drgci Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) λοιπόν δεν κρατηθηκα και έκανα και εγώ αναβάθμιση σε ανδροιδ 6! οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές ,είναι λίγο πιο γρήγορο και smooth και λίγο καλύτερη εμφάνιση χάρη στο UX 4, τώρα περιμένω ροοτ, αν ρουταριστει κάποτε:) να πω πως στο gfx benchmark στο car chase benchmark έχω τα διπλάσια fps από τι στο ανδροιδ 5.1.1 και στο geek bench επίσεις έσω λίγο μεγαλύτερο σκορ σκορ το οποίο το κρατάει και με την δεύτερη φορά αλλά και την τρίτη φορά, γενικά αξοιζε ή μετάβαση όσο το χρησιμοποιο το κινητό είναι όλο και πιο γρήγορο Edited June 19, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alucard82 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 ειμαι στην δευτερη μερα με την αναβαθμιση,το κινητο εχει αλλαξει κατεμε παρα πολυ,καταρχην δεν υπαρχει ιχνος lag,το μενου ειναι πολυ φιλικο προς τον χειριστη,η μπαταρια μου φαινεται κραταει πιο πολυ(δεν τρωει καθολου σε sleep mode),η καμερα εχει το ιδιο μενου αλλα πιστευω ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη,το gps κλειδωνει πιο γρηγορα σε σχεση με την 5.1.1 και ειδα μεγαλη διαφορα με το wifi και το 4g πολυ πιο smooth experience.παρατηρησα ομως οτι το κινιτο ειναι πιο ζεστο απο πριν αλλα δεν μπορω να το στηριξω με σιγουρια λογω της ζεστης.Για εμενα αξιζει η μεταβαση σιγουρα,νομιζεις οτι εχεις αλλο κινιτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Συμφωνώ με τον alucard, το κινητό άλλαξε προς το καλύτερο. Ωραίο ui και πιο γρήγορο. Εν τω μεταξύ είναι η πρώτη φορά που κάνω αναβάθμιση σε κινητό android και δε χρειάζεται reset για να στρώσει, άλλες φορές έτρωγα τρίωρο για εγκατάσταση εφαρμογών, λογαριασμών κλπ. Χτες που πέρασα mm δεν μου κολλάει τίποτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satzik Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Εγω εχω γερμανικό αλλα στο pc suite δεν βγαζει αναβάθμιση. ΟΤΑ θα βγει η μονο με suite θα γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) Εγω εχω γερμανικό αλλα στο pc suite δεν βγαζει αναβάθμιση. ΟΤΑ θα βγει η μονο με suite θα γίνεται? Κανείς δεν ξέρει γιατί ακόμα μόνο σε λίγες χώρες έχει δοθεί. Για εμένα πέρνα τη με lg up, έτσι έκανα και εγώ και πραγματικά φυσάει.Εάν ακολουθήσεις τον οδηγό του xda που αναφέρεται 2-3 σελίδες πιο πριν δεν θα σου πάρει πάνω από δέκα λεπτά, μόνο το κατέβασμα της rom θέλει λίγο παραπάνω χρόνο. Edited June 21, 2016 by kostas701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 εγώ έχω γερμανικό αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση kosaggel...να ρωτήσω κάτι άλλο, υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός/συμβουλές κάτι ρε παιδί μου για μας που δεν έχουμε ασχοληθεί και τόσο με το ποιες είναι οι "βέλτιστες" εφαρμογές-ρυθμίσεις ώστε το τηλέφωνο να πηγαίνει καλύτερα; (μιλάω για τα κόλπα αφού το ροοταρεις) όχι οτι έχω παράπονο απο το τηλέφωνο και τις επιδόσεις του απλά μου αρέσει να τους πίνω λίγο το αίμα... Θα με ενδιέφερε κι εμένα η ενημέρωση για τυχόν οδηγούς/συμβουλές που θα βοηθούσαν στη ''καλύτερη'' λειτουργία του τηλεφώνου μου!!Όποιος μπορεί και ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του ή ας μας παραπέμψει σε κάποιο site!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Θα με ενδιέφερε κι εμένα η ενημέρωση για τυχόν οδηγούς/συμβουλές που θα βοηθούσαν στη ''καλύτερη'' λειτουργία του τηλεφώνου μου!!Όποιος μπορεί και ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του ή ας μας παραπέμψει σε κάποιο site!! Για την 5.1.1 υπάρχει η δυνατότητα βοήθειας. Για την 6.0... ας την δούμε πρώτα (που το βλέπω χλωμό να κάνω την αναβάθμιση) και βλέπουμε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Αυτο το δοκίμασε κανείς? φαίνεται ενδιαφέρον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pki Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πότε θα βγει η ΜΜ ota; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πότε θα βγει η ΜΜ root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonlambro Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 καλησπερα, υπαρχει τροπος για εγγραφη FHD σε 60fps? εχω δοκιμασει διαφορα apps αλλα τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Όχι, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.... Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Με ξενερωσατε γιατι ζαχαρωνω ασχημα το κινητο. Δηλαδη στο gsmarena απο λαθος λεει οτι τραβαει 1080p@60fps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδθα μετα την αναβαθμιση στη 6 η καμερα σταματησρ να δουλευει..κατεβασα κανα δυο αλλες απο ggogle play,δουλεψαν λιηο αλλα μετα τζιφος παλι...τι κανουμε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν κάνεις και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εκανα...κ την ξαναπερασα μεσω lg up 2 φορες..την μια επελεξα refurbish μαλιστα ωστε να σβηστουν ολα...τα ιδια παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μπορει καποιος να φτιαξει εναν οδηγο για το πως μπορουμε να αναβαθμιστουμε σε mm για εμας τους ανιδεους....??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μπορει καποιος να φτιαξει εναν οδηγο για το πως μπορουμε να αναβαθμιστουμε σε mm για εμας τους ανιδεους....??????? http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/update-to-marshmallow-t3399953 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/update-to-marshmallow-t3399953 H διαδικασία όντως είναι πανεύκολη. Κανένα πρόβλημα με την 6! Όλα κομπλέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Παιδθα μετα την αναβαθμιση στη 6 η καμερα σταματησρ να δουλευει..κατεβασα κανα δυο αλλες απο ggogle play,δουλεψαν λιηο αλλα μετα τζιφος παλι...τι κανουμε τωρα. Το ίδιο συνέβη και σε μένα! Το γύρισα πίσω σε 5.1 (βρίσκοντας το παλιό kdz και επιλέγοντας refurbish) και το πρόβλημα παρέμεινε κάνοντάς με να πιστεύω ότι δεν είχε να κάνει με το upgrade. Τώρα το κινητό μου είναι στο service :( Edited June 28, 2016 by nikgl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το ίδιο συνέβη και σε μένα! Το γύρισα πίσω σε 5.1 (βρίσκοντας το παλιό kdz και επιλέγοντας refurbish) και το πρόβλημα παρέμεινε κάνοντάς με να πιστεύω ότι δεν είχε να κάνει με το upgrade. Τώρα το κινητό μου είναι στο service :( Πολυ περιεργο προβλημα λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Είναι ένας λόγος που δεν πειράζω το κντ! Στάλθηκε με το LG G-Flex2 μου, με "tapa" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το ίδιο συνέβη και σε μένα! Το γύρισα πίσω σε 5.1 (βρίσκοντας το παλιό kdz και επιλέγοντας refurbish) και το πρόβλημα παρέμεινε κάνοντάς με να πιστεύω ότι δεν είχε να κάνει με το upgrade. Τώρα το κινητό μου είναι στο service :( Φιλε μου μπορεις να δωσεις το link για τη ρομ για την 5.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW0D06O232XMAV6F119874V/H95515c_00.kdz Προσοχή! Όταν θα ανοίξεις το lg up θα πρέπει να κάνεις refurbish. Θα σου δείξει ότι δε θέλει kdz αλλά τον άλλο τύπο αρχείου. Θα κλείσεις το lg up, μετά θα το ξανανοίξεις και ως δια μαγείας με το kdz που έχει κρατήσει από πριν, θα σε αφήσει να κάνεις refurbish. Εγώ είχα παρατηρήσει και άλλα θεματάκια όταν έβαλα marshmallow. Υπερθέρμανση, ένα μήνυμα σε κάθε εκκίνηση, καθυστέρηση εμφάνισης πλήκτρων απάντησης κλήσης στον dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/update-to-marshmallow-t3399953 Ευχαριστω φιλε το σκ θα αναβαθμιστω και εγω σε ζαχαρωτο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts