rufere Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δυστυχως η leagoo δεν το supportaρε το τηλεφωνο παρολο π ηταν τιμιο για τα λεφτα του.... Μονο οι πωλησεις τους ενοιαζαν μαλλον Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Καλησπέρα...Εχω ενα θέμα( για την ακρίβεια 2 )με το τηλέφωνο!!! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;; Edited February 10, 2016 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλησπέρα...Εχω ενα θέμα( για την ακρίβεια 2 )με το τηλέφωνο!!! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;; Γράψε τι; και κάποιος θα σε βοηθήσει Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπερα... Εχω θεματα με το κινητο.. Το εχω ξαναναφερει!!! Αντιμετωπιζω προβλημα με την πισω καμερα. Βγαζει θωλες φωτογραφιες. Μπορει να με βοηθησει καποιος;; Τρεχουχα Ρομ ειναι η 1735. Μηπως να περασω καποια αλλη;; Το δευτερο θεμα ειναι η αφη... Εδω και δυο εβδομαδες δεν λειτουργει πάνω πανω... Παταω δηλαδη και δεν ανταποκρινεται.. Θελω να πατησω πανω στο "1" δηλαδη για να ανοιξει αλλη σελιδα και αντι να γινει αυτο,κατεβαινει αυτο απο πανω(δεν ξερω πως να το πω!)... Αλλες φορες δεν κανει τιποτα.. Οπως και οταν παταω να κανω αντιγραφη σε ενα κειμενο.. Ενω παταω στο εικονιδιο αντιγραφης αυτο παλι κατεβαζει αυτο απο πανω!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπερα... Εχω θεματα με το κινητο.. Το εχω ξαναναφερει!!! Αντιμετωπιζω προβλημα με την πισω καμερα. Βγαζει θωλες φωτογραφιες. Μπορει να με βοηθησει καποιος;; Τρεχουχα Ρομ ειναι η 1735. Μηπως να περασω καποια αλλη;; Το δευτερο θεμα ειναι η αφη... Εδω και δυο εβδομαδες δεν λειτουργει πάνω πανω... Παταω δηλαδη και δεν ανταποκρινεται.. Θελω να πατησω πανω στο "1" δηλαδη για να ανοιξει αλλη σελιδα και αντι να γινει αυτο,κατεβαινει αυτο απο πανω(δεν ξερω πως να το πω!)... Αλλες φορες δεν κανει τιποτα.. Οπως και οταν παταω να κανω αντιγραφη σε ενα κειμενο.. Ενω παταω στο εικονιδιο αντιγραφης αυτο παλι κατεβαζει αυτο απο πανω!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητη. Κάνε πρώτα μία επαναφορά εργοστ ρυθμίσεων και δες αν δε έγινε τίποτα πας για νέα ρομ Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Κάνε πρώτα μία επαναφορά εργοστ ρυθμίσεων και δες αν δε έγινε τίποτα πας για νέα ρομ Ευχαριστώ για την απάντηση!!! Σκέφτηκα να κανω επαναφορά αλλα θα διαγραφούν όλα τα αρχεία μου και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλω... Μπορείς να μου πεις έναν τρόπο να τα σώσω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Αντίγραψέ τα σε μια κάρτα μνήμης ή σύνδεσε το κινητό σε έναν υπολογίστή και αντίγραψέ τα εκεί. Για τις επαφές, μπορείς να τις σώσεις σε αρχείο ή να τις αντιγράψεις στο Google σου (είναι επιλογή εκεί που έχει αποθήκευση σε SIM και συσκευή) Μην ξεχάσεις να κάνεις και clear cache όταν κάνεις hard reset. Από τα προβλήματα που περιγράφεις, μάλλον είναι πρόβλημα της συσκευής. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αντίγραψέ τα σε μια κάρτα μνήμης ή σύνδεσε το κινητό σε έναν υπολογίστή και αντίγραψέ τα εκεί. Για τις επαφές, μπορείς να τις σώσεις σε αρχείο ή να τις αντιγράψεις στο Google σου (είναι επιλογή εκεί που έχει αποθήκευση σε SIM και συσκευή) Μην ξεχάσεις να κάνεις και clear cache όταν κάνεις hard reset. Από τα προβλήματα που περιγράφεις, μάλλον είναι πρόβλημα της συσκευής. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Τις επαφές τις έσωσα στη κάρτα μνήμης.. Οι εφαρμογές και οι σελιδοδείκτες ομως δεν μεταφέρονται εκεί. Προσπάθησα να τα αντιγράψω στο λάπτοπ. Ομως οταν κάνω αντιγραφή στο λάπτοπ μια εφαρμογή,τοτε αλλάζει μορφή και μετα δεν την ξανα δέχεται το κινητο.. Μήπως να τις κλάψω και να κάνω hard reset;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Κανείς;;:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marduar Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα στο forum Αυτό είναι τι πρώτο μου post και συγνώμη αν γράφω σε λάθος section. Εχθές μου έπεσε το κινητό και από εκείνο το σημείο έχω από 1 μπάρα ως καθόλου σήμα. Το κινητό δηλαδή αχρηστεύτηκε :( .Το άνοιξα να δω αν βγήκε από την θέση του το καλώδιο της κεραίας αλλά ήταν οκ. Μήπως έχει κανείς καμία συμβουλή για το που θα μπορούσα να ψάξω να βρω που βρίσκεται το πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpha01 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) Καλησπέρα! Είμαι σε αναζήτηση νέου handsfree και μόλις ανακάλυψα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με τα νέου τύπου ακουστικά. Βρήκα κάποια παλαιά σετ της Nokia που δουλεύουν κανονικά αλλά ιδανικά θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα xiaomi pistons. Βλέπω , μετά από ψάξιμο , οτι υπάρχει κάποιος αντάπτορας ( πρότυπο ctia σε οmtp και αντίστροφα ).Έχει τεστάρει κάποιος φίλος αν δουλεύει αυτό το αξεσουάρ στο τηλέφωνο;;Ευχαριστώ! Edited May 25, 2016 by Alpha01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dounaios Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 μάπα τό καρπούζι στούς οκτώ μήνες έσπασε ή θύρα φόρτισης. Παράθεση Dounaios :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 μπορει να μου πει καποιος πως περναω νεα ρομ, που την βρισκω και ποια βηματα πρεπει να κανω καθοτι ειμαι αρχαριος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKON73 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Καλημέρα. Αγόρασα μία οθόνη για το ellite 2 και την άλλαξα μόνος μου. Όταν ανοίγω το κινητό φωτίζει η οθόνη και μέχρι εκεί. Βάζοντας την παλιά δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Καλημέρα. Αγόρασα μία οθόνη για το ellite 2 και την άλλαξα μόνος μου. Όταν ανοίγω το κινητό φωτίζει η οθόνη και μέχρι εκεί. Βάζοντας την παλιά δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; H οθόνη η ίδια απ' ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKON73 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Καλημέρα. Αγόρασα μία οθόνη για το ellite 2 και την άλλαξα μόνος μου. Όταν ανοίγω το κινητό φωτίζει η οθόνη και μέχρι εκεί. Βάζοντας την παλιά δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Καλημέρα. Αγόρασα μία οθόνη για το ellite 2 και την άλλαξα μόνος μου. Όταν ανοίγω το κινητό φωτίζει η οθόνη και μέχρι εκεί. Βάζοντας την παλιά δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει Την ίδια ερώτηση δεν έκανες ακριβώς δύο post πίσω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Έχω ένα elite 2 σε αποθήκη. Έχει σπάσει η θύρα usb και δεν φορτίζει. Το διαθέτω σε όποιον το χρειάζεται για ανταλλακτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts