ilias12377_ Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Τα επιχειρήματα περί locked συσκευών, πολλών επιλογών Galaxy xxxxxx, "κοντά στην κοινότητα", "δεν ακούει τίποτα και κανένα" είναι παντελώς άκυρεα διότι αφορούν μόνο τους POWER users που αποτελούν το 1% του αγοραστικού κοινού. Τα πράγματα είναι απλά. Τα smartphones έφτασαν σε επίπεδο κορεσμού. Όλοι έχουν από ένα και για τους περισσότερους η ήδη υπάρχουσα συσκευή είναι good enough. Τα νούμερα πωλήσεων παλαιότερα (όπου και επικράτησε η samsung) ήταν σαφώς μεγαλύτερα γιατί όλοι ήθελαν να αγοράσουν smartphone ή -άντε- αναβάθμιζαν από smartphones πρώτης γενιάς που ήταν μπακατέλες για τα σημερινά δεδομένα. Πλέον 4πύρηνα smartphones έχει και η κουτσή Μαρία, η οποία δεν ενδιαφέρεται να το αλλάξει γιατί κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Τι μπορεί να γίνει για να ανέβουν πάλι τα νούμερα πωλήσεων; α) Ή κάποια εταιρεία να ενσωματώσει στα νέα της smartphone κάποιο killer feature, το οποίο ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ ποιο μπορεί να είναι β) να ρίξει μια εταιρεία ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τις τιμές. Δεν μπορεί ο κινέζος να πουλάει τούμπανο κινητό με 150€ και η samsung να χρεώνει για τα ίδια specs 400-500€. Και μην ακούω ότι η διετής εγγύηση ή το R&D εκτοξεύουν το κόστος τόσο ψηλά. ΥΓ Σχετικά με το επίπεδο κορεσμού που γράφω πιο πάνω, έχουν καταντήσει οι "επώνυμοι" να βάζουν στα νέα τους κινητά-ναυαρχίδες QHD οθόνες, γιατί δεν έχουν τι άλλο "νέο" να πουλήσουν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πιο ακριβό SoC για να τις υποστηρίξει, να καταναλώνουν πιο πολύ μπαταρία κ.ο.κ. ΈΛΕΟΣ!!!! Τι να την κάνει την QHD οθόνη ο κοσμάκης σε μια επιφάνεια 5"???? Συμφωνω απολυτα μαζι σου μια μονο παρατηρηση,το 1% των poweruser σε αυτην την κατηγορια των smartphones ειναι μεγαλος αριθμος ατομων Edited January 10, 2015 by ilias12377_ διορθωση ορθογραφιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ως λάτρης των συσκευών της Samsung δηλώνω χαρούμενος για αυτά. Αγόρασα και "λάτρεψα" τα S2, S3, S4. Επίσης λάτρεψα τα Note 2/Note 3. Το S5 μου άρεσε μεν αλλά δεν είχε τόσες διαφορές με το S4 ώστε να το αλλάξω. Αν αυτή η πτώση σημαίνει πως η Samsung θα κάνει επαναφορά με το S6 τότε χαίρομαι. Αν όχι υπάρχει το Note το οποίο θα επιλέγω μέχρι να μην μου κάνει. Αν φτάσουμε εκεί τότε πάμε σε αλλες εταιρείες! Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Μετά από τόσα χρόνια και τόσους γαλαξίες το αστέρι σβήνει και πέφτει. Δεν έχει να προσφέρει τίποτε το ουσιαστικό πέρα απο το brand. Όλο τα ίδια και τα ίδια με μικρές παραλλαγές, οι τιμές στο θεό και το Tizen άφαντο... τι περιμένει λοιπόν;;; Δε βρίσκω κανένα λόγο να προτιμήσω Samsung από LG ή Huawei που προσφέρουν πολύ ποιοτικές συσκευές σε λογικότερες τιμές. Edited January 10, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 δεν με εκπλησσει καθολου, το ιδιο σχεδιο σε ολα τα κινητα δλδ ειναι δυνατον να δινεις τοσα χρηματα και να μοιαζει το 200ε με το 700? και μην ξεχναμε το υπερβολικα βαρυ touchwiz. μονο σε τηλεορασεις μου αρεσει ακομα και εκει χανει μεριδια. companies rise and fall...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Τα επιχειρήματα περί locked συσκευών, πολλών επιλογών Galaxy xxxxxx, "κοντά στην κοινότητα", "δεν ακούει τίποτα και κανένα" είναι παντελώς άκυρεα διότι αφορούν μόνο τους POWER users που αποτελούν το 1% του αγοραστικού κοινού. Τα πράγματα είναι απλά. Τα smartphones έφτασαν σε επίπεδο κορεσμού. Όλοι έχουν από ένα και για τους περισσότερους η ήδη υπάρχουσα συσκευή είναι good enough. Τα νούμερα πωλήσεων παλαιότερα (όπου και επικράτησε η samsung) ήταν σαφώς μεγαλύτερα γιατί όλοι ήθελαν να αγοράσουν smartphone ή -άντε- αναβάθμιζαν από smartphones πρώτης γενιάς που ήταν μπακατέλες για τα σημερινά δεδομένα. Πλέον 4πύρηνα smartphones έχει και η κουτσή Μαρία, η οποία δεν ενδιαφέρεται να το αλλάξει γιατί κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Τι μπορεί να γίνει για να ανέβουν πάλι τα νούμερα πωλήσεων; α) Ή κάποια εταιρεία να ενσωματώσει στα νέα της smartphone κάποιο killer feature, το οποίο ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ ποιο μπορεί να είναι β) να ρίξει μια εταιρεία ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τις τιμές. Δεν μπορεί ο κινέζος να πουλάει τούμπανο κινητό με 150€ και η samsung να χρεώνει για τα ίδια specs 400-500€. Και μην ακούω ότι η διετής εγγύηση ή το R&D εκτοξεύουν το κόστος τόσο ψηλά. ΥΓ Σχετικά με το επίπεδο κορεσμού που γράφω πιο πάνω, έχουν καταντήσει οι "επώνυμοι" να βάζουν στα νέα τους κινητά-ναυαρχίδες QHD οθόνες, γιατί δεν έχουν τι άλλο "νέο" να πουλήσουν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πιο ακριβό SoC για να τις υποστηρίξει, να καταναλώνουν πιο πολύ μπαταρία κ.ο.κ. ΈΛΕΟΣ!!!! Τι να την κάνει την QHD οθόνη ο κοσμάκης σε μια επιφάνεια 5"???? Αυτό ακριβώς. Και δεν ισχύει μόνο στα τηλέφωνα. Η ίδια κατάσταση είναι και στα tablets και στους υπολογιστές. Για τα tablets όλο διαβάζουμε άρθρα που λένε ότι θα παρουσιάσει πτωτική τάση η αγορά. Λογικό δεν είναι? Δε γίνεται κάθε χρόνο το σύνολο των καταναλωτών να αγοράζει tablets. Δε γίνεται κάθε χρόνο να αποκτάς νέο pc. Εντωμεταξύ και πάλι κέρδος έχει η Samsung. Από 7 δις έπεσε στα 4 δις κέρδος και μιλάμε για γκρέμισμα της εταιρείας???. Αλλά σε τέτοιες εποχές ζούμε. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Τα επιχειρήματα περί locked συσκευών, πολλών επιλογών Galaxy xxxxxx, "κοντά στην κοινότητα", "δεν ακούει τίποτα και κανένα" είναι παντελώς άκυρεα διότι αφορούν μόνο τους POWER users που αποτελούν το 1% του αγοραστικού κοινού. Τα πράγματα είναι απλά. Τα smartphones έφτασαν σε επίπεδο κορεσμού. Όλοι έχουν από ένα και για τους περισσότερους η ήδη υπάρχουσα συσκευή είναι good enough. Τα νούμερα πωλήσεων παλαιότερα (όπου και επικράτησε η samsung) ήταν σαφώς μεγαλύτερα γιατί όλοι ήθελαν να αγοράσουν smartphone ή -άντε- αναβάθμιζαν από smartphones πρώτης γενιάς που ήταν μπακατέλες για τα σημερινά δεδομένα. Πλέον 4πύρηνα smartphones έχει και η κουτσή Μαρία, η οποία δεν ενδιαφέρεται να το αλλάξει γιατί κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Τι μπορεί να γίνει για να ανέβουν πάλι τα νούμερα πωλήσεων; α) Ή κάποια εταιρεία να ενσωματώσει στα νέα της smartphone κάποιο killer feature, το οποίο ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ ποιο μπορεί να είναι β) να ρίξει μια εταιρεία ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τις τιμές. Δεν μπορεί ο κινέζος να πουλάει τούμπανο κινητό με 150€ και η samsung να χρεώνει για τα ίδια specs 400-500€. Και μην ακούω ότι η διετής εγγύηση ή το R&D εκτοξεύουν το κόστος τόσο ψηλά. ΥΓ Σχετικά με το επίπεδο κορεσμού που γράφω πιο πάνω, έχουν καταντήσει οι "επώνυμοι" να βάζουν στα νέα τους κινητά-ναυαρχίδες QHD οθόνες, γιατί δεν έχουν τι άλλο "νέο" να πουλήσουν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πιο ακριβό SoC για να τις υποστηρίξει, να καταναλώνουν πιο πολύ μπαταρία κ.ο.κ. ΈΛΕΟΣ!!!! Τι να την κάνει την QHD οθόνη ο κοσμάκης σε μια επιφάνεια 5"???? Έτσι ακριβώς να μην τα ξαναγράφω. Συνοπτικά αυτά που λέει το παλικάρι παραπάνω σύν τους Κινέζουν από μένα. Νο 1. ωρίμαση αγοράς κινητών. Ολοι έχουν πια spartphones, πρέπει να σκευτούν κάτι άλλο οι εταιρίες να πουλήσουν νέα τηλέφωνα γιατί τα "παλιά" και κάνουν και δε χαλάν. Συνέπεια πτώση πωλήσεων. Νο 2. ανέβηκαν τα κινέζικα. Κάποτε η Samy έπαιζε μόνη της (που λέει ο λόγος) στα δυνατά κινητά και στα φτηνά κινητά (για κάθε γούστο). Σήμερα παίζουν οι κινέζοι με φτηνά και φορτωμένα κινητά. Με λίγο χειρότερη ποιότητα, χωρίς διαφήμιση (από στόμα σε στόμα) και κόστος ανάπτυξης τρομερό (σιγά μην ασχολούνται με πατέντες) σύν ότι δεν παίζουν με τους providers τα παιχνίδια τους (πχ σπάνια βγάζουν μονόκαρτα). Σύν ότι τα παίρνεις χωρίς μεσάζοντες και φόρους (όχι ΦΠΑ) και χωρίς εγγύηση βέβαια (ποιος τα στέλνει πίσω κίνα) πουλάνε πιο φτηνά και ανεβαίνουν αυτοί. Ολοι πλην Κινέζων οι άλλοι χειρότερα τα πάνε. Νο 3. Μια αισθητική ανανέωση την θέλει στο look της και το s5 μέτριο (το A καλύτερο αλλά χωρίς SD :mad:) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ο Κινεζος ηρθε για να μεινει! Και μου φαινεται οτι εχει να ριξει πολυ φαπα ακομα στις παραδοσιακες δυναμεις! Αντε και στης apple... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Την όλη ζημιά την έκαναν οι Κινέζοι.Αυτοί είναι η πηγή του "κακού".Καθημερινά βλέπω άτομα που στρέφονται προς κινέζικα τηλέφωνα.Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω ότι ήρθε το τέλος της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Πριν φαληρίσει ας δοκιμάσει να αλλάξει το touchwiz και την ποιότητα κατασκευής κατακόρυφα (και όχι με λιγο αλουμινάκι) και θα έρθει πάλι στα ίσια της. Αλλά έχουμε πει.. ο Κορεάτης είναι κολλημένος, δεν αλλάζει με τπτ! Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 :)Απορω αλλα δικαιολογω να γραφονται και να ακουγονται τετοια αρθρα ! Μια αυτοκρατορια πεφτει μονο εαν χτυπηθει απο καποια αλλη. Και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει καμια . Εδω ολες οι εταιριες μαζι να μαζευτουν να κανουν ενα ομιλο την Σαμμυ δεν μπορουν να την χτυπησουν.Εβαλε η ατιμη τετοιες υποδομες που ειναι ετη φωτος μακρια απο τους αλλους !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Την όλη ζημιά την έκαναν οι Κινέζοι.Αυτοί είναι η πηγή του "κακού".Καθημερινά βλέπω άτομα που στρέφονται προς κινέζικα τηλέφωνα.Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω ότι ήρθε το τέλος της Samsung. Μπα...δε νομίζω ότι οι κινέζοι είναι το πετραδάκι στο παπούτσι τής samsung... Οι λάθος επιλογές τής την εχουν χτυπήσει. Κι ακόμα και τώρα στο κέρδος να ναι με 4δις,το να χάνει 3δις από τα ταμεία τής δεν είναι κάτι αμελητέο.μιλάμε για 3δις κι οχι για στραγάλια. Τα δείγματά άρχισαν να φαίνονται από εποχή s4.το κορύφωσαν με κάτι άκυρες συσκευές και με το s5. Το s5 έπρεπε να το δουλέψουν καλύτερα κι αυτό φάνηκε κι από την αποδοχή του κοινού προς την συσκευή αυτή. δεν πα να έκαναν promotion,δε πα να έριξαν εκατομμύρια στις διαφημίσεις του?ο κόσμος δεν συγκινήθηκε και τόσο. Μετά πετάει στην αγορά ένα πειραματικό τηλέφωνο.το alpha.για να δει τι αποδοχή θα έχει.μάλλον δεν είχε το μπαμ πού περίμεναν.ακριβό?ναι,αν ο αλλος όμως το θέλει και του κάνει το κλικ θα το πάρει ο κόσμος να έρθει ανάποδα.και μιλάω κυρίως για fun τής εταιρείας.το τηλέφωνο πάντως πλην τής μπαταρίας και του άθλιου knox είναι καλό. Αυτή την στιγμή δεν τους σώνει το θέμα πειραματισμός.θέλουν κάτι επαναστατικό στην αγορά,κάτι πού θα κάνει μπούγιο...και προς το παρόν δεν εχουν τίποτα. Μπορούν να φτιάξουν ένα κινητό με 5,2 ίντσες οθόνη?snapdragon 810?3gb ram?full hd οθόνη?ελάχιστα bezels?αλουμίνιο και χρήση γυαλιού αν γίνεται? Αυτό για μένα θα έκανε το μπαμ.κι επιτέλους ξήλωμα του knox η έστω κάποια ρύθμισή ώστε να μην γράψει με το παραμικρό λάθος πού μπορεί να κάνει κάποιος χρήστης με χρήση άλλης rom η root. Με την τακτική όμως πού ακολουθεί,αφήνει άλλους κατασκευαστές να ανεβαίνουν έστω και σιγά,σιγά. Και τι υποδομές έβαλε?για την αγορά μιλάμε.οι υποδομές εδώ δεν πιάνουν.δεν μου κανείς εσύ?πάω αλλού...πλέον η αγορά έχει ευρεία γκάμα για να επιλέξει κάποιος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μπορούν να φτιάξουν ένα κινητό με 5,2 ίντσες οθόνη?snapdragon 810?3gb ram?full hd οθόνη?ελάχιστα bezels?αλουμίνιο και χρήση γυαλιού αν γίνεται? Αυτό για μένα θα έκανε το μπαμ. Αυτό δεν κάνουν όλοι οι κινέζοι, και όχι μόνο;:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Θα ήθελα να πω και εγώ τη γνώμη μου, αν και δεν διαφέρει πολύ με τα προηγούμενα σχόλια. Κατά τη γνώμη μου, όταν κάποιος βρίσκεται στην κορυφή, όπως η Samsung, αρχίζει να ενεργεί κάπως αλαζονικά νομίζοντας ότι θα βρίσκεται για πάντα εκεί και θα μπορεί να κάνει ότι θέλει ( όπως οι άλλες εταιρείες που αναφέρθηκαν). Γεγονός, η σειρά των galaxy είναι πολύ πετυχημένη και σε αυτή οφείλει ένα μέρος της επιτυχίας της η Samsung. Όμως και εκεί ήρθε ο κορεσμός και το είδαμε με τις όχι και τόσο αναμενόμενες πωλήσεις του S5. Επίσης, η αλαζονεία, ας πούμε, που προκαλεί η κατάκτηση της κρυφής, φάνηκε και στην τιμολογιακή πολιτική της Samsung. Γιατί π.χ. να προτιμήσω το S5 όταν βρίσκω στην ίδια κατηγορία, πιο καινούργιο κινητό και φθηνότερο, το LG G3; Και δεν αναφέρομαι σε κινέζικα smartphones, που τα βρίσκουμε ακόμη φθηνότερα και με αγορά πλέον και από ευρωπαϊκό ιντερνετικό μαγαζί, που σημαίνει και εγγύηση. Μου αρέσει αρκετά η νέα σειρά των Α, αν ακολουθήσει προσγειωμένη τιμολόγηση και εν αναμονή του S6, η Samsung θα μπει πάλι στην καρδιά των δυσαρεστημένων fan της. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Θα ήθελα να πω και εγώ τη γνώμη μου, αν και δεν διαφέρει πολύ με τα προηγούμενα σχόλια. Κατά τη γνώμη μου, όταν κάποιος βρίσκεται στην κορυφή, όπως η Samsung, αρχίζει να ενεργεί κάπως αλαζονικά νομίζοντας ότι θα βρίσκεται για πάντα εκεί και θα μπορεί να κάνει ότι θέλει ( όπως οι άλλες εταιρείες που αναφέρθηκαν). Γεγονός, η σειρά των galaxy είναι πολύ πετυχημένη και σε αυτή οφείλει ένα μέρος της επιτυχίας της η Samsung. Όμως και εκεί ήρθε ο κορεσμός και το είδαμε με τις όχι και τόσο αναμενόμενες πωλήσεις του S5. Επίσης, η αλαζονεία, ας πούμε, που προκαλεί η κατάκτηση της κρυφής, φάνηκε και στην τιμολογιακή πολιτική της Samsung. Γιατί π.χ. να προτιμήσω το S5 όταν βρίσκω στην ίδια κατηγορία, πιο καινούργιο κινητό και φθηνότερο, το LG G3; Και δεν αναφέρομαι σε κινέζικα smartphones, που τα βρίσκουμε ακόμη φθηνότερα και με αγορά πλέον και από ευρωπαϊκό ιντερνετικό μαγαζί, που σημαίνει και εγγύηση. Μου αρέσει αρκετά η νέα σειρά των Α, αν ακολουθήσει προσγειωμένη τιμολόγηση και εν αναμονή του S6, η Samsung θα μπει πάλι στην καρδιά των δυσαρεστημένων fan της. Το θέμα είναι γιατί η apple που παρουσιάζει την ίδια, ίσως και μεγαλύτερη, αλαζονεία συνεχίζει να κάνει όλο και περισσότερες πωλήσεις; Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ασχέτως αν έχω το γιωτόφωνο, ήμουν θερμός υποστηρικτής της sammy και είχα s, s3, s4 (με το τελευταίο αγανάκτησα..) Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Το θέμα είναι γιατί η apple που παρουσιάζει την ίδια, ίσως και μεγαλύτερη, αλαζονεία συνεχίζει να κάνει όλο και περισσότερες πωλήσεις; Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ασχέτως αν έχω το γιωτόφωνο, ήμουν θερμός υποστηρικτής της sammy και είχα s, s3, s4 (με το τελευταίο αγανάκτησα..) H απάντηση στην ερώτηση σου είναι πολύ εύκολη αλλά δεν μπορεί να απαντηθεί σε ελληνικό forum γιατί αυτός που θα γράψει την αλήθεια θα μπαναριστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 κατα τη γνωμη μου οι πρωτιες ειναι κατι που μεταβαλεται με τα χρονια,η μονη σταθερη αξια ειναι η apple που καταφερνει λογω ονοματος να πουλαει ακομα και οταν δεν βγαζει κατι το ιδιαιτερα καινουριο.η samsung ειχε καταφερει να φενεται οτι ειναι η apple του android αλλα δεν καταφερε να το κρατησει γιατι οταν ανεβεις στη κορυφη τη ψωνιζεις και αρχιζεις να κανεις κινησεις που ενοχλουν.ακομα και αν μια κινεζικη εταιρια καταφερει να ανεβει τοσο πολυ και να ξεχωρισει στο μελλον δεν θα δινει τις ναυαρχιδεσ της στα 500 euro,θα ανεβασει τιμες...μετα αυτο που συγκρινετε κινεζικα των 150 και 200 euro με τα υπολοιπα εγω δεν το καταλαβαινω.ακομα και το moto g 2014 να βαλεις διπλα στο g2 (επειδη υπαρχουν και τα δυο στο σπιτι) φενεται η διαφορα τους κατευθειαν. το οτι πεφτουν οι πωλησεις της samsung δεν εχει να κανει μονο με την ανοδο τιμων,το bloatware και το knox η το πολυ πλαστικο,ειναι θεμα marketing,οταν τα δινεις ολα στο κοσμο με τη μια μετα δεν εχεις να δωσεις κατι το ιδιαιτερο. βεβαια δεν μπορουσε να κανει και κατι πανω σε αυτο γιατι δεν παιζει μονη στο λειτουργικο οπως η apple που τα δινει με το σταγονομετρο και αυτο δεν ειναι τυχαιο λες και δεν θα μπορουσε να δωσει τετραπυρηνο η 2-3 gb ram...το θεμα ηταν μετα τι θα εδινε για να κρατησει τις πωλησεις!! δινει αυτο που πρεπει για να ειναι γρηγορο το καθε iphone που βγαζει βασει του λειτουργικου και σιγουρα θα ειναι για τα επομενα 2 χρονια...τωρα στο τριτο χρονο οταν παρει τη τελευταια μεγαλη αναβαθμιση ενταξει θα γονατιζει λιγο αλλα ποιος κραταει βασικο κινητο για 3 χρονια η περισοτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 H απάντηση στην ερώτηση σου είναι πολύ εύκολη αλλά δεν μπορεί να απαντηθεί σε ελληνικό forum γιατί αυτός που θα γράψει την αλήθεια θα μπαναριστεί. Τόσο περιορισμένο λεξιλόγιο έχετε λοιπόν; Τότε καλά κάνουν τα ελληνικά fora και μπανάρουν όσους δεν έχουν πολιτισμένο τρόπο έκφρασης. :X Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Θα σας γράψω κάτι που έχουμε μάθει όλοι από πολύ μικροί. Προφανώς, δεν το έχουμε χωνέψει όμως. Οτιδήποτε στον υλικό κόσμο που ζούμε μπορεί να έχει το μέγιστό του, θα έχει αναπόφευκτα και το ελάχιστό του. Τώρα, στεναχώριες του τύπου γιατί και κρίμα, δεν είναι του ύφους μου. Στο κάτω κάτω, εταιρείες είναι, όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τώρα, επί του θέματος, ο γκρεμός είναι σίγουρα είτε κοντά, είτε μακρυά για την οποιαδήποτε εταιρεία. Καμμία (προσωπική) στεναχώρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Διαβάζω κάτι απόψεις που δείχνουν πως υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις. Υπενθυμίζω λοιπόν 1) Η samsung δεν συγκρίνεται σαν μέγεθος με τις εταιρείες που αναφέρονται στο #1 post, καθώς δεν ασχολείται μόνο με smartphones, αλλά είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός που φτιάχνει από καρφίτσες -που λέει ο λόγος- μέχρι εξαρτήματα "διαστημοπλοίων". Είναι από τους ελάχιστους -μετρημένους στα δάχτυλα- που μπορούν να κατασκευάσουν cpu. 2) Στο thread συζητάμε ότι μειώθηκαν τα κέρδη της (από την πώληση smarphones) Εξακολουθεί και έχει 4δισ. κέρδη. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους κατασκευαστές δεν τα βλέπουν ούτε στον ύπνο τους. Η μόνη συνέπεια για την μείωση των κερδών μπορεί να είναι ότι θα πέσουν τα bonus των golden boys... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ και άλλα φαιδρά.... 3) Εϊναι ο ΝΟ1 κατασκευαστής smartphones στον κόσμο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο 4) Η apple ΔΕΝ πουλάει περισσότερα smartphones από την Samsung (νομίζω κάπου το διάβασα και αυτό) Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα σας... Edited January 10, 2015 by gdp77 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 H απάντηση στην ερώτηση σου είναι πολύ εύκολη αλλά δεν μπορεί να απαντηθεί σε ελληνικό forum γιατί αυτός που θα γράψει την αλήθεια θα μπαναριστεί. Κια ομως υπαρχουν αρκετοι λογοι. Ειχα iphone, ειχα note 3 , ειχα galaxy s 4,5 , ομως το iphone ε συνδιασμο με το υπεροχο market του σε κανει να θες ios. Απλα και ωραια. Και σκασιλα μου για 4 - 8 -108 πυρηνες. Η συσκευη δουλευει αψογα κατι που με το android δεν το κανεις ευκολα εκτος εαν δεν βαλεις εφαρμογες. Μα εαν δεν βαλω εφαρμογες γιατι να παρω smartphone; Και εκει το ios στον χρονο σε κερδιζει Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Διαβάζω κάτι απόψεις που δείχνουν πως υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις. Υπενθυμίζω λοιπόν 1) Η samsung δεν συγκρίνεται σαν μέγεθος με τις εταιρείες που αναφέρονται στο #1 post, καθώς δεν ασχολείται μόνο με smartphones, αλλά είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός που φτιάχνει από καρφίτσες -που λέει ο λόγος- μέχρι εξαρτήματα "διαστημοπλοίων". Είναι από τους ελάχιστους -μετρημένους στα δάχτυλα- που μπορούν να κατασκευάσουν cpu. 2) Στο thread συζητάμε ότι μειώθηκαν τα κέρδη της (από την πώληση smarphones) Εξακολουθεί και έχει 4δισ. κέρδη. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους κατασκευαστές δεν τα βλέπουν ούτε στον ύπνο τους. Η μόνη συνέπεια για την μείωση των κερδών μπορεί να είναι ότι θα πέσουν τα bonus των golden boys... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ και άλλα φαιδρά.... 3) Εϊναι ο ΝΟ1 κατασκευαστής smartphones στον κόσμο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο 4) Η apple ΔΕΝ πουλάει περισσότερα smartphones από την Samsung (νομίζω κάπου το διάβασα και αυτό) Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα σας... Πρέπει να μπει στο forum κάτι σαν thumbs up ή Like ή +1 για posts σαν αυτό! Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talliban Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Διαβάζω κάτι απόψεις που δείχνουν πως υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις. Υπενθυμίζω λοιπόν 1) Η samsung δεν συγκρίνεται σαν μέγεθος με τις εταιρείες που αναφέρονται στο #1 post, καθώς δεν ασχολείται μόνο με smartphones, αλλά είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός που φτιάχνει από καρφίτσες -που λέει ο λόγος- μέχρι εξαρτήματα "διαστημοπλοίων". Είναι από τους ελάχιστους -μετρημένους στα δάχτυλα- που μπορούν να κατασκευάσουν cpu. 2) Στο thread συζητάμε ότι μειώθηκαν τα κέρδη της (από την πώληση smarphones) Εξακολουθεί και έχει 4δισ. κέρδη. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους κατασκευαστές δεν τα βλέπουν ούτε στον ύπνο τους. Η μόνη συνέπεια για την μείωση των κερδών μπορεί να είναι ότι θα πέσουν τα bonus των golden boys... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ και άλλα φαιδρά.... 3) Εϊναι ο ΝΟ1 κατασκευαστής smartphones στον κόσμο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο 4) Η apple ΔΕΝ πουλάει περισσότερα smartphones από την Samsung (νομίζω κάπου το διάβασα και αυτό) Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα σας... Σιγά τα ωά. Το σημαντικότερο δεν το σχολιάζεις όμως: οτι υπάρχει δυσαρεστημένος κόσμος (84%) από τη δημοσκόπηση αν το λάβεις σαν δείγμα (και ΣΙΓΟΥΡΑ ισχύει και στην αγορά), με την Samsung. όσο καλά και αν λες οτι είναι τα πράγματα, το πρόβλημα παραμένει: ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και αργά ή γρήγορα αυτό θα φανεί. ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν επιβίωσε δυσαρεστώντας τους πελάτες της, όσα ευχολόγια και αν γράψεις για την εταιρία σου εδώ. :down: Παράθεση Philips Twist, Sony Ericsson T18s, Nokia 3310, Nokia 6600, Nokia 8830, Sony Ericsson P800 for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Συμφωνώ, «αρπαχτή» ήταν για τα κορόιδα εμάς που σκάσαμε 600€ για ναυαρχίδα, την πήραμε πλαστική και μετά από 2 μήνες μας λανσάρει μέταλλο στην κατασκευή. Πες τα σε κανέναν άλλο τα ευχολόγια για τη Samsung, όχι σε δυσαρεστημένους (δικαιολογημένα) καταναλωτές. Το alpha ειναι αλλη σειρα οπως ειναι και το Note. Εσυ πηρες το S5 απ τη σειρα S. Στο κατω κατω πουλα το S5 350€ βαλε κι αλλα 20€ απ τη τσεπη σου και παρε το alpha :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγά τα ωά. Το σημαντικότερο δεν το σχολιάζεις όμως: οτι υπάρχει δυσαρεστημένος κόσμος (84%) από τη δημοσκόπηση αν το λάβεις σαν δείγμα (και ΣΙΓΟΥΡΑ ισχύει και στην αγορά), με την Samsung. όσο καλά και αν λες οτι είναι τα πράγματα, το πρόβλημα παραμένει: ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και αργά ή γρήγορα αυτό θα φανεί. ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν επιβίωσε δυσαρεστώντας τους πελάτες της, όσα ευχολόγια και αν γράψεις για την εταιρία σου εδώ. :down: Αυτο ομως διαφωνει μαζι σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408064 . Οσοι δεν γουστάρουν Samsung, εχουν φυγει απ αυτην ρε παιδιά χρονια τώρα. Οσοι εχουν μείνει ειναι ικανοποιημενοι. Customer Satisfaction; ;;; Higher than apple;;; Αυτο τα λεει ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλό φούντο και να μην μας γράφει! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αυτο ομως διαφωνει μαζι σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408064 . Οσοι δεν γουστάρουν Samsung, εχουν φυγει απ αυτην ρε παιδιά χρονια τώρα. Οσοι εχουν μείνει ειναι ικανοποιημενοι. Customer Satisfaction; ;;; Higher than apple;;; Αυτο τα λεει ολα Tι λες ρε αντίχριστε; Οι μισοί εδώ αν δεν κράζουν την Samsung δεν έχουν λόγω να μπαίνουν στο forum! Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts