Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω πολυ :)

να σε ρωτησω, εχω ακολουθησει τον οδηγο εχω κατεβασει την ρομ nitrogen os k τα gapps στον υπολογιστη, αλλα οταν συνδεω το κινητο με usb απο το recovery, ενω δειχνει οτι συνδεεται, δεν αναγνωριζει την συσκευη ωστε να περασω τα zip στο κινητο κ απο εκει να τα κανω install προσπαθησα να κατεβασω τους usb driver αλλα χωρις επιτυχια, η ερωτηση μου ειναι η εξης, μπορω να περασω τα files zip σε usb k μεσω otg να τα κανω install στο recovery?

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος με custom rom που να δίνει επιλογή για wifi calling και να έχει δοκιμάσει αν παίζει με cosmote;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οσες ROM και εάν δοκίμασα δέν το έχω βρεί πουθενά

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

σε ευχαριστω πολυ :)

να σε ρωτησω, εχω ακολουθησει τον οδηγο εχω κατεβασει την ρομ nitrogen os k τα gapps στον υπολογιστη, αλλα οταν συνδεω το κινητο με usb απο το recovery, ενω δειχνει οτι συνδεεται, δεν αναγνωριζει την συσκευη ωστε να περασω τα zip στο κινητο κ απο εκει να τα κανω install προσπαθησα να κατεβασω τους usb driver αλλα χωρις επιτυχια, η ερωτηση μου ειναι η εξης, μπορω να περασω τα files zip σε usb k μεσω otg να τα κανω install στο recovery?

Πρώτα απ' όλα πρέπει να περάσεις τη στοκ, για να το ξεμπρικάρεις και αυτό θα γίνει μόνο από ΗΥ. Μετά για να περάσεις custom, δε χρειάζεσαι φυσικά υπολογιστή, και η κάθε custom δίνει έναν βασικό οδηγό για να την περάσεις. Αλλά, βασικό(ξαναλέω) είναι να περάσεις τους adb drivers στο pc(Googlαρε το, έχει πολλούς οδηγούς αν αυτός που σου έδωσα δεν δούλεψε, είναι και λίγο παλιός) και να φλασάρεις την στοκ από εκεί.

Sent from my Shamu using Tapatalk

Edited by hara75gr

.

Αρχικά, είναι όπως θα έπρεπε να είναι το stock android, δηλαδή παρέχει κάποια έξτρα σημαντικά features, χωρίς να χάνεσαι σε άπειρες ρυθμίσεις.

Αυτό είναι λάθος που λες.

Αυτός που βγάζει την Lineage, τι κάνει; Παίρνει το stock android και προσθέτει πράγματα.

Πάντα θα έχει κάτι παραπάνω η Lineage και παντα κάτι θα λείπει από το stock.

Αυτό είναι λάθος που λες.

Αυτός που βγάζει την Lineage, τι κάνει; Παίρνει το stock android και προσθέτει πράγματα.

Πάντα θα έχει κάτι παραπάνω η Lineage και παντα κάτι θα λείπει από το stock.

Είναι καθαρά υποκειμενικό το τι προτιμάει ο καθένας.

Αλλά, γιατί πάντα κάτι να λείπει από τη stock;

Μιλώντας γενικότερα για το android, κάποτε οι συσκευές ήταν αδύναμες, οι stock roms των κατασκευαστών τραγικές και το pure android ιδανικό. Πλέον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, οπότε μόνο ως καλό το βλέπω το να εμπλουτιστεί λίγο παραπάνω το stock android.

sent from nexus 6

Είναι καθαρά υποκειμενικό το τι προτιμάει ο καθένας.

Αλλά, γιατί πάντα κάτι να λείπει από τη stock;

Μιλώντας γενικότερα για το android, κάποτε οι συσκευές ήταν αδύναμες, οι stock roms των κατασκευαστών τραγικές και το pure android ιδανικό. Πλέον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, οπότε μόνο ως καλό το βλέπω το να εμπλουτιστεί λίγο παραπάνω το stock android.

Μα ποιο το νοημα της lineage αν δεν εχει εξτρα features απο την vanilla;

Αν η vanilla ηταν οπως ηταν οπως ειναι σημερα η lineage, τοτε η Lineage θα ειχε λιγα πραγματα παραπανω.

Παντα προσθετουν κατι για να ξεχωρισουν, αλλιως θα λεγοντουσαν aosp και οχι lineage

• 4 weeks later...
Γειαααα χωρίς να κοροϊδέψει κάνεις επειδή είμαι λίγο ανίδεος.. τι είναι το pixel launcher? Είδα το άρθρο που ανέβηκε ότι μπορούμε να κατεβάσουμε το launcher που είναι κανονικά για τα pixel phones και αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με χρόνο απόκρισης , εμφάνιση , λειτουργία. Θα μου άρεσε πχ να έχει ουσιαστικά την εμφάνιση ενός "ανανεωμένου" λογισμικού (μιας που θα μείνουμε στο 7.0)

Έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση και αυτό όχι στην έκταση όλου του λογισμικού παρά μόνο του home screen και του app drawer της συσκευής. Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιώ τον pixel launcher αν και στην αρχή ξινισα λιγάκι που μου φάνηκε αρκετά διαφορετικός με ότι είχα συνηθίσει, αλλά πλέον μπορώ να πω ότι με έχει βολεψει αρεκτα και μου αρέσει κιόλας. Δεν χάνεις τίποτα με το να το δοκιμάσεις και να κρίνεις μόνος σου αν σου αρέσει ή όχι.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση και αυτό όχι στην έκταση όλου του λογισμικού παρά μόνο του home screen και του app drawer της συσκευής. Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιώ τον pixel launcher αν και στην αρχή ξινισα λιγάκι που μου φάνηκε αρκετά διαφορετικός με ότι είχα συνηθίσει, αλλά πλέον μπορώ να πω ότι με έχει βολεψει αρεκτα και μου αρέσει κιόλας. Δεν χάνεις τίποτα με το να το δοκιμάσεις και να κρίνεις μόνος σου αν σου αρέσει ή όχι.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Αααα τέλεια. Μετά μπορώ δλδ να το απεγκαταστήσω;

• 4 weeks later...

Φαίνεται ότι σταμάτησε εντελώς η υποστήριξη του Nexus 6. Εκτός αν έχει λάβει κανείς άλλος security update μετά τον Απρίλιο.

Φαίνεται ότι σταμάτησε εντελώς η υποστήριξη του Nexus 6. Εκτός αν έχει λάβει κανείς άλλος security update μετά τον Απρίλιο.

Τα ΟΤΑ images κυκλοφορουν κανονικα (7.1.1 N6F27H, Jul 2017)

Αν δεν σου εχει ελθει το ota update ,τοτε το κανεις μονος σου.

• 2 weeks later...
πολυ πιο πισω καπου διαβασα οτι στις ρυθμίσεις του dialer(3 τελιτσες.... ρυθμισες..... κλησεις.....) υπαρχει ρυθμιση κατι για εξωτερικους θορυβους η κατι τετοιο,που βελτιωνει αρκετα την ενταση και την ποιοτητα του ακουστικού, κατΑ ΤΗΝ διαρκεια μιας συνομιλίας. Γιατι σε μενα δεν υπαρχει ? επισης επειδη το πηρα μεταχειρισμενο πριν μερικες μερες, ειναι στη εκδοση 7.0.0. αυτο που διαβασσα για επισημα 7.1.1 τι ειναι? Edited by vasicristo

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους. Νέος χρήστης του nexus 6. Θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα link για να ρουτάρω το κινητό; Φοράει stock 7.0 βέβαια και ούτως ή άλλως σε όλα τα κινητά που έχω πάρει, τα έχω ρουτάρει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Τα ΟΤΑ images κυκλοφορουν κανονικα (7.1.1 N6F27H, Jul 2017)

Αν δεν σου εχει ελθει το ota update ,τοτε το κανεις μονος σου.

Μπορείς να μας πεις τον τρόπο ώστε να περάσουμε την 7.1.1 στο nexus 6; Κόλλαω στο sideload πατάω το αρχείο και δεν μου το βρίσκει. Τί μπορεί να φταίει; Μου γράφει failed to stat file το όνομα του αρχείου μου του ζιπαρισμενου και : no such file or directory

Εντάξει το έλυσα το πρόβλημα μου.

Edited by thanoslam

Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κάποιος την Flyme os rom ;

Θα ηθελα να την δοκιμάσω, απλά δεν ξερω εαν αξιζει να αφησω την nougat

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Καλησπέρα.Μόλις βρω λιγο χρόνο θα γραψω τον πληρη οδηγο (φυσικα στα ελληνικα!!!) για update σε στοκ 7.1.1 (Ιουλίου) και για οποιον θελει απο 'κει και πέρα τον οδηγο για unlock bootloader,εγκατάσταση twrp,LineageOS & root βεβαίως,βεβαίως!! ;-)

Στο LOS δεν έχει wificalling (χρήση volteκτλ) & ραδιο προς το παρον....το δευτερο μπορει να προστεθει φλασαροντας ενα συμπιεσμενο αρχειο, για το πρωτο δεν το έψαξα.

Edited by saviano

Στο LOS δεν έχει wificalling (χρήση volteκτλ) & ραδιο προς το παρον....το δευτερο μπορει να προστεθει φλασαροντας ενα συμπιεσμενο αρχειο, για το πρωτο δεν το έψαξα.

Η stock 7.1.1 υποστηρίζει wifi calling, μέσω cosmote;

Η stock 7.1.1 υποστηρίζει wifi calling, μέσω cosmote;

Την λειτουργία στις ρυθμίσεις την ειχε αλλά δεν την ειχα δοκιμασει,δέν ξέρω αν θα δούλευε.Τώρα εχω custom rom (LOS) και δεν έχει αυτή την επιλογη.

Την λειτουργία στις ρυθμίσεις την ειχε αλλά δεν την ειχα δοκιμασει,δέν ξέρω αν θα δούλευε.Τώρα εχω custom rom (LOS) και δεν έχει αυτή την επιλογη.
Κατάλαβα, ευχαριστώ. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λειτουργούσε. Νομίζω είναι μόνο για συσκευές με το firmware του παρόχου, και πάλι όχι για όλες.

Το άναψα κι εγώ να δω. Ήρθε και στο δικό μου. Νωρίς το θυμήθηκαν το ota.

Επίσης δεν υπάρχει επιλογή για wifi calling.

Edited by oregon

Πάντως , ενώ είπαν πως θα πάρει την ενημέρωση με το selfie flash η εφαρμογή της κάμερας σε λογισμικά 7.1.1 και πάνω, και ενώ όντως ήρθε ενημέρωση τέτοια στην κάμερα, δεν έχω αυτή τη ρύθμιση :/

• 2 weeks later...
Την 8.0 εμείς δεν θα την πάρουμε .Μπορούμε όμως να την εγκαταστήσουμε ? Το έκανε κάποιος ?

Την 8.0 εμείς δεν θα την πάρουμε .Μπορούμε όμως να την εγκαταστήσουμε ? Το έκανε κάποιος ?
Φυσικά και μπορείς, μέσω custom rom. Αν και είναι νωρίς ακόμα, έχει κυκλοφορήσει κάποια;

sent from nexus 6

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)