Jump to content

Rocket_Raccoon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    277
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Rocket_Raccoon

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Rocket_Raccoon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εδω στην Αγγλικα εχει 8gb, δεν ξερω αν ειναι διαφορετικη εκδοση στην Ελλαδα.
  2. Ηρεμησε δικε μου, δεν ειναι τζαμπα οι σερβερς. Το σαιτ εχει εξοδα.
  3. Rocket_Raccoon

    Honor 8

    @vastegial_74 Απο αγγλια το εχω παρει, ολα τα honor εδω ειναι με ακουστικα. Τα ακουστικα ειναι οντως τα ιδια που εχουν τα p8, p9 και mate 8. FRD-L09 ειναι η ευρωπαικη εκδοση. Μπορεις να δεις την εκδοση στις ρυθμισεις, about phone.
  4. Rocket_Raccoon

    Honor 8

    Θελω να σου πω οτι η ευρωπαικη εκδοση εχει ακουστικα 100%, και ο λογος που η δικη σου δεν εχει ισως ειναι επειδη δεν ειναι η ευρωπαικη εκδοση. Το οποιο ειναι κατι που δε το θεωρω απιθανο απο το Ελλαδισταν.
  5. Rocket_Raccoon

    Honor 8

    Είχα το P8 για έναμιση χρόνο και έχω το Honor 3 βδομάδες. Πολύ ανώτερο το Honor, δε χωράει κουβέντα. Επίσης από το πήρατε εσείς που δεν είχε ακουστικά? Θα τρελαθούμε τελείως, η Huawei δίνει την ψυχή της στο packaging.
  6. Rocket_Raccoon

    Honor 8

    Στα 300 νομίζω καλύτερη πρόταση είναι το letv Le pro 3. Αλλά το honor 8 το έχω εδώ και μια βδομάδα και είναι από τις καλύτερες συσκευές που έχω πιάσει, και σίγουρα η ομορφότερη.
  7. Rocket_Raccoon

    Honor 8

    Ο καθενας εχει τη γνωμη του, αλλα το ραδιο ειναι πολυ μικρος λογος για να ριξεις ακυρο σε κινητο. Ακομα και αν θεωρεις το ραδιο must και εισαι φιλος της μουσικης, αν σεβεσαι τον εαυτο σου θα εχεις ενα σανσα, ή κατι παρομοιο, οχι το κινητο, για αυτα τα πραγματα.
  8. Rocket_Raccoon

    Honor 8

    ειμαι 100% σιγουρος οτι υπαρχει μονο 4 γιγα εκδοση. τουλαχιστον εδω στην αγλλια 3 γιγα δεν ειδα πουθενα
  9. Rocket_Raccoon

    Honor 8

    Αυριο παρουσιαζεται στο Παρισι, οποτε θα εχουμε ημερομηνια κυκλοφοριας και τιμη για Ευρωπη συντομα.
  10. ποιο απο τα 2 πιστευετε οτι ειναι καλυτερο? το P8 μου αρεσει σαν design, και εχει φοβερη καμερα, αλλα δεν υπαρχει customisation (custom roms κλπ) τεινω προς το G3(κυριως λογω customisation), αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη
×
×
  • Create New...