Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε January 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2015 (edited) Asus Zenfone 2 http://s2.postimg.org/q40nr8j6h/zen2.jpg Βασικά Χαρακτηριστικά: Android 5.0 Lollipop 5,5 inches 1080p , Gorilla Glass 3 Intel Atom Quad-Core Z3560 @ 1,8 Ghz / Z3580 @ 2,3 Ghz RAM 2GB/4GB ROM 16/32/64, expandable up to 64mb with microSD 13MP front cam (dual led) / 5MP rear cam Non-removable Li-Po 3000 mAh battery Χρήσιμα: Asus Zenfone 2: Οδηγός Upgrade/Downgrade/Επίλυσης προβλημάτων εκκίνησης/Αλλαγής Region CN, TW σε WW με την μέθοδο ADB Fastboot Tool Edited October 24, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) 5,5 inches 1080p , Gorilla Glass 3 Intel Atom Quad-Core Z3560 @ 1,8 Ghz / Z3580 @ 2,3 Ghz RAM 2GB/4GB ROM 16/32/64, expandable up to 64mb with microSD 13MP front cam (dual led) / 5MP rear cam Non-removable Li-Po 3000 mAh battery Edited October 24, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Η λεξη τουμπανο ειναι πολη λιγη για να περιγραψει την πιο premium εκδοση του Zenfone 2 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Τα 2 βασικά μου παράπονα από το Zenfone 5 εξαλείφθηκαν. Design και μπαταρία. Πλέον έχουν κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στο να κρατήσουν τα bezel μικρά, και η μπαταρία είναι πλέον επαρκής. Αλλά αυτό βελτιώθηκε σε όλα! Οθόνη, κατασκευή, κάμερα, τεχνικά χαρακτηριστικά, τα πάντα! Μαζί με το LG G Flex 2 είναι οι δύο πρωταγωνιστές της έκθεσης μέχρι τώρα. edit: Καλά το power button που πήγαν και το βάλανε; χαχαχα Δείτε hands-on του The Verge Edited January 6, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Χαλαρα το επομενο μου κινητο.....ειχα το zenfone 5 και ημουν απολυτα ευχαριστημενος. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Είδα την επίσημη παρουσίαση. Το θέλω αυτό το τηλ.Πολύ τουμπανο!!! Ο τύπος έλεγε για 199 δολλάρια(ελπίζω να εννοεί αυτό με τα 4 giga ram)κ διαθέσιμο απο Μάρτιο. Απίστευτα χαρακτηριστικά, ακόμα το χαζευω!!!! Το μόνο αρνητικό η μή αποσπώμενη μπαταρία (κολλήματα είναι αυτά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Είδα την επίσημη παρουσίαση. Το θέλω αυτό το τηλ.Πολύ τουμπανο!!! Ο τύπος έλεγε για 199 δολλάρια(ελπίζω να εννοεί αυτό με τα 4 giga ram)κ διαθέσιμο απο Μάρτιο. Απίστευτα χαρακτηριστικά, ακόμα το χαζευω!!!! Το μόνο αρνητικό η μή αποσπώμενη μπαταρία (κολλήματα είναι αυτά) 0% πιθανότητα να κάνει $199 το μοντέλο 4GB RAM (προσωπική εκτίμηση), αφού υπάρχει μοντέλο με χαμηλότερα χαρακτηριστικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ο τύπος έλεγε για 199 δολλάρια(ελπίζω να εννοεί αυτό με τα 4 giga ram)κ διαθέσιμο απο Μάρτιο εεε είπαμε να τα θέλουμε όλα αλλά εσύ το παράκανες :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Που πήγε ρε παιδιά το dual sim ??? :blink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Dual sim ειπαν οτι είναι. Μπορεί να το παραεκανα με τα 199 δολλάρια!!!προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος μιας κ δεν διευκρινηστηκε στο βίντεο!!! Για ποσο λέτε τα 4 giga?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Dual sim ειπαν οτι είναι. Μπορεί να το παραεκανα με τα 199 δολλάρια!!!προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος μιας κ δεν διευκρινηστηκε στο βίντεο!!! Για ποσο λέτε τα 4 giga?? ε να μην έχει κανα 100αρι παραπάνω ; (τουλάχιστον μιας και λέμε και για μνήμη και για χώρο παραπάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ε να μην έχει κανα 100αρι παραπάνω ; (τουλάχιστον μιας και λέμε και για μνήμη και για χώρο παραπάνω) Εκεί πιστεύω και εγώ θα είναι Zenfone 2-2GB RAM ->$199 Zenfone 2-4GB RAM ->$299 Zenfone Zoom->$399 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Πραγματικά πάρα πολύ καλά specs, πρέπει η Asus να κάνει shop στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rocket_Raccoon Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 το to2c το βγαζει διαθεσιμο το 4gb στα 999,99. καλη αρπαχτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Στο coolicool 330€ αυτό με τα 4 GB, πολύ καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Πρώτος υποψήφιος στη λίστα μου αλλά αυτό με τα 2Gb...:shifty: Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 παιδες θα ερθει ελλαδα ? αν ναι ποτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 παιδες θα ερθει ελλαδα ? αν ναι ποτε ? Στο gsmarena λέει ότι θα βγει στην αγορά τον Μάρτιο. Οπότε λογικά πριν το καλοκαίρι θα υπάρχει κάπου στην Ελλάδα. Αν και δεν νομίζω να συμφέρει η αγορά από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitonia Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 καλησπερα σε ολους.. ειμαι σε διλλημα asus zenfone 2 η xiaomi mi4 4g fdd-lte?? αντικειμενικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 καλησπερα σε ολους.. ειμαι σε διλλημα asus zenfone 2 η xiaomi mi4 4g fdd-lte?? αντικειμενικα.. ASUS 64bit SoC 4GB RAM Dual Sim Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ASUS 64bit SoC 4GB RAM Dual Sim Ναι , συμφωνώ εκτός αν σε απασχολεί το μέγεθος βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 καλησπερα σε ολους.. ειμαι σε διλλημα asus zenfone 2 η xiaomi mi4 4g fdd-lte?? αντικειμενικα.. Αντικειμενικά... γράφεις σε λάθος θέμα. Εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου. Αν θες να συγκρίνεις συσκευές απευθύνσου στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 edit: Καλά το power button που πήγαν και το βάλανε; χαχαχα Δείτε hands-on του The Verge Μου θύμισε κάτι παλαιάς κοπής Nokia!:lol: Antutu Benchmark Asus Zenfone 5 vs Zenfone 2 (1.83GHz and 2.33GHz) Today Zenfone blog will tease some antutu benchmark from Asus Zenfone 5 First Generation (ASUS_T00F) vs Zenfone 2 With 1.83GHz/2GB RAM (ASUS_Z00AD) and Zenfone 2 with 2.33GHz/2GB RAM (ASUS_Z00ADA). Here There are the results : http://4.bp.blogspot.com/-0-ys4nrflRw/VLOKLe8WTSI/AAAAAAAADA4/09XvjJvlK-Y/s1600/antutu-zenfone5-vs-zenfone2.jpg gsmarena: http://photouploads.com/images/asuszevzv.jpg Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_a Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εχουμε κανενα νεωτερο για το κινητο αυτο; Πηγαινα για Jiayu s3 αλλα με το που ειδα αυτο λεω να περιμενω λιγο, χαωδης διαφορα σε ολα εκτος την τιμη. Μαρτιο λενε οτι θα κυκλοφορησει, συγκριτικα με τα προηγουμενα μοντελα, ειναι τυπικη σαν εταιρεια, η θα περμενουμε απριλη και; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts