Jump to content

kasper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kasper

  1. σε ευχαριστω πολυ :) να σε ρωτησω, εχω ακολουθησει τον οδηγο εχω κατεβασει την ρομ nitrogen os k τα gapps στον υπολογιστη, αλλα οταν συνδεω το κινητο με usb απο το recovery, ενω δειχνει οτι συνδεεται, δεν αναγνωριζει την συσκευη ωστε να περασω τα zip στο κινητο κ απο εκει να τα κανω install προσπαθησα να κατεβασω τους usb driver αλλα χωρις επιτυχια, η ερωτηση μου ειναι η εξης, μπορω να περασω τα files zip σε usb k μεσω otg να τα κανω install στο recovery?
  2. μαλλον για εκει καταληγω, απλως ηθελα να δοκιμασω μονος πρωτα μηπως τα καταφερω, απλως λειπει αυτες της μερες, κ το ειχα σαν κυρια συσκευη, οποτε θα περιμενω...
  3. ναι μπαινει κανονικα, αλλα εχει κολησει στο logo της google ολα εγιναν οταν κατεβασα την εφαρμογη superuser απο το playstore, οταν πηγα να την τρεξω επεσε απευθειας σε bootloop προσπαθησα να το επαναφερω χωρις επιτυχια, επισης προσπαθησα να περασω την στοκ ρομ με το nexus toolkit, μπαινει σε fast boot αλλα το logo της google παρεμενει προσπαθησα να περασω καποια αλλη αλλα δεν βρισκω αναλυτικο οδηγο διοτι ειμαι αρχαριος, στο xda θεωρουν καποια πραγματα δεδομενα κ εχω μπερδευτει λιγο..
  4. προσπαθησα να περασω την στοκ αλλα χωρις επιτυχια μου εμφανιζει το λογοτυπο, ολα ξεκινησαν απο την εφαρμογη SUUSER,δεν προλαβα να το χαρω καθολου, παει για πεταμα"!@
  5. δεν ξερω τι εγινε τωρα πριν λιγο εχει κολλησει στο λογοτυπο, μπορω να κανω κατι η μπρικαρε?
  6. δοκιμασα κ με αλλα δυο ρουτερ δημοσια συνδεεται αλλα μου εμφανιζει ''συνδεθηκε χωρις προσβαση στο δυκτυο'' . EDIT: τωρα μπαινει, δοκιμασα να κλεισω πολλες φορες το wifi εκανα μια επαναφορα κ λυθηκε το προβλημα τωρα μου εμφανιζει παρομοιο θεμα με τα δεδομενα, μαλλον φταιει η ρομ σωστα?
  7. καλησπερα παιδια, προσφατα μου χαρισε φιλος μου την συγκεκριμενη συσκευη (επειδη αγορασε το pixel), η συσκευη ειναι ρουτ κ φοραει nitrogen os 7.1.1 nougat την θεωρειται καλη ρομ η θα προτεινατε καποια αλλη? αλλο ενα προβλημα που παρατηρησα ειναι το wifi συνδεεται στο ρουτερ αλλα μου εμφανιζει χωρις συνδεση ιντερνετ, θεωρειται πως ειναι θεμα ρομ, η hardware?
  8. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση :) αυτο με το paypal το γνωριζω (αν και με μπερδεψε λιγο), το κοστος της οθονης, ειναι γυρω στα 28 ευρω περιπου, οποτε θα κανω αυτο που μου προτεινες, θα παραγγειλω κανονικα το ανταλλακτικο και θα παω σε καποιο μαγαζι-service, να το επισκευασει... να σε ρωτησω, αν στειλω πμ στον πωλητη να πληρωσω με καρτα, το θεωρεις καλη ιδεα?
  9. καλησπερα παιδια, προσφατα μου εσπασε η οθονη του ταμπλετ οχι το digitizer ειναι μια χαρα, το ειχα παει στο public για επισκευη, αλλα μου ζητανε 320 ευρω??:wacko::wacko: για να αλλαξουν την οθονη, απαραδεκτο, ετσι αποφασισα να το επισκευασω μονος μου, το θεμα ειναι οτι ενω βρηκα ανταλλακτικα στο ebay λογω cc δεν μπορω να παραγγειλω,αλλα και να παραγγειλω ειμαι ασχετος τελειος, ουτε το καπακι δεν ξερω να ανοιγω,:lol: ειδα καποια tutorial στο youtube, αλλα ηταν στα ρωσικα οποτε δεν καταλαβα κ πολλα... υπαρχει καποιο καταστημα που να το επισκευαζει σε λογικη τιμη? η πιστευετε οτι δεν αξιζει? θεωρειται καλη ιδεα να πουλησω για ανταλλακτικα? υγ. ξερω οτι υπαρχουν τροποι να περασω χρηματα στο παυπαλ, αλλα δν ξερω αν πρεπει να μπω σε αυτην την διαδικασια, εφοσον δεν ξερω να ανοιγω το καπακι...
×
×
  • Create New...