Jump to content

NinjTsax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NinjTsax

  1. Το έψαξα λίγο ακόμα.. λόγο δουλειάς άργησα λίγο να απαντήσω. Θα προσπαθήσω λίγο να καθυστερήσω την αγορά (αν δεν με αφήσει η συσκευή που έχω). Η αλήθεια είναι ότι μαρέσει αρκετά το g4 και από αρκετά review που είδα διαφέρει ελάχιστα με το s6, Η διαφορά του επεξεργαστή δεν ξέρω αν θα είναι εμφανής. Και λίγο με χάλασε η φωτεινότητα του g4 βέβαια από κοντά θα το δω καλύτερα. Έχει και μεγαλύτερη μπαταρία. Το multitasking παρατήρησα ότι είναι καλύτερο σε s6 και είναι κάτι που θα με ενδιέφερε. Μια σύνοψη... 1. Να μην κολλάει σε έντονη χρήση, και γενικότερα οτιδήποτε βοηθάει στην ευκολότερη και ταχύτερη χρήση της συσκευής(πχ multitasking,fingerprint scanner/double tap to wake up etc). 2. Αυτονομία 3.GPS/χαρτες, επειδή χρησιμοποιώ συχνά την πλοήγηση θα ήθελα όσο γίνεται να γίνεται γρήγορα κλείδωμα θέσεις και επαναυπολογισμός διαδρομής, φαντάζομαι αυτό έχει να κανει και με το software. 4. WiFi/data ταχύτητα (δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω :p ) 5. Κάμερα Και το Ζ5 απίστευτη συσκευή..
  2. το αναφέρατε και το θυμήθηκα ! κάτι μου είπε ένας φίλος που το πήρε και δεν το πολύ πίστευα, είδα έχει 2550mAh περίεργο. Το ισορροπεί με το fast charging :lol::ninja: Για το Motorola Nexus 6 τι γνώμη έχετε; Λίγο με τρομάζει η Motorola..
  3. οποποπ πολλές επιλογές βλέπω και χαίρομαι ! ευχαριστώ όλους για της προτάσεις σας ! Μπορώ να πω το P8 με άγγιξε :p και το gflex το design πρωτότυπο ! μπανάνα όντως ! αν και θα βολεύει στην ομιλία αρκετά λογικά.. το μονο που με χαλάει είναι η RAM στα 2Gb στο δεύτερο καθώς και στα δυο η μνήμη που ειναι στα 16, όχι ιδιαίτερα βέβαια, και τώρα που το σκέφτομαι με μια καρτουλα μια χαρά θα είναι ! και το mate s απίστευτο ! Λίγο τις μπαταρίες κοιτάω, εχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους, και το P8 όπως είπε ο φίλος than0s7 με το ελαφρύ UI φαντάζομαι με 2860mAh θα είναι καλα. Ξέχασα να αναφέρω στο πρώτο ποστ και η μπαταρία (αντοχή) είναι στα σημαντικά. Η χρήση που κάνω ποικίλει αναλόγως τη μέρα.. παίζει μια μέρα να το σκίσω με data ομιλία και GPS και άλλες μέρες απλό wifi και ελαχίστη ομιλία.. Απλά θα ήθελα σε βαριά μέρα να κρατήσει ~10 ωρίτσες
  4. σα να με πείθετε.. είδα βγαίνει και σε δύκαρτο.. και έχει και μεγαλύτερη οθόνη.
  5. Το έθεσα λίγο λάθος αυτό με την ταχύτητα. Εννοώ να μην κολλάει σε έντονη χρήση, πολλές ανοιχτές εφαρμογές.. Τώρα απ ότι έχω καταλάβει όσο παιρνάει ο καιρός και φορτώνεται η συσκευή όλο και κάτι θα προκύψει. Το G4 πολύ ενδιαφέρων δεν το είχα δει, 3GB Ram και στα 1,8GHz και καλή ανάλυση.. και σε καλή τιμή όντως
  6. Καλησπέρα, Είπα να πρωτοτυπήσω μέσα στην κρίση και να ανεβάσω λίγο τον οικονομικό πήχη. Σκέφτομαι για μία συσκευή αξιόλογη που θα μπορώ να πω ότι θα με βγάλει ~2 χρόνια. Η συσκευή που έχω τώρα είναι ένα leagoo elite 2 πολύ καλή συσκευή για τη χρήση που τη θέλω και αρκετά ανθεκτική.. χαχ :O έπεσε από 1 μιση μέτρο με γωνία και μόνο τα μεταλλικά μπιχλιμπίδια στο πλάι χάλασαν και λίγο η οθόνη. Δυστυχώς προέκυψε θέμα με το σήμα.. ειδικά σε κλειστούς χώρους και η υποδοχή της δεύτερης κάρτας μετα απο απότομο τράβηγμα πάει.. Στο θέμα μας τώρα... Αυτό που ζητάω κυρίως είναι ταχύτητα. Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Το GPS είναι το δεύτερο σημαντικότερο. Ευκολότερη χρήση, δηλαδή λειτουργίες που θα βοηθούν στη ευκολότερη και ταχύτερη χρήση της συσκευής, (Fingerprint scanner, fast charging κλπ) Θα ήθελα και δύο κάρτες αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Σκέφτομαι πιό πολύ να κινηθώ εκτός κινέζικης αγοράς λόγο της τιμής. Σκέφτομαι βέβαια και για το OnePlus 2, έχω χρησιμοποιήσει και το 1 και έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια. Περιμένω τις προτάσεις σας Ευχαριστώ
  7. Ναι όντως σε μικρή απόσταση βγάζει καλά για νύχτα. Ευχαριστώ !!!!
  8. Καλησπέρα, Λοιπόν πήρα το κινητακι για την αδερφή μου μιας και ήθελα κάτι μέχρι 80€ και με λίγο ψάξιμο και εδώ στο φόρουμ κατέληξα σε αυτό. Ολα τέλεια μέχρι στιγμής. Μου ήρθε με v15 δεν έχει βγάλει αναβάθμιση μέχρι τώρα, είδα κάτι για v17 σε προηγούμενα ποστ για βελτίωση κατανάλωσης μπαταρίας όμως. Ειναι εκτός φόρτισης 2 ώρες και με fb και play store λίγες λήψεις έφτασε 80%. Βέβαια ήρθε με 50% και το έσκισε 3.5 ώρες για να φτάσει 13%. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι η κάμερα. Με φως βγάζει καλά για τα λεφτά του και για κινέζικο.. Αλλά νύχτα μαύρα χάλια.... Ανεβάζω μια φώτο, ο τοίχος που αχνοφαινεται είναι περίπου στα 3 μέτρα.... http://s27.postimg.org/od0vk88j3/IMG_20160119_003215.jpg Αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια νύχτα να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ελπίζω να πάει καλά, αλλά για τα λεφτά του αξίζει.
  9. Γειά σας, Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά netbook για ένα γνωστό μου. Η χρήση που θα κάνει είναι ίντερνετ, κάνα παιχνιδάκι (pro, fifa), και προγράμματα ηλεκτρολογικα fritzing κλπ. Έχω βρει κάποια θα ήθελα και τη γνώμη σας, επίσης σκέφτηκα να κινηθώ σε AMD. http://www.skroutz.gr/s/6156897/Lenovo-G50-45-A6-6310-4GB-1TB-M230.html Και http://www.skroutz.gr/s/6008120/HP-15-g200nv-A4-6210-4GB-500GB.html Που έχει και GPU ξεχωριστά. Ευχαριστώ !
  10. Ευχαριστώ για τις προτάσεις ! Το acer μαρέσει αρκετά ! Βρήκα βέβαια και το MLS Giant 10' στα ίδια λεφτά, βέβαια με android. Επομένως σκέφτομαι για ένα από αυτά τα δύο !
  11. Το yoga το είδα αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή. Βρήκα και το Asus Transformer Book T100TAF-BING-DK024B (1GB/32GB) έχει 1gb ram αλλά καλύτερο επεξεργαστή.. το κακό είναι όμως ότι δεν έχει 3g κάτι που με ενδιαφέρει.
  12. Καλησπέρα ! Πάμε για αγορά tablet μετά από επιτυχημένη αγορά smartphone (ευχαριστώ για τη βοήθεια). Λοιπόν, ενδιαφέρεται ο πατέρας μου για ένα tablet 10', η χρήση που θα κάνει είναι μουσική (εκκλησιαστική κυρίως όντας μαθητευόμενος ψάλτης) και καλή ποιότητα εικόνας γιατί ασχολούμεθα και με αγιογραφία, και χρειάζεται ψηφιοποιημένη συλλογή. Έχω βρει κάποια, δύο συγκεκριμένα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Η τιμή του να κυμαίνεται μεταξύ 200€-300€ ελπίζω να βρούμε κάτι καλό ! Asus VivoTab Smart ME400CL (Z2760/2GB/64GB) και Lenovo Miix 3 10" (Z3735F/2GB/32GB) έχω βρει αυτά, επίσης ξέχασα να τονίσω θέλει λογισμικό windows, έχει συνηθίσει από το pc και θα του είναι πιο εύκολο. Ευχαριστώ !
  13. Σε εμένα έγινε κανονικά παντως.. μήπως δεν έγινε κάτι καλά;
  14. Λοιπόν όσον αφορά το root το ρουταρα με iRoot. Είναι κινέζικο και η εφαρμογή που δίνει τα δικαιώματα είναι στα κινέζικα, βέβαια μπορείς να την αλλάξεις και να βάλεις κάποια άλλη (εγώ έβαλα το superuser). Το iRoot είναι πανεύκολο απλά το ανοίγεις συνδέσεις τη συσκευή πατάς root θα σου ανοίξει μία εφαρμογή στο κινητό αν νομίζω πατάς τα γκρι γράμματα σε ένα pop up που πετάει και σου λέει να εγκαταστήσεις κάτι εφαρμογές, στη συσκευή αυτό. Στον υπολογιστή τώρα αφού σου κάνει και μία επανεκκίνηση στη συσκευή θα πατήσεις complete και όταν βγάλει επιλογή reroot να πατήσεις είσαι έτοιμος (δεν το πατάς). Δοκίμασε να ανοίξεις το titanium να δεις αν θα σου βγάλει το παράθυρο για τα δικαιώματα (πατάς τα μπλε γράμματα). Αν όλα είναι καλά μπορείς να κατεβάσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για τη διαχείριση. Εγώ που έβαλα το superuser το άνοιξα και περίμενα μέχρι να πετάξει παράθυρο για δικαιώματα από το κινέζικο. Θα σου ζητήσει να κάνεις αλλαγές πατάς ότι σου λέει αλλά πρόσεχε να δώσεις τα δικαιώματα που ζητάει. Νομίζω κάνει και κάτι επαννεκινήσεις. Δεν ευθύνομαι για τυχόν προβλήματα όλα τα παραπάνω είναι από προσωπική εμπειρία, αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και τελικά έπιασε. Επομένως αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει τον τρόπο μου μπορεί να το κάνει με δική του ευθύνη ! Αν έχεις άλλη απορία πες μου !
  15. Αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν το γνωρίζω καθόλου ορίστε http://s17.postimg.org/eu0d6fjcr/IMG_20150519_140329.jpg
  16. Δεκτή η γνώμη σου, αν και είμαι τελείως αντίθετος σε όλα ! Η κάμερα έχει πολύ καλή ανάλυση ! προφανώς και δεν περιμένουμε το τέλειο... αλλά σε σχέση με άλλα κινέζικα στην ίδια τιμή είναι πολύ καλύτερη.. Η οθόνη πιστεύω έχει αρκετά καλά χρώματα και καλή ανάλυση.. Θέλω να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στα κολλήματα που λες.. γιατί το κινητό το έχω 2 βδομάδες και όχι απλά πετάει.. το έχω δοκιμάσει πολύ άσχημα και δεν έχει κολλήσει πουθενά ! Το ηχείο είναι πάρα πολύ δυνατό.. δηλαδή όταν έχει απόλυτη ησυχία και το βάζω στην πιο χαμηλή ένταση ακούγεται δυνατά για το επίπεδο αυτό... αν έχεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα και εμένα με ενοχλεί ! Το ακουστικό ίσως είναι λίγο χαμηλό ! Αν εξαιρέσεις το προβληματάκι με το πληκτρολόγιο.. δεν έχω βρει κάτι άλλο.. Πιστεύω ότι μπορεί να έχει πέσει σε κάποιο ελαττωματικό μοντέλο... Μήπως σου κάνει επανεκινήσεις ;
  17. Δες εδώ για το θέμα τις μπαταρίας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 έχει γράψει ένα ωραίο οδηγό !
  18. Μακάρι να λύσει το πρόβλημα το update ! Επίσης έχει κάνει κανεις root;
  19. Φίλε μου παρατήρησα και εγώ μία παράλογη κατανάλωση το χωρίς να το χρησιμοποιώ το βράδυ, περίπου 20% αλλά είμαι ακόμα στις πρώτες φορτίσεις. Επίσης αυτό έγινε πριν δύο μέρες. σήμερα όπου το βράδυ το ξέχασα ανοιχτό με 28% σήμερα το πρωί το βρήκα 21%. Σχεδόν καθόλου δηλαδή. Επομένως το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ή οτι στρώνει σιγά σιγά με τις σωστές πρώτες φορτίσεις ή επειδή εχθές απενεργοποίησα κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές που είχε και έσβησα χειροκίνητα αρκετά που έτρεχαν στο background δεν κατανάλωνε μπαταρία όταν το είχα σε αναμονή.
  20. Ευτυχώς με την καινούρια μπαταρία πάει μια χαρά ! Ελπίζω να μην γίνει πάλι ! το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο όμως παραμένει ! Επίσης έχει επιχειρήσει κανείς να το ροοταρει;
  21. Τι να πω μάλλον... δεν έγινε αντικατάσταση συσκευής.. μου έστειλαν καινούρια μπαταρία ! το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το έχω ακόμη η απάντηση που έλαβα από τη leagoo είναι ότι το κοιτάνε και θα μου απαντήσουν !
  22. Και γω αυτό κατάλαβα όπως με ενημέρωση και η Leagoo δεν έχουν παρόμοια αναφορά. Το είχα βρει και εγώ αλλά έχω κάνει το τελευταίο update (16/4/2015) και ακόμα υπάρχει το πρόβλημα. Λοιπόν το 6582 είναι το cpu και είναι 4πύρινο το elite 2 έχει 6592 που είναι 8πύρινο άρα έχει γλινει λάθος. Μου απάντησαν στο email μου είπαν να τους στείλω το MTKLog και περιμένω απάντηση. Επίσης η συσκευή επειδή έχει μάλλον κάποιο τεχνικό πρόβλημα, κάνει επανεκκινήσεις όταν το ακουμπάω πάνω σε σκληρή επιφάνεια, αλλά έχει γίνει και σε μαλακή, θα γίνει αντικατάσταση. Η Leagoo με ενημέρωσε ότι δεν έχει μεφανιστή σε άλλη συσκευή το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο !
×
×
  • Create New...