tasosdimas Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 ευχαριστω πολυ φιλε θα το δοκιμασω. Ok το εφτιαξα ολα ενταξει. Το κινητο ειναι καταπληκτικο, παει σφαιρα,δεν κολαει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ok το εφτιαξα ολα ενταξει. Το κινητο ειναι καταπληκτικο, παει σφαιρα,δεν κολαει πουθενα. Ολα καλα λοιπον. Πιστευω οτι και εμενα μου το ειχε κανει γιατι η ρομ ηταν πειραγμενη απο το to2c..... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ολα καλα λοιπον. Πιστευω οτι και εμενα μου το ειχε κανει γιατι η ρομ ηταν πειραγμενη απο το to2c..... Εγω το πηρα απο gearbest ,δεν ξερω τι εγινε γιατι μολις το επανεφερα ,εκανα το update κανονικα. Μπορει να εφταιγε η χαμηλη σταθμη της μπαταριας. Παντως το εργαλειο ειναι φοβερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Κλεισε αιρ grsture και smart touch και αν συνεχιζει να στο κανει τοτε εχεις πεσει σε ελλατωματικο :-( δεν ξερω αν στρωσει με επαναφορα εργ. Ρυθμισεων Τα εκανα αλλα δεν αλαξε τιποτα και επαναφορα εκανα και του ξαναπερασα την rom οποτε ξεκιναω διαδικασιες αντικαταστασης.Εχω στειλει e-mail και περιμενω απαντηση.Το θεμα ειναι οτι επεσα και στις καθυστερησεις που υπηρχαν αυτον τον καιρο και το ελαβα μετα απο 40 μερες.Πεσαμε στην περιπτωση πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 λοιπόν,το είχα στείλει πακέτο το κινητό πίσω στο μαγαζί,γιατι πρόβλημα με την αναμονή. οταν έσβηνε η οθόνη,πολύ απλα δεν άναβε. σήμερα παρέλαβα καινούριο,μπορώ να το κάνω root καπως; επίσης δοκίμασα απο περιέργεια να μπω σε botloader και ηταν ολα κινεζικά μεσα,σε κάποια φάση δεν ήξερα τι να πατήσω και άρχισε το κινητό το να σφυρίζει χααχαχαχ,ε του έβγαλα τη μπαταρία.. ολα καλά ως τώρα(οσον αφορά την οθονη δλδ)απλα δε ξερω πως να το root ωστε να κανω επαναφορά εφαρμογών απο τιτανιουμ.. καμια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NinjTsax Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 λοιπόν,το είχα στείλει πακέτο το κινητό πίσω στο μαγαζί,γιατι πρόβλημα με την αναμονή. οταν έσβηνε η οθόνη,πολύ απλα δεν άναβε. σήμερα παρέλαβα καινούριο,μπορώ να το κάνω root καπως; επίσης δοκίμασα απο περιέργεια να μπω σε botloader και ηταν ολα κινεζικά μεσα,σε κάποια φάση δεν ήξερα τι να πατήσω και άρχισε το κινητό το να σφυρίζει χααχαχαχ,ε του έβγαλα τη μπαταρία.. ολα καλά ως τώρα(οσον αφορά την οθονη δλδ)απλα δε ξερω πως να το root ωστε να κανω επαναφορά εφαρμογών απο τιτανιουμ.. καμια βοήθεια; Λοιπόν όσον αφορά το root το ρουταρα με iRoot. Είναι κινέζικο και η εφαρμογή που δίνει τα δικαιώματα είναι στα κινέζικα, βέβαια μπορείς να την αλλάξεις και να βάλεις κάποια άλλη (εγώ έβαλα το superuser). Το iRoot είναι πανεύκολο απλά το ανοίγεις συνδέσεις τη συσκευή πατάς root θα σου ανοίξει μία εφαρμογή στο κινητό αν νομίζω πατάς τα γκρι γράμματα σε ένα pop up που πετάει και σου λέει να εγκαταστήσεις κάτι εφαρμογές, στη συσκευή αυτό. Στον υπολογιστή τώρα αφού σου κάνει και μία επανεκκίνηση στη συσκευή θα πατήσεις complete και όταν βγάλει επιλογή reroot να πατήσεις είσαι έτοιμος (δεν το πατάς). Δοκίμασε να ανοίξεις το titanium να δεις αν θα σου βγάλει το παράθυρο για τα δικαιώματα (πατάς τα μπλε γράμματα). Αν όλα είναι καλά μπορείς να κατεβάσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για τη διαχείριση. Εγώ που έβαλα το superuser το άνοιξα και περίμενα μέχρι να πετάξει παράθυρο για δικαιώματα από το κινέζικο. Θα σου ζητήσει να κάνεις αλλαγές πατάς ότι σου λέει αλλά πρόσεχε να δώσεις τα δικαιώματα που ζητάει. Νομίζω κάνει και κάτι επαννεκινήσεις. Δεν ευθύνομαι για τυχόν προβλήματα όλα τα παραπάνω είναι από προσωπική εμπειρία, αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και τελικά έπιασε. Επομένως αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει τον τρόπο μου μπορεί να το κάνει με δική του ευθύνη ! Αν έχεις άλλη απορία πες μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 το iroot δεν κανει κανει ρουτ και το kingo ναι μεν καταφερνει αλλα δε κανει πληρες root μαλλον,αφου το τιτανιουμ δεν παιρνει δικαιωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NinjTsax Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 το iroot δεν κανει κανει ρουτ και το kingo ναι μεν καταφερνει αλλα δε κανει πληρες root μαλλον,αφου το τιτανιουμ δεν παιρνει δικαιωματα. Σε εμένα έγινε κανονικά παντως.. μήπως δεν έγινε κάτι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tachav Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Εχω παρατηρήσει ότι σε popup παράθυρα (για κωδικους,ημ\νια,welcome messages κλπ) έχει λευκή γραμματοσειρά σε λευκό background με αποτέλεσμα σχεδόν να μη διαβάζεται. Υπάρχει κάτι που το διορθώνει; Edited May 24, 2015 by tachav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μονο στην εφαρμογη της vodafone το κανει σε εμενα στα αλλλα τα ποπ απ απο τις σελιδες στο google ειναι κομπλε! Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christinajoanna Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Και εμενα μονο στην Vodafone το κανει. Να ρωτησω κατι και απαντηστε μου οσο πιο γρηγορα γινεται. Καταρχας εχω βαλει κανονικη καρτα την cosmote και micro την vodafone . τα δεδομενα στην Vodafone δεν παιζουν μονο στην cosmote. Επισης εχω βαλει μια καρτα 32 gb . παω στις εφαρμογες και δεν δειχνει να τις περασω στην καρτα μνημης. Τι γινεται;;; πως το κανω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 έχει κάποιος τελικά να μας πει κάτι περισσότερο για την αυτονομία της συσκευής? δώστε καμιά πληροφορία, σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του... Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ολα τα δικαρτα κινητα η σχεδον ολα μονο τα δεδομενα της μεγαλης καρτας αναγνωριζουν δλδ οποια καρτα εχεις στην micro sd δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για 3g οσο για την sd card δεν εχω βαλει ακομα οποτε δν μπορω ν σε βοηθησω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητο η μπαταρια παει οσο το χρησιμοποιεις με νορμαλ χρηση wifi και 3g μ παει κοντα στις 2 μερες κ λιγο παραπανω αν το λιωσω στο νετ μπορει να χρειαστω κ την ιδια μερα αλλα γενικα 2 με 2,5 μερες μ παει Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Με κανονοκη χρηση δυο μερες ανετα,με wifi δεδομενα και gps ισα που βγαζει μια μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) μαγκες εχει κανεις παρατηρησει ποσους χαρακτηρες εχει το καθε μηνυμα που στελνει?? γιατι νομιζω ειναι στους 80??? πως μπορουμε να το αλλαξουμε? παρατηρειστε το λιγο οταν χρησιμοποιω ελληνικους χαρακτηρες!! Edited May 26, 2015 by rufere συμπληρωση απαντησης Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Νομίζω είναι θέμα εφαρμογής. Και σε εμένα με κάποιες εφαρμογές sms έχει όριο τους 80 και με άλλες έχει 160. Ρυθμίζεται από τα settings της εφαρμογής αν δεις κάπου να λέει "Strip unicode characters" (ή κάτι παρόμοιο) τικάρισέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christinajoanna Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Να ρωτήσω, που μπορώ να στείλω, σε ποιο email της leagoo να πω για κατι που έχω παρατηρήσει; πως οι εφαρμογές δεν περνάνε στην κάρτα SD Και αυτό προσωπικά για μένα δεν είναι καλό. Όποιος έχει το email και μπορεί ας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 http://www.leagoo.cc/ πανω δεξια λεει contact us ισως εκει βρεις λυση αν δν ξερει καποιος αλλος συμπαιχτης εδω να helparei ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.leagoo.com.my και αυτο το site δες οσον αφορα τους ελληνικους χαρακτηρες δν βρηκα ακρη να αυξησω το οριο αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 λογω κιτκατ εχει απολυτο περιορισμό την sd. ουτε καν φωτογραφιες δε περναει εκει. πως διαολο να το ρουταρω **** το... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει κάποιος τελικά να μας πει κάτι περισσότερο για την αυτονομία της συσκευής? δώστε καμιά πληροφορία, σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του... μια μερα που το κοιταξα,ειχε κρατησει 7 ωρες οθονη.... ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Να ρωτήσω, που μπορώ να στείλω, σε ποιο email της leagoo να πω για κατι που έχω παρατηρήσει; πως οι εφαρμογές δεν περνάνε στην κάρτα SD Και αυτό προσωπικά για μένα δεν είναι καλό. Όποιος έχει το email και μπορεί ας απαντήσει. Κοιτα εδω http://technofaq.org/posts/2014/04/fixing-external-sd-card-write-issue-on-android-kitkat/ Αφου το κανεις αυτο κανε format στην sd και θα μεταφερονται κανονικα οι εφαρμογες στη καρτα.Το εχω κανει στο δικο μου και δουλεψε.(Iocean x7s 8g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christinajoanna Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 τι είναι το root στο κινητό και πως μπορώ να το κάνω; για να μπορέσω να κάνω τα βήματα για αυτό να περνανε οι εφαρμογές στην SD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 τι είναι το root στο κινητό και πως μπορώ να το κάνω; για να μπορέσω να κάνω τα βήματα για αυτό να περνανε οι εφαρμογές στην SD? δεν συνδεονται αυτα τα δυο.αλλα δεν καταλαβαινω για πιο λογο να περασεις τις εφαρμογες στην sd.δε σου φτανουν 16 ? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christinajoanna Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Προς το παρόν ναι Απλα ήθελα να έχω μια πιο άνεση. Όχι ότι έχω πολλές εφαρμογές αλλά σε άλλα κινητά μπορούσα να περάσω τις εφαρμογές στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδια χιλια συγγνωμη για το ασχετο ποστ αλλα θελω βοηθεια..... SOSSSSSSS.... Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα ή εφαρμογη που να επαναφερει διεγραμμενες φωτογραφιες απο το κινητο;; Και παλι συγγνωμη για το ακυρο ποστ αλλα δεν ηξερα που αλλου να το γραψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpha01 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Kαλημέρα στους φίλους της ωραίας παρέας! Ιστορικό.. Το κινητό το έχω στα χέρια μου από τα μέσα Απριλίου.Με απολύτως "σφιχτό" προϋπολογισμό ( μέχρι 200 ευρώ maximum ) βάδιζα με ασφάλεια στην ( περίπου ) default επιλογή βάσει προδιαγραφών ( πάντα σε αυτό το ύψος τιμής ) , το samsung galaxy s3 neo.Ώσπου ξαφνικά η έκλαμψη...Δεν τσεκάρω τίποτα από Κίνα;;Αναρωτήθηκα , για να επακολουθήσει εξαντλητική έρευνα της αγοράς και πέραν των γνωστών - premium brands εκ Κίνας που ήδη γνώριζα ( Lenovo , huawei , ZTE , HTC kτλ ). Η αλήθεια είναι πως στον μέσο καταναλωτή υπάρχει ακόμη μια κάποια ψυχολογική δυσχέρεια να εμπιστευθεί τα προϊόντα από την Κίνα.Η παρούσα οικονομική συγκυρία ωστόσο , όσο και η ραγδαία βελτίωση της ποιότητας των κινέζικων προϊόντων ( που τα καθιστά τις απόλυτες value for money επιλογές ) , παράλληλα με το άνοιγμα του ασιατικού γίγαντα στις αγορές της Ευρώπης , αλλάζει άρδην τα δεδομένα σε κάθε επίπεδο.. Η επιλογή και ο ανταγωνισμός... Επανέρχομαι στο τηλέφωνο...Σε αυτά τα λεφτά , καλύτερο 8πύρηνο δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος.Ειδικά δε , αν είναι εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές αγορές , όπου και η συσκευή παίζει περίπου στο 150άρι σε ευρώ ( ίσως και αρκετά πιο κάτω κατά περίπτωση ).Προσωπικά προτίμησα να πληρώσω κάτι παραπάνω και να το αγοράσω από Ελλάδα , ώστε να έχω εγγύηση αλλά και υποστήριξη μετά την αγορά.Είπαμε value for money επιλογή αλλά να μην απογοητευτώ και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά... Σε αυτήν την τάξη τιμής υπάρχουν και άλλες καλές επιλογές από γνωστές κινέζικες μάρκες με παρόμοια χαρακτηριστικά και συνήθως φέρουν το πολύ καλό chipset της Μediatek ( mt6592 ) που βρίσκεται στο Leagoo Elite 2.Aναφέρομαι σε φίρμες όπως οι zopo , elephone , doogee , inew , cubot , blackview , hiaomi , meizu κα.Ατυχώς άλλες από αυτές τις συσκευές δεν έχουν υποδοχή για κάρτα sd ( απαράδεκτο για τα δικά μου κριτήρια ) , άλλες δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία ή έχουν , αλλά με ελάχιστα mAh , άλλες δεν έχουν καμία μα καμία υποστήριξη στην Ελλάδα.. Εμφάνιση & διαστάσεις Tα παραπάνω σε συνδυασμό με την μεγαλούτσικη μπαταρία των 3200mAh με οδήγησαν στο τηλέφωνο για το οποίο συζητάμε σε αυτό το νήμα.Το τηλέφωνο ή το phablet -- πιο σωστά -- το οποίο αν και μεγέθους 5,5" , μπορώ να πω ότι δεν με έχει προβληματίσει καίτοι προ--έρχομαι από ένα samsung galaxy s duos των 4"...Συνηθίζεται εύκολα στο χέρι λόγω και του πάχους της συσκευής.Μεγάλο μεν , εξαιρετικά λεπτό σε διαστάσεις και αρκούντως όμορφο δε.Το μεταλλικό δαχτυλίδι που αγκαλιάζει το σώμα της συσκευής , προσθέτει αναμφίβολα τόσο σε αισθητική , όσο και σε αντιλαμβανόμενη ποιότητα.. Ήχος & Εικόνα Ωραία εικόνα , καθαρή με έντονα -- ζωντανά χρώματα , άνετα θα έβλεπες και ταινία .Ο μέσος χρήστης δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο.Ήχος τόσο δυνατός ώστε να μην χρειάζεσαι εξωτερικό ηχείο αν και όχι "ποιοτικός" ( εντάξει μην ζητάμε και high fidelity με αυτά τα χρήματα ).Η ένταση του ήχου του ακουστικού κατά την κλήση με προβλημάτισε κάπως ( δεν συνιστάται σε βαρήκοους ).Θέλω να πω...Όλοι με ακούνε δυνατά και καθαρά ( καρατσεκαρισμένο ) .Εγώ τους ακούω καθαρά αλλά...όχι δυνατά!!!Εκεί ήθελε ένα κλικ παραπάνω από την leagoo , η ένταση του ήχου του ακουστικού.Σε κλειστό χώρο δεν υπάρχει θέμα , σε εξωτερικό με βαβούρα , ίσως δυσκολευτείς λίγο.Προσωπικά μπορώ να ζήσω με αυτό , καθώς χρησιμοποιώ bluetooth ( αναμφίβολα must σε φορητή συσκευή αυτών των διαστάσεων ) οπότε η βελτίωση είναι αισθητά σημαντική. Smoothness , lags , bugs και ολίγα τινά περί software.. Το κινητό πάει σφαίρα!!!Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο,τι άλλο πέραν αυτού θα απογοήτευε δεδομένων των 2GB της ram ( φορτωμένη η συσκευή με καμιά 50αριά εφαρμογές και πάλι έχεις περί το 70% + αυτής διαθέσιμο προς χρήση ) αλλά και του δοκιμασμένου επεξεργαστή της mediatek. Το software της Leagoo αντιμετώπισε κάποιες παιδικές ασθένειες ( μην ξεχνάμε πως είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας για ένα οικονομικό smartphone επιδόσεων -- midranger που κοιτά στα μάτια high-end κινητά θα το χαρακτήριζα -- ), οι οποίες ευτυχώς και λύθηκαν με τις δύο ενημερώσεις που έλαβε η συσκευή από την μαμα -εταιρεία τον περασμένο Απρίλιο καθώς και τον μήνα που διανύουμε..Ναι , το πρόβλημα με το "κλειδωμένο" πληκτρολόγιο ( κατά την περιήγηση στο internet ) το αντιμετώπισα και εγώ , ευθύς εξ'αρχής.Με αλλαγή browser ( ή με κλικάρισμα πάνω στην διεύθυνση της ιστοσελίδας ) το πληκτρολόγιο ερχόταν πάλι στην ζωή.Ενοχλητικό βέβαια , αλλά υπήρχε λύση. Ακόμη κάποιες ( ελάχιστες ) τυχαίες επανεκκινήσεις σε κατάσταση αναμονής και 1-2 κολλήματα...Η Leagoo αφουγκράστηκε τα -- σε δημόσια θέα -- παράπονα αρκετών χρηστών , στην σελίδα της στο fb και διόρθωσε ( σιωπηρά ) την κατάσταση..Μετά την αναβάθμιση του Mαϊου δεν έχω αντιμετώπισει ξανά , κανένα απ'όσα προβλήματα ανέφερα πιο πάνω.Πάντως lollipop 5.0, δεν προβλέπεται.Πιθανότατα η leagoo θα μείνει ( έτσι διαβάζω στο fb ) στο δοκιμασμένο ΚitKat 4.4.2 , εφόσον δουλεύει σωστά μετά τις αναβαθμίσεις, προσωπικά μου αρκεί.Aπλά οι φίλοι που θέλουν την τελευταία έκδοση του android ας το έχουν υπόψη τους. Επί τροχάδην -- Φωτογραφία αρκετά καλή αν και όχι σε επίπεδα πχ galaxy s4 ( στα χαρτιά 13mpxs και τα δύο )...Ικανοποιητικές φωτογραφίες , λίγο λιγότερο ικανοποιητικές το βράδυ.Αρκετές ρυθμίσεις ωστόσο , που κάνουν την διαφορά.Οι φίλοι της φωτογραφίας ας ψαχτούν και με κάποιες φωτογραφικές εφαρμογές.Έχω παρατηρήσει αξιοσημειώτες διαφορές.Σε ο,τι άφορα στο video , επίσης κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.Πολύ καθαρή λήψη ( καθαρότερη από ο,τι υποδηλώνει η τιμή της συσκευής ) , αρκεί να κρατάς σταθερά.. -- GPS , κλειδώνει σχετικά γρήγορα , δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα χρησιμοποιώντας το με copilot! -- Τα Sms υποστηρίζουν μικρό αριθμό χαρακτήρων ( αρκετό αν δεν γράφεις την ιστορία της ζωής σου , υπάρχει και το viber γι'αυτό !) .Δεν το έχω πολυψάξει , ίσως υπάρχει κάποια λύση και για το θεματάκι αυτό. -- Η αυτονομία είναι από μονή της καλός λόγος για να το αγοράσεις.Η μπαταρία στέκεται στο ύψος των προδιαγραφών της αλλά και η διαχείριση που κάνει η συσκευή δείχνει υποδειγματική.Μέχρι και 2 ημέρες τις βγάζει , αν ασχοληθείς μόνο με κλήσεις , λήψη και αποστολή μηνυμάτων.Γύρω στις 7-10 ώρες με την οθόνη ανοικτή.Πιο ρεαλιστικό το σενάριο της μιας μέρας γεμάτης αν ασχοληθείς και με internet.Δεν θα σε προδώσει σε καμία περίπτωση!Απλά η φωτεινότητα της οθόνης καλό είναι να ρυθμίζεται στο minimum αν οι συνθήκες δεν απαιτούν πιο έντονο φωτισμό. -- Αφού έκανα το test και αφού είναι και της μόδας και πολλοί τα ψάχνουν αυτά τελευταία , ας το αναφέρω για κάποιον φίλο που τυχόν τον ενδιαφέρει..Αν και προσωπικά θεωρώ πως αυτά τα antutu benchmarks είναι μόνο για παιχνίδι , για να κοντράρονται οι πιτσιρικάδες στην καφετέρια για το ποιος την έχει μεγαλύτερη...την βαθμολογία!'Κάτι" μπορεί να δεικνύουν για την συσκευή ( μια κάποια γενική επεξεργαστική δύναμη ) αλλά μπορούν να μην δεικνύουν και τίποτα επί της ουσίας...( πχ το γεγονός ότι ταμπλετάκι bitmore 710Q , αξιολογήθηκε 2 -3 ''χιλιάρικα" ανώτερο της asus tf300t , γεννά αμφιβολίες για την αξιοπιστία του τεστ -- εκ του αποτελέσματος -- καθιστώντας το περίπου κωμικό..).. Τούτων λεχθέντων , το elite 2 της leagoo , "χτύπησε" ένα εξαιρετικό ( πάντα βάσει του τεστ ) άθροισμα 28717 πόντων , πλησιάζοντας το κατώφλι των 30.000 ( με χρονισμό υψηλότερο των 1,4 GHz , πιθανότατα θα είχε πιάσει το όριο).Λίγο πάνω από το htc one , κάμποσο κάτω από το Lg 3...Στα επιμέρους στατιστικά του τεστ μου έκανε εντύπωση πως στους τομείς ''διεργασίες μνήμης ram και ταχύτητα μνήμης ram" δείχνει υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με μεγαθήρια όπως το galaxy s5 αλλά και το One plus one ( για το οποίο μεγάλος ο ντόρος ).Όπως είπα το τεστ από μόνο του κάτι μπορεί να λέει ( όπως και τα mpxls μιας φωτογραφικής ή οι πυρήνες ενός επεξεργαστή ) , μπορεί όμως να μην λέει και τίποτα.Το καλύτερο test είναι η καθημερινότητα στα χέρια του χρήστη και εκεί το elite 2 -- επί προσωπικού πάντα -- αποδεικνύεται ένας τίμιος "all rounder" παίκτης. Μικροελλείψεις... Θα μπορούσε να έχει συνδεσιμότητα NFC ( τουλάχιστον υποστηρίζει Miracast και ας μην εμφανίζεται στα επίσημα specs ) , μερικούς παραπάνω αισθητήρες και μια πυξίδα ( ωστόσο διαθέτει αισθητήρες εγγύτητας , επιτάχυνσης και φωτός ) και επίσης να υποστηρίζει 4G/LTE.Κάποιοι εκ των άμεσων ανταγωνιστών τα παρέχουν όλα αυτά , χωλαίνουν ωστόσο στο καθοριστικό κομμάτι της μπαταρίας.Κάτι όχι αμελητέο όταν βρίσκεσαι αρκετές ώρες εκτός οικίας. Κατακλείδα Συμπερασματικά θα το χαρακτήριζα ως ένα "τίμιο" ( αλλά και όμορφο ) phablet για σοβαρούς χρήστες..Δεν είναι φαντεζί , αν και προκαλεί και προξενεί ερωτήσεις και βλέμματα γιατί αυτονόητα είναι άγνωστο στον πολύ κόσμο.Δεν θα σε κάνει να χαζέψεις με την ποιότητα κατασκευής , τα specs , τις επιμέρους επιδόσεις του αλλά ευθύς εξ'αρχής θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κάνει ό,τι του ζητήσεις άκοπα.Μια οικονομική , αξιόπιστη , όσο και αρκούντως "πολυτάλαντη" συσκευή για καταναλωτές που ψάχνονται , τον καιρό της κρίσης..Αν μπορείς να ζήσεις με την χαμηλή ένταση του ακουστικού κατά τις κλήσεις ( το οποίο είναι και το μόνο πραγματικό ψεγάδι που μπορώ να βρω στο κινητό , όσο το έχω χρησιμοποιήσει ) , θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.. Edited June 1, 2015 by Alpha01 μικρά λάθη συνταξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts