτικα?

Ναι εγώ μετά από επαναφορά έχω ελληνικό πληκτρολογιο

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω μερικές απορίες. Γιατί δεν δείχνει στο store την ημερομηνία της τελευταίας αναβάθμισης μιας εφαρμογής και τι άλλαξε. Επίσης στην εφαρμογή των φωτο δεν βρισκω τις ρυθμίσεις. Θέλω να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες απο το one drive

καλημερα και απο μενα.. ειμαι κατοχος ενος 930 και θα ηθελα να ρωτησω το εξης. βαζοντας τη tp πρεπει να κανουμε hard reset ? η το hard reset το κανουμε οταν γυρισουμε παλι σε 8.1??

ευχαριστω εκ των προτερων

Μεγάλη διαφορα από έκδοση σε έκδοση ... Είμαστε σε καλο δρομο και οι πληροφορίες λένε ότι με το κλείδωμα σε RTM της έκδοσης pc το βάρος πέφτει στα κινητά.

Το 930 έγινε καινούργιο τηλεφωνο

Εγώ θα περιμένω καλύτερα την κανονική έκδοση για να κάνω καινούργιο το 830 μου!!!!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το πρόβλημα με τα sms λύθηκε ?

Εμένα ο μετρητής δουλεύει πάντα αν και νομίζω δούλευε και στο παλιό.. Στο πληκτρολόγιο πρέπει να βάλεις το app insider και να βάλεις ληψη στο πληκτρολόγιο και να πας γρήγορα να ψάξεις για ενημέρωση

Εγώ έκανα hard reset και είναι όλα τέλεια.. Γιατί με τα δυο store είχα πρόβλημα τα τώρα είναι όλα μια χαρά..

Το μόνο ότι δεν βρισκω στο store το teamviewer

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μετά το hard reset έγινε η εγκατάσταση του ελληνικού keyboard;

Σε μένα όχι ... και δεν το έχω λυσει ακόμη

.... Λύθηκε αφού έβαλα τον insider όπως λέει ο b16b από πάνω ....

το hard reset θεωρειτε απαραιτητο? εχει μεγαλη διαφορα η συσκευη? η απλα το κανουμε προληπτικα?

Αν όλα δουλεύουν καλά χωρίς θέματα μην το κανεις

Ναι εγώ μετά από επαναφορά έχω ελληνικό πληκτρολογιο

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω μερικές απορίες. Γιατί δεν δείχνει στο store την ημερομηνία της τελευταίας αναβάθμισης μιας εφαρμογής και τι άλλαξε. Επίσης στην εφαρμογή των φωτο δεν βρισκω τις ρυθμίσεις. Θέλω να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες απο το one drive

Σου απάντησα για τις φωτός. Μιλάμε για τις προτάσεις και το sweep έτσι? Όχι απλά να γράφεις ελληνικα

καλημερα και απο μενα.. ειμαι κατοχος ενος 930 και θα ηθελα να ρωτησω το εξης. βαζοντας τη tp πρεπει να κανουμε hard reset ? η το hard reset το κανουμε οταν γυρισουμε παλι σε 8.1??

ευχαριστω εκ των προτερων

Μετά την εγκατάσταση αν έχεις θέματα η δεν πάει γρήγορα, κανεις hard reset

Προσοχή θέλει πολύ ώρα για να τελειώσουν όλες οι εργασίες αναβαθμίσεις.

Εγώ θα περιμένω καλύτερα την κανονική έκδοση για να κάνω καινούργιο το 830 μου!!!!

Χαχαχα ... εκ του ασφαλούς έτσι?

Το πρόβλημα με τα sms λύθηκε ?

Τι πρόβλημα είχαν τα σμσ ?

Edited by colossus_r

Δεν μπορούσα να λάβω αμέσως sms η να στείλω, έτσι δεν μπορουσα με τίποτα να βάλω το line πχ και όταν έστελνα κάποιο sms πήγαινε και 10 φορες μέσα στην μερα

Σε ολους έχει πρόβλημα η οικονομία μπαταρία όταν πας να δεις ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο σε πετάει στην αρχική οθόνη;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δεν μπορούσα να λάβω αμέσως sms η να στείλω, έτσι δεν μπορουσα με τίποτα να βάλω το line πχ και όταν έστελνα κάποιο sms πήγαινε και 10 φορες μέσα στην μερα

Δεν ειχα τετοιο θέμα και πριν και δεν έχω και τώρα ... είχες κανει hard reset?

Σε ολους έχει πρόβλημα η οικονομία μπαταρία όταν πας να δεις ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο σε πετάει στην αρχική οθόνη;

Η οικονομία μπαταρίας σε μένα δεν δουλεύει το live tile ...

Τις εφαρμογες μου τις δείχνει κανονικά.