Jump to content

talliban

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About talliban

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

talliban's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλύτερο smartphone: Galaxy S6 Edge Plus Καλύτερο tablet: Surface 4 Value for Money device: LG G4 Μεγαλύτερη απογοήτευση 2015: HTC M9
  2. Καλά τα έγραψες όλα τα άλλα, εδώ το χάλασες έστω και αν δείχνει moto απελπισίας :) Όλα με μέτρο, έχουν νόημα να γίνονται. Και οι αναβαθμίσεις.
  3. Μην απαντάς. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή όλοι αυτοί εδώ μέσα και τα 250 άτομα που ψηφίζουν είναι iPhone fans? :lol: :lol: :lol: Τα έχετε μπερδέψει εκεί στην Samsung land.
  4. Σιγά τα ωά. Το σημαντικότερο δεν το σχολιάζεις όμως: οτι υπάρχει δυσαρεστημένος κόσμος (84%) από τη δημοσκόπηση αν το λάβεις σαν δείγμα (και ΣΙΓΟΥΡΑ ισχύει και στην αγορά), με την Samsung. όσο καλά και αν λες οτι είναι τα πράγματα, το πρόβλημα παραμένει: ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και αργά ή γρήγορα αυτό θα φανεί. ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν επιβίωσε δυσαρεστώντας τους πελάτες της, όσα ευχολόγια και αν γράψεις για την εταιρία σου εδώ. :down:
  5. Τα αποτελέσματα του poll πάντως, δείχνουν μέχρι στιγμής ξεκάθαρα τι πιστεύει ο κόσμος. Χαίρομαι που υπάρχει μυαλό ακόμα.
  6. Εγώ λέω να φτιάξεις ένα άγαλμα και να θαυμάζεις τον εαυτό σου :blink::wacko: Στα σοβαρά τώρα, οι Κινέζοι διέλυσαν τους πάντες φέτος. Το 15 θα είναι και αυτό η χρονιά τους ;)
×
×
  • Create New...