bill27 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 για να γραφετε με 160 χαρακτηρες στα μηνηματα χρησιμοποιηστε το greek keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Alpha αδελφέ, ότι πιο καλογραμμένο και ευσύνοπτο κείμενο έχει γραφθεί καιρό τώρα. Το κινητό με ενδιαφέρει και μόλις τώρα πείσθηκα να το παραγγείλω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Kαλημέρα στους φίλους της ωραίας παρέας! Ιστορικό.. Το κινητό το έχω στα χέρια μου από τα μέσα Απριλίου.Με απολύτως "σφιχτό" προϋπολογισμό ( μέχρι 200 ευρώ maximum ) βάδιζα με ασφάλεια στην ( περίπου ) default επιλογή βάσει προδιαγραφών ( πάντα σε αυτό το ύψος τιμής ) , το samsung galaxy s3 neo.Ώσπου ξαφνικά η έκλαμψη...Δεν τσεκάρω τίποτα από Κίνα;;Αναρωτήθηκα , για να επακολούθηση εξαντλητική έρευνα της αγοράς και πέραν των γνωστών - premium brands εκ Κίνας που ήδη γνώριζα ( Lenovo , huawei , ZTE , HTC kτλ ). Η αλήθεια είναι πως στον μέσο καταναλωτή υπάρχει ακόμη μια κάποια ψυχολογική δυσχέρεια να εμπιστευθεί τα προϊόντα από την Κίνα.Η παρούσα οικονομική συγκυρία ωστόσο , όσο και η ραγδαία βελτίωση της ποιότητας των κινέζικων προϊόντων ( που τα καθιστά τις απόλυτες value for money επιλογές ) , παράλληλα με το άνοιγμα του ασιατικού γίγαντα στις αγορές της Ευρώπης , αλλάζει άρδην τα δεδομένα σε κάθε επίπεδο.. Η επιλογή και ο ανταγωνισμός... Επανέρχομαι στο τηλέφωνο...Σε αυτά τα λεφτά , καλύτερο 8πύρηνο δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος.Ειδικά δε , αν είναι εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές αγορές , όπου και η συσκευή παίζει περίπου στο 150άρι σε ευρώ ( ίσως και αρκετά πιο κάτω κατά περίπτωση ).Προσωπικά προτίμησα να πληρώσω κάτι παραπάνω και να το αγοράσω από Ελλάδα , ώστε να έχω εγγύηση αλλά και υποστήριξη μετά την αγορά.Είπαμε value for money επιλογή αλλά να μην απογοητευτώ και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά... Σε αυτήν την τάξη τιμής υπάρχουν και άλλες καλές επιλογές από γνωστές κινέζικες μάρκες με παρόμοια χαρακτηριστικά και συνήθως φέρουν το πολύ καλό chipset της Μediatek ( mt6592 ) που βρίσκεται στο Leagoo Elite 2.Aναφέρομαι σε φίρμες όπως οι zopo , elephone , doggie , inew ,cubot κα.Ατυχώς άλλες από αυτές τις συσκευές δεν έχουν υποδοχή για κάρτα sd ( απαράδεκτο για τα δικά μου κριτήρια ) , άλλες δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία ή έχουν , αλλά με ελάχιστα mAh , άλλες δεν έχουν καμία μα καμία υποστήριξη στην Ελλάδα.. Εμφάνιση & διαστάσεις Tα παραπάνω σε συνδυασμό με την μεγαλούτσικη μπαταρία των 3200mAh με οδήγησαν στο τηλέφωνο για το οποίο συζητάμε σε αυτό το νήμα.Το τηλέφωνο ή το phablet -- πιο σωστά -- το οποίο αν και μεγέθους 5,5" , μπορώ να πω ότι δεν με έχει προβληματίσει καίτοι προ--έρχομαι από ένα samsung galaxy s duos των 4"...Συνηθίζεται εύκολα στο χέρι λόγω και του πάχους της συσκευής.Μεγάλο μεν , εξαιρετικά λεπτό σε διαστάσεις και αρκούντως όμορφο δε.Το μεταλλικό δαχτυλίδι που αγκαλιάζει το σώμα της συσκευής , προσθέτει αναμφίβολα τόσο σε αισθητική , όσο και σε αντιλαμβανόμενη ποιότητα.. Ήχος & Εικόνα Ωραία εικόνα , καθαρή με έντονα -- ζωντανά χρώματα , άνετα θα έβλεπες και ταινία .Ο μέσος χρήστης δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο.Ήχος τόσο δυνατός ώστε να μην χρειάζεσαι ηχείο αν και όχι "ποιοτικός" ( εντάξει μην ζητάμε και high fidelity με αυτά τα χρήματα ).Η ένταση του ήχου του ακουστικού κατά την κλήση με προβλημάτισε κάπως ( δεν συνιστάται σε βαρήκοους ).Θέλω να πω...Όλοι με ακούν δυνατά και καθαρά ( καρατσεκαρισμένο ) ...Εγώ τους ακούω καθαρά αλλά...όχι δυνατά!!!Εκεί ήθελε ένα κλικ παραπάνω από την leagoo , η ένταση του ήχου του ακουστικού.Σε κλειστό χώρο δεν υπάρχει θέμα , σε εξωτερικό με βαβούρα , ίσως δυσκολευτείς λίγο.Προσωπικά μπορώ να ζήσω με αυτό , καθώς χρησιμοποιώ bluetooth ( αναμφίβολα must σε φορητή συσκευή αυτών των διαστάσεων ) οπότε η βελτίωση είναι αισθητά σημαντική. Smoothness , lags , bugs και ολίγα τινά περί software.. Το κινητό πάει σφαίρα!!!Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο,τι άλλο πέραν αυτού θα απογοήτευε δεδομένης των 2 giga ram ( φορτωμένη η συσκευή με καμιά 50αριά εφαρμογές και πάλι έχεις περί το 70% + αυτής διαθέσιμο προς χρήση ) αλλά και του δοκιμασμένου επεξεργαστή της mediatek. Το software της Leagoo αντιμετώπισε κάποιες παιδικές ασθένειες ( μην ξεχνάμε πως είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας για ένα οικονομικό smartphone επιδόσεων -- midranger που κοιτά στα μάτια high-end κινητά θα το χαρακτήριζα -- ), οι οποίες ευτυχώς και λύθηκαν με τις δύο ενημερώσεις που έλαβε η συσκευή από την μαμα -εταιρεία τον περασμένο Απρίλιο καθώς και τον μήνα που διανύουμε..Ναι , το πρόβλημα με το "κλειδωμένο" πληκτρολόγιο ( κατά την περιήγηση στο internet ) το αντιμετώπισα και εγώ , ευθύς εξ'αρχής.Με αλλαγή browser ( ή με κλικάρισμα πάνω στην διεύθυνση της ιστοσελίδας ) το πληκτρολόγιο ερχόταν πάλι στην ζωή.Ενοχλητικό βέβαια , αλλά υπήρχε λύση. Ακόμη κάποιες ( ελάχιστες ) τυχαίες επανεκκινήσεις σε κατάσταση αναμονής και 1-2 κολλήματα...Η Leagoo αφουγκράστηκε τα -- σε δημόσια θέα -- παράπονα αρκετών χρηστών , στην σελίδα της στο fb και διόρθωσε ( σιωπηρά ) την κατάσταση..Μετά την αναβάθμιση του Mαϊου δεν έχω αντιμετώπισει ξανά , κανένα απ'όσα προβλήματα ανέφερα πιο πάνω.Πάντως lollipop 5.0, δεν προβλέπεται.Πιθανότατα η leagoo θα μείνει ( έτσι διαβάζω στο fb ) στο δοκιμασμένο ΚitKat 4.4.2 , εφόσον δουλεύει σωστά μετά τις αναβαθμίσεις, προσωπικά μου αρκεί.Aπλά οι φίλοι που θέλουν την τελευταία έκδοση του android ας το έχουν υπόψη τους. Επί τροχάδην -- Φωτογραφία αρκετά καλή αν και όχι σε επίπεδα πχ galaxy s4 ( στα χαρτιά 13mpxs και τα δύο )...Ικανοποιητικές φωτογραφίες , λίγο λιγότερο ικανοποιητικές το βράδυ.Αρκετές ρυθμίσεις ωστόσο , που κάνουν την διαφορά.Οι φίλοι της φωτογραφίας ας ψαχτούν και με κάποιες φωτογραφικές εφαρμογές.Έχω παρατηρήσεις αξιοσημειώτες διαφορές.Σε ο,τι άφορα το video επίσης κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.Πολύ καθαρή λήψη ( καθαρότερη από ο,τι υποδηλώνει η τιμή της συσκευής ) , αρκεί να κρατάς σταθερά.. -- GPS , κλειδώνει σχετικά γρήγορα , δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα χρησιμοποιώντας το με copilot! -- Τα Sms υποστηρίζουν μικρό αριθμό χαρακτήρων ( αρκετό αν δεν γράφεις την ιστορία της ζωής σου , υπάρχει και το viber γι'αυτό !) .Δεν το έχω πολυψάξει , ίσως υπάρχει κάποια λύση και για το θεματάκι αυτό. -- Η αυτονομία είναι από μονή της καλός λόγος για να το αγοράσεις.Η μπαταρία στέκεται στο ύψος των προδιαγραφών της αλλά και η διαχείριση που κάνει η συσκευή δείχνει υποδειγματική.Μέχρι και 2 ημέρες τις βγάζει , αν ασχοληθείς μόνο με κλήσεις , λήψη και αποστολή μηνυμάτων.Γύρω στις 7-10 ώρες με την οθόνη ανοικτή.Πιο ρεαλιστικό το σενάριο της μιας μέρας γεμάτης αν ασχοληθείς και με internet.Δεν θα σε προδώσει σε καμία περίπτωση!Απλά η φωτεινότητα της οθόνης καλό είναι να ρυθμίζεται στο minimum αν οι συνθήκες δεν απαιτούν πιο έντονο φωτισμό. -- Αφού έκανα το test και αφού είναι και της μόδας και πολλοί τα ψάχνουν αυτά τελευταία , ας το αναφέρω για κάποιον φίλο που τυχόν τον ενδιαφέρει..Αν και προσωπικά θεωρώ πως αυτά τα antutu benchmarks είναι μόνο για παιχνίδι , για να κοντράρονται οι πιτσιρικάδες στην καφετέρια για το ποιος την έχει μεγαλύτερη...την βαθμολογία!'Κάτι" μπορεί να δεικνύουν για την συσκευή ( μια κάποια γενική επεξεργαστική δύναμη ) αλλά μπορούν να μην δεικνύουν και τίποτα επί της ουσίας...( Πχ το γεγονός ότι ταμπλετάκι bitmore 710Q , αξιολογήθηκε 2 -3 ''χιλιάρικα" ανώτερο της asus tf300t , γεννά αμφιβολίες για την αξιοπιστία του τεστ -- εκ του αποτελέσματος -- καθιστώντας το περίπου κωμικό..).. Τούτων λεχθέντων , το elite 2 της leagoo , "χτύπησε" ένα εξαιρετικό ( πάντα βάσει του τεστ ) άθροισμα 28717 πόντων , πλησιάζοντας το κατώφλι των 30.000 ( με χρονισμό υψηλότερο των 1,4 GHz , πιθανότατα θα είχε πιάσει το όριο).Λίγο πάνω από το htc one , κάμποσο κάτω από το Lg 3...Στα επιμέρους στατιστικά του τεστ μου έκανε εντύπωση πως στους τομείς ''διεργασίες μνήμης ram και ταχύτητα μνήμης ram" δείχνει υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με μεγαθήρια όπως το galaxy s5 αλλά και από το One plus one ( για το οποίο μεγάλος ο ντόρος ).Όπως είπα το τεστ από μόνο του κάτι μπορεί να λέει , όπως και mpxls μιας φωτογραφικής ή πυρήνες ενός επεξεργαστή , μπορεί όμως όλα αυτά να μην λένε και τίποτα..Το καλύτερο test είναι η καθημερινότητα στα χέρια του χρήστη και εκεί το elite 2 -- επί προσωπικού πάντα -- αποδεικνύεται ένας τίμιος "all rounder" παίκτης. Μικροελλείψεις... Θα μπορούσε να έχει συνδεσιμότητα NFC ( τουλάχιστον υποστηρίζει Miracast και ας μην εμφανίζεται στα επίσημα specs ) , μερικούς παραπάνω αισθητήρες και μια πυξίδα ( ωστόσο διαθέτει αισθητήρες εγγύτητας , επιτάχυνσης και φωτός ) και επίσης να υποστηρίζει 4G/LTE.Κάποιοι εκ των άμεσων ανταγωνιστών τα παρέχουν όλα αυτά , χωλαίνουν ωστόσο στο καθοριστικό κομμάτι της μπαταρίας.Κάτι όχι αμελητέο όταν βρίσκεσαι αρκετές ώρες εκτός οικίας. Κατακλείδα Συμπερασματικά θα το χαρακτήριζα ένα "τίμιο" ( αλλά και όμορφο ) phablet για σοβαρούς χρήστες..Δεν είναι φαντεζί , αν και προκαλεί και προξενεί ερωτήσεις και βλέμματα γιατί αυτονόητα είναι άγνωστο στον πολύ κόσμο.Δεν θα σε κάνει να χαζέψεις με την ποιότητα κατασκευής , τα specs , τις επιμέρους επιδόσεις του αλλά ευθύς εξ'αρχής θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κάνει ότι του ζητήσεις άκοπα.Μια οικονομική , αξιόπιστη , όσο και αρκούντως "πολυτάλαντη" συσκευή για καταναλωτές που ψάχνονται , τον καιρό της κρίσης..Αν μπορείς να ζήσεις με την χαμηλή ένταση του ακουστικού κατά τις κλήσεις ( το οποίο είναι και το μόνο πραγματικό ψεγάδι που μπορώ να βρω στο κινητό , όσο το έχω χρησιμοποιήσει ) , θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.. Οπως είσαι, γράφεις κατευθείαν βιβλίο, best seller θα γινεις με την μια. Ισως το καλυτερο review που έχω διαβάσει ποτέ από τότε που έγινα μέλος. Τα θερμά μου συγχαρητήρια :D Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpha01 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) για να γραφετε με 160 χαρακτηρες στα μηνηματα χρησιμοποιηστε το greek keyboard Φίλε bill27 , ευχαριστώ για την ενημέρωση!Ήδη το δοκίμασα , πράγματι σου δίνει την δυνατότητα των 160 χαρακτήρων!!!Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο "Go keyboard" , ωραιότατο και πλήρως παραμετροποιήσιμο , αλλά δεν έδινε την δυνατότητα αυτή , όπως ούτε και το εργοστασιακό.Το greek keyboard , βέβαια όπως βλέπω , χωλαίνει λίγο σε άλλα σημεία..Κάπως δύσχρηστο , έλλειψη τονισμού και ψιλοκολλάει στην εναλλαγή πεζών -- κεφαλαίων.Πάντως αξίζει έλλειψή άλλης επιλογής. Alpha αδελφέ, ότι πιο καλογραμμένο και ευσύνοπτο κείμενο έχει γραφθεί καιρό τώρα. Το κινητό με ενδιαφέρει και μόλις τώρα πείσθηκα να το παραγγείλω. Ευχαριστώ Να είσαι καλά φίλε stklinis !!!Θα μπορούσα να αναφέρω κάποια χαρακτηριστικά της συσκευής ακόμη , αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν ιδιαίτερα , άλλωστε η εμπειρία της χρήσης είναι πιο σημαντική από τις προδιαγραφές που ούτως ή άλλως ο καθένας μπορεί να βρει μόνος του.Χαίρομαι φίλε μου αν σε βοήθησα στην επιλογή σου και ελπίζω να μείνεις ικανοποιημένος από αυτήν όπως και εγώ , εδώ και 1,5 μήνα που έχω το κινητό στα χέρια μου.Για την ιστορία το "φαμπλετάκι" αυτό , το αγόρασε ήδη μια φίλη αφότου το πήρα έγω ( έχει μείνει εξίσου ικανοποιημένη έως εντυπωσιασμένη ) ενώ ένα φιλαράκι που μέχρι πρότινος ήταν υπέρμαχος της apple ( και κάτοχος iphone 5c και ipad mini ) , άρχισε να καλοβλέπει τα κινέζικα χάρις στο elite 2.Μπορεί να μην κατέληξε σε leagoo αλλά ήδη αγόρασε ταμπλετάκι της Lenovo και ήδη προσανατολίζεται σε αντίστοιχη επιλογή σε smartphone... Θεωρώ δε πως μεταξύ των άλλων που οφείλουμε να διδαχθούμε , ως ενεργοί πολίτες , από την κρίση , είναι και η καταναλωτική συνείδηση.Έξυπνος καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος και "ώριμος" καταναλωτής , αυτός που δεν σκορπίζει χρήμα ασκόπως ( είτε το διαθέτει , είτε πολύ περισσότερο αν ΔΕΝ το διαθέτει ) και ψάχνει το καλύτερο δυνατό στην καλύτερη δυνατή τιμή.Το leagoo elite 2 ( και οι συναφείς επιλογές ) έως τώρα αποδεικνύεται αληθινά "έξυπνη" αγορά. Οπως είσαι, γράφεις κατευθείαν βιβλίο, best seller θα γινεις με την μια. Ισως το καλυτερο review που έχω διαβάσει ποτέ από τότε που έγινα μέλος. Τα θερμά μου συγχαρητήρια :D Σε ευχαριστώ αγαπητέ φίλε Alfakias74 , αυτό είναι το νόημα της "κοινότητας" και αν και μη ενεργό μέλος έως τώρα , έχω και εγώ "κερδίσει" αρκετά σε γνώσεις από το forum ως αναγνώστης. Η ανταλλαγή της "χρήσιμης" πληροφορίας , η χαρά της επικοινωνίας για κοινά χόμπυ , η αμφίδρομη συνδρομή σχετικά με την αγορά και τη χρήση των ποικίλων τεχνολογιών που καθιστούν λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητα μας -- και ενίοτε πιο ενδιαφέρουσα -- ορίζουν επακριβώς αυτή την έννοια της "κοινότητας" έστω και διαδικτυακής εν προκειμένω. Την έννοια της κοινότητας , που ειδικά στις ημέρες μας , η βαρύτητα και η αξία της καθίσταται όλο και πιο αναγκαία , όλο και πιο προφανής.. Edited May 29, 2015 by Alpha01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 για να γραφετε με 160 χαρακτηρες στα μηνηματα χρησιμοποιηστε το greek keyboard ωραιος ο παιχτης αν κ εχει καποια αρνητικα σαν εφαρμογη την κανει την δουλεια μας thanks Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Nα ρωτησω κατι σε οσους το εχουν παρει?? Απ οτι ειδα στις συσκευες απο Κινα το τηλ δεν εχει μεσα Ελληνικη γλωσσα. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Εχει Ελληνικα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 ΠΩ εχουμε κανενα καλυτερο πλκτρολογιο για ελληνικους χαρακτηρες ανω των 80?? το greek keyboard ωρες ωρες ειναι πολυ σπαστικο Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christinajoanna Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εγώ έχω κατεβάσει ένα που λέγετε TouchPal και είναι καλό αλλά δεν έχω παρατηρήσει πόσους χαρακτήρες έχει. Επίσης να ρωτήσω δεν μπορώ να βάλω στην οθόνη κλειδώματος αλλη φωτογραφία και για ταπετσαρία άλλη έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpha01 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Το TouchPal το δοκίμασα μετά την αναφορά της φίλης εδώ.Δυστυχώς δεν δίνει δυνατότητα περισσότερων χαρακτήρων.. Λοιπόν μετά από σχετικό ψάξιμο κατέληξα στο chompsms , που επιτρέπει κανονικότατα την χρήση 160 χαρακτήρων. Δεν πρόκειται για εφαρμογή πληκτρολογίου αλλά για εφαρμογή λήψης και αποστολής μηνυμάτων .Άπαξ και γίνει εγκατάσταση , στις ρυθμίσεις της εφαρμογής , "τικάρετε" την επιλογή "συμπαγή μηνύματα" και είστε οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ωραιος κ μπραβο σοu alpha Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Νομίζω είναι θέμα εφαρμογής. Και σε εμένα με κάποιες εφαρμογές sms έχει όριο τους 80 και με άλλες έχει 160. Ρυθμίζεται από τα settings της εφαρμογής αν δεις κάπου να λέει "Strip unicode characters" (ή κάτι παρόμοιο) τικάρισέ το. Και για όσους χρησιμοποιούν textra και qksms ας κάνουν το παραπάνω για να έχουν 160 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλημέρα, έχω κάνει και εγώ την παραγγελία μου στο gearbest και περιμένω να έρθει. Με θήκες και προστασία οθόνης ή και ασύρματα ακουστικά έχετε να προτείνετε κάτι, και από πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpha01 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Ωραιος κ μπραβο σοu alpha Να είσαι καλά φίλε rufere!! Και για όσους χρησιμοποιούν textra και qksms ας κάνουν το παραπάνω για να έχουν 160 χαρακτήρες. letom Σωραίοςςςς , έτσι να έχουμε πολλές επιλογές γιατί όταν βασίζεσαι μόνο σε μια εφαρμογή , πολύ πιθανόν να σε "προδώσει".Πχ το gosms , δείχνει καλή εφαρμογή μέχρι να καταλάβεις ότι δεν λαμβάνεις πάντοτε όλα τα μηνύματα που δέχεσαι! Καλημέρα, έχω κάνει και εγώ την παραγγελία μου στο gearbest και περιμένω να έρθει. Με θήκες και προστασία οθόνης ή και ασύρματα ακουστικά έχετε να προτείνετε κάτι, και από πού; Kαλορίζικο libertyfree , καλά ακούσματα! Όταν το αγόρασα τον Απρίλιο , δεν υπήρχαν πολλές επιλογές και λόγω του μεγέθους του κινητού. Βολεύτηκα εξ'ανάγκης με μια universal θηκούλα της Sentio από πλαίσιο.Κάπως τσιμπημένη τιμή αλλά πολύ καλή ποιοτικώς.Ωστόσο καίτοι παρέχει καλή προστασία δεν είναι πρακτική ( πρέπει να βγάλω από την θήκη την συσκευή για να δω ποιος με καλεί ). Θα την δεις εδώ http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-for-Mobile-up-to-5-5-PLAMTBLNT2.htm Τώρα είναι διαθέσιμες και οι εργοστασιακές θήκες..Υποστηρίζουν hall function και εξ'αποστάσεως δείχνουν πολύ εντυπωσιακές. Παρήγγειλα την δική μου ( σε χρώμα μαύρο -- υπάρχει ακόμη σε λευκό αλλά και σε ροζάκι για τις κυρίες ) από ebay , σε κανά πενθήμερο την αναμένω. http://www.ebay.com/itm/Original-Protective-Flip-Leather-Cover-Case-For-5-5-Leagoo-Elite-2-Smartphone-/231543242132?pt=LH_DefaultDomain_0&var&hash=item35e90d7d94 Τις έχουν και τα καταστήματα που πωλούν την συσκευή στην Ελλάδα , αλλά στην διπλή τιμή. http://safesales.gr/%CE%91%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-leagoo/original-leagoo-elite-2-flip-on-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7(%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7)/995 http://www.salestore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29870 Μόλις παρέλαβα και αυτές τις μεμβράνες προστασίας.Αξίζει σαν αγορά γιατί ειδικά το καλοκαίρι τα μικροατυχήματα παραμονεύουν. http://www.ebay.com/itm/6x-Savvies-SU75-Displayfolie-Schutz-Folie-fur-Leagoo-Elite-2-/361274402059?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item541da1e50b υπάρχουν και αυτές , λίγο πιο ακριβές , ίσως λίγο πιο ποιοτικές , δεν μπορώ να βεβαιώσω. http://www.protectionfilms24.com/article/3x-vikuiti-screen-protector-dqct130-leagoo-elite-2-1512937.html Τέλος μια ακόμη επιλογή για θήκη http://www.ebay.com/itm/Fashion-Protective-Leather-Flip-Case-Cover-Leagoo-Elite-2-Smartphone-/271855214573?pt=LH_DefaultDomain_0&var&hash=item84dfd3958a Ασύρματα ακουστικά σε καλές τιμές έχει το afasia ( ειρήσθω εν παρόδω , πωλεί και αυτό το elite 2 -- ένα εικοσάρικο κάτω σε σχέση με τα δύο πιο πάνω αναφερόμενα καταστήματα safesales.gr / salestore.gr -- αλλά δίνει 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2 που δίνουν τα άλλα ). http://www.afasia.gr/ixos-axesoyar-c-359_478.html Edited June 2, 2015 by Alpha01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andkim Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Γειά σας, πηρά και εγώ την συσκευή της Leagoo Elite 2 εδώ και ένα μήνα, καί είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο :):):) Παράθεση EricssonGH197EricssonGH337MotorolaStartacNOKIA3310NOKIA6600SONYEricssonT68iSHARP903NOKIAN80SamsungOMNIASamsungOMNIAIISamsungGalaxyS2LGNexus4SamsungNoteIILGG3SamsungNote3LeagooShark1SamsungNote4MotoraNexus6XiaomiMiMax2LGV20 :kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Γειά σας, πηρά και εγώ την συσκευή της Leagoo Elite 2 εδώ και ένα μήνα, καί είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο :):):) Γενικα η Leagoo αν και νεα εταιρια,εχει βγαλει απροβληματιστες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 εχει κανεις προβληματα με τη μπαταρια τυπου drain battery? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Για οσους πηραν την συσκευη τους απο εξωτερικο καλο ειναι να ξερετε οτι υπαρχει service της Leagoo στην Ελλαδα, και εχει και τιμοκαταλογο! Οι περισοτερες τιμες λογικες μου φαινονται!!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πηρα θηκη απο το συγκεκριμενο καταστημα π για μια ακομη φορα μ φερθηκε αψογα οπως και στην αγορα του τηλhttp://safesales.gr/%CE%91%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-leagoo/original-leagoo-elite-2-flip-on-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7(%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE)/996 το ρολοι λειτουργει αψογα οπως κ τα υπολοιπα της οθονης να σηκωσεις μια κληση κτλ πηρα λευκη λογω τ οτι εινι και το κινητο μ λευκο Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Κι εγω το λευκο εχω παραγγειλει αλλα πηρα την μαυρη θηκη ετσι για αλλαγη!! Χαχαχαχα!! Περιμενω πως και πως την ειδοποιηση να τα παραλαβω απο το ταχυδρομειο!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpha01 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Για οσους πηραν την συσκευη τους απο εξωτερικο καλο ειναι να ξερετε οτι υπαρχει service της Leagoo στην Ελλαδα, και εχει και τιμοκαταλογο! Οι περισοτερες τιμες λογικες μου φαινονται!!! Πηρα θηκη απο το συγκεκριμενο καταστημα π για μια ακομη φορα μ φερθηκε αψογα οπως και στην αγορα του τηλhttp://safesales.gr/%CE%91%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-leagoo/original-leagoo-elite-2-flip-on-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7(%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE)/996 το ρολοι λειτουργει αψογα οπως κ τα υπολοιπα της οθονης να σηκωσεις μια κληση κτλ πηρα λευκη λογω τ οτι εινι και το κινητο μ λευκο Ίσως ο καλύτερος λόγος για να επιλέξεις το συγκεκριμένο κινητό ( πέραν της ποιότητας κατασκευής και της μπαταρίας που προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία ) είναι και η πλήρης υποστήριξη από το συγκεκριμένο κατάστημα σε αναλώσιμα και service ( μαζί με τα 2 χρόνια εγγύηση ).Πολλά τα κινέζικα παρόμοιων specs , λίγα όμως υποστηρίζονται στην Ελλάδα.Όποιοι δεν αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο συσκευή , τα τσεκάρουμε διπλά και τριπλά αυτά. Μου έκανε εντύπωση ότι αφότου έκανα την αγορά ( και εγώ από το ίδιο κατάστημα) , τηλεφώνησα ξανά για να ρωτήσω σχετικά με το πρόβλημα στο πληκτρολόγιο.Μια ευγενική κοπέλα προθυμοποιήθηκε άνευ ετέρου ( κοινώς χωρίς "μουρμούρα" ) να προχωρήσουμε σε αλλαγή της συσκευής , όταν θα γίνονταν νέες παραλαβές.Τελικά όπως έγραψα και πιο πάνω δεν χρειάστηκε καθώς με την αναβάθμιση το "bug" επιλύθηκε. Σε κάθε περίπτωση και καθώς για καινούργιο κατάστημα το κόβω , ελπίζω να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.Οι σωστοί επαγγελματίες που σέβονται τον πελάτη , ειδικά αυτές τις εποχές , αξίζουν τουλάχιστον μια θετική αναφορά! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γειά σας, πηρά και εγώ την συσκευή της Leagoo Elite 2 εδώ και ένα μήνα, καί είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο :):):) Καλώς ήρθες στην παρέα των Εν Ελλάδι κατόχων LEAGOO ELITE 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andkim Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ετσι έχω το δικό μου (σήμερα) ;) Παράθεση EricssonGH197EricssonGH337MotorolaStartacNOKIA3310NOKIA6600SONYEricssonT68iSHARP903NOKIAN80SamsungOMNIASamsungOMNIAIISamsungGalaxyS2LGNexus4SamsungNoteIILGG3SamsungNote3LeagooShark1SamsungNote4MotoraNexus6XiaomiMiMax2LGV20 :kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Φιλε alpha δεν μπορω να πω τιποτα αρνητικο για το καταστημα γιατι ειναι επαγγελματιες κ σωστοι εως εκει που δεν παει. Εχω παει κ στο καταστημα κ η επικοινωνια και η εξυπηρετηση ηταν παρα μα παρα πολυ καλη κ σωστη οποτε μπορω να τους εμπιστευτω στις αγορες μ απο εκει καθως εχω αγορασει κ αλλα εκτος απο κινητο. Αλλα το οτι εχει official service support κ εγγυηση οπως και να το κανουμε με κανει να νιωθω πιο ασφαλης παντως οσο περναει ο καιρος 2 μηνες σχεδον τοσο με φτιαχνει το τηλ κ οποιος το βλεπει του αρεσει Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RebekkaZ Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα!! έχω παραγγείλει το κινητό απο ebay και το περιμενω τελη του μηνα!!! Να ρωτήσω... screenshot πως βγάζει; Και έχετε να προτείνετε κανένα καλό ακουστικό bluetooth?? Μου βγηκε 145ευρω μαζι με θηκη και screen protectors!! Κάτοχος inew V3 ελπίζω να ειναι ακόμα καλύτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Το κατω κουμπι απο αριστερα ταυτοχρονα με το κουμπι απο δεξια κ εβγαλες καλοριζικο Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts